|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Miło mi że ktoś o mnie myśli ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Brawa dla Kubusia !! ![]() Cytat:
Chciałabym pracować w jakimś sklepie z ciuchami lub kosmetykami, butami etc. I to właśnie jest prestiżowe zajęcie w mojej mieścinie. A że u nas jest tylko jedne mini CH to ciężko, składałam cv w mieście oddalonym o 25 km od nas może tam coś ruszy. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie ndadal bez zmian. Pomimo kolacji.... ![]() Cytat:
Fajna sukienka ![]() ![]() W czarnych rajstopach nie jest źle, ale mi bardziej z tymi brązowymi pasuje. A jakiego koloru góra będzie?? Evel zdrówka dla dziewczynek ![]() Ania współczuję nocki ![]() Nancy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Evel, teraz to ja zapraszam
![]() ![]() Nawijko, bardzo mi się podobają te "koronkowe" sukienki ![]() ![]() Hope, ![]() ------------------- Pola dzisiaj skończyła drzemkę przed 12, więc już śpi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Jak to wy mówicie? Padam na pyszczek?? To ja już ryję pod ziemią ![]() Zrobiłam wszystko co dało się dzisiaj przygotować oraz przygotowałam to co jutro, aby maksymalnie skrócić okres gotowania. ![]() lecę poczytać co u Was, jakbym się już nie odezwała, to znaczy że śpię z nosem w komputerze. ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45269303] goopia ![]() [/QUOTE] już którys raz piszesz mi żem głupia ![]() ![]() chodź do mnie, chętnie poczęstuję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | ||||||
Zakorzenienie
|
chciałas sie ponownie wkupić w łaski?
![]() Niestey nie, wstawaliśmy do Niej co pół godziny ![]() zapraszam! ![]() jak wsiądziesz teraz w pociąg to zdążysz ![]() Cytat:
Cudna Żaba! ![]() Nie wiem czy nie wierze... Cytat:
![]() ![]() Niestet nasza noc była okropna. Nie wiem co się nam porobiło z tym spaniem, przecież już ze dwa tygodnie przesypiała nam całe noce ![]() Cytat:
![]() Ząb?? Wow! Doeczkałaś się ? ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45270577]Bokeh, nie łam się, mój walnął dzisiaj focha ot tak, a w ogóle to rozwalił system - kurczak w krakersach w lodówce nie zjedzony, pytam czemu - a z czym? No tego to świat nie widział - wolny dzień, mięcho gotowe czeka, dla samego siebie (!!!) nie ruszył tyłka, by makaron czy ryż ugotować. A - najlepsze, że makaron dziewczynom do zupy robił ![]() sorry, ale ![]() ![]() Zrobię na złość mamie i odmrożę sobie uszy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Konto usunięte
|
Fewciu, ale nie bierz tego do siebie
![]() ![]() Tresselleo, wiesz co no apap to paracetamol przecież ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Domcia dziś polubiła jak jej masowałam dziąsełka w miejscu wychodzących 4 i jak przestawałam to sama buzię otwierała i brała mnie ze rękę, żeby jej masować ![]() Bokeh ząb na horyzoncie? No nareszcie ![]() ![]() MaJulMi zazdroszczę wakacji ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szklanko dziękuję, że pytasz ![]() Lenova super, że TŻ znalazł pracę ![]() Coś jeszcze chciałam, ale nie pamiętam co ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Codo butów, to też mam zagwozdkę ![]() Cytat:
![]() Strasznie Ci (i sobie przy okazji ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłabym taką zapiekanke ![]() ![]() A co do drugiego ![]() Współczuję ![]() Wysłane z mojego GT-I8160
![]() |
#4660 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Strasznie się ciesze, że TŻ znalazł prace, teraz trzymam kciuki za Ciebie ![]() Cytat:
![]() Tartaletki robię z ciasta francuskiego, niestety brak mi czasu na samodzielne zrobienie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Blanus tez tak robi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45283706]Fewciu, ale nie bierz tego do siebie ![]() ![]() [B[/QUOTE] ![]() ![]() JUPIIII ! nadrobiłam wszystko! ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Lecę spać! Odezwę się pewnie w poniedziałek! Buziaki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |||||||||
Zadomowienie
|
![]() Nawijko, świetna kieca ![]() ![]() Bokeh, bawcie się dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak tam Kubusie się zachowywali? Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45274582] nuby kubek pstryczek http://allegro.pl/listing/listing.ph...pka%20240ml%20 [/QUOTE] Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|O kurcze, współczuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już po dwóch @, a też nikt jej nie zapraszał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję nocy, niech Blanuś szybko zacznie znów przesypiać noce ![]() Udanej imprezy jutro ![]() ![]()
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wstawiłam do klubu fotę mojej księżniczki w nowym wózku - jakby któraś z Was się zastanawiała nad zakupem czy coś. Widać jego wielkość.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy w domu jupi
![]() ![]() ![]() ![]() Dostaliśmy warunek zjemy obiad nie będzie kurczyć w płucach to idziemy a Julus nie furczal i zjadł cały talerz zupy z 300 ml pierwszy raz nigdy tak się nie zdarzyło possłuchał pana dr Dziękujemy za wasze kciuki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wspaniala wiadomosc!!!! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
Mika, cudowna wiadomość.
![]() ![]() Kurczę, tak patrzę po albumie, że ostatni raz wstawiałam Wam do klubu fotkę małej prawie pół roku temu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo dla Kubusia za chodzenie! Pediatra nasz na szczęście nie popłynął za daleko, więc trochę u mnie "zapunktował" ![]() No zobaczymy. Cytat:
A sukienka sama w sobie bardzo mi się podoba i Twoja figura ![]() Lenova: Kciuki za pracę Twoją i brawo dla Tż. A Blanusia niegrzeczna nie jest, tylko rośnie dziewczyna ![]() ![]() Komu, komu to ja jeszcze miałam...... skleroza. Dziś na uczelni od 8 do 18 siedziałam, koleżanki zdezerterowały bo same wykłady, więc ja jak ten ciołek w rzędzie pierwszym, z notatkami.. ![]() ![]() ![]() A serio to fajne wykłady dzisiaj, m. in psychologia wychowawcza ![]() --------------- Nie pisałam Wam: Amelcia miała wypadek ![]() ![]() ![]() ------------------------ Z weselszych rzeczy to 3ci dzień już tak robi i wiem że to nie przypadek : jak zmęczona na noc to mnie prowadzi do sypialni ![]() Jak powiem "chodź, idziemy spać" to tez mnie chwyta cała zadowolona i idzie dziarsko do sypialni. Notorycznie próbuje się też sama ubierać, krzyczy jak chcę pomóc ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki ze pytasz! ![]() fajnie bardzo bylo ale w sumie wieksza czesc czasu bawili sie oddzielnie, kazdy sobie ![]() ![]() a najlepsza akcja byla jak tamtem K. bawil sie czyms i w raczce mial paluszka a moj podszedl i haps-wyrwal mu tego paluszka, uciakl w kat i zezarl go w 3 sekundy ![]() k. moj taki grzerczniutki, nic nie broil, cudny byl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zadomowienie
|
Mika ale się spiął Julek, misję zakończył sukcesem hehe, super! Teraz musicie od nowa wpaść w domowy rytm
![]() Nawijko lepiej cieliste ale wiadomka, że zima itd i czarne też oki. Jutro idziemy z Niuniasem do mojej przyjaciółki-przygotuje francuskie sniadanie ![]() ![]() Black my tez zmienilismy i bez porownania w kwestii miejsca i wygody ![]() Fewciu w takim razie oby wszystko wypadło po Twojej myśli ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
No heloł
![]() ![]() Ale dzis wy☠☠☠☠ów był u nas, nawet sie z zimową kurtałką przeprosilismy ![]() Dziec zębowo temperature miał podniesioną ale nie jakos bardzo, jojczyl całe popołudnie, ale na wieczór sie podniosła to dałam Nurofen, mam nadzieje, ze nie wróci ![]() Dzisiejsza tugeza: od 1 wiercenie, dałam mleko, usypiałam godzine tylko po to, zeby o 2 otworzył oczy wielkie jak pińcset złotych ![]() ![]() Jak sobie pomysle, ze miałabym wstawac o 6 do roboty to mnie z nóg zwala...... Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45274582] nie ja ![]() A to różnie, bo zależy, jaka wielkość zdjęcia przy fotoksiążce Możesz mieć rozdzielczość dajmy na to 1200x800pxls, i zdjęcie (strzelam) 10x15cm wyjdzie świetnie, ale przy tej samej rozdzielczości fotka 13x18cm będzie pixelozą[/QUOTE]to masz szczęscie bo bym na Bedzin najazd zrobiła ![]() dzieki za odp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajno, ze tzta ruszyło troche w poprawnym kierunku ![]() Cytat:
![]() ![]() a kieca super, wyglądasz modelowo, jak dla mnie i czarne rajtki i neutralne, byleby nie takie cienizny nabłyszczane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
nancy - doczekalas sie wreszcie!!!! brawa dla Kubulka!
ciekawe jak tam bokeh i Hania? ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- jak wracalismy od drugiego Kuby to wstapilsmy do sklepu po zakupy na jutrzejsza "imprezke" no i spotkalam swoja uczennice (2 klasa) z babcia. dziewcze takie fajne, wygadane - a co tam u pani, jak ferie, o a jak Kuba podrosl itd... i nagle - a ja to juz sie boje co bedziemy robic na ang... - na pewno cos fajnego! ( ![]() ![]() -NO! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Lurker ;)
|
Lacze sie w bolu z mamami niejadkow. Odkad mloda zachorowala i dostala od tza pierwszy kawaleczek kabanosa to jej dieta wyglada tak- kabanosy zawsze!- mleko, czasami zupka, chrupek kuku i biszkopcik ale ostatnim wzgardzila dzisiaj przy foszku... Pierwszy raz
![]() Dziewczyny w Tesco sa fajne promocje! Kupilam malej pare rzeczy w F&F : bluze, sweterek, zestaw bluzka + spodnie, sukienka i 2 pack krotkich szortow na lato. Wydawalam na to jakies 80 zl mysle, ze to dobry deal jak na jakosc F&F i nowe ciuszki.
#4675 |
Zakorzenienie
|
meneq - Ty jako jedyna jak narazie odp. zeby kupic te "krzywe" sztucce. czemu takie lepsze? mozesz podac przykladowego linka? bo sa krzywe i krzywe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jaka Zosia Samosia z niej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() FEWCIU, jestes tytanem pracy ![]() ![]() ![]() MEDUZZA, udanego spotkania jutro ![]() A ja zapomniałam Wam jeszcze napisac: dzis na sprzątanie koscioła pojechałam (z kolejki jest, po 10 numerów) i nie było mnie niecałą godzine, wróciłam, zaparkowałam auto, wchodze do domu a mały tak rozdzierająco płacze jakby sie dobrze o cos uderzył,to ja w drzwiach sie chciałam zabic zeby do niego czym prędzej i co sie okazało? Akurat stali z mamą moją w oknie, liczyli kury sąsiada, ja podjechałam, jak zobaczyl auto i mnie otwierajacą brame to sie tak rozpłakał...... Jak pozniej do mnie przywarł to tak jakby mnie z tydzien nie było..... Mój kochany synunio ....... Mamusie chłopczykowe, to znalazłam na tablicy bo sie własnie przez nia przekopuje http://tablica.pl/oferta/zestaw-bluz...tml#ea56e13f9f ja juz nie kupie, bo mam kilka wiosennych sweterków,ale moze któras z Was sie skusi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | ||||
Zakorzenienie
|
dziękuję w imieniu Kubusia za brawa
![]() ![]() ![]() ciekawa jestem, kiedy się puści i zrobi pierwszy samodzielny kroczek bez żadnej podpórki ![]() ![]() Cytat:
chociaż w sumie u mnie po porodzie @ to luz, nawet nie boli, ale jak już boli to biorę Apap i przechodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Debrah oby ominęły Was skutki uboczne żelaza... a jak długo macie je brać? biedna Amelcia ![]() ![]() tż dziś zapunktował, zrobił na jutro obiad (schabik z pieczarkami i cebulką), ugotował rosołek i zrobił kurczaka w piekarniku ![]() No i muszę się Wam pochwalić - dostałam telefon ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
O boziu, Pstryczkowa zaczyna rozkminkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pojechałam z siostrą do miasta ostatnio, nie było mnie równo 3h, to po powrocie Oliwka wręcz rzuciła mi się na szyję - mówię jej, że tęskniłam, że ją bardzo, bardzo kocham, na co ona do mnie (pewnie większość z Was widziała na face): - Koosieeee, mama, kosieee (kosie to kocham Cię). ![]() I się we mnie mocno, mocno wtuliła. I tak sobie siedziałyśmy przez kilka minut. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.