Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-22, 18:46   #751
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Ja nie jestem po żadnej ze stron. Ale zdarzyło mi się, że np. stałam w tramwaju, obok siedziała bokiem pięciolatka, kopała mi płaszcz i spodnie, był tłok, nie bardzo miałam jak się odsunąć, nachyliłam się, otrzepałam rękawiczką błoto i powiedziałam delikatnie "Skarbie, zobacz, brudzisz mnie." Matka zmierzyła mnie wzrokiem chcącym zabić, mruknęła coś, że "To tylko dziecko przecież." No jasne, ale można by było mu wytłumaczyć, powiedzieć jak należy się zachować, uśmiechnąć się i przeprosić, wziąć małą na kolana i pilnować. Widziałam też kiedyś wątek na wizażu autorstwa oburzonej matki. Pisała, że jej maluch chyba kogoś przez przypadek tez uderzył, kopnął czy coś, tamta osoba coś odpowiedziała, ze wypadałoby przeprosić, na co matka, że ona nie będzie przecież przepraszać, bo dziecko nie zrobiło tego specjalnie i jacy to ludzie są bezczelni! :/ No jak się kogoś przypadkiem trąci ramieniem, czy puknie ręką to chyba też się odruchowo mówi "Przepraszam". Chyba, że nie wszyscy... I tylko ja taka dziwna jestem. Każdy niestety spotyka się z takimi sytuacjami. Myślę, że wszystkim tutaj chodzi o takich rodziców, a nie o to, że dziecko czasem zapłacze, ucieknie, przewróci coś, wpadnie na nas. Wiem, że są dzieci bardziej i mniej żywiołowe, ja podobno byłam grzeczna. Ale mama mi nawet teraz opowiada, że zawsze wiedziałam "gdzie jest moje miejsce" jak okropnie by to nie brzmiało. :P Zawsze ktoś mnie złapał za rękę, powiedział "Cicho, teraz nie wolno krzyczeć", "Uspokój się, jesteśmy w kościele", "Czekamy do lekarza, pan doktor nie może dobrze zbadać innego dziecka jak rozrabiasz" itd, itd, itd. A jak stoję w kolejce, a za mną dziecko śpiewa na cały głos jakąś swoją piosenkę, drze się tak, że je słychać piętro wyżej no to nie wiem o co chodzi.. .Dlaczego matka to ignoruje? Mi by na pewno ktoś powiedział "Kochanie, ciszej. Tutaj nie można tak krzyczeć. Możesz śpiewać sobie cicho.". Nie mam dzieci to może się nie znam. Chodzi o to, że póki nic nie tłucze i nie niszczy w sklepie to jest ok? Darcie buziaka i bieganie jest ok, bo to "dziecko tylko przecież"?
Mam w swojej rodzinie przykład dziecka, które wszystko wymusza rykiem (bo to już nie płacz), jest hałaśliwe i niegrzeczne ale... tylko w obecności rodziców! Zawsze jestem wręcz zszokowana, jak kuzynka odbiera Małą ode mnie i w momencie, kiedy wchodzi do domu dochodzi do zmiany zachowania dziecka o 180°. W kuzynki zachowaniu nie podoba mi się brak konsekwencji. Zdarzają się sytuacje, kiedy siedzimy w większym gronie, dorośli rozmawiają, dzieci grzecznie się bawią, a Mała postanawia z całej siły walić w bębenki, tak, że wszystko zagłusza, a reakcja mamy, to jednorazowe zwrócenie uwagi, które często nawet w tym huku nie dociera do dziecka. Wydaje mi się (mogę się mylić ), że w takiej sytuacji powinno się do dziecka podejść, próbować coś wytłumaczyć, a nie krzyczeć zza stołu.

Obejrzałam wczoraj filmik nieesi o szamponach. Wydaje mi się, że soda oczyszczona stosowana do codziennego mycia wyrządzi więcej szkód, niż SLS.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 18:51   #752
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Obejrzałam wczoraj filmik nieesi o szamponach. Wydaje mi się, że soda oczyszczona stosowana do codziennego mycia wyrządzi więcej szkód, niż SLS.
RAZ umyłam włosy sodą..... SLS wylany litrami na głowę nie zadziała tak ostro jak łyżeczka sody.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 18:57   #753
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
W kuzynki zachowaniu nie podoba mi się brak konsekwencji. Zdarzają się sytuacje, kiedy siedzimy w większym gronie, dorośli rozmawiają, dzieci grzecznie się bawią, a Mała postanawia z całej siły walić w bębenki, tak, że wszystko zagłusza, a reakcja mamy, to jednorazowe zwrócenie uwagi, które często nawet w tym huku nie dociera do dziecka.
Ja tu nie widzę braku konsekwencji tylko klasyczne lenistwo. Niech się dzieje co chce, bylebym nie musiała przerwać miłej pogawędki, podnieść tyłka i wysilić się by wytłumaczyć dziecku że tak nie można. Jednorazowe zwrócenie uwagi to taki uspokajacz sumienia i pokazówka przed ludźmi "no przecież jej powiedziałam, reaguję!".
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:04   #754
pemimi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Chytry dwa razy traci.
Idealne podsumowanie filmiku
pemimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:05   #755
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
RAZ umyłam włosy sodą..... SLS wylany litrami na głowę nie zadziała tak ostro jak łyżeczka sody.
Czyli dobre przeczucia miałam . Czytałam w kilku miejscach, że dziewczyny używają sody do okazjonalnego oczyszczania, takiego "drastycznego". Ale nie zamiast szamponu . Założę się, że wiele wiernych fanek spróbuje się przestawić na taki sposób oczyszczania.
Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ja tu nie widzę braku konsekwencji tylko klasyczne lenistwo. Niech się dzieje co chce, bylebym nie musiała przerwać miłej pogawędki, podnieść tyłka i wysilić się by wytłumaczyć dziecku że tak nie można. Jednorazowe zwrócenie uwagi to taki uspokajacz sumienia i pokazówka przed ludźmi "no przecież jej powiedziałam, reaguję!".
To też .
Stary 2014-02-22, 19:08   #756
comablack89
Wtajemniczenie

Madzik nowe intro zmajstrowała- filmiki pełna profeska;P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

comablack89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:11   #757
NeedToFeelLoved
Raczkowanie

Cytat:
Ciekawe czy ta soda uderzy też do głów włosomaniaczek.
Od początku coś czułam że to jakiś szatański pomysł. Abstrahując zawsze gdy usłysze o kolejnym innowacyjnym sposobie typu mycie włosów płynem do higieny intymnej, moja intuicja mówi stanowcze NIE, a poźniejsze doświadczenia tylko z pokorą przyznają jej racje, po czasie niestety.. Wiecej na eksperymenty się nie skusze Czasem mam wrażenie że jedna osoba coś wymyśli wrzuci do internetu i dopiero wtedy rozpoczyna się masowy eksperyment na ludziach .. z różnym skutkiem niestety

NeedToFeelLoved jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:14   #758
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez NeedToFeelLoved Pokaż wiadomość
mycie włosów płynem do higieny intymnej
kto na to wpadł?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:16   #759
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
Jeszcze inna kwestia: czasem gdy ktoś mnie pyta kiedy dzieci i dlaczego jeszcze nie mam, to odpowiadam, że na razie nie chcę. Nie jest to prawda, bo chciałbym mieć dziecko, ale odpowiadam na odczep się, bo nie zamierzam nikogo zaznajamiać z moimi problemami. Staram się odpowiedzieć tak, żeby nie wyjść na chamską. Powiedzenie "na razie nie planujemy" jest neutralne, choć wzbudza w niektórych chęć dyskusji. Dużo ludzi nie widzi nic niestosownego w wypytywaniu mnie o macierzyństwo, ale jakbym ja odpowiedziała im , tak jak na to zasługują, to by było że jestem chamska.
Ech, znam ten problem... Nie raz, nie dwa muszę się w język gryźć jestem 1,5 roku po ślubie, a mniej więcej 3 miesiące po weselu zaczęliśmy słyszeć pierwsze pytania i uwagi: to co, teraz pewnie pracujecie nad dzieckiem? to kiedy potomek? i to w 99% od osób, które widujemy z mężem ze 2 razy do roku, ew. od dalszych znajomych. I zawsze mnie śmieszy jak obrączka zmienia perspektywę - ślub braliśmy w wieku 22 lat, gdybyśmy nie podjęli decyzji o małżeństwie, a ja bym zaszła w ciąże to w rodzinie męża byłaby niemal tragedia; że tacy młodzi, że dziecko i co to będzie, olaboga. A odkąd wzięliśmy ślub pytania o dziecko są na porządku dziennym... Już czasami bezczelnie odpowiadam, że nie planujemy, ale jeśli cokolwiek się zmieni to z pewnością osobę pytającą poinformujemy w pierwszym rzędzie o postępach prac

Co do dzieci... Sama za nimi nie przepadam, ze 3 lata temu miałam wyrzut hormonów chyba i jakiś instynkt się we mnie obudził, chciałam mieć koniecznie dziecko, ale na szczęście mi przeszło Nie przeszkadzają mi dzieci, jestem cierpliwa pod tym względem, ale tak jak wiele z Was nie jestem w stanie zrozumieć puszczania dziecka samopas. Rodzina to dla mnie pewien rodzaj stada, gdzie każdy ma określoną rolę - młode musi się tej roli dopiero nauczyć i powinno mieć określone jasne zasady. A tak rosną takie małe dzikusy, które wchodzą dorosłym na głowę, bo nikt im nie powiedział, że tak nie można...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:19   #760
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Od początku coś czułam że to jakiś szatański pomysł. Abstrahując zawsze gdy usłysze o kolejnym innowacyjnym sposobie typu mycie włosów płynem do higieny intymnej, moja intuicja mówi stanowcze NIE, a poźniejsze doświadczenia tylko z pokorą przyznają jej racje, po czasie niestety.. Wiecej na eksperymenty się nie skusze Czasem mam wrażenie że jedna osoba coś wymyśli wrzuci do internetu i dopiero wtedy rozpoczyna się masowy eksperyment na ludziach .. z różnym skutkiem niestety
ja do eksperymentów podchodzę z rezerwą i dziwi mnie ten entuzjazm wszystkich jak słyszą o czymś nowym. czy to o metodzie inwersji, czy to o tej sodzie. ja sama myję włosy i twarz płynem facelle. moja koleżanka jak to usłyszała to się podjarała i umyła twarz lactacydem czy innym i miała koszmarek zamiast buzi. oczywiście moja wina, bo jej o tym powiedziałam. nie ważne, że użyłam konkretnej nazwy produktu.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:30   #761
NeedToFeelLoved
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
kto na to wpadł?
Pewnie jakiś długowłosy szatan

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
ja do eksperymentów podchodzę z rezerwą i dziwi mnie ten entuzjazm wszystkich jak słyszą o czymś nowym. czy to o metodzie inwersji, czy to o tej sodzie. ja sama myję włosy i twarz płynem facelle. moja koleżanka jak to usłyszała to się podjarała i umyła twarz lactacydem czy innym i miała koszmarek zamiast buzi. oczywiście moja wina, bo jej o tym powiedziałam. nie ważne, że użyłam konkretnej nazwy produktu.
Jeśli chodzi konkretnie o mycie tym płynem do hig int tam coś nie gra z odczynem pH, czytałam kiedyś na blogu pewnej dziewczyny - fryzjerki z zawodu która krytykowała te blogowo-internetowe wymysły iż nie mogą mieć one racji bytu. Nie pamietam dokładnie ale chodziło chyba o to że szampon to zasadowy odczyn otwiera łuski włosa, odżywka zakwasza i na tym polega ten świat, płyn ma odczyn kwaśny i co najwyżej można nim sobie umyć muszelke

Stary 2014-02-22, 19:32   #762
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli chodzi konkretnie o mycie tym płynem do hig int tam coś nie gra z odczynem pH, czytałam kiedyś na blogu pewnej dziewczyny - fryzjerki z zawodu która krytykowała te blogowo-internetowe wymysły iż nie mogą mieć one racji bytu. Nie pamietam dokładnie ale chodziło chyba o to że szampon to zasadowy odczyn otwiera łuski włosa, odżywka zakwasza i na tym polega ten świat, płyn ma odczyn kwaśny i co najwyżej można nim sobie umyć muszelke
mogłabyś zarzucić linkiem?
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:33   #763
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Dykcja - mistrzostwo świata
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:34   #764
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
mogłabyś zarzucić linkiem?
Chodzi chyba o blond bunny blog. Dziewczyna jest ogólnie bardzo przeciwko wszystkim pomysłom włosomaniaczek
Stary 2014-02-22, 19:39   #765
201703241651
Konto usunięte

Ja się spotkałam z pomysłem aby myć włosy płynem do higieny intymniej, gdy szukałam w necie sposobów na przetłuszczające się włosy - raz umyłam, ale miałam oklapłe strąki i zrezygnowałam :P
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:39   #766
pemimi
Rozeznanie

Cytat:
Niektóre ich pomysły są świetne Szkoda, ze nie wszystkie, część jest poroniona Dlatego ja próbuję na sobie dopiero po przeczytaniu większej ilości recenzji
Stary 2014-02-22, 19:43   #767
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez pemimi Pokaż wiadomość
Niektóre ich pomysły są świetne Szkoda, ze nie wszystkie, część jest poroniona Dlatego ja próbuję na sobie dopiero po przeczytaniu większej ilości recenzji
Mnie bardzo śmieszy metoda inwersji .
(Przed chwilą zamówiłam clarisonic, a w Twoim podpisie widzę, że też ją masz. Jesteś zadowolona? )
Stary 2014-02-22, 19:45   #768
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
Udzielałam się nawet w wizażowym wątku o tej metodzie no poo. Ma swoje obrończynie, ale tak jest z każdym dziwactwem. Zawsze znajdzie się ktoś, na kogo to rzekomo działa dobroczynnie. Bać się szamponu z SLS, żeby potem moczyć włosy w sodzie, eh...Co do SLS, całe życie myłam włosy w szamponach z tym składnikiem i jakoś nie umarłam, a włosy zawsze miała w dobrym stanie, więc obecnie też nie świruję.
orzech_w_karmelu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:45   #769
201607111040
Konto usunięte

Ja nasłuchałam się że SLS są złe dla włosów, że nie powinno się takimi szamponami myć włosów. Miałam 2 podejścia z Baby dream i z Elfa GP, oba te podejścia skończyły się wypadaniem włosów.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:53   #770
NeedToFeelLoved
Raczkowanie

Cytat:
Chodzi chyba o blond bunny blog. Dziewczyna jest ogólnie bardzo przeciwko wszystkim pomysłom włosomaniaczek
tak dokładnie o nia mi chodziło
http://blogblondbunny.blogspot.com/

Stary 2014-02-22, 19:54   #771
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Ja nasłuchałam się że SLS są złe dla włosów, że nie powinno się takimi szamponami myć włosów. Miałam 2 podejścia z Baby dream i z Elfa GP, oba te podejścia skończyły się wypadaniem włosów.
ja po baby dream miałam na głowie taki kołtun, że wyglądało to jak kula kłaków wypluta przez kota, bałam się, że w życiu tego nie rozczeszę ;-;
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 20:04   #772
maxeen
Tinka Martinka

Jeśli chodzi o mycie sodą, ja robie tak raz na miesiąc. Mieszam trochę szamponu z łyżeczką sody i heja Fajnie oczyszcza, ale stosowane częściej może tylko zaszkodzić
maxeen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 20:09   #773
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ja po baby dream miałam na głowie taki kołtun, że wyglądało to jak kula kłaków wypluta przez kota, bałam się, że w życiu tego nie rozczeszę ;-;
Ja nim umyłam włosy 2 razy. Pierwszy był z odżywką wiec nawet bylo ok, ale bez... Te 2 razy wystarczyły zeby mi się włosy wypadały jak szalone.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 20:14   #774
Takajakaya
Wtajemniczenie

Ja dużo dziwnych rzeczy próbuję Mycia płynem do higieny intymnej też próbowałam, ale zadowolona nie byłam. Na sodę się jednak nie zdecyduję. Byłam też jedną z pierwszych dziewczyn które kładły olej na włosy co też na początku wydawało się głupie i idiotyczne i co? Oleje nakładam do dziś. Bunny o której wspomniałyście z tego co kojarzę też to krytykuje. Trochę czytałam jej bloga i o ile dobrze pamiętam to gdy pada pytanie o źródła z których czerpie wiedzę- krytykującą włosomaniaczki odpowiada że nie poda bo zaraz każdy będzie z tych źródeł spisywał.. więc dla mnie najważniejsze jest to co się u mnie sprawdza. Oleje bardzo mi pomogły a podejrzewam, że większość fryzjerek puknęłaby się w głowę. Z moich obserwacji jednak wynika, że wiele fryzjerek ma chociażby włosy farbowane i często co gorsze rozjaśniane, co jak wiadomo masakrycznie niszczy włosy więc żadnym autorytetem pod względem ich pielęgnacji dla mnie nie są.
Dziękuję za dobrnięcie do końca

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 20:18   #775
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie jakiś długowłosy szatan

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Nie do końca. Z resztą jest szampon profesjonalny ZAKWASZAJĄCY do dostania w sklepach fryzjerskich, ładnie wpływa na włosy, a i większość płukanek do włosów też zakwasza.
A ta fryzjerka na swoim blogu wypisuje takie herezje że strach się bać.

Cytat:
Napisane przez pemimi Pokaż wiadomość
Część jest świetna i dzięki włosomaniackim sposobom mam na prawdę dużo ładniejsze włosy.

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
Udzielałam się nawet w wizażowym wątku o tej metodzie no poo. Ma swoje obrończynie, ale tak jest z każdym dziwactwem. Zawsze znajdzie się ktoś, na kogo to rzekomo działa dobroczynnie. Bać się szamponu z SLS, żeby potem moczyć włosy w sodzie, eh...Co do SLS, całe życie myłam włosy w szamponach z tym składnikiem i jakoś nie umarłam, a włosy zawsze miała w dobrym stanie, więc obecnie też nie świruję.
No poo jest fajne- co drugie mycie, co jakiś czas trzeba włosy po prostu umyć. Pisze o tym fryzjerka z powołania na prawdę znająca się na włosach- kokardka mysi.
Stary 2014-02-22, 20:21   #776
pemimi
Rozeznanie

Cytat:
Mnie bardzo śmieszy metoda inwersji .
(Przed chwilą zamówiłam clarisonic, a w Twoim podpisie widzę, że też ją masz. Jesteś zadowolona? )
O takiej nawet nie słyszałam, zaraz o niej poczytam

Tak, naprawdę jest warta swojej ceny Moja cera bardzo się poprawiła dzięki niej
Stary 2014-02-22, 20:21   #777
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

[/COLOR]
Jeśli chodzi konkretnie o mycie tym płynem do hig int tam coś nie gra z odczynem pH, czytałam kiedyś na blogu pewnej dziewczyny - fryzjerki z zawodu która krytykowała te blogowo-internetowe wymysły iż nie mogą mieć one racji bytu. Nie pamietam dokładnie ale chodziło chyba o to że szampon to zasadowy odczyn otwiera łuski włosa, odżywka zakwasza i na tym polega ten świat, płyn ma odczyn kwaśny i co najwyżej można nim sobie umyć muszelke [/QUOTE]

Blond Bunny Czytałam, ale dziewczyna się myli pod pewnym względem. Nie chodzi o mycia obojętnie jakim płynem do higieny intymnej, ale tym konkretnym, bo ma bardzo dobry skład i ph neutralne, nie kwaśne. Nawet na opakowaniu jest napisane, że nadaje się do mycia całego ciała. Jest świetne w podróży, bo zabieramy ze sobą tylko jedną butelkę + odżywkę.
Stary 2014-02-22, 20:22   #778
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
No poo jest fajne- co drugie mycie, co jakiś czas trzeba włosy po prostu umyć. Pisze o tym fryzjerka z powołania na prawdę znająca się na włosach- kokardka mysi.
Bardzo lubię jej bloga i też uważam, że nie wypisuje tam bzdur.

Aha, zapomniałam wspomnieć, że gdy wracałam do naturalnego koloru włosów po rozjaśnianiu to ciągle słyszałam pytania fryzjerek czy nie zamierzam już farbować i czemu....? Bo to niszczy włosy

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 20:26   #779
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Bardzo lubię jej bloga i też uważam, że nie wypisuje tam bzdur.

Aha, zapomniałam wspomnieć, że gdy wracałam do naturalnego koloru włosów po rozjaśnianiu to ciągle słyszałam pytania fryzjerek czy nie zamierzam już farbować i czemu....? Bo to niszczy włosy
Nie bardzo rozumiem, napisałam że kokardka mysi jest dobrą fryzjerką i pisze bloga mądrze., poleca nie to co jest modne ale ocenia według swojej obszernej wiedzy i komentuje rzeczowo.
Stary 2014-02-22, 20:28   #780
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
A ta fryzjerka na swoim blogu wypisuje takie herezje że strach się bać.
Ja zaglądam na jej blog, bo ogólnie interesuję się włosami i fachowymi opiniami na temat ich pielęgnacji. Ale...b.b. bardzo krytykuje włosomaniaczki i to w sposób bardzo niemiły, krytykuje osoby które mają od niej o 100 razy ładniejsze włosy. To co bunny ma na głowie to Wolę już słuchać rad kogoś, kto nie jest fryzjerem, ale ma ładne włosy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości