|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Ufff,wymęczyłam 750kcal na rowerku
![]() Ja również oczywiście wierzę w Was dziewczynki ![]() Ale będzie dobrze Edit: Lecę na spacerek,miłego wieczorku
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli żeby spalić 750 kcal musiałabym jeździć 3 godziny i 45 minut Ty tak długo jeździłaś??
|
|
|
#3633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tłumaczenie zupełnie nie z niemieckiego, z łaciny Horacy ![]() ale już większość zrobiłam Cytat:
Cytat:
![]() chyba nie warto im wierzyć
|
|||
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie warto
Ja w moim stepperku wyciągnełam bateria z licznika, bo tylko się złościłam Po prostu robię na czas, np. 20 min Ale ostatnio folguje sobie...Własnie zjadłam 2 tosty i wafelka, eh. A było tak dobrze, od 18 nie jadłam. No nic jutro powrót na Legnice to znów bedzie dobre odżywianie, w domu sobie odpuszczam hehe ![]() Laseczki powiedzcie mi gdzie jeszcze byście jechały na wakacje, oczywiście mówię o Polsce wiem, ze Ewusia pojechała by do Jsatrzębiej
|
|
#3635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a konsultant śnił mi się dzisiaj nawet![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś opalałam się w największym upale ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi się bardzo podobało w Gdańsku .Dziś miałam bardzo udany dzień .
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Jedź do Egiptu,ja bym się pierwsza pchała na jakikolwiek wyjazd!!!
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym gdzieś tutaj w Polsce spędzić wakacje,co mi tam po Egipcie
|
#3638 | ||
|
xxyy
|
wrocilam
spedzilam bardo mily wieczor teraz uciekam spac bo padam![]() a i balsam sobie kupilam.. Garniera zoltego, bo ladnie pachnial - cytrynowo, i byla promocja z 20 na 16 zl , tego duzego. a mam z tej serii jzu roll-on do brzucha i zadowolona jestem. uzywala ktoras z Was go? ![]() Cytat:
Cytat:
dobranoc
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
to dziwne z tymi licznikami
wogóle nie chce mi się spać, w soboty zazwyczaj gdzieś wychodzę potańczyć a dzisiaj jakies nudziarstwo
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
oreganko mi też się nic,a nic nie chce spać
siedze na oknie,słucham mp3 i zamulam
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym na Twoim miejscu nie chciała zostać wysłana (jak ktoś mnie gdzieś wysyła to od razu nie chcę ) chociaż może warto trochę świata zobaczyć.... ![]() [quote=Atram;4527278]wrocilam spedzilam bardo mily wieczor teraz uciekam spac bo padam![]() a i balsam sobie kupilam.. Garniera zoltego, bo ladnie pachnial - cytrynowo, i byla promocja z 20 na 16 zl , tego duzego. a mam z tej serii jzu roll-on do brzucha i zadowolona jestem. uzywala ktoras z Was go? ![]() [quote] super ze wieczór się udał ![]() miałam kiedyś garniera żółtego, bardzo fajny balsam nawet mnie nie przeszkadzał ![]() Cytat:
nie ma tego złego idę spać bo już się dziś raczej nic nie nauczę dobranoc |
||
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Dobranoc Ewciu Ja jeszcze po fotce buszuje,a jutro o 8 już musze wstać Edit;Dobranoc ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-06-10 o 01:34 |
|
|
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() wczesna pora, chyba mnie tu jeszcze o takiej nie bylo wlasnie wrocilam z fajnej imprezki, i czuje sie jak nowo narodzona. az strach sie klasc, bo rano glowka bedzie bolec milego dzionka
|
#3644 |
|
Wtajemniczenie
|
"rano"
ciekawe kiedy to bedzie
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja jeszcze wczoraj o drugiej w nocy byłam na spacerze .3majcie kciuki żebym coś dziś znalazła dla siebie na zakupach![]() Cytat:
|
|
#3646 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, ja tam mam ochotę w tropikalne rejony się udać na te wakacje, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie. ech... Świetnie że dobrze się bawiłaś Należało Ci się po tej nauce... Cytat:
![]() Cytat:
a po 3 w nocy i tak mnie obudzono, bo domownik wracający z imprezy nie miał ze sobą kluczy, okazało się że 15 minut zajęła mi prawidłowa reakcja na dzwoniący domofon ![]() Udanych zakupów ![]() Na zakupy w poniedziałek bo widziałam świetne spodnie i japonki - które muszę po prostu mieć Turkusowo - brązowe klapeczki, w tych samych kolorach kupiłam ręcznik na plażę i strój w New Yorkerze, kocham to połączenie kolorów Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się marzy Teneryfa Ale była u mnie nad ranem buuurza, normalnie szok. Prąd się wyłączył, a takie błyski igrzmoty jakby bombardowali nas! A ja wtedy zbieram rzeczy z balkonu hehe
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Zatem załączam zdjęcie (na tle ręcznika bo też kupiłam w NY do tego stroju, nie mogłam się oprzeć ).Najlepsze jest to że... cóż, ja noszę rozmiar S, a biustonoszy 75 B A ten od stroju musiałam wziąc XL bo to takie malutkie było wszystko.Za górą od tego stroju jeździłam 3 tyg. Co chwilę do 4 różnych NY, sprawdzałam czy nie było dostawy (bo we wszystkich zostały tylko rozmiary XS i S - gór). Aż otworzyli nowego NY ostatnio - pojechałam i kupiłam Oj moje szczęscie było nie do opisania w tamtym momencie ^^ bo uparłam się jak osioł na ten strój...Co do ceny - za górę i dół łącznie 100 złotych. |
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
ładny strój Ather
ale XL- dla mnie załamujące nawet jak wiem ze dziwna rozmiarówka
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny strój, miseczki ma usztywniane, gąbczaste, tzw. push-up?
|
|
#3651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() też tak reaguję jak ktoś mnie w nocy budzi pewnie uznałabym ze mi się śni i nie otworzyłabym w końcu ![]() Cytat:
idę się uczyć, bo już tak późno znów zaspałam, jestem śpiochem ![]() miłego dnia |
||||
|
|
|
#3652 | ||
|
xxyy
|
dzien dobry
Cytat:
Cytat:
ale nic zabieram sie za nauke wykladow, a potem powtroze sobie cwiczenia, i jeszcze jutro sie bede uczyc bo egzamin dopiero o 15 jak jutro zdam ten egzamin (jak nie zdam to tez) to ide na rower i jezdze do upadlego, kosci mi sie zastaly od tego siedzenia w domu
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Tia...
push - up ![]() Cytat:
tylko ta góra jakaś nie ten ^^Ale np. dla dziewczyn które noszą C byłby już za mały, moja znajoma też chciała sobie kupić będąc ze mną (tylko inny kolor) i na nią była za mała ta góra ![]() To XL to tak jak 75 B właśnie A i btw. dziękuję dziewczyny
|
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Gujanko
![]() Strój kąpielowy cudny Poszukam w NY, bo widzę, że cudne stroje tam mają A co do rozmiarówki to fakt, czasem dziwna, zwłaszcza jeśli chodzi o spodnie Agnes dziękuję za wiarę we mnie i Ewusię Wracam do nauki |
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chcę jakiś nowy strój, obecnie mam czarny z różwym kwiatkiem na prawej piersi
Rok temu kupiłam jeszcze w lupmku fioletowy Triumph'a, mega
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Przerwa od nauku, a tu takie pustki
Nie ładnie Czyżby wszyscy przy książkach![]()
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie jadę do Ogrodu Botanicznego
znów narobię zdjęc jak głupia pewnie ale uwielbiam to...tak jak w ogrodzie Japońskim (wyszło ponad 100 zdjęć ^^ ) No nic, owocnej nauki życzę uczącym się w takim razie oraz wszystkim miłego popołudnia |
|
|
|
#3658 |
|
xxyy
|
no ba
ja wlasnei bylam na lodach z przyjaciolka, wrocilam i biore sie za dalsza nauke. do egzaminu zostalo jeszcze kilkansacie godzin wiec nie jest zle ![]() Ather, pochwal sie potem fotkami
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam,jestem
![]() Kupiłam spodnie w NJ takie 3/4 eleganckie szare w drobną brązową krateczke i zwężane w nogawkach,o dziwo! był rozmiar xxs jak na mnie szyte ) no i dokupiłam buciki w Dsh. sandałki na obcasiku brązowe z takimi kwiatuszkami po bokach,zgrabniutkie i leciutkie,no i korale+kolczyki w C&A,byłyśmy jeszcze z bratową na lodach grycany .Jestem wykończona i padnięta,ale warto było .Szczerze mówiąc troszke się boje tej bluzeczki,bo ma taki mały dekoldzik,ale kupiłam te korale i moja bratowa powiedziała,że wygląda wszystko ok i nie mam się czym przejmować,jest dużo szczupłych kobitek i chodzą w dekoldach 'pod pięty',a ludzie jak będą mnie chcieli poobgadywać,to i tak to zrobią,no ale nie wiem .
|
#3660 |
|
xxyy
|
Lolcia trzasnij zdjecia nowym nabytkom
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

Ale podobno wiara góry przenosi, więc będzie dobrze
Bo jak z niemieckiego, to ja odpadam
Horacy 

ale nic zabieram sie za nauke wykladow, a potem powtroze sobie cwiczenia, i jeszcze jutro sie bede uczyc bo egzamin dopiero o 15
.Jestem wykończona i padnięta,ale warto było