|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#37081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
Cytat:
![]() tyle że póki co nici z zakupów środki płatnicze w opłakanym stanie ważniejsze żeby na dietowe żarcie starczyło jako tako i na filtry
|
|
#37082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiadomo żarcie wazniejsze
|
|
|
#37083 |
|
Zakorzenienie
|
A jeżeli o filtry chodzi to dziś zapomniałam się pofiltrować - pierwszy raz od dobrych paru miesięcy ale za to wyjątkowo w pogodę utrafiłam - cudne słońce było
|
#37084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko-dawaj zdjęcia!
w P-niu? nie wiem gdzie jest Kilińskiego,ale być może E-a Ty z P-nia jezdeś czy cóś? Cytat:
kładziesz się na podłodze,nogi proste albo ugięte i uginasz łokcie opuszczając się w dół,no odwrotne pompki po prostu możesz się oprzeć/podeprzeć o cokolwiek-byle w miarę stabilnego Cytat:
ja będę polować na farbkę teraz i zobaczę czy jest róznica |
||
|
|
|
#37085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beatko ja sobie nie wyobrażam bez filtrajakaś głupota mnie ogarnia niestety chyba zaczynam filtromaniaczyć
|
|
#37086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzęsko ja też myślałm że sobie siebie nie wyobrażam bez filtra - ale najzupełniej zapomniałam, bo mi przeszkodził w porannych ablucjach telefon. A że dziś łaziłam całkiem bez makupa to sobie nie przypomniałam Dopiero teraz mi to do głowy przyszło.Ale trudno, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem Najwyżj będzie jedna zmarszczka więcej
|
|
#37087 |
|
Rzabbocop
|
Fotki
|
|
|
|
#37088 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbciu śliczne jesteście!
pingwinie na co ten hibiskus? |
|
|
|
#37089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ano tak, ale to taki żart był
![]() Cytat:
Czekam na nowe kłaczki ![]() Cytat:
|
|
#37090 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko śliczne jesteśćie
I masz bardzo ładną bluzeczkę ![]() To pokażę Wam moje nowe włosy Kolor przekłamany - w rzeczywistości bardzo ciemny brąz a nie czarny
|
#37091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mają stronkę na necie Wy mnie przerażacie z tymi filtrami, bo ja dzisiaj plackiem leżałam wysmarowana mleczkiem kakaowym, bez filtra, jasna cholercia za pięc lat pewnie będę wyglądac jak własna babcia rzabciu świetne zdjęcia, jakie Ty masz cudne nogi
|
|
|
#37092 |
|
Rzabbocop
|
Dzieki Kasiu
![]() Hibiskus to malwa jakaśtam takie ciemnoróżowe kwiatkiBeatko bluzeczka z Ebayu
|
|
|
|
#37093 |
|
Zakorzenienie
|
Rzebbek, piękne zdjęcia
Rzęsko, doszły Jeżżżżżżżuuuu, jak Ty chuda jesteś A łapencja
|
#37094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie błyszczące
|
|
|
#37095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#37096 |
|
Rzabbocop
|
Beatko a takie błyszczące włoski to miałaś wcześniej czy to po tej farbie?
Kasiu ja ślepota nie doczytałam ale nie wiem na co
|
|
|
|
#37097 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko trochę miałam ale nie aż tak
![]() A ja hibiskus piję bo lubię Chyba ma dużo witaminy C ale nie wiem czy nie pokręciłam Ciekawe na co mi dobrze robi?Idę do łóżka, pa.
|
#37098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się na prostownicy wyprostuje to są takie, jak Beckhamowa ma tylko teraz mam dłuższe, bo mi urosły, a ona ścięła ![]() Nie używam nic do loków, tylko do delikatnych włosów i preparatów zwiększających objętość. Firmę znam firmę. I znam sklep, teraz to już dwa. Dość często kupuje tam różne specjały, do loków superowe ma Goldwell i Wella i Schwarzkopf profesjonalne Cytat:
![]() Eee Selgros po przeciwnej ode mnie, bo ja daleka Retkinia, ale dzięki za info, jak będę to kupię. Ale konkretnej firmy ten szpinak ma być?? U mnie zero ulewy, ale ponoć Pietryna cała zalana. No nie blada to ja być nie lubię, bo mam wrażenie, że wyglądam jak chora lubię być złoto-brzoskwiniowa, ale nie zawsze maziać mi się chce, mówiłam już, leniwa jestem ![]() E, znam ten sklep z art.fryzjerskimi, teraz już są dwa na tym odcinku Kilińskiego. Cytat:
Za komplementa dziękuję Opinię o zachodzie przekażę mojemu chłopakowi mnie się zdjęcie średnio podoba wolę czerwone i różowo- fioletowe odcienie zachodzącego słońca.Rzabciu Jesteś sliczniutka !!!! rety, jak ja Cie dawno nie widziałam! w sensie tak dokładnie jakie masz dłuuugie i jasne włosy i jakie nogi! kcem taki biust i takie nogi włosy też możesz dorzucić ![]() A dziewczynki cudne no i tradycyjnie widoki bajkowe nie wiadomo na czym wzrok skupić na osobach, czy na otoczeniu ![]() Beatko piękny kolorek, błyszczenie i włosy ![]() Hibiscus jest na wzrok, ja jestem slepa kura i powinnam pić herbatki z hibiscusa właśnie m.innymi. |
|||
|
|
|
#37099 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona ale z Ciebie sliczny wysoki szczuplak
![]() tego bf, o którym piszesz to jakoś nie widzęRzabba strasznie wyszczuplałaś, piękne fotki ![]() Kasia hibiskus na cholesterol - z tego co wiem masz podwyższony oprocz tego hibiskus ma bardzo dużo witamin i jest zdrowy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#37100 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Rzabbko piękne fotki Beatko błysk prześliczny |
|
|
|
#37101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja taka histeryczka jestem ![]() ![]() te nogi ![]() barrdzo zazdraszczam ja mam teraz 2 rodzynki ![]() muszę się obmierzyć,bo chyba już w B zeszłam kłaczki takie jak na fotkach, czyli nic specjalnego ![]() dzięki, popatrzę ![]() Beatko, Brewko i Ann - nasza niezastąpiona doradczyni ![]() jak tylko wrócę do sił wznawiam poszukiwania tych szamponów i farbek macie piękne wloski po nich znów rozkłada mnie alergia mordę mam czerwoną i spuchniętą oczu nie widać, jakieś plamy i strupy mi się porobiły łeb mi pęka jakby mało mi było drapania w gardle, kaszlu i charczenia w oskrzelach połączonego z rewolucjami żołądkowymi oby to nie na białko
|
|
#37102 | ||
|
Zakorzenienie
|
cze ślicznotki
zapowiada się niezła patelnia znowu dzisiaj dobrze widzieć o tym Hibiskusie-moi rodzice przywieźli cały worek z Egiptu Cytat:
ale też jestem nim zachwycona i zdumiona fektem za te pieniądze jeśli farba mnie nie zachwyci to będę jej wierna po grób ![]() ![]() : love:jak ja Was kocham! zjadłabym wszystkie Rzabbuś jaka Ty jesteś już szczuplutka!!! i ślicznie Ci w tej bluzeczce! i te nogi i te widoki cudnie Was zobaczyć z rana _________________________ ___________________ też chcę mieszkać w jakimś pięknym miejscu ![]() małż kupił wczoraj jakiś przewdnik po Hiszpanii-dodatek do Podrózy i ma jazdę na Hiszpanię a tam k/Malagi mają 25-30'przez cały rok Cytat:
tego chyba żadna inna farba nie potrafi a już na pewno nie utrzymać go do końca
|
||
|
|
|
#37103 |
|
Zakorzenienie
|
Rzęsko-
wapno dożylnie,a ja trzymam kciuki,żeby to nie białko a She to całkiem fajna firma chyba-mam kilka rzczy z Pewexu bardzo dobry krój,fason i materiał edit-ale to chyba jednak inna firma ![]() a Polsce to tylko stroje kąpielowe ![]() ale fajniusie-może sobie kupię coś na moje baloony,bo w starym to tylko sutki przykrywa niczym w słonecznym patrolu hehe
|
|
|
|
#37104 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Rzęsko Noooooo Cytat:
U mnie lało strasznie i grzmiało też solidnie, ale potem fajne powietrze jest ![]() A szpinak - jest tylko jeden rodzaj liściastego w wielkiej torbie. Sprawdziłam - to Hortex 2 kg.
|
|
#37105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no, jak w słonecznym patrolu ? ![]() to ja próbowałabym się wpasować
|
|
#37106 |
|
Zakorzenienie
|
niom,
takie 2 wielkie sterczące balony z a na nich 2 małe trójkąciki może niektórym się to podoba-mnie nie bałdzo
|
|
|
|
#37107 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł Ślicznotki
U mnie dziś zelżała temp. w okolicy 25 stopni jest. AnnLee Hiszpania tez mnie kusi mieć tam dom byłoby super chyba najbardziej właśnie okolice Malagii. Był ktoś w Marbelli? ![]() Hibiskus mi smakuje w herbatce i kolor ma z tych moich ulubionych ![]() E to poszukam tego szpinaku, jak będę. Jakoś zawsze jadam sprasowane, czy jakoś tak i raz tylko jadłam liściasty, ale nie moge go nigdzie wypatrzeć w sklepie ![]() Aaa, ja myslałam, że o sklepie z art.fryzjerskimi gadamy ja na Kilińskiego tez chodzę do fryzjera, ale on pracuje na Welli profesjonalnej.Rzęsko współczuje trzymaj się! może się poprawi szybciutko ![]() Pingwinku czyzbys na tych zdjęciach widziała u mnie same mięśnie? ![]() Dobra zaraz się uczę, dziś nie grilluję, bo siem uczyć muszem |
|
|
|
#37108 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko dziekuję
ann, ale może bałdzo się spodoba małżowi ?
|
#37109 |
|
Rzabbocop
|
Rzęsko łączę się w bólu
![]() z tą szczupłością u mnie przesadzacie, ja bluzki noszę 44/46, tyle że nie mam problemu z biodrami i nogami |
|
|
|
#37110 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabcia nie o rozmiar tu chodzi
choć biust mogę wziąć od Ciebie a wyglądasz zabójczo i ten długi włos hohoho
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 7 (0 użytkowników i 7 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Czyli pytanie - jak???

na szczęście to nie angina 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wapno dożylnie,a ja trzymam kciuki,żeby to nie białko