Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-22, 06:56   #2311
nmartyna
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Witam się po długiej przerwie
Cały czas was podczytuję ale nie ma czasu na pisanie:-(

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i pięknych zdjęć Maluchów :-*
Moja wizyta dopiero 3 marca... Ale wierzę,że zobaczę piękną kijankę machającą nóżkami i rączkami

Czy Wam też tak potwornie wypadają włosy? U mnie jest to koszmar :-( garściami mogę wyciągać...

Brzuchol sobie rośnie coraz większy, spodnie na gumce zakupione, chcialam z pasem, typowo ciążowe, ale takie dopiero za ok. 2 m-ce, bo teraz pas jeszcze bardzo luźny...

Waga narazie 52... Ale zauważyłam, że wcięcia w talii już nie mam i pupa też rośnie z czego się cieszę, bo zawsze bylam płaska

Uff... Rozpisałam się troszkę...

Pozdrawiam Was wszystkie i udanego weekendu :-*

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 07:50   #2312
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość

Moja wizyta dopiero 3 marca... Ale wierzę,że zobaczę piękną kijankę machającą nóżkami i rączkami

Czy Wam też tak potwornie wypadają włosy? U mnie jest to koszmar :-( garściami mogę wyciągać...

Brzuchol sobie rośnie coraz większy, spodnie na gumce zakupione, chcialam z pasem, typowo ciążowe, ale takie dopiero za ok. 2 m-ce, bo teraz pas jeszcze bardzo luźny...

Waga narazie 52... Ale zauważyłam, że wcięcia w talii już nie mam i pupa też rośnie z czego się cieszę, bo zawsze bylam płaska

Ja mam włosy w lepszej kondycji niż zwykle Tak samo paznokcie. Tylko włosy mi się o wiele bardziej przetłuszczają i łupież dostałam.
U mnie waga 53,5(zawsze było 50-52 max i mniej) ale u mnie waga chyba szwankuje,bo było u mnie raz 54,2 a u ginekologa po 2 dniach pół kilo mniej. I wcięcia w talii też już nie mam i pupa też większa,co mnie również cieszy a do tego na plecach dołki....

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 09:05   #2313
kujon001
Raczkowanie

hej dziewczyny ja tez czuje sie o niebo lepiej u mnie 10 tydz, nie przytylam narazie nic ale u mnie tak ma byc bo i tak po pierwszej ciazy zostało mi 10kg nadwagi
co do przeczuc to ja przeczowam dziewczynke, mam juz jedna w domu
Stary 2014-02-22, 09:22   #2314
Misstic
Wtajemniczenie

Czesc kobitki

Gratuluje pieknych bobaskow juz tez bym chciala zobaczyc swoje malenstwo ale wizyte mam dopiero 11.03 a usg 18.03 wiec musze jeszcze poczekac.

Wczoraj mialam tak okropny dzien ze poprostu ryczec mi sie chcialo. Przez caly dzien okropne mdlosci do tego wymioty. Jakby tego bylo malo to doszedl bol glowy no i oczywiscie super brak sily eh..
Dzisiaj mam nadzieje ze bedzie lepiej chociaz znowu mnie zaczyna silnie mulic

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 09:25   #2315
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
nie ma co panikować. teraz przytyłaś 4(no bo 1kg to waga kłamie ), to potem my będziemy ubolewać w 2 trym., że grubniemy, a tobie tylko troszkę przybędzie
aaaaaa to niemożliwe że tyle przytylamCzy tylko ja przytylam na calym forum

super ze wszystkie sie ciesza ze im tylki rosną,ja zawsze mialam spore biodra wiec teraz noszę z tylu 3 drzwiową szafę,fatastycznie,TŻ sie cieszy ale on jest zbok i dla niego mogę miec nawet 4 drzwiową szafe,jego to kreci
spoko w drzwiach sie jeszcze mieszcze

nmartyna Co do wlosow nie widze zadnej zmiany,ale bardzo mam ladne paznokcie
Za to np ostatnio pryszcze nie mialy mi gdzie wyskoczyc to wyskoczyly na szyji!Wygląda to trochę jak ukąszenie wampira

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-02-22 o 09:26
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 09:35   #2316
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Pamiętacie,jak pisałam,że mam ogromną i krwawiącą nadżerkę,jak mnie polski lekarz w hadze nastraszył nowotworem i w ogóle,tyle ile przepłakałam przez to to moje.Dwie wizyty kosztowały mnie prawie 300 euro.Wczoraj byłam u swojego lekarza rodzinnego,jest także Polakiem mieszkającym od kilkudziesięciu lat w Holandii.I co się dowiedziałam.W Holandii jak i w innych krajach zachodnich,nadżerki się w ogóle nie leczy,nawet specjalnie nie obserwuje.Dostałam skierowanie do ginekologa,który ma zbadać mnie głównie pod kątem wirusa HPV.Lekarz stwierdził,że jak wirusa nie ma,nie ma zagrożenia rakiem.Sama nadżerka nie przyczynia się nigdy do nowotworu.Leczenie rozpoczyna się tylko w przypadku wykrycia wirusa.Do tego cytologia raz na 5 lat.W trakcie ciąży w tych krajach nie robi się badania ginekologicznego,bo sprzyja to infekcjom,cytologii się nigdy nie robi,bo można poronić.Powiedział,że jak przyjechał do Nl kilkadziesiąt lat temu też był w szoku,ale wszystko idzie do przodu,badania itp.
I tak sobie myślę,że coś w tym musi chyba być,bo statystycznie ludzie żyjący w tych krajch żyją dłużej i zdrowiej.
Przyznam,że trochę się uspokoiłam.Czekam na zaproszenie do ginekologa i zobaczymy czy znajdą tego wirusa czy nie.
Z drugiej strony kiedy będę w Polsce chyba sobie ją wymrożę,mimo wszystko będę spokojniejsza

Swoją drogą,czuję się bardzo dobrze,mdłości tylko podczas mycia zębów,tylko energii brak
Stary 2014-02-22, 09:36   #2317
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
aaaaaa to niemożliwe że tyle przytylamCzy tylko ja przytylam na calym forum

super ze wszystkie sie ciesza ze im tylki rosną,ja zawsze mialam spore biodra wiec teraz noszę z tylu 3 drzwiową szafę,fatastycznie,TŻ sie cieszy ale on jest zbok i dla niego mogę miec nawet 4 drzwiową szafe,jego to kreci
spoko w drzwiach sie jeszcze mieszcze

nmartyna Co do wlosow nie widze zadnej zmiany,ale bardzo mam ladne paznokcie
Za to np ostatnio pryszcze nie mialy mi gdzie wyskoczyc to wyskoczyly na szyji!Wygląda to trochę jak ukąszenie wampira

spoko nie tylko Ty tyjesz ja też mam jakies juz 1-1,5 kg więcej.

a ja wczoraj dobrałam siły obiadek, placuszek, sałatka dla męzusia, wszystko wysprzatane podlogi umyte no po prostu mialam super dzxien, a dzis nie mam co robic obiad juz sie gotuje tesciowa nad nim czuwa
takze wypoczynek dzis a wieczorkiem do rodziców

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-22, 09:52   #2318
małaPaulina
Wtajemniczenie

Aneta??? no i po co tyle nerwow zawsze wszystko musi byc dobrze
ja cytologi tez nie mialam teraz robionej bo mialam robiona przed zajsciem w ciaze,ale robienie cytologi raz na 5lat??dziwne...moja mama dopiero co miala usuwana szyjke macicy,jakby zrobila badania o kilka lat pozniej to nie wiem co by bylo...ale lekarzem nie jestem,nie znam sie

etusiaaaale 2kg to prawidlowo,a ja tyje cos za szybko ech szkoda slow

Stary 2014-02-22, 09:56   #2319
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ja mam włosy w lepszej kondycji niż zwykle Tak samo paznokcie. Tylko włosy mi się o wiele bardziej przetłuszczają i łupież dostałam.
U mnie waga 53,5(zawsze było 50-52 max i mniej) ale u mnie waga chyba szwankuje,bo było u mnie raz 54,2 a u ginekologa po 2 dniach pół kilo mniej. I wcięcia w talii też już nie mam i pupa też większa,co mnie również cieszy a do tego na plecach dołki....
Z włosami i paznokciami mam identycznie, za to skórę mam tak przesuszoną że już nie wiem co mam robić, smaruje się co chwilę ale i tak się sypie dosłownie ze mnie.
Jeśli chodzi o wagę to ja bym się tak nie przejmowała, każda waga pokazuje inaczej, u mnie waga u teściowej pokazuje zawsze ok 2 kg więcej niż moja w domu, ale mnie to akurat cieszy bo mam straszna niedowagę(160 cm- 43 kg)
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 09:56   #2320
Aneta???
Zakorzenienie

Cytat:
Aneta??? no i po co tyle nerwow zawsze wszystko musi byc dobrze
ja cytologi tez nie mialam teraz robionej bo mialam robiona przed zajsciem w ciaze,ale robienie cytologi raz na 5lat??dziwne...moja mama dopiero co miala usuwana szyjke macicy,jakby zrobila badania o kilka lat pozniej to nie wiem co by bylo...ale lekarzem nie jestem,nie znam sie
Jeszcze mam nadzieję,że nie mam tego cholernego wirusa,to już będę szczęśliwa
Stary 2014-02-22, 09:57   #2321
Misstic
Wtajemniczenie

Kochane pociesze was ze KAZDA w ciazy przytyje, predzej czy pozniej. Poprostu jest to nie uniknione

Wy to i tak jestescie chudzinki, naprawde, co to jest 50kg? Nie chcecie wiedziec ile ja waze bo byscie osiwialy i wyrzucily mnie z watku hehe ale co zrobic, taka moja natura. Oczywiscie nie mowie ze nie narzekam, pewnie ze tak jak kazda babeczka ale nauczylam sie siebie akceptowac
Takze dziewuszki glowa do gory i myslimy pozytywnie
Jak nie dla siebie to dla dzidzi, one sie ciesza jak my jestesmy szczesliwe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-22, 10:00   #2322
Aneta???
Zakorzenienie

U mnie jest kilo do przodu.Cerę mam okropną,do tego zapalenie okołoustne,dostałam antybiotyk do smarowania.Wyglądam niewyjściowo.Włosy i paznokcie bez zarzutu
Stary 2014-02-22, 10:09   #2323
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć Tak Was podczytuję jak zawsze

Etusia chciałam Ci tylko napisać,że moja Natalka do 21 tc (do badania połówkowego) miała być chłopakiem, jeszcze w 18 tc widać było "siusiaka" (sama widziałam). Z początku wszystkie dzieciaczki mają coś przypominające siusiaka, a potem u dziewczynek przekształca się to w wargi sromowe, więc ja jeszcze uważałabym z mówieniem o chłopaku

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 10:18   #2324
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

A tu moja maleńka widać kość nosowa a to koło buzi to rączka bo akurat ssała kciuk <3

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1393064304013.jpg (69,7 KB, 53 załadowań)

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 10:52   #2325
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć Tak Was podczytuję jak zawsze

Etusia chciałam Ci tylko napisać,że moja Natalka do 21 tc (do badania połówkowego) miała być chłopakiem, jeszcze w 18 tc widać było "siusiaka" (sama widziałam). Z początku wszystkie dzieciaczki mają coś przypominające siusiaka, a potem u dziewczynek przekształca się to w wargi sromowe, więc ja jeszcze uważałabym z mówieniem o chłopaku
ja sie tak strasznie nie nastawiam u sumie to czy bedzie chlopiec czy dziewczynka t obojetne wazne zeby bylo zdrowe. Ale przeczucie mam caly czas na chlopca zobaczymy pewnie nie dlugo sie dowiemy co bedzie

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:38   #2326
Ana***
Zakorzenienie

Niestabilna nie mam przeczuć, więc się nie zgłaszam w sumie ani ja ani mój mąż... na razie to do mnie nie dociera że w ciąży jestem ciągle mi sie wydaje że mam jakąś grypę jelitową i te mdłości

Misstic masz usg w moje urodziny czy to będzie to genetyczne?

perełka o jejuuu

Cześć
Miałam dzisiaj straszny sen o naszej kruszynce wstałam w kiepskim humorze... i w ogóle noc była kiepska.
Jak wczoraj późno wieczorem zaczął mnie boleć brzuch (chyba mięśnie tak jakby powyżej podbrzusza, coś jak zakwasy, macie tak?) to bolało do dzisiaj rana, dopóki nie wzięłam nospy. Spać nie mogłam, wierciłam się okropnie. Brzuch taki bolący ciężki...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:03   #2327
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
A tu moja maleńka widać kość nosowa a to koło buzi to rączka bo akurat ssała kciuk <3

śliczna perełka lub perełek

Witam

Moja rozmowa z mezusiem dziś rano w łóżku, na przeciw mamy szafe z wielkim lustrem w ktorym się widzimy

Ja- Czy ja czasem nie robie sie gruba na twarzy ?
Maż- nie kochanie, .......... okrągła

Co tu począc

Co do tycia, to ja w 5 tc ważyłam 62,9 a teraz 63,5 jakoś wychodziło
I kto tu jest chudy

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:10   #2328
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Niestabilna nie mam przeczuć, więc się nie zgłaszam w sumie ani ja ani mój mąż... na razie to do mnie nie dociera że w ciąży jestem ciągle mi sie wydaje że mam jakąś grypę jelitową i te mdłości

perełka o jejuuu

Cześć
Miałam dzisiaj straszny sen o naszej kruszynce wstałam w kiepskim humorze... i w ogóle noc była kiepska.
Jak wczoraj późno wieczorem zaczął mnie boleć brzuch (chyba mięśnie tak jakby powyżej podbrzusza, coś jak zakwasy, macie tak?) to bolało do dzisiaj rana, dopóki nie wzięłam nospy. Spać nie mogłam, wierciłam się okropnie. Brzuch taki bolący ciężki...
mam to samo,raz ze nie mam zadnych przeczuc,dwa ze nie dociera do mnie ze jestem w ciazy,teraz mi przeszly mdlosci to w ogole tak jakos dziwnie sie czuje dlatego nie moge sie doczekac wizyty usg bo sie martwie juz

Stary 2014-02-22, 12:15   #2329
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
mam to samo,raz ze nie mam zadnych przeczuc,dwa ze nie dociera do mnie ze jestem w ciazy,teraz mi przeszly mdlosci to w ogole tak jakos dziwnie sie czuje dlatego nie moge sie doczekac wizyty usg bo sie martwie juz
moje objawy na ten czas to tylko siusianie co 30-40 minut i głód
aa i to, że jak siedzę to brzuch mam tak wielki jakbym była w 4 miesiacu
zapomniałabym o najważniejszym : lenistwooooooooooo

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-22, 14:26   #2330
justyna_1202
Raczkowanie

Cytat:

perełka o jejuuu

Cześć
Ja miałam przeczucie na dziewczynkę, w tym tygodniu mam na chłopca więc chyba też się nie zgłaszam bo co chwilę mi się zmienia.
Z tym brzuchem też tak mam. Tak jakbym była taka obolala w środku, właśnie coś jakby mięśnie. Chwilowo mi przeszło ale często wraca, więc wmawiam sobie że to normalne jeszcze 9 dni do usg, nie widziałam mojej kruszynki już prawie miesiąc! Chyba fikne zanim dożyję
justyna_1202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 15:35   #2331
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość

haha spryciula

Cytat:
skądś to znam jak dzień ie miałam mdłości to już się bałam

Cytat:
Napisane przez justyna_1202 Pokaż wiadomość
Ja miałam przeczucie na dziewczynkę, w tym tygodniu mam na chłopca więc chyba też się nie zgłaszam bo co chwilę mi się zmienia.
Z tym brzuchem też tak mam. Tak jakbym była taka obolala w środku, właśnie coś jakby mięśnie. Chwilowo mi przeszło ale często wraca, więc wmawiam sobie że to normalne jeszcze 9 dni do usg, nie widziałam mojej kruszynki już prawie miesiąc! Chyba fikne zanim dożyję
Mi też przechodzi i wraca i w różnym miejscu. Przeważnie bolały mnie w dole brzucha, a wczoraj tak wyżej jakby nad pępkiem
Stary 2014-02-22, 17:34   #2332
nmartyna
Zadomowienie

Ale mi się zachciało leczo dzisiaj:-D a tu cukini brak... No ale czego się nie robi dla dzidziuśka:-P leczo (bez cukini) ugotowane, głód zaspokojony

Dzisiaj zaczęło mnie coś ciągnąć od pępka w dół... Tylko chwilę to trwało w trakcie spaceru. Trochę mnie to martwi, bo nie wiem czy to normalne, a wizyta dopiero 3 marca... Czy któraś z Was miała coś takiego?

08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 19:25   #2333
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
ze mną to samo, włosy, paznokcie jak złoto Ale za to tłuste po jednym dniu i swędzi od łupieżu ;/

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Z włosami i paznokciami mam identycznie, za to skórę mam tak przesuszoną że już nie wiem co mam robić, smaruje się co chwilę ale i tak się sypie dosłownie ze mnie.
Jeśli chodzi o wagę to ja bym się tak nie przejmowała, każda waga pokazuje inaczej, u mnie waga u teściowej pokazuje zawsze ok 2 kg więcej niż moja w domu, ale mnie to akurat cieszy bo mam straszna niedowagę(160 cm- 43 kg)
Jeny, Ty chudzinko! Powinnaś jeść za dwoje, nie słuchaj innych

Cytat:

Śliczna, gratuluję

Cytat:
śliczna perełka lub perełek

Witam

Moja rozmowa z mezusiem dziś rano w łóżku, na przeciw mamy szafe z wielkim lustrem w ktorym się widzimy

Co tu począc

Co do tycia, to ja w 5 tc ważyłam 62,9 a teraz 63,5 jakoś wychodziło
I kto tu jest chudy
Ładnie powiedział paskudek, wybrnął Jestem lepsza, przed ciążą 64,6 a teraz 60,0 - położna prawie mnie przecięła na pół swoim wzrokiem, w marcu jak będzie mniej, bo będzie lanie A najlepsze to, że nie mam mdłości i nie wymiotowałam ani razu. Będę laska w ciąży

Cytat:
Ja chcę chłopczyka, ale fakt bycia w ciąży to również dla mnie abstrakcja Ale powoli uczę się kochać dzieciątko

Cytat:
moje objawy na ten czas to tylko siusianie co 30-40 minut i głód
aa i to, że jak siedzę to brzuch mam tak wielki jakbym była w 4 miesiacu
zapomniałabym o najważniejszym : lenistwooooooooooo
To siusianie to mnie wykańcza Papier toaletowy to tonami schodzi

Cytat:
Napisane przez justyna_1202 Pokaż wiadomość
Nie martw się i nie nakręcaj, to pewnie rozciągająca się macica. Mnie w 10tc bolała niesamowicie, a przy kichnięciu to był dramat. Ale nie pocieszę, lekarz powiedział, że będzie gorzej

Cytat:
Ale mi się zachciało leczo dzisiaj:-D a tu cukini brak... No ale czego się nie robi dla dzidziuśka:-P leczo (bez cukini) ugotowane, głód zaspokojony

Dzisiaj zaczęło mnie coś ciągnąć od pępka w dół... Tylko chwilę to trwało w trakcie spaceru. Trochę mnie to martwi, bo nie wiem czy to normalne, a wizyta dopiero 3 marca... Czy któraś z Was miała coś takiego?

To rozciągające się więzadła macicy, nie ma się czym martwić

Przeziębiłam się dziewczyny, katar, zatkane uszy, gardło boli, a tu pracować trzeba ehh... nie wiem jak wy tak możecie jeść co chwilę, ja to wmuszam w siebie, żeby chociaż podtrzymać funkcje życiowe

Aha, ten mus o którym piszecie, to chyba sorbet jest..
Bo mus dla mnie to w jogurtach, a sorbet jest jak lód
Stary 2014-02-22, 19:56   #2334
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Przeziębiłam się dziewczyny, katar, zatkane uszy, gardło boli, a tu pracować trzeba ehh... nie wiem jak wy tak możecie jeść co chwilę, ja to wmuszam w siebie, żeby chociaż podtrzymać funkcje życiowe

Aha, ten mus o którym piszecie, to chyba sorbet jest..
Bo mus dla mnie to w jogurtach, a sorbet jest jak lód
To tak jak ja jem aby przeżyć... a totalnie nie mam ochoty, wmuszam cokolwiek. Co dziwne głodna jestem, ale nic mi nie smakuje :P

Dzisiaj zjadłam kawałek zapiekanki domowej roboty, jabłko, 6 malutkich pasztecików z kapustą i grzybami a do tego barszcz czerwony... i wsio...

Ważyłam 52kg, teraz ważę 50kg
Stary 2014-02-22, 23:27   #2335
Denaris
Rozeznanie

Cytat:
To tak jak ja jem aby przeżyć... a totalnie nie mam ochoty, wmuszam cokolwiek. Co dziwne głodna jestem, ale nic mi nie smakuje :P

Dzisiaj zjadłam kawałek zapiekanki domowej roboty, jabłko, 6 malutkich pasztecików z kapustą i grzybami a do tego barszcz czerwony... i wsio...

Ważyłam 52kg, teraz ważę 50kg
A ja rano bułkę, po południu chockapic z mlekiem i przed chwilą maleńką kanapkę. Zero apetytu
Stary 2014-02-23, 07:57   #2336
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczna i jaka duza!
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 08:36   #2337
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dzień dobry ! A gdzie wszystkie poznikaly, czyżby niedziela sielanka ??
Ja wstalam i moj tz zaskoczył mnie śniadaniem. ..

Życzę wam słonecznej niedzieli

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1393144544309.jpg (79,8 KB, 30 załadowań)
Stary 2014-02-23, 09:07   #2338
BieniekI
Raczkowanie

Cytat:

Z tymi włosami to chyba kwestia indywidualna, bo wiem, że jednym w ciąży strasznie wypadają a innym (tak było u mnie) wprost przeciwnie - nawet pisałam o tym niedawno: http://ciaza-strach-sie-bac.blogspot...o-ciazowe.html
Trzymam kciuki za wizytę w marcu
BieniekI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 09:49   #2339
carolciuska
Zadomowienie

Niedzielne lenistwo
Mam do Was pytanie, czy zdarzylo sie Wam po seksie (juz w ciazy) odczuwac lekki bol jakby jajnika, nie wiem moze to nie jajnik, ale taki mam lekki bol po lewej stronie. Miala ktoras z Was?
Mnie tez sie polepszyl stan wlosow i paznokci. Rosna mi tez szybciej wlosy na ciele, ostatnio zobaczylam na brzuchu meszek, dobrze ze blond
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 11:19   #2340
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witeczka !

My wczoraj byli na imprezie, ale przed imprezą zjadłam rosołek, u rodziny jeszcze rogala i w trakcie jazdy do kościoła kolejnego- tak na wypadek glodu A potem to już obiadek na sali, suflaczki, fryteczki, sałata z pekińskiej po grecku x2 ciasta, kanapeczki ...
Wróciliśmy o 1,30 w nocy Myślałam, że usnę na stojąco
A teraz męzuś pichci żeberka w sosie

Błogiego lenistwa Wam dziś życzę

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości