|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 14
Cytat:
a ile czasy Ty musiałaś nosić pas?
|
|
#3842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana ja mam info z 3 lat temu Teraz juz nie czytam co Polak robi.....Zrobil mi za☠☠☠iste cycki i na tym historia sie skonczyla...... Moze robi anatomki, nie wiem![]() Wejdz w moje albumy i zobacz , mysle, ze figure MIALAM podobna do Ciebie, bo jak robilam cycki to wagae mialam jak Ty, wzrost 169...wiec nie duza roznica i bioderka ...... Roznica moja miedzy talia a biodrami byla ponad 30 cm..... wiec chyba podobnie I mam 450cc okragle, ale piekne
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Magda wysłałam zaproszenie,przyjmij to obejrzyj
![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
![]() Ale masz rację,są ![]() Kicia a ja ściągam rudziaki i wracam do blondu
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
Żabulku proszę: http://www.franckprovost-expert.com/...ules-a-boucles Szukałam na google, ale nie znalałam tego w pl, tylko francuskie strony (kilka w Belgii też), ale może u siebie to znajdziesz
|
#3845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czytałam jakiś czas temu o tych przepisach,a raczej o ich braku . Masakra. Fakt,tego typu atrakcje są fajne dla turystów,a nie dla mieszkańców także wspolczuję
|
|
#3846 |
|
Raczkowanie
|
Moje po 2ml i 9 miesiacach
|
|
|
|
#3847 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne i duże
![]() Spadam,bo Mąż patrzy na mnie jak na po☠☠☠ańca ha ha ha... Miłej nocki Kochane
|
#3849 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#3850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam takiego ---------- Dopisano o 02:50 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- tez kiedys zrobie usta Do 40 sie wyrobie
|
|
#3851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam mieć 440ml ale ja mam obwisle cycuszki ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też o tym czytałam, że ma tendencje do zmiany ceny, robiłam u niego niedawno - cene ustaliliśmy na pierwszej wizycie i taką zapłaciłam tuż przed operacja - fakt zaliczka 500e, Co do negatywnych opinii, były na początki gdy pracował na implantach " PiP" potem ciężko było o wymianę - bywał opryskliwy. Nie widziałam u Niego konieczności poprawek, jeśli chciałaś duże to Ci je wsadził, u nas w Polsce mało który chirugr włozy 500cc od razu - trzeba na dwa razy, tutaj jeśłi się da to wsadzi L.P - bez owijania że nie. Osobiście jestem zadowolona z jego pracy, i on od razu widzi w głowie jak będziesz wyglądała i co jest najlepsze. Cechuje się dowolnością - to prawda, ale jeśłi zaznaczysz że chcesz tak a nie inaczej to ci zrobi wedle życzenia. Wiem że nie lubi implantów Menthor, woli eurosilicone i sebbiny - okrągłe, ale anatomki jak któraś chce też wsadza ![]() Decyzja oczywiście należy do Ciebie - ja osobiście mogę polecić L.P
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
śniło mi się że operacji nie było, bo dostałam 41 stopni gorączki .. Oj chyba stresik
|
#3854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was kochane w tą piękną i (u mnie) słoneczną niedzielę
Laski pokazujecie zdjęcia swoich ust po dostrzykiwaniach i super to wygląda, sama planuję sobie je trochę powiększyć, ale kurcze, tak naprawde jeśli nie ma zdjęcia "przed" to efektu jako takiego nie widać
|
|
|
|
#3856 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Cycolinki
![]() Niestety ostanio jestem mocno zajęta i nie mam czasu, żeby zbyt często do Was zaglądać, ale dziś przy kawce połaziłam po albumach, bo widzę, że nawrzucałyście sporo pięknych dupek, cycochów i w ogółe same duuuuppeeczki na tym forum .Niedługo mam nadzieję, że będę trochę wolniejsza, to będę z Wami bardziej na bieżąco. Lecę dalej ganiać po albumach Buziam Was wszystkie !!!
|
#3857 |
|
Raczkowanie
|
witam sie z bułami z pastą jajeczną i herbą zielona
)matko, ale z Was przekupyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyy!! tysiak kochany- Ty sie nie dołuj bo masz mozliwosc wymiany, masz kase i juz termin!!!!!!! Wiec zaznaczaj w kalendarzu dni i bedzie dobrze!! Gorzej jakbys byla niezadowolona i zadnej opcji wymiany !! CIESZ SIE I DOCEN, ze masz mozliwosci i tez uwazam, jak zabul ze co by Ci nie wsadzil bedzie pieknie!! Mow mu o tym co chcesz uzyskac, pokaz fotki, a o cc niech on zadecyduje )zabul Ty to powinnac bys na stronie wejsciowej L.P bo to co on Ci zrobil to uhuhuhu REWELACJA -malo powiedziane!! Nie dziwie sie, ze tak lubisz stroje kapielowe;d;d;d; pewno wszytskie lezą jak ulał;P magda_gda standardowo nosilam tydzien pas, nie slyszalam, zeby dr ktorejs zalecal dluzej..a biust masz piekny naprawde. Uwazam, ze jeden z lepszych jakie sie udaly dr-owil ) A ONE TAKIE SWIEZUTKIE JESZCZE...
|
|
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
O kurde, masz super usta! Też chce takie
![]() Dzień dobry wszystkim Będę miała projekcję 6.1 i 5.3 to przecież będzie wielki cyc !!!
Już są!!! dr M.M.K Kraków Edytowane przez entropia666 Czas edycji: 2014-02-23 o 10:29 |
|
|
|
#3859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tysiaczek, kicia wracajcie blondi, ty tysiak w blonvdzie wyglądasz bosko. Ja do was dołączę jak tylko zrobię odrosty ![]() Zabulek ty to masz cialko, chyba wezmę się za cwiczonka, tylko kiedy? Cierpię na chroniczny brak czasu. |
|
|
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
|
#3861 |
|
Rozeznanie
|
Tysiak to bikini jest z VS ?? ale to nie Ty w avatarku ;p
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny musze sie pochwalić
przed ćwiczeniami ważyłam 46 kg ,przytyć nie mogłam przez dwa lata - do tego zewsząd motywujące komentarze typu "tez tak mam,nic z tym nie zrobisz" a tu prosze niepozorne ćwiczenia,futrowanie jedzonka i w mniej jak dwa miesiące waga pokazała 49,3 Nie wchodzilamna wagę od czasu kiedy zmotywowalyscie mnie do squat challange bo padła bateria,wczoraj wylozylam Nową a tu taki psikus ![]() W dodatku juz prawie drugi tydzień jestem chora,mało jem niestety wiec to na pewno nie szczyt formy
|
|
#3863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale fajne!! I jakie ceny!! Ja też nie chcę wydawać dużo na stroje. Po co? Kto tam patrzy na to, czy to oryginał, czy nie. Pfff. A ci, którzy patrzą, to nie są ludzie, z którymi chciałabym życie spędzać. Pffff
|
|
#3864 |
|
Raczkowanie
|
a witam ,witam
![]() dziekuje bardzo, ja tez jestem z nich bardzo zadowolona, i mimo uplywu czasu ani troche sie nie zmieniają:P |
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was gaduły moje
![]() ![]() Tysiaczku no ja musze zobaczyc te Twoje "brzydkie" anatomki przed wymiana z syneczkiem długa jazda a ciekawe jak z powrotem od Ciebie by było bo moze bym wysiadla i musiala wsiąść spowrotem psikna dzis troszke lepiej ale widac ze dalej ja boli ciagle lezy a jak wstaje to ma ogonek podkulony calej nocy nie wstawała dzis tylko rano na podworku troche pochodzila i to wszystkoco do dr LP do niego sie idzie po DUZE piersi takie moje zdanie, zebym chciala sredniaki bym go nie wybrala ale nie bede pisac bo w sumie po co ważne ze jego pacjętki sa zadowolone![]() ja z kolei zawiodlam sie na moim panie dr napisalam do niego meila tydzien temu i zero odpowiedzi czekam jeszcze moze nie ma czasu na odpisanie....Tysiaczku ja wielbicielka duzych piersi ale prosze nie przesadz jestes drobna i jak dr pisze juz o 600cc to na stole moze nawet wlozy z 700cc a to juz bardzo duza piers![]()
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
Hej MamaAgnes
![]() Implanty jakie mam to Mentor Okrągłe 375 Wysoki Profil ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Mazi6 operował mnie dr w Klinice w Gdańsku Oliwa - M.M.K. ![]() Bardzo dziękuje za Twój komentarz ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Wstałam rano i założyłam pas, fakt jak jestem w nim to bardziej cycuszki bolą ale ponoszę go jeszcze na wszelki wypadek. Dziękuje za Wasze podpowiedzi.
|
#3869 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tylko Wa-wa , tu najbliżej mam.... Za tydzien do S.Ł. na konsultacje, a jutro do M. Ch. A, za dwa tyg. do J.S. i decyzja co do lekarza i moze termin ? Chce jeszcze przed wakacjami ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
ale najbliższy termin op. luty 2015.....
|
||
|
|
|
#3870 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kachana jesteś ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
i na szczęście z takimi też się przebudziłam bo zabiegu ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Czy może któraś z Was zna godny polecenie salon w 3city gdzie robią m.in makijaże permanentne? Robiłam sobie brwi pół roku temu ale nie jestem zadowolona i szukam "dobrej ręki" ? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- agataka1979 masz przepiękną figurkę, zdradź tajemnicy co robisz że tak wyglądasz?
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

) ja bym sluchala zalecen dr-a !! Wkoncu to profesjonalista i mysle, ze wie najlepiej
a ile czasy Ty musiałaś nosić pas?

Teraz juz nie czytam co Polak robi.....Zrobil mi za☠☠☠iste cycki i na tym historia sie skonczyla...... Moze robi anatomki, nie wiem
I mam 450cc okragle, ale piekne
/25.06.2013r.
A jak musisz jezdzic do pracy w TT to Qrwa ja Pie***le jest masakra. Kilka tysiecy motocyklow z kazdej strony Twojego samochodu z predkoscia 200 mil na godz
Mad Sunday- pijani motocyklisci rzadza na wyspie , jazda bez ograniczenia predkosci........dawcy to kochaja, mnie to fascynuje, kiedy akurat nie musze mykac do pracy, bo kazdego roku wypadkom smiertelnym ulegaja cale rodziny......z dziecmi

Blog Kulinarny
calej nocy nie wstawała dzis tylko rano na podworku troche pochodzila i to wszystko