|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
wróciłam od TŻ, byliśmy dziś u jego siostry i jej męża, a potem wróciliśmy do domu tacy głodni, że zrobiliśmy frytki i smażoną pierś z kurczaka w panierce
![]() ale wczoraj siedzieliśmy z jego mamą i powiedział 'babeczki' chyba schudłaś słońce? jakąś masz taką buźkę szczuplejszą' a jego mama 'no bo to nasza chudzinka, ona nic nie je ' ![]() yhyyyyy ![]() ![]() ![]() ja czuję po sobie, że mam taki bardziej napchany brzuch ![]() jeśli chodzi o moje wyzwania na marzec, to chętnie podjęłabym to z orzechami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3572 |
Zakorzenienie
|
wiecie co ciężko nam będzie ogranąć te wyzwaniania na cały miesiąc bo każda lubi co innego, no i mamy różne sprzęty
![]() ![]() ja się obudziłam z okropnym bólem głowy i katarem, wczoraj czułam, że coś mnie zbiera a dziś to juz padam ![]() straaaaasznie mi się nie chce wstawać, marzy mi sę leniwa niedziela pod kołdrą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
czyli mel b x 2 i herbatki k na ten tydzien, a squads i deska na caly miesiac
![]() Kiedy sie wazymy i wpisujemy DO TABELI ![]() Karolinek choroba to najgorsze co moze towarzyszyc diecie ![]() ![]() babrczki nikt do naszych wyzwan Cie nie zmusi ![]() ![]() ![]()
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie właśnie śniadanko - jaglanka z kakaem, kilkoma rodzynkami i zarodkami pszennymi (mniam, mniam, mniam), a potem jestem umówiona z TŻem i jedziemy do niego, wrócę najprawdopodobniej we wtorek także dam znać jak mi szło dietkowanie. Nie mam zamiaru odpuszczać ani w jedzeniu ani z treningami przez te dwa dni także trzymam się ściśle swojego planu, zer odstępstw. I tak zgrzeszyłam już wystarczająco na ten tydzień. Także trzymajcie się kobietki, od jutra na pełnym gazie z dietką i nie ma załamek bo będzie niedobrze. Buziaki.
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam właśnie na śniadanko 3 kromki razowca z serkiem chrzanowym, sałatą, wędliną, plasterkiem żółtego sera i papryczką
![]() ![]() zaraz idę się szykować, bo o 12 jadę do TŻ i mamy spróbować tego quada po którego jechaliśmy taki kawał drogi :P bo wcześniej nie było kiedy, a wieczorem robimy pizze ![]() planuję ![]() ![]() ![]()
#3577 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj - Ś kiełbasa z indyka na gorąco, ketchup, kromka razowca z masłem, 2Ś 3 mandarynki i jogurt pitny jagodowy, O brokuł na parze, kurczak, sos czosnkowy, K pomidor z cebulą i jogurtem naturalnym
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | ||
Zakorzenienie
|
wróciłam, jestem wyuczona na żone
![]() zażyłam rano jakiś gripex i przeszło mi póki co, tylko katar jeszcze trymie ![]() linki do wyzwań https://www.google.pl/search?q=squat...ml%3B400%3B337 https://www.google.pl/search?q=wyzwa...za%3B621%3B385 ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Neska trzymaj się tam u TŻa i nie daj się sprowadzić na zła drogę ![]() Babeczki miłej jazdy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- a Gryzelda powiedz oprócz liczenia kcal to jaki masz plan? masz jakiś limit kalorii? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
A ja zła jestem, bo mnie choroba trzyma i nie chce ustąpić
![]() Ale dziś za to zrobiłam pieszo ok. 10 km = ok. 12 000 kroków ![]() Karolinek - to mi się ciężko zmotywować, bo własnie ciuchy mnie nie uwierają już i są nawet całkiem dobre. Kilka kwestii mam do poprawki, a przede wszystki brak jędrności ![]() ![]()
#3580 |
Konto usunięte
|
Karolinek co do planu to oczywiście mam limit - max. 1450 kcal + oczywiście odpowiednie proporcje B WT
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Kocie rozumiem to doskonale bo ja jak schudłam i ciuchy zaczęły wisieć to też mi motywacja opadła
![]() pocieszam się, że teraz mam dużą motywacje- na marzec dużo planów, mocne wyzwania-mam nadzieję, że jak będzie efekt jakiś widać pod koniwc marca to wiosna b edzie dla mnie motywacją, żeby nie puścić znowu diety ![]() zaraz się biorę za gotowanie kaszy na jutro ![]() Gryzelda plan dobry ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- aha dziewczyny, nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale mówiłyście, że wpisujemy tabelę od nowa, więc wyczyściłam tą pierwszą i zostawiłam tylko te z nas które zostały-jutro możemy na czysto zacząć od nowa z nową mocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Karolinek - podziwiam Cię za determinację z tą kaszą. Ja za bardzo kocham gotować i jeść i poczuć różne smaki
![]() ![]() Gryzelda - masz bardzo ładny plan i już fajne efekty ![]() ![]() U mnie plan jest taki: Jutro się mierzę i ważę. Moje cele: - minus 2 kg TŁUSZCZU (nie śpieszy mi się ![]() - brzuszek z zarysowanymi mięśniami ![]() - zaokrąglona pupa - walka z celulitem Osiągnę to przez: - dieta 1400 kcal - 24.02 - 2.03 - wyzwanie z mel b - pupa i brzuch, 1 l ziółek ![]() - od 1. 03 - wyzwanie przysiadowe i deska - kiedy pogoda i zdrowie pozwoli - rolki lub rower - rozciąganie min. 20 minut dziennie - SOBOTA - ustalam sobie ją na dzień rozpusty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
Kocie dobre postanowienia
![]() ja sobie też już wypisałam taką tabelkę na cały tydzień tj w sumie do piatku bo od piątku już marzec ![]() i będę codziennie skreślać to co zrobiłam ![]() a kasza jest fajna-to tylko tak brzmi okropnie ![]() ja tez się jutro zmierzę i zważę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
właśnie jak zaczełam spisywać to co wymyśliłyśmy to mi parowało z glowy- tyle tego
![]() dlatego zrobiłam dwie rozpiski- jedną na od pon do pt, a drugą na marzec, inaczej o połowie bym zapomniała, a tak to jak wisi na drzwiach to nie ma zmiłuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45293680]Karolinek co do planu to oczywiście mam limit - max. 1450 kcal + oczywiście odpowiednie proporcje B WT
![]() ![]() ![]() ![]() plan bardzo fajny ![]() ![]() ![]() heh ja nie zaczynam od początku więc nie bardzo wiem jak mam się wpisać w nową tabelkę ![]() ![]() melduje kolejny dzień ćwiczeń zaliczony ![]() ![]() rano poćwiczyłam a później pół dnia na zakupach - nie miałam nic takiego kupować a oczywiście kilka rzecz wpadło ![]()
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
Grejfrutka przepraszam, może nie potrzebnie "odnowiłam" tą tabelkę
![]() to może te które nie zaczynają wpiszą sobie tak jak do tej pory w następnej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Raczkowanie
|
dobry wieczór dziewczynki
Faktycznie ciężko stworzyć jedno wyzwanie pasujące każdej z nas, ale nawet jeśli parami, w trójkach stworzymy sobie wspólne wyzwanie i sumarycznie będzie ich np. 3 na jeden tydzień/miesiąc to tez dobrze ![]() ![]() Tak więc mi najbliżej do Karolinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Ty to dzielisz 5 x kasza jaglana po ile gram? plus herbaty, woda itd. rozumiem. Ile kcal ma 100 gram kaszy po ugotowaniu? Jakie dodatki najlepiej się sprawdzają czy 0 nic nie dodajesz ![]() Robiłaś to już kiedyś? jakie efekty ![]() Słodkich snów
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwyżej najszybciej skończę ![]() ![]() jutro mam się ważyć i mierzyć po jakoś trzech tygodniach praktycznie codziennych ćwiczeń więc zobaczymy co tam się podziało ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
o Lenik jak fajnie
![]() ![]() z tym 1/5 chodziło mi o to że robię tą dietę od jutra do piątku czyli pięć dni- w podpisie dałam już 1/5 bo jutro rano nię będę miała czasu zmieniać podpisu ![]() juz Ci mówię wszystko: ja gotuję woreczek kaszy (to jest chyba 400g) i to mi starcza na 1,5 dnia-zależy ile jesz ![]() jak robiłam tą dietę, to przez 10 dni jadłam tak jak normalnie 5 posiłków tylko, że samą kaszę ![]() zalecenie jest takie, żeby ją gotować bez soli i jeść...samą ![]() ![]() ![]() ja ostatnio wytzrymałam 10 dni i nie było tak, że myślałam, żeby się to skończyło, albo marzyłam o czymś innym, powiem Ci, że wręcz przeciwnie miałam większą motywację, żeby nie podjadać ![]() trzeba przy kaszy duuuużo pić, wody i ziółek-ja piłam zieloną herabtę, pokrzywę, herbatę z bratka ![]() plusy tej diety są takie, że tą kaszę można jeść cały dzień- bez ograniczeń( tak, tak ![]() ![]() a kolejny to, to że czujesz się naprawdę lekko, a przy tym pełna energii i z dobrym humorem ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Grapefrutka-bardzo jestem ciekawa Twoich wyników ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale pożyjemy zobaczymy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
jakby którejś zabrakło motywacji to macie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boję się jutrzejszego wchodzenia na wagę ![]()
![]() |
#3594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie motywacji nie brakuje tylko czasem ciężko zadek zwlec z kanapy bo ciężki jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
ja też się boję
![]() ![]() ![]() idę spać, do jutra dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() i tak jak pisałaś, od jutra zaczynam kolejny semestr ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny
![]() ![]() co ja zrobiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz co mi u Ciebie nie pasuje ?? To, że za każdym razem wazysz się na innej wadze. Raz na siłowni, raz na basenie, teraz rozumiem w domu, na wadze od koleżanki ? Podskoczyło od miesiąca 8 kg ? Ja tyle przytyłam kiedyś w pół roku. Nie wierz tak bardzo liczbom. Teraz waż się tylko na tej jednej wadze i niech Cię nie kuszą inne w innych miejscach. Weź tą 60,4 kg jako wagę wyjściową i się od dziś odchudzamy. Ja za chwilę idę na wagę, ale to też będzie inne urządzenie niż w listopadzie, dlatego to tylko tak orientacyjnie, żeby było co wpisać. Dobra zważyłam się ![]() ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-02-24 o 07:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Konto usunięte
|
Wpisałam wagę do nowej tabelki, poprawię jutro i dopiszę wymiary, bo dzisiaj mi się nie chciało
![]() Zaraz lecę pod prysznic, ubieram się i śmigam do agentki nieruchomości pogadać o naszym mieszkaniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.