|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV
tak, dokładnie te
jakieś 3 tyg temu kupowałam ostatni |
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie moze po ile margaryna flora jest?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3063 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
W czwartek kupiłam po 3.49 / kg, a dziś juz po 2.79 ![]() Z tym, że ceny wiszą dwie Nad bananami 2.79 a z sufitu zwisa cena 3.49
|
|||
|
|
|
#3064 |
|
Rozeznanie
|
O takie, po 1,49 zł
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3065 |
|
Moderator
|
Kupiłam drugi zaparzacz
Tym razem fiolecik
|
|
|
|
#3066 |
|
Raczkowanie
|
ale ten czosnkowy jest przecież paskudny, cygański też *upy nie urywa ale da się zjeść, czosnkowy żeby był dobry to musi być świeżo zrobiony a nie ze słoika
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam na próbę jedne orzechy pecan - dla mnie niemal bez różnicy z włoskimi
|
|
|
|
#3068 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Od jutra przecenione będą te małe śmieszne naczynia do zapiekania z 7,99 na coś ponad 4 zł chyba 4.69. |
|
|
|
|
#3069 |
|
Przyczajenie
|
oddawałam ostatnio suszarkę na reklamację i po prostu oddano mi pieniądze, nikt niczego nigdzie nie wysyłał
|
|
|
|
#3070 |
|
Zadomowienie
|
Nie wprowadzam nikogo w błąd tylko mówię o swoich doświadczeniach w tym temacie. Jeżeli masz inne nikt nie zabrania Ci opisać swoich. Ja nigdy nie miałam problemów z reklamacją "od ręki", albo wymiana, albo zwrot pieniążków.
|
#3071 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Czyli nie każdy pracuje wg regulaminów i procedur pracy. |
|
|
|
|
#3072 |
|
Raczkowanie
|
Lilianna dobrze pisze
Jeśli klient zgłasza reklamacji towar idzie do naprawy,ale w biedronce jest jeszcze możliwość zwrotu towaru i wtedy można dostać pieniądze zaraz. Byłam dzisiaj i zapomnialam o tych orzechach,a chciałam kupić, jak piszecie że dobre.J AK nie zapisze sobie na kartce to zapomne ![]() Bananów u mnie nie było to nawet nie wiem jaka cena.rafaelo z gazetki było wystawione papier Velvet i nowe cukierki na wagę (mums ??)bez ceny i cala nowa paleta krowek W poniedziałek muszę kupić.
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie żałuję tych lidla, mierzyłam co prawda jednego buta z 40, miałam wziąć by na spokojnie zmierzyć w domu, ale nie wzięłam, a potem ich już nie było. ;( wg mnie te lidlowe są godne uwagi, jeśli któraś z Was by jeszcze znalazła. |
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za inspiracje
![]() Tak, cena jest teraz niższa Też kupiłam piłeczkę Fioletową
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do butów to mam z zeszłego roku, używam "od święta" i są ok. Kupiłam na wyprzedaży po 25 zł, bo swojej pierwotnej ceny na pewno nie są warte A te z L. faktycznie wyglądały o niebo lepiej.
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiliśmy 10 opakowań pekanów - robimy mieszanki orzechów, żurawiny, rodzynek i płatków górskich do jogurtu naturalnego, a jemy codziennie, więc na pewno się zużyje przy drugim użyciu złamał się wyciskacz do czosnku kupiony niedawno za 9,99 - zresztą kiepski był, na szczęście oddali kaskę ![]() kupiliśmy teraz rozdrabniacz do czosnku - działa to? bo "mechanizm" jest plastikowy i trochę się obawiam kolejnej reklamacji
|
|
|
|
|
#3078 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie moja mama kupiła jakiś miesiąc temu w B.przecenione śniegowce,wyszła w nich 2 razy ale za kazdym razem strasznie ją obcierał jeden but ponieważ w środku jeden jest źle zrobiony
Nie można w nich chodzić ,niestety mama nie może znaleźć paragonu ,bez paragonu chyba nie przyjmą reklamacji nie ?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu soki Dr Witt
Jadł ktoś te chipsy top chips o smaku wędzonego sera? U siebie ich nie widziałam, ale nie rozglądałam się za chipsami, a może są. dobre? |
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jadłam ,są bardzo dobre
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#3082 |
|
Konto usunięte
|
Szkoda, że niektóre produkty w B. są mocno okazjonalne. O ile jeszcze kawę ziarnistą Le Grand jestem w stanie wypatrzeć w gazetkach, o tyle królik to zawsze niespodzianka. Zastanawiam się czy tak słabo schodził. Podobnie okoń morski, ostatnio jesienią był. Szkoda że już mi na maila nie przysyłają gazetki z winami, bo kiedy zajrzy się kilka dni po- wina są przebrane i sery też. Do jednej z B. to już w ogóle dochodzi oferta przerzedzona. Z tydzień temu z lenistwa po podróży kupiłam gotowe guacamole z chłodni. Pyszne, zresztą biedronkowe oliwki czy pesto w pudełkach z chłodni są wspaniałe, nieporównywalne z tym co w słoiku na półce, ale okazjonalne.
|
|
|
|
#3083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Nawet pomyślałam, że to odpowiedź na cenę Lidlowych, która od czwartku wynosi 2,99zł |
||
|
|
|
#3084 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro idę po pojemnik na sałatke
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
ja odkopalam jeszcze swoj stary wczoraj, to tamten odstawiłam na zaś ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- a nieraz ktos tu rzuci, ze cos ma konserwant , a widzialyscie, ze margaryny tez maja, i to niby te dobre , to ja jednak wole maslo, mniej, a nie bede sie przynajmniej kiedys świecic
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3087 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
źle liczy. Zaniosłam, spojrzeli na paragon i odesłali mnie do innej B. tam gzie był kupiony. W tej drugiej B. oddali mi kasę bez niczego... NO, ALE PARAGON MIAŁAM...![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() A margaryna przynajmniej się dobrze rozsmarowywuje... Dlatego m.in. wypiera masło. Śniadaniowa ma podobny smak do masła... |
||
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
margaryna ktora nie zawiera konserwantow, to jest jedna wlasnie w B. i chyba tez popularne słoneczko ja zawsze wyczuje margaryne i jakos nie moge sie przekonac
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2014-02-23 o 10:25 |
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przełknę już żadnej margaryny, odkąd wiem, co to "utwardzone tłuszcze roślinne", nawet do ciast używam tylko masła. |
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te chusteczki bawelniane na rolce sa genialne! Czy to jest jakis produkt 'sezonowy', czy na stałe w Biedronce?
Mam daleko B., dlatego tam nie bywam i nie znam ich stałego asortymentu. Co do bananów w 'mojej B.' nie było ich w ogóle.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Miałam tylko 10zł w przy sobie więc wzięłam tylko dwie pary 
Tym razem fiolecik 

.

strasznie żałuję tych lidla, mierzyłam co prawda jednego buta z 40, miałam wziąć by na spokojnie zmierzyć w domu, ale nie wzięłam, a potem ich już nie było. ;( wg mnie te lidlowe są godne uwagi, jeśli któraś z Was by jeszcze znalazła. 
ESPANA
PORTUGAL
Türkiye
A te z L. faktycznie wyglądały o niebo lepiej.