|
|
#211 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
po co mi poznawać zapach , który może się okazać moim wymarzonym a jest prawie całkiem niedostępny ![]() 2.że jak - maseczka z krupniku ?![]() muszeu guoweu pofarbić dziś
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#212 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad sinupret metalu i randek... Wczoraj TŻ testował to urządzenie od ściszania głośności w kompie (did utopił je w herbacie) i zarzucił Iron Mana. Zaczęłam sobie nucić, on się zdziwił: - słuchasz Black Sabbath? - nie, kiedyś słuchałam. - ty??? - eee, no ja. Ale już mi się znudził metal. - jak to, przecież słuchasz Rammsteina? - jaaa??? nie, to było 4 lata temu, teraz słucham witch house'u. - ...czego??? - ...przecież już ze trzy razy ci to puszczałam.Tak że tego, w tej sytuacji rzeczywiście możemy iść na randkę, to będzie zupełnie jak pierwsze spotkanie, na którym ludzie dopiero się poznają. Może któregoś dnia TŻ wstanie rano i zapyta "hu ar ju old fat łomen???" Przynajmniej z Wizażu mnie kojarzy, że jestem modem i nindżopszem
|
|
|
|
|
#213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- ona jest stworzona przecież dla mnie
|
|||
|
|
|
#214 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żyjecie każde w swoich światach Prędzej zapyta cześć laska, nie widziałaś gdzieś matki mojego dziecka ![]()
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#218 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#219 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
jeżeli tak zapyta , to nie będziesz Ty , chyba że w międzyczasie wzrok mu się zepsuje ![]() ![]() Cytat:
melduję , że po 2 miesiącach jedzenia Vitapilu mam więcej wuosów na guowie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#220 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ad. 2 - ale jak woda z kaszy na włosach? Tak dosłownie? Cytat:
|
||
|
|
|
#221 | ||
|
Zakorzenienie
|
to jakaś nowa modna odżywka?
Żelatyna już jest passe?czymam kciuki ![]() w razie chęci na żarcie przychodź wyjęczeć się do baru, pomaga Cytat:
Cytat:
spadam, bo Luby zaraz przyjeżdża, chyba pójdziemy pić w plener, taka piękna pogoda ![]() @ skończony, to czas na Bogusiną kurację odchudzającą
|
|
#222 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziyń dybry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki z a spooorą dawkę endorfinekCytat:
A z ciekawości zapytam bo zawsze mnie to zastanawiało. Jak sie wcina te różne specyfiki na porost hairów to co z włosami na pozostałych partiach ciach? Też rosną tak bujnie i szybko? Bo na głowie to chciałabym aby tak było na pozostałych częściach ciała niekuniecznie.. ![]() Otworzyłam okno na oścież bo taka piękna dziś pogoda ...i musiałam zamknąć , po 5 minutach w saluunie odór gotowanej kapuchy..
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-23 o 12:42 |
|||||
|
|
|
#223 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest o ile nie doda "o przepraszam, to ty, zmylił mnie twój młodzieńczy trądzik" ![]() Cytat:
Gorzej z lubieniem.2. bujnie to nie a co do szybkości nie zauważyłam różnicy - odnóża zawsze muszę depilować codziennie jeśli mają być całkiem gładkie. |
|||
|
|
|
#224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja rwę woskiem raz na 2 tyg..Po ok 9 dniach dopiero pierwsze mi się na szłapach pojawiają
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-23 o 13:07 |
|
|
|
|
#225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ja to znam 2. ja takoż Mnie też luby na plener wyciąga ale w celu spaceru ![]() Bosz Maja i Ty się dziwisz że ciągle chora jesteś ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez żem ciekawa co to za sposób z tą kaszą
![]() Zawsze miałam problem z udami , ale tera munża zatrudniam i rwie aż miło Do pach też chciałam go zaciągnąć ale po pierwszym razie jak pociągnął i zrobił mi się du...ny krwiak to mówię no thanks
|
#228 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Do tego pomimo smarować i cudowań po każdej depilacji miałam czerwone kropki na nogach. Teraz po prostu używam najtańszej męskiej maszynki jednorazowej podczas mycia i luz.
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też kiedyś używałam tylko maszynki ale rosły mega szybko i twarde jak diabli.Potem sama robiłam pastę cukrową ale za dużo z tym babrania.Zakupiłam depilator i jak się zrąbał to kupiłam zestaw do depilacji samemu w domu woskiem. Póki co sprawdza się super ,od roku już tak depiluję , włoski rosną o wiele rzadziej i są miękkie.Ale korci mnie taki zarąbisty depilator z różnymi nakładkami do golenia pod prysznicem..
|
|
#230 |
|
|
Mi po rwaniu wrastają włosy strasznie
Tez muszę golić... Ale odrastają liche i miękkie, wystarczy akcja 2x w tygodniu
|
#231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Otóż, kiedyś, miesiące temu, przeczytałam to: http://www.anwen.pl/2012/09/kasza-je...a-na-wosy.html
i dziś przed śniadaniem mnie pokorciło wodę, ale z gryczanej niepalonej, na twarz, szyję, dekolt, włosy i aż do wyschnięcia.Zesztywniało bardzo ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
nawet jak wosk u kosmetyczki, to tak mi się działo
|
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
A robiłaś peelingi ? Siorce też wrastały , baa z jednej cebulki zaczęły jej wyrastać po dwa kudły na raz , ale odkąd peelinguje nogi tak 2 razy w tyg to przestały...
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
A, czy jak chcecie zwiększyć błonnik w diecie, to:
łykacie zmielone siemię lniane, namaczacie ziarenka lnu, wypijacie wodę, a ziarenka jecie gryząc? Czy któryś ze sposobów ma niby sprzyjać tyciu? ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- U mnie pomimo peelingów tak
|
|
#234 | |
|
|
Cytat:
Ja mam bardzo, bardzo suchą skórę, a włosięta miękkie, pewnie to dlatego.
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siemię lniane łykane w całości nie jest przyswajane przelatuje przez układ pokarmowy w niezmienionej postaci, wiem bo robię chleb z siemieniem. Ja mielę siemię w młynku do kawy i wsypuję sobie do musli rano
|
|
|
|
|
#236 |
|
Nindżopesz
|
Bogusia, mi to się już nie chce kombinować bo i tak nóg nie odsłaniam. A maszynką z rozpędu jadę po wszystkim, po nogach, rękach
Woskować rąk chyba by mi się nie chciało.
|
|
|
|
#237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja daję cale albo do jogurtu albo do platkow, albo do czegokolwiek i nie rozgryzam. Tylko cale przelatuje przez uklad pokarmowy i raczej oczyszcza organizm ze zlogow w jelitach, niż zwiększa ilość błonniku w organiźmie. Cytat:
Kiedyś mnie kusił taki pomysł, ale mi przeszlo.... |
||
|
|
|
#238 |
|
Nindżopesz
|
Nom, z raz na tydzień jak mi się przypomni.
|
|
|
|
#239 | |
|
Mother of Cats
|
Macham znad zupki porowej wzbogaconej ziemniaczkami i wędzonym tofu
![]() Cytat:
![]() Jak chcę zwiększyć ilość błonnika, to zaczynam dzień owsianką (byle nie z błyskawicznych płatków), a w ciągu dnia wcinam jabłka i surówki. IMO skuteczniejsze niż siemię. |
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Może w lato sprobuję
![]() Ja prawie codziennie ostatnio owsiankę wcinam...z dynią, slonecznikiem, owocem, orzechem, siemieniem , czy co tam mam pod ręką... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

co to będzie...
po co mi poznawać zapach , który może się okazać moim wymarzonym a jest prawie całkiem niedostępny 

...przecież już ze trzy razy ci to puszczałam.
Żyjecie każde w swoich światach 

Dzięki z a spooorą dawkę endorfinek