|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1082 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my mamy tak samo, tylko u nas jest zwyczaj ze z mlodymi siedza rodzice Cytat:
KaEs fajna sukienka! wiem, ze muche powinno sie wiazac samemu, ale my bierzemy gotowe. wole uniknac katastrofy w dniu slubu
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-02-23 o 12:31 |
||
|
|
|
#1083 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-02-23 o 12:37 |
||
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie o siedzeniu... Mi ostatnio spedza to sen z powiek... Mianowicie my chcieliśmy siedziec ze świadkami. Mój brat jest świadkiem i bratowa narzeczonego. Swiadek nie ma żony ani dziewczyny a znowu swiadkowa ma męża i dziecko.. I nie uważacie ze będzie to dziwnie wygladac??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
a czy to wazne jak to bedzie wygladac
??? to sa ludzie i ich usadzenie to raczej kwestia sympatii a nie element dekoracyjny sali. przynajmniej moim zdaniem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to mówią, co 'kraj' to obyczaj.
|
|
#1087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bedzie pięknie! ![]() Cytat:
sądze, że by się wściekła gdybym wzięła kogoś innego ![]() co do siedzenia to my siedzimy przy prostokątnym stole razem z rodzicami pozostałe stoły są okrągłe Ines fantastycznie, ze już piszesz dziennik!!
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(((Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1089 |
|
Wtajemniczenie
|
szczęście można odnaleźć w każdym wieku
głowa do góry, poradzi sobie
|
|
|
|
#1090 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja chciałam zdrobniale,ale wiem że tż woli ofcjalnie więc tak napisaliśmy jak on chciał ![]() Cytat:
![]() oczywiście, KaEs ma rację, głowa do góry
|
||||
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę aby sobie poradził. Jest strasznie nieporadny, jest synkiem mamusi, nie szanuje kobiet i w ogole zaluje ze pod namowa rodziny wybralam go na świadka.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1092 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trudno Tz niech szuka , ma do wyboru jeszcze dwoch szwagrow ![]() Cytat:
i zdrówka !Cytat:
![]() Cytat:
ja tez strojnej na poprawiny nie zamierzam kupowac, chca ja potem wykorzystac na inne okazje ![]() Cytat:
zdrobnienia zimne lubie 'anka,kaska,gabryska" ale to troche nie pasuje
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-02-23 o 14:33 |
||||||
|
|
|
#1093 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy 300, ale nie przepuszczamy tego przez drukarkę ![]() Cytat:
my piszemy pełne imiona bo słabo je zdrobnic ale np. Ania i Arek bardzo pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zresztą wiadomo, że to do obiadu bo my i tak pewnie będziemy w ciągłym ruchu po sali :pWysłane z mojego GT-I8260
|
|
#1094 |
|
Zadomowienie
|
Kochane dziękuję za wszystkie miłe słowa dotyczące mojej pracy, podniosłyście mnie na duchu!
![]() Postanowiłam sobie że dam z siebie wszystko w marcu, będę walczyła, a jeśli mimo to się nie uda i szef mnie zwolni to trudno.. Gotowa jestem przejść do konkurencji gdyby się udało. 3 dni się maziałam, nic nie jadłam, płakałam ale doszłam do wniosku że to nic mi nie da! Będzie do ma być.. Co do spraw ślubnych zaproszenia zamówione. http://allegro.pl/zaproszenia-na-wes...924891141.html ZAP10 Teraz tylko czekać aż przyjdą
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
U mnie śwadkową będzie moja przyjacolka jeszcze z gimnazjum, niby mam siostrę ale nie widzę jej w roli świadka - za bardzo roztrzepana jest
jedynie mama TŻ ta miała co do tego wątpliwości ale wyjasnilam co i jak i jakos musiala to zniescm ze za świadków nie bedziemy mieli rodziny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby moglibyśmy wziąć mojego brata i siostrę TŻta, ale to by nie wypaliło,bo siostra TŻta jest od niego 10 lat starsza, ma męża i dwoje małych dzieci, a z kolei ja z moim bratem mam (mówiąc delikatnie) nienajlepsze kontakty. |
|
|
|
|
#1097 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świadkiem TŻ ta ma byc przyjaciel tylko nie wiem gdzie chodzili razem do klasy ale chyba też w gimnazjum i mój TŻ był u niego swiadkiem na ślubie w tamyym roku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1098 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czytaliśmy, że z łamanym kołnierzykiem jest koszula frakowa tylko do białej muchy A do smokingu i czarnej muchy zakłada się koszulę smokingową, z wykładanym kołnierzykiem (jak James Bond, on nigdy nie zakładał z łamanym).https://www.google.pl/search?q=james...w=1366&bih=643 |
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama przyjeła to normalnie, ale wróciła pewnego dnia od znajomych zaproszonych na nasz ślub i tak sobie pogadali... I mama się zdziwiła, czemu właściwie nie wzięliśmy rodzeństwa . No to rychło w czas sobie uświadomiła Ale jak powiedzieliśy, że dlatego, że chcemy świadków na miejscu mieć i trochę nam pomagają(znaczy ja biegałam z moją za sukienką i sobie gadamy na tematy ślubne raz w miesiącu) to lekko zdziwiona przyjęła te argumenty("to świadkowie coś robią oprócz podpisów?").
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo sama byłam jej świadkiem, dobrze się dogadujemy i myślę że się sprawdzi w tej roli, a mój TŻ z racji tego że rodzeństwa nie posiada ma swojego przyjaciela:P u mojej przyjaciółki od czasów liceum był problem wielki jak chciała mnie na świadka lub chrzestną do dziecka bo przecież ma braci i rodzinę! a teściowa jej powiedziała że jeśli nie chce nikogo ze swojej rodziny na chrzestnego do swojego dziecka to zawsze może być dwoje z rodziny jej syna
|
|
|
#1102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1103 |
|
Raczkowanie
|
Ines Kocham Cie za te relacje
** to musi się stać nasza tradycją Kochane!
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny!
Wspolczuje sytuacji ze swiadkami. U mnie swiadkowa sie spisuje, mimo ze dzieli nas duza odleglosc. Nie bedzie jej tez na slubie innej kolezanki, ktora bierze slub tego samego dnia co ja, ale w koncu jest swiadkowa! ![]() Na poczatku nie wierzyla, ze na serio chce, by byla moja swiadkowa (zapytalam ja, gdy obie bylysmy pod wplywem %%%) I przyjezdza na moj panienski Swiadkiem Tz jest jego kolega. Tu moze byc maly problem, bo jest niewierzacy, ale mysle, ze bedzie dobrze. Co do siedzenia przy stole, my bedziemy siedziec ze swiadkami i ich partnerami. Zastanawiam sie, jak ustawic stoly. Bedzie ok 70-80 osob i nie chce pustek na sali ![]() Sent from my Windows Phone
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać dalszych opisów ![]() kochana zdrowia dla Tżta co do muchy, my kupiliśmy zapinaną, nie umiemy wiązać muchy i na pewno nie zrobilibyśmy takiego ładnego kształtu a jeszcze się coś rozwiąże i by było ![]() Tż mierzył buty w ryłko, tam najładniejsze były, a dużo sklepów przeszliśmy, ale jakoś co do rozmiaru się nie mógł zdecydować zrobimy kiedyś drugie podejście
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Wrócilam do zywych, tzn. wstałam godzinę temu Bal mega się udał, nogi nas bolą, uśmialam się i nałądowałam akumulatory na najbliższy ciężki czas. Niestety wcięło mi cytowanie enzunio nie wiem jak to zrobiliscie ale 17 zaproszeń jednego dnia - szacun ![]() inesczekamy na dalsze relacje ![]() przykro mi z powodu Waszych sytuacji ze świadkami ![]() zdrowia życzę Wam i Waszym TŻtom ! iza świetne poduchy ![]() Idę przygotować się do pracy, miłego wieczoru
|
|
#1107 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ines super z tym dziennikiem duuużo zdrówka dla TŻ! Tak, TŻ umie zawiązac muchę, nauczył się w 5 min z YT ![]() enzunio 17 zaproszeń???? Gratuluję! Zdrowiej nam! Ad rem wiedziałam że ostatecznie wygra czerwona będzie pięknie! ![]() Cytat:
Poza tym TŻ powiedział że dla niego gotowa mucha to jak krawat na gumce Kołnierzyk też będzie normalny, nie chcemy łamanego. Plisy na guzikach też nie mamy, guziki zwykłe przezroczyste.Kupiłam dziś te buty z M&S które polecałaś ![]() Cytat:
Kupiliśmy dziś koszulę dla TŻ! Mierzył mnóstwo koszul, przeskok cenowy dośc spory bo w Wólczance można kupic koszulę za 159 zł ale jakośc pozostawia wiele do życzenia... Przez koszulę prześwitywał tors i sutki. Lepszy materiał to koszule Lambert i cena 279 zł Ostatecznie kupiliśmy koszulę w kolorze bardzo jasnej śmietanki w sklepie Lavard. Mimo że byłam za śnieżnobiałą to jednak ta cieplejsza biel wygrała, jak porównywaliśmy oba kolory ze sobą to różnica była minimalna a ta śmietankowa miała lepszy materiał i jest lekko prążkowana.
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z podkarpackiego, czy może mi któraś polecić fryzjera i makijażystkę z Rzeszowa? Jak to poproszę o pw
|
|
|
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
a co tu sie dzieje?
![]() lece nadrabiać
|
#1110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

HA!
30.08.2014

Tz niech szuka , ma do wyboru jeszcze dwoch szwagrow
my piszemy pełne imiona bo słabo je zdrobnic ale np. Ania i Arek bardzo pasuje
. No to rychło w czas sobie uświadomiła