Przedłużanie włosów- część VI - wątek zbiorczy - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-17, 13:10   #1291
anngeli
Zadomowienie

Dot.: Przedłużanie włosów- część VI - wątek zbiorczy

A ja chętnie się pozbędę zestawu 8kapanek tape on rapunzel of sweden, nieużywanych (naturalnych)
Nie trafiłam w kolor a otworzyłam pudełko i zwrot nie obowiązuje

6.07.2008r.
T.

anngeli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-17, 16:24   #1292
Domina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aGrAwA_26 Pokaż wiadomość
Tej maski nie nakładam na clipy bo jest za ciezka. . Po nałożeniu na swoje i splukaniu kładę jeszcze Gliss Kur czarną do spłukiwania ponieważ ładnie je "rozczesuje"
Możliwe że ta maska je tak zepsuła?? Stały się takie jak szczotka, matowe, szorstkie takie jak się je dotyka.... bleeee
https://www.facebook.com/Wstazki/?fref=ts MOJE CUDEŃKA WSTĄŻKOWE
Domina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-17, 22:06   #1293
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Domina Pokaż wiadomość
Możliwe że ta maska je tak zepsuła?? Stały się takie jak szczotka, matowe, szorstkie takie jak się je dotyka.... bleeee
Być może bo ja po niej zawsze nakładam jakaś z silikonami. W przeciwnym razie tez są suche i nie chcą się układać.
A moje włosy po rozjasnianiu doszły do siebie. Dopiero teraz nie widzę połamanych włosków na umywalce i szkoda mi trochę tej długości i miękkości która straciłam musiałabym powtórzyć zabieg na końcach ale grozi mi bardzo krótkie cięcie wiec jak znudzi mi się ombre położę ciemny brąz. .

Drożdże

Zapuszczam włosy

http://instagram.com/aisha_27_
aGrAwA_26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-18, 09:44   #1294
Domina
Zakorzenienie

Cytat:
Być może bo ja po niej zawsze nakładam jakaś z silikonami. W przeciwnym razie tez są suche i nie chcą się układać.
A moje włosy po rozjasnianiu doszły do siebie. Dopiero teraz nie widzę połamanych włosków na umywalce i szkoda mi trochę tej długości i miękkości która straciłam musiałabym powtórzyć zabieg na końcach ale grozi mi bardzo krótkie cięcie wiec jak znudzi mi się ombre położę ciemny brąz. .
To może jeszcze je naprawię jakąś odżywką... mam jeszcze tego Kallosa Silk więc może po nim będzie lepiej....

W Naturze pojawiły się fajne olejki z Mariona do włosów - olejki orientalne. Teraz w promocji są za 4,99 jeden. Na KWC widziałam nawet pozytywne opinie... kupiłam dwa i zobaczymy jak się sprawdzą
Stary 2014-02-18, 22:13   #1295
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Domina Pokaż wiadomość
To może jeszcze je naprawię jakąś odżywką... mam jeszcze tego Kallosa Silk więc może po nim będzie lepiej....

W Naturze pojawiły się fajne olejki z Mariona do włosów - olejki orientalne. Teraz w promocji są za 4,99 jeden. Na KWC widziałam nawet pozytywne opinie... kupiłam dwa i zobaczymy jak się sprawdzą
No właśnie moja mama dala mi po umyciu odżywkę Marion w sprayu. Z jedwabiem. Jakie włosy są po niej ! Boskie po prostu!
A ja. . Właśnie po farbowaniu na ciemny brąz kocham ciemne włosy i wróciłam do nich bardzo chętnie szkoda ze tyle długości musiałam stracić ale zrobiło mi się znowu siano a teraz. .. są znowu piękne

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2014-02-19, 19:50   #1296
Ilsa Lund
Zakorzenienie

http://img16.allegroimg.pl/photos/or...9/3962306913_4
czy to są spinki od zestawu 220g z doczepiane.pl ? Znalazłam niezłą ofertę na allegro ale kończy się za godzinę Kobieta twierdzi, że kupiła włosy z doczepiane no i gramatura się zgadza

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2014-02-19 o 19:51
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-20, 10:35   #1297
Holly Nieduża
Zakorzenienie

czy ktoś mógłby powiedzieć coś o tych dopinkach typu clip in ?

http://allegro.pl/clip-in-wlosy-docz...941051130.html

zastanawiam się czy nie skorzystać z nich w swojej fryzurze ślubnej, bo mam bardzo cienkie włosy ale czego można spodziewać się po dopince za 9 zł ? na pewno to nie włosy naturalne

może któraś z was testowała i podzieli się opinią

Edytowane przez Holly Nieduża
Czas edycji: 2014-02-20 o 10:38
Holly Nieduża jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-20, 11:21   #1298
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Holly Nieduża Pokaż wiadomość

zastanawiam się czy nie skorzystać z nich w swojej fryzurze ślubnej, bo mam bardzo cienkie włosy ale czego można spodziewać się po dopince za 9 zł ? na pewno to nie włosy naturalne

chyba wiekszej tandety niz wlosy syntetyczne nie mozna sobie 'wymarzyc'. Mysle, że zadna z nas Ci tu nie doradzi zakupu tego, a tym bardziej na ślub. Włosow syntetycznych nie mozna krecic ani nic w sumie z nimi robic, wiec pole do popisu bys miała małe. Juz pomine fakt, ze chyba nie chcesz wygladac tandetnie na wlasnym slubie?
Stary 2014-02-20, 12:29   #1299
Domina
Zakorzenienie

Cytat:

O zgrozo.... naprawdę chciałaś to kupić na swój własny ślub????? W życiu bym tego nie kupiła nawet jakbym miała wyjść tylko wyrzucić śmieci... Płacimy tutaj za włosy grubą kasę i aż boję się pomyśleć co by to mogło przyjść za 9zł....
Stary 2014-02-20, 12:36   #1300
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
chyba wiekszej tandety niz wlosy syntetyczne nie mozna sobie 'wymarzyc'. Mysle, że zadna z nas Ci tu nie doradzi zakupu tego, a tym bardziej na ślub. Włosow syntetycznych nie mozna krecic ani nic w sumie z nimi robic, wiec pole do popisu bys miała małe. Juz pomine fakt, ze chyba nie chcesz wygladac tandetnie na wlasnym slubie?
Mialam dopinki syntetyczne i mozna je kręcić i prostować Służyly mi 3 lata. nikt się nie zorientowal ze doczepiane. wiadomo ze naturalne lepsze. teraz mam z doczepiane i sa cudne. Ale nie prawda jest ze syntetyczne to odrazu ze kręcić nie wolno albo ze shit nie z tej ziemi.Dlugi czas mialam tak ze nosiłam ringi. jak wciaglam klaki to nosiłam dopinke syntetyczną i nikt sie nie zorientowal......... o wszystko trzeba dbac... A i nie tancze na rurze jak to kiedys ktos napisal jestem normalna dziewczyna i na dodatek mama ))

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-02-20, 13:39   #1301
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Mialam dopinki syntetyczne i mozna je kręcić i prostować Służyly mi 3 lata. nikt się nie zorientowal ze doczepiane. wiadomo ze naturalne lepsze. teraz mam z doczepiane i sa cudne. Ale nie prawda jest ze syntetyczne to odrazu ze kręcić nie wolno albo ze shit nie z tej ziemi.Dlugi czas mialam tak ze nosiłam ringi. jak wciaglam klaki to nosiłam dopinke syntetyczną i nikt sie nie zorientowal......... o wszystko trzeba dbac... A i nie tancze na rurze jak to kiedys ktos napisal jestem normalna dziewczyna i na dodatek mama ))

no widzisz, a ja myslalam, ze po prostu te sztuczne wlosy sie stopią, badz zamienią w siano. Swoje zdanie mam prawo napisac, wg mnie to tandeta na maksa i chyba nie tylko ja tak sądze, a to, że jestes mamą Cie chyba autorytetem w sprawie doczepów nie czyni
Stary 2014-02-20, 15:15   #1302
Holly Nieduża
Zakorzenienie

widzę, że spowodowałam oburzenie ja się kompletnie na tym nie znam dlatego spytałam tutaj. nie wiedziałam, że jest aż tak rażąca różnica między włosami syntetycznymi a naturalnymi i przy takiej malutkiej ilości jaką zamierzałam doczepić.
oczywiście, że nie chciałabym wyglądać tandetnie zwłaszcza w takim dniu jak ślub, dlatego spytałam, szczególnie, że na all te włosy mają duże powodzenie
Stary 2014-02-20, 15:28   #1303
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
widzę, że spowodowałam oburzenie ja się kompletnie na tym nie znam dlatego spytałam tutaj. nie wiedziałam, że jest aż tak rażąca różnica między włosami syntetycznymi a naturalnymi i przy takiej malutkiej ilości jaką zamierzałam doczepić.
oczywiście, że nie chciałabym wyglądać tandetnie zwłaszcza w takim dniu jak ślub, dlatego spytałam, szczególnie, że na all te włosy mają duże powodzenie
Zależy jeszcze jaką masz fryzurę i czy uda Ci się dobrze dobrać kolor tych syntetyków.
Ja bym na Twoim miejscu kupiła jedno pasemko na próbę wydasz tylko 15zł a będziesz mieć pewność czy Ci pasują i jak coś to dokupisz więcej. Zestaw naturalek z doczepianych mam ale jakby to miało być tylko na raz to pewnie bym ich nie kupiła.
MorganLeFay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-20, 16:19   #1304
koteczka18
Wtajemniczenie

Nie chodziło mi o autorytet... Ale o to ze kiedys ktos napisal że takie syntetyki kojaza się z laksami tanczacymi na rurze... Napewno ze naturalne sa lepsze delikatniejsze i w ogóle... bez porównania. Ale np. mam kumpela co również kupuje naturalne wlosy ale to dopiero jest shit... nie wiem skad je wzięła ale ja bym tego na glowie nie założyła... Pusza sie i zbijają... a syntetyki sa ładne ale trzeba je często myc. bo po jednym założeniu nie sa takie "lejace"... Raczej nadaja sie na imprezę i sporadyczne dopinanie... jezeli chodzi o doczepienie włosów na wesele tez zalezy jaka fryzura... znam kobiety co kupowaly syntetyczne aby dopiac i zrobic koka i lokami na boku. wszystko jest wtedy tak usztywnione ze te sztuczne sie wogole nie odznaczają. Ale do rozpuszczonych fryzur najlepsze naturalne! I prawda jest taka ze jak sie z kolorem nie trafi mozna pofarbowac i takie włosy mogą posłużyć jeszcze na wiele okazji. Jak i na codzien jak ktos lubi. ja nosze codzinnie. nawet do kucyka dopinam i juz bym nie kupila innych dopinek niz z doczepiane. pl. A poznalam je dzieki temu forum Lepiej dołożyć i mieć cos porządnego.

Stary 2014-02-20, 16:38   #1305
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chodziło mi o autorytet... Ale o to ze kiedys ktos napisal że takie syntetyki kojaza się z laksami tanczacymi na rurze... Napewno ze naturalne sa lepsze delikatniejsze i w ogóle... bez porównania. Ale np. mam kumpela co również kupuje naturalne wlosy ale to dopiero jest shit... nie wiem skad je wzięła ale ja bym tego na glowie nie założyła... Pusza sie i zbijają... a syntetyki sa ładne ale trzeba je często myc. bo po jednym założeniu nie sa takie "lejace"... Raczej nadaja sie na imprezę i sporadyczne dopinanie... jezeli chodzi o doczepienie włosów na wesele tez zalezy jaka fryzura... znam kobiety co kupowaly syntetyczne aby dopiac i zrobic koka i lokami na boku. wszystko jest wtedy tak usztywnione ze te sztuczne sie wogole nie odznaczają. Ale do rozpuszczonych fryzur najlepsze naturalne! I prawda jest taka ze jak sie z kolorem nie trafi mozna pofarbowac i takie włosy mogą posłużyć jeszcze na wiele okazji. Jak i na codzien jak ktos lubi. ja nosze codzinnie. nawet do kucyka dopinam i juz bym nie kupila innych dopinek niz z doczepiane. pl. A poznalam je dzieki temu forum Lepiej dołożyć i mieć cos porządnego.

Dokładnie tak samo sadze lepiej dołożyć i miec cos porządnego. A co do tego ze oferta ma powodzenie, to zawsze sie znajda osoby ktore uwierzą ze za grosze ktos im sprzedaje towar wysokiej jakości. Podobna sytuacja była na gruoponie ostatnio jak wystawili zestaw 24 prdzli Bobbi Brown za 99zl, podczas gdy cena w sklepie jednego pędzla jest wyzsza.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Zreszta to trochę dziwne ze nie mozna znaleźć tam zdjec tych wlosow, w komentarzach tez juz znalazłam opinie ze włosy sa beznadziejne.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-20, 21:19   #1306
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Tak czy inaczej wg mnie syntetyki nie są czymś co akceptuję ja osobiście. Jezeli nie masz kasy na włosy naturalne to nie kupuj wcale. Szkoda się osmieszac
Ale z kolei nie potrafię zrozumieć myślenia stereotypowego. To że lubię np skórzane ciuchy i futra oznacza ze tańczę na rurze (choć myślę nad kursem albo stoję przy drodze? A syntetyki nosi więcej zwyczajnych ludzi niż tych co wywija na rurze )))

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2014-02-23, 09:24   #1307
KaskaWu
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, jestem kompletną zieleninką jeśli chodzi o clip-iny, dlatego zgłaszam się do was. Jestem w trakcie zapuszczania włosów i z tego względu najczęściej je upinam, lub zaplatam. Niestety warkocz póki co nie wygląda zbyt spektakularnie dlatego myślę o zagęszczeniu swoich naturalnych (i przy okazji małym oszustwie na długości ). Niestety nie potrafię ich dokładnie zmierzyć - przy wzroście 165cm mam włosy do zapięcia od biustonosza (30cm??), ale jak "domierzam" np. 40cm to wychodzi mi długość prawie do pasa, co raczej nie jest możliwe Możecie mi orientacyjnie powiedzieć, dokąd m/w powinny sięgać włosy 40, a dokąd 50 cm? Zalazłam na allegro "fajną" ofertę. Co myślicie?
http://allegro.pl/clip-in-100-natura...957126109.html
KaskaWu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-23, 09:50   #1308
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaskaWu Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, jestem kompletną zieleninką jeśli chodzi o clip-iny, dlatego zgłaszam się do was. Jestem w trakcie zapuszczania włosów i z tego względu najczęściej je upinam, lub zaplatam. Niestety warkocz póki co nie wygląda zbyt spektakularnie dlatego myślę o zagęszczeniu swoich naturalnych (i przy okazji małym oszustwie na długości ). Niestety nie potrafię ich dokładnie zmierzyć - przy wzroście 165cm mam włosy do zapięcia od biustonosza (30cm??), ale jak "domierzam" np. 40cm to wychodzi mi długość prawie do pasa, co raczej nie jest możliwe Możecie mi orientacyjnie powiedzieć, dokąd m/w powinny sięgać włosy 40, a dokąd 50 cm? Zalazłam na allegro "fajną" ofertę. Co myślicie?
http://allegro.pl/clip-in-100-natura...957126109.html
Moja rada. Nie kupuj tych włosów. Zamowilam niedawno z ciekawości od tej pani ombre i... na początku myślałam że są super. I po tygodniu je sprzedałam. Liche takie zupełnie nie wkomponowaly mi się w moje własne. A mam tak długie jak Twoje. Polecam doczepiane.pl.

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2014-02-23, 10:15   #1309
KaskaWu
Raczkowanie

Cytat:
Moja rada. Nie kupuj tych włosów. Zamowilam niedawno z ciekawości od tej pani ombre i... na początku myślałam że są super. I po tygodniu je sprzedałam. Liche takie zupełnie nie wkomponowaly mi się w moje własne. A mam tak długie jak Twoje. Polecam doczepiane.pl.
No właśnie...na zdjęciach i w opisach zawsze jest wszystko "najładniejsze", "najlepsze" i w ogóle "naj" :/ Dzięki wielkie za radę
KaskaWu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-23, 11:54   #1310
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaskaWu Pokaż wiadomość
No właśnie...na zdjęciach i w opisach zawsze jest wszystko "najładniejsze", "najlepsze" i w ogóle "naj" :/ Dzięki wielkie za radę
Juz wcześniej o tym pisałam, na zdjęciu dziewczyna trzyma grubą taśmę czarnych wlosow,sama zamowilam najgrubszy komplet i nie wiem ile ich w rzeczywistości trzyma. Stawiam na 3. Oszustwo. Nic więcej.

A ja muszę się pochwalić moimi naturalnymi paznokciami po drożdżach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140221_140344.jpg (105,0 KB, 38 załadowań)

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2014-02-23, 18:25   #1311
SceneQueene
Zakorzenienie

piękne tylko jak Ty rajstopy ubierasz?

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-23, 21:05   #1312
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

UOTE=SceneQueene;452944 93]piękne tylko jak Ty rajstopy ubierasz? [/QUOTE]

Wszystkie cienkie są już podarte, grubsze stawiają szponkom opór ) gorzej z pracą - pisanie na klawiaturze to dopiero wyczyn

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2014-02-23, 23:35   #1313
sniegusia
Raczkowanie

Cytat:
Juz wcześniej o tym pisałam, na zdjęciu dziewczyna trzyma grubą taśmę czarnych wlosow,sama zamowilam najgrubszy komplet i nie wiem ile ich w rzeczywistości trzyma. Stawiam na 3. Oszustwo. Nic więcej.

A ja muszę się pochwalić moimi naturalnymi paznokciami po drożdżach

wow !! Chyba musze sprobować tych drożdży ! Spektakularny efekt . Stosujesz oprócz tego jakieś odżywki ?
sniegusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-23, 23:54   #1314
asiulka_22
Zakorzenienie

aGrAwA_26 >> widziałam już na facebooku piękne, / a jesli chodzi o pisanie na klawiaturze to u mnie sprawdził się patent : małe ołówki zakończone gumką, i pisało sie super /
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-24, 01:52   #1315
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sniegusia Pokaż wiadomość
wow !! Chyba musze sprobować tych drożdży ! Spektakularny efekt . Stosujesz oprócz tego jakieś odżywki ?
Brałam silice a teraz przeszłam na calcium jelfa. Paznokcie to sprawka drożdży. Po rozjasnianiu miałam całą umywalkę we włosach. Po tygodniu doszły do siebie. Wstrętne ale najlepsze ze wszystkich

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
aGrAwA_26 >> widziałam już na facebooku piękne, / a jesli chodzi o pisanie na klawiaturze to u mnie sprawdził się patent : małe ołówki zakończone gumką, i pisało sie super /
Będzie synek ale zazdroszczę
A patent z ołówkiem. .. hmm do przetestowania od zaraz

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2014-02-24, 19:00   #1316
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Brałam silice a teraz przeszłam na calcium jelfa. Paznokcie to sprawka drożdży. Po rozjasnianiu miałam całą umywalkę we włosach. Po tygodniu doszły do siebie. Wstrętne ale najlepsze ze wszystkich [COLOR="Silver"]
Kurde a ja nie daje rady pic drożdży... No rosną mi w buzi... :/ A ty je jakos specjalnie przyrzadzasz?

Stary 2014-02-24, 19:23   #1317
SceneQueene
Zakorzenienie

Też bym się nie przemogła... efekty super, ale mnie jest niedobrze nawet jak kaszkę widzę a co dopiero drożdże

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-25, 15:00   #1318
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurde a ja nie daje rady pic drożdży... No rosną mi w buzi... :/ A ty je jakos specjalnie przyrzadzasz?

Gdybym nie zatykala nosa przy piciu też bym zwróciła bez tego nie dałabym rady
Piję też małymi łyczkami w przeciwnym razie mogłaby być "cofka" są obrzydliwe. Wszystkie moje kuzynki i koleżanki z pracy nie dały tez rady. Ale wg mnie warto. Tylko dzięki temu moje oporne włosy rosną. I są dużo gesciejsze. A ma razie mam pierwszy wysyp na buzi

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Pokaż wiadomość
Też bym się nie przemogła... efekty super, ale mnie jest niedobrze nawet jak kaszkę widzę a co dopiero drożdże
Co Ty opowiadasz kochana ja w Ciebie wierzę

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2014-02-26, 12:55   #1319
kochaneczka7
Zadomowienie

Agrawa jednak ciemne Mi ombre też się znudzilo - o blond ciężko się dba ;p Rudzieją, żółkną, suche, zniszczone sianko mi się robi Za dwa tyg zamawiam doczepiane 60 cm Na pewną okazję marzy mi się fryzura Moniki Pietrasińskiej ze ślubu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 395761639_640.jpg (31,3 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg monika-marcin-szreder-80.jpg (75,9 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg monika-marcin-szreder-04.jpg (49,5 KB, 59 załadowań)
10.04.2017 - licooooowki dr.KOBA
??.??.2017 - ckn (szukam lekarza )

instagram. kochaneczka7
kochaneczka7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 15:44   #1320
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kochaneczka7 Pokaż wiadomość
Agrawa jednak ciemne Mi ombre też się znudzilo - o blond ciężko się dba ;p Rudzieją, żółkną, suche, zniszczone sianko mi się robi Za dwa tyg zamawiam doczepiane 60 cm Na pewną okazję marzy mi się fryzura Moniki Pietrasińskiej ze ślubu.
Ta fryzura jest bombowa ale z doświadczenia wiem że będzie strasznie ciężka. .
Masz rację ombre jest fajne ale tylko na chwilę ja teraz osiagnelam kolor jaki chciałam. Ciemny brąz. Idealny.
I tez za 2 tyg zamawiam doczepiane z tym ze 55cm 120gram. Cięższych na wiosnę i lato nie chcę a Ty... będziesz zadowolona z 60.

Drożdże

Zapuszczam włosy

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości