Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-23, 23:17   #2011
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość

Polecam Fixsin

Zdrowia dla chorowitkow
dzięki chciałam coś takiego kupić, ale boję się, że się udławię...dużo mazi wychodzi? stosowałaś to?

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość

Zdrowka dla wszystkich chorowitek..
maciejka, mi ten modafen od Ciebie polecony bardzo pomogl.. od tego czasu, co go bralam, mam spokoj.. (odpukac w puste - w tym momencie pukam w swa blond glowke), takze pewnie Tobie tez pomoze..
no ja też właśnie zapodałam sobie modafen i już jest lepiej...jedyny minus, że ciągle czuję zatoki, ale dopiero dziś 1 dzień kuracji. Kupiłam też wodę morską, ale mam wrażenie, że jeszcze większe suchoty mi się robią w nosku
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Nie bolą mnie właśnie. Bolały ze dwa dni temu a teraz bardziej takie wrażliwe. Tzn takie uczucie jak przy karmieniu piersią jak mleko napływa Inaczej tego nie umiem wytłumaczyć

Tak po bokach to mnie bolały właśnie ze 2 i 3 cykle temu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mnie piersi bolały dopiero pózniej i napuchły , wcześniej wszystko było "standardowe" a potem już byłam po teście, także było wszystko jasne...w okolicy zabiegu zaczęły mi wypompowywać się, a teraz mam flaczki

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
A mnie nie bolą ani cycki, ani sutki - i to mi głównie daje do myślenia, ze nic z tego

Maciejka, kuruj sie, zeby nic poważniejszego sie z tego nie rozwinęło
nic się nie bój, nie myśl o tym za dużo

dzięki
Nie mam czasu na choroby, do pracy trzeba chodzić, mamy teraz taką masakrę, że nawet o wolne do lekarza ciężko
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość

Oj to kuruj sie
Ale wlaśnie widzialam że owu Ci niedługo wyznaczy fajnie że nie jakaś późna, oby kolejne cykle tez były piękne z owulacja jak w zegarku 14dnia
wydaje mi się, że owu było 16 dc wtedy największy potok śluzu był. W czwartek będę mieć usg także zobaczymy czy tam już wszystko ok. Najgorsze, że czuję delikatne bóle macicy/szyjki? co prawda słabsze, ale podobne do tych jakie czułam po zabiegu, gdy podobno macica się obkurczała
Cytat:
Może nie będzie plamień a będą II kreseczki
U każdej kobiety chyba jednak te tempki się zmieniają z cyklu na cykl chociaż trochę. Ja też mam cykle gdzie jest wysoko koło 36,8 cały czas a też już to chyba 3 taki cykl w sumie, gdzie mam 36,6 i jakoś nie chce urosnąć Codziennie rano się zastanawiam czy się termometr nie zaciął

A ja wierzę, że niedługo dołączysz do grona mamuś i będziesz dumnie z brzuszkiem chodzić
a Ja mam przeczucie, że i Ty dołączysz do grona nowych mamuś

Cytat:
Oj chciałabym żebyś miała rację
Wybaczcie mi jak będe smęcic, ja to pewnie i tak ciągle czegos będę się obawiać... jak nie plamień to tego czy będą II, a jak juz będą to potem tego, czy znowu szybko czar nie pryśnie
Jednak zanim u mnie i manii zbliży się termin @, to wcześniej jesteś Ty, leine, Lea, wiecznie... tyle fasolek

Zmykam jeszcze na ovuf na minutę zernkąć wykres zubi i lecę do męża lulać. Dobranoc
słuchaj obaw niestety się nie pozbędziemy ... ja jestem ciągle pełna obaw. Śni mi się często, że komuś mówię o ciąży i potem znów #

Powiem Wam, że mam coraz ładniejszą cerę także dodatkowy plus witamin

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-23, 23:46   #2012
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Oj chciałabym żebyś miała rację
Wybaczcie mi jak będe smęcic, ja to pewnie i tak ciągle czegos będę się obawiać... jak nie plamień to tego czy będą II, a jak juz będą to potem tego, czy znowu szybko czar nie pryśnie
Jednak zanim u mnie i manii zbliży się termin @, to wcześniej jesteś Ty, leine, Lea, wiecznie... tyle fasolek

Zmykam jeszcze na ovuf na minutę zernkąć wykres zubi i lecę do męża lulać. Dobranoc
Zobaczysz że tak będzie. Musi tak być. Szczęście w nieszczęściu, że Wy kochane po # wiecie że zajść możecie i to nie tak ciężko jak my. Ja wiem, że u Ciebie dobrze będzie a potem możemy iść na spacer z wózeczkami do WPKiW

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
mnie piersi bolały dopiero pózniej i napuchły , wcześniej wszystko było "standardowe" a potem już byłam po teście, także było wszystko jasne...w okolicy zabiegu zaczęły mi wypompowywać się, a teraz mam flaczki

a Ja mam przeczucie, że i Ty dołączysz do grona nowych mamuś
Bo piersi to dopiero potem w ciąży zaczynają dawać znać, a najbardziej to dopiero po urodzeniu Początki to są takie same jak na @

Co do przeczuć, to fajnie by było Jak się tak stanie i Twoje przeczucie się spełni to chyba Cię wycałuję

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Ale dziś posiedziałam Ale zaraz paaadnę, uciekam spać
Dobranoc
Stary 2014-02-24, 06:25   #2013
malinOla1
Wtajemniczenie

maciejka ja akurat nie miałam problemu z zatokami, ale przeczyściłam, Tż siostrze podobno bardzo oczyściło.
Wszystkim owulującym i po owulcę
Miłego dnia

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 07:54   #2014
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry . Psiak mi urządził pobudkę . A to grzech wstawać przed 8 będąc na urlopie . Spróbuję zasnąć jeszcze chociaż na godzinkę

Mi temperatura spadła . Myślałam że utrzyma się ładnie na takim poziomie jak wczoraj , a tu
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 08:03   #2015
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
Mi temperatura spadła . Myślałam że utrzyma się ładnie na takim poziomie jak wczoraj , a tu
Widzialam i u Leine tez

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 08:20   #2016
meire
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry . Psiak mi urządził pobudkę . A to grzech wstawać przed 8 będąc na urlopie . Spróbuję zasnąć jeszcze chociaż na godzinkę

Ehh... właśnie widziałam... jeszcze czekamy.. dopóki nie ma @, to jest nadzieja...
To samo Leine wydziwia... dziewuchy!!.. to nie tak miało być!!..

U mnie skoki znów się zaczęły...

A teraz idę nakarmić koty, bo już obie mi siedzą na ramionach i miauczą... no tak, 20 minut po ich czasie na śniadanie...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 08:23   #2017
Luzia
Zakorzenienie

witam się poweekendowo

Moja temperatura jest do d... grr

Widzę, że od rana złe wiadomości o spadkach a buu

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 08:32   #2018
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej piczki
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 08:47   #2019
maskora
Raczkowanie

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee j

Dziękuję Wam za lanie dupska, coś mi się mózg zlasował chwilowo miałam złe dni, byłam wkurzona na tżta i tak ogólnie... przepraszam

nadrobiłam Was, widziałam, że był temat sałatek mogę Wam podać przepis na fajną i nie bardzo kaloryczną.
cyc z kurczaka, makaron ryżowy tao tao (nitki), natka pietruszki zielona/świeża, czerwona papryka marynowana. Kurczaka gotujemy lub podmażamy w zależności czy chcemy bardziej czy mniej kalorycznie, makaronik wg. przepisu na opakowaniu, natkę siekamy, paprykę w kostkę. Wszystko mieszamy z odrobiną makjonezu wymieszanego ze śmietaną. Można także dodać pieczarki marynowane. Przyprawić do smaku. Sałatka specyficzna ale fajna, na wiosnę super jak ta pietrucha taka świeża i jaka zdrowa

Wszystkim chorowitkom dużo dużo zdrówka, co to ma być za chorowanie!

Ja już po sesji, czekam na ostatni wynik z egzaminu a tak to wszystko do przodu

Jagacia miałaś rację co do mojej owulki, nie wiem dlaczego tak mi się wydawało, że będzie wcześniej

Rzekła lilia do motyla :
- Nikt nie patrzy, niech pan zapyla !
Jan Sztaudynger
maskora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 09:08   #2020
emagi
Rozeznanie

hej babki
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 09:09   #2021
manieczka1
Zakorzenienie

Hej Wszystkim
wiecznie widziałam Twój spadek, ale nadal jest wyżej od tych z początkowej fazy cyklu. Zobaczymy co będzie jutro.
u Leine niestety też w dół (ale castagnus ładnie wyregulował cykl), meire ma znowu skoki no nie tak to miało być... my tu czekamy na fasolinki
maskora ja uwielbiam sałatki z makaronem ryżowym, bo są takie fajne orzeźwiające szczególnie super na lato
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 09:16   #2022
Lea_ny
Zakorzenienie

Hello
Ależ mi się nic nie chce...
Zjadłam tosta na śniadanie, a teraz piję herbatkę z miodem - i przy okazji w telewizor się gapię... w Dzień Dobry TVN jest jakaś kolejna para, która straciła zdrowe dziecko w 9. miesiącu ciąży

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
nadrobiłam Was, widziałam, że był temat sałatek mogę Wam podać przepis na fajną i nie bardzo kaloryczną.
cyc z kurczaka, makaron ryżowy tao tao (nitki), natka pietruszki zielona/świeża, czerwona papryka marynowana. Kurczaka gotujemy lub podmażamy w zależności czy chcemy bardziej czy mniej kalorycznie, makaronik wg. przepisu na opakowaniu, natkę siekamy, paprykę w kostkę. Wszystko mieszamy z odrobiną makjonezu wymieszanego ze śmietaną. Można także dodać pieczarki marynowane. Przyprawić do smaku. Sałatka specyficzna ale fajna, na wiosnę super jak ta pietrucha taka świeża i jaka zdrowa
Mojemu TŻ-owi na pewno by smakowała, bo on uwielbia wszystko co z chińskim makaronem Zresztą często robi sobie coś podobnego jak opisałaś, tylko na ciepło Chociaż na zimno czasem też - jak do pracy sobie bierze
Stary 2014-02-24, 09:30   #2023
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczysz że tak będzie. Musi tak być. Szczęście w nieszczęściu, że Wy kochane po # wiecie że zajść możecie i to nie tak ciężko jak my. Ja wiem, że u Ciebie dobrze będzie a potem możemy iść na spacer z wózeczkami do WPKiW

Bo piersi to dopiero potem w ciąży zaczynają dawać znać, a najbardziej to dopiero po urodzeniu Początki to są takie same jak na @

Co do przeczuć, to fajnie by było Jak się tak stanie i Twoje przeczucie się spełni to chyba Cię wycałuję

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Ale dziś posiedziałam Ale zaraz paaadnę, uciekam spać
Dobranoc
Fajnie by było vioris, fajnie, jakby nam obu no i reszciedziewczyn oczywiscie udało sie teraz
Właśnie, posiedzialaś a dzis czekamy na Twoją temp

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że owu było 16 dc wtedy największy potok śluzu był. W czwartek będę mieć usg także zobaczymy czy tam już wszystko ok. Najgorsze, że czuję delikatne bóle macicy/szyjki? co prawda słabsze, ale podobne do tych jakie czułam po zabiegu, gdy podobno macica się obkurczała

słuchaj obaw niestety się nie pozbędziemy ... ja jestem ciągle pełna obaw. Śni mi się często, że komuś mówię o ciąży i potem znów #

Powiem Wam, że mam coraz ładniejszą cerę także dodatkowy plus witamin
Możliwe że 16dc, pomierzysz jeszcze troszkę i wyznaczy dobrze że jest dobrze a te kłucia to nie wiem
Ja już na szczęście nie mam takich snów, za to wczoraj śniło mi się że @ przyszła...3dni po owulacji
Czyli Ci witaminki służą

Cytat:

Zawsze tak jest na urlopie hehhe ja sama budzę się 7-8 a normalnie jak mam do pracy iść to wstać nie mogę
Moim zdaniem ta tempk jest nadal wysoka kochana czekamy dalej
Stary 2014-02-24, 09:30   #2024
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej piczki

co ta Twoja temp wyprawia

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
witam się poweekendowo

Moja temperatura jest do d... grr

Widzę, że od rana złe wiadomości o spadkach a buu
No właśnie, Twoja tez coś szaleje

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Ehh... właśnie widziałam... jeszcze czekamy.. dopóki nie ma @, to jest nadzieja...
To samo Leine wydziwia... dziewuchy!!.. to nie tak miało być!!..

U mnie skoki znów się zaczęły...

A teraz idę nakarmić koty, bo już obie mi siedzą na ramionach i miauczą... no tak, 20 minut po ich czasie na śniadanie...
Widziałam

Cytat:
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee j

Dziękuję Wam za lanie dupska, coś mi się mózg zlasował chwilowo miałam złe dni, byłam wkurzona na tżta i tak ogólnie... przepraszam

Wszystkim chorowitkom dużo dużo zdrówka, co to ma być za chorowanie!

Ja już po sesji, czekam na ostatni wynik z egzaminu a tak to wszystko do przodu

Jagacia miałaś rację co do mojej owulki, nie wiem dlaczego tak mi się wydawało, że będzie wcześniej
Sluchaj się nas a tak to dopiero byś ją przegapiła hehehe
Stary 2014-02-24, 09:37   #2025
Leine
Zakorzenienie

hej

oj laski laski... ! Macie u mnie minusa no! zamiast mnie pociszac, że moze u mnie jutro skoczy to mnie doluja bardziej no jak jutro nie skoczy to juz będzie po ptakach
do nakręcania pierwsze

u prawie wszystkich spadki, chyba taki dzień

a Viorisowa to se jaja codziennie z nas robi
co do Leinówy to się wczoraj uśmiałam
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 09:39   #2026
Jagatka_N
Zakorzenienie

A moja temp dziś urosła troszkę, za to wczoraj obejrzałam wykres zubi, potem Elfki, i malutka nadzieja wróciła

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Widziałyście temp vioris?
Stary 2014-02-24, 09:41   #2027
maskora
Raczkowanie

No no muszę się Was słuchać

A ja zaraz zabieram się za wstępny plan ogródka w tym roku, mężu dał mi wytyczne i mam zaplanować kwiootki, tujki i inne uwielbiam to! Wiosna tuż tuż, trzeba zacząć robić listę zakupów, bo u nas wiosna/lato i początek jesieni życie toczy się w ogrodzie przy grillu albo na zabawie z psiurami i chciałabym, żeby była też zabawa z dzidzią na przyszłe lato

Rzekła lilia do motyla :
- Nikt nie patrzy, niech pan zapyla !
Jan Sztaudynger
maskora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 09:42   #2028
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze tak jest na urlopie hehhe ja sama budzę się 7-8 a normalnie jak mam do pracy iść to wstać nie mogę
noooo mam tak samo
Cytat:
A moja temp dziś urosła troszkę, za to wczoraj obejrzałam wykres zubi, potem Elfki, i malutka nadzieja wróciła

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

no nadzieję trzeba mieć zawsze
nie! a wstawiła już? bo już kilka razy wchodziłam i nie było tempki lecę zobaczyć

Leine ja nic nie napisałam, że jutro pójdzie do góry, żeby właśnie Cię nie nakręcać
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-24, 09:45   #2029
vioris
Zakorzenienie

Cześć nakręcaczki
Se pospałam, a co!

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
hej

oj laski laski... ! Macie u mnie minusa no! zamiast mnie pociszac, że moze u mnie jutro skoczy to mnie doluja bardziej no jak jutro nie skoczy to juz będzie po ptakach
do nakręcania pierwsze

u prawie wszystkich spadki, chyba taki dzień

a Viorisowa to se jaja codziennie z nas robi
co do Leinówy to się wczoraj uśmiałam

ja se jaja robię? Biedna taka zmęczona a Wy mi tu nakazujecie tempke od świtu wpisywać

Cytat:

No i tak ma być, nadzieja umiera ostatnia

Patrz jak szybko wyczaiła moją tempkę

Stary 2014-02-24, 09:46   #2030
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
No no muszę się Was słuchać

A ja zaraz zabieram się za wstępny plan ogródka w tym roku, mężu dał mi wytyczne i mam zaplanować kwiootki, tujki i inne uwielbiam to! Wiosna tuż tuż, trzeba zacząć robić listę zakupów, bo u nas wiosna/lato i początek jesieni życie toczy się w ogrodzie przy grillu albo na zabawie z psiurami i chciałabym, żeby była też zabawa z dzidzią na przyszłe lato
fajnie masz, lubię grzebac tak w ogródku
jak przyjadę do polen to nadrobię mam nadzieję, że już wtedy będzie cieplutko

Mania ehe to mój ostatni cs w ogóle... Jak sie nie uda to 1-2 miechy postoju
Stary 2014-02-24, 09:48   #2031
manieczka1
Zakorzenienie

vioris w końcu wstałaś ile można na tempkę czekać
ładnie to wygląda u Ciebie oczywiście nie nakręcam, bo do pierwszego terminu @ jeszcze parę dni, ale mam nadzieję, że dalej będzie tak ładnie to wyglądało

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Leine a czemu postój? w związku z Twoim przyjazdem do pl?
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-24, 09:53   #2032
cowie
Zakorzenienie

Hej Picze

Jak weekend?
U mnie jakaś masakra Praktycznie cały przespałam a jak nie spałam to ledwo na oczy paczałam

Teraz jadę na wiadrach kawy

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 09:54   #2033
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
vioris w końcu wstałaś ile można na tempkę czekać
ładnie to wygląda u Ciebie oczywiście nie nakręcam, bo do pierwszego terminu @ jeszcze parę dni, ale mam nadzieję, że dalej będzie tak ładnie to wyglądało

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Spoko, ja się nie nakręcam Sobie piszcie co chcecie Ja wiem ze nie trafiliśmy więc nie ma nawet co się nakręcać

Stary 2014-02-24, 09:56   #2034
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Hej Picze

Jak weekend?
U mnie jakaś masakra Praktycznie cały przespałam a jak nie spałam to ledwo na oczy paczałam

Teraz jadę na wiadrach kawy
ja wczoraj nie mogłam zasnąć tak się objadłam na chrzcinach, że się telepałam w łóżku do 1 w nocy i dziś ledwo wstałam ja już dwie kawki wypiłam, więc starczy ogólnie weekend za szybko zleciał... pt też powinien być wolny
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-24, 09:56   #2035
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1

bo nie chce rodzic np 31 grudnia wiec pasuje do polowy kwietnia. Z tz akurat w płodne bym sie widziała bo bylabym jeszcze w de, ale ja nie chcę po prostu rodzic na koniec roku. Listopad to byl ostatni miesiąc porodowy, o!

Vioris robisz nadzieje!
Stary 2014-02-24, 09:57   #2036
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczoraj nie mogłam zasnąć tak się objadłam na chrzcinach, że się telepałam w łóżku do 1 w nocy i dziś ledwo wstałam ja już dwie kawki wypiłam, więc starczy ogólnie weekend za szybko zleciał... pt też powinien być wolny

I poniedziałek

18.05.2015
Leoś
Stary 2014-02-24, 09:59   #2037
manieczka1
Zakorzenienie

ej dzewczyny! a mam takie pytanie czy myślicie, że przez to, że od zeszłego cyklu biorę euthyrox to on może mieć wpływ na to, że te wykresy w końcu w fl mi nie skaczą? bo zeszły miałam pierwszy raz taki ładny i ten (póki co) też idzie ok. z drugiej strony biorę małą dawkę, bo 12,5 dziennie więc nie wiem
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-24, 10:14   #2038
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
ej dzewczyny! a mam takie pytanie czy myślicie, że przez to, że od zeszłego cyklu biorę euthyrox to on może mieć wpływ na to, że te wykresy w końcu w fl mi nie skaczą? bo zeszły miałam pierwszy raz taki ładny i ten (póki co) też idzie ok. z drugiej strony biorę małą dawkę, bo 12,5 dziennie więc nie wiem
ooo.. masz tak małą dawkę? ja mam 50...
Ja się z kolei zastanawiam czy od niego może mi tak skakać

W ogóle to która wrzuciła posta z milką żelkową? Oczywiście przepadłam i myślę gdzie mogłabym ją dorwać

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 10:15   #2039
Karoloo
<3 <3 <3

hej

Postanowiłam kupić kota, o! Takiego jak ma meire

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 10:16   #2040
cowie
Zakorzenienie

U mnie na eutyroxie 50 i w ogóle bez niego wykresy porównywalne

18.05.2015
Leoś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości