|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
HEJOO
Witam się popołudniem. Mikołaj chyba się już obudził więc będzie krótko i węzłowato ![]() MAM MACLARENA!!! Ale jestem zadowolona Używany, dzisiaj kupiliśmy, właśnie się pierze obicie No właśnie nakładki. Gdzie nabyłaś? ;> Cytat:
i za klucze i smacznego ![]() Oki spadam, dziec płacze. Aha 100 lat dla Zosi
|
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
hej, Dziewczyny przypadkowo znalazłam na allegro aukcje nakładek na uchwyty do maclarenów, itp. http://allegro.pl/city-grips-nakladk...001004627.html
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Ręce mi opadają nad moim laptopem. Długo jest kiepski, ale teraz to chyba agonia
![]() Córko, właśnie skończyłam polecanego przez Ciebie Ishiguro... Nie mogłam się oderwać. Jak za starych dobrych czasów. aczkolwiek nie wiem czy mi się podobał ![]() chyba potrzebuję chwili na uporządkowanie myśli ![]() Chłopaki na spacerze. Koniec lenistwa. Czas na żelazko ![]() Czuję się lepiej. Z rozmowy nic konkretnego nie wynikło. Oprócz tego, że trochę zatęsknilam za tym miejscem ![]() ![]() aaa! spóźnione całuski dla Kingi!
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Nestelle - tak owszem chyba moge miec kilka stron jesli skorzystam z Safari - a nie korzystam, bo lepiej mi na aplikacji
. Co do Nie Bycia Zosi od Scarllet na 1wszek stronie - pisalam ogola ze jesli nowe kolezanki, ktorych nie ma w liscie chca byc to pisac, a Scarllet nie napisala, to sie narzucac nie chcialam ;-) No i nie ma za co dziekowac - hehe. Ja sama ten pomysl od ktorejs z nas podlapalam ;-) Aaaa no i Alliw MarJanek Ide klasc Milusia na drzemke bo zaraz okno sobie wytrze hihi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę, że Tż wyjdzie sam na spacer z synkiem. Mój by mnie od razu ze sobą ciągnął ![]() Witaj w żelazkowym klubie. Też czeka na mnie górka prasowania Super, że czujesz się lepiej
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
ależ mi głowa pęka masakra buu ledwo siedzę ... goście pojechali .... i tak szybko za pamięci dla dziewczyn które chciały lokum nad morzem podaję adres stronki z domkami siostry mojej przyjaciółki http://domki-morze-jantar.nocowanie.pl/ piękna dziś pogoda przebiła nam się górna prawa jedynka więc mamy już 3 ząbki ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Kasia pokaż kanapę ? i dla Milusia za słodkie tuli tuli Nestelle za zakupy pochwal się chciałam jechać na tygodniu na zakupy ale wyskoczył nam wydatek ![]() BMMA spóźnione życzenia dla Kingusi Wszystkiego najlepszego dla naszego kolejnego Roczniaczka ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- achna79 Gratuluję zakupu pochwal się jak wypierzesz ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Pani Mogę podrzucić swoje prasowanie skoro już wyjęłaś żelazko
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Bzinka na bank kupiła taniej. też dla mnie
![]() no i współczuję szyby. dobrze, że nie pękła na Was
|
|
#2108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U dystrybutora są za 39,95zł Tu link Wysyłają NATYCHMIAST ![]() Achna gratki za wózek Ja jeszcze z moim nie byłam nigdzie ![]() Żałuję,że dzisiaj go nie zabrałam na spacer nad Wisłę bo było pięknie slonecznie. No, ale dalej go nie umiem składac i rozkładać i spuszczać oparcie... To do nauki!...Przyłączam się do życzeń dla Zosi Scarletowej!
|
|
#2109 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() My dzis po pieknym spacerku, Krzys sobie nawet podrzemal Ale za zimno na lawke i ksiazke ![]() I dzis konczymy 10 miesiecy!!! Buziaki rowniez dla Mikolajka! Wieczorem Was przelece
|
#2110 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jasne, że się pochwalę ![]() Cytat:
Ja też nie umiem jeszcze rozkładać i składać. Jedyne co umiem to ściągnąć tapicerkę Jutro będę się uczyć, ale prowadzi się go bosko Poukładałam książeczki na półce, i już leżą wszystkie na podłodze. Dłużej je układałam niż Mikołaj zrzucał ![]() Rano pamiętałam, a potem wyleciało mi z głowy. A chciałam być szybsza od Ciebie
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yeahh yeahh podlaczam sie - najlepszego Dzis Milus zjadl kaszki jakies 80% lyzeczka karmiony a potem slicznie raczkami sie caly upackal - teraz dojada pietka a za ok 1,5h do spania ;-)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
uściski dla Krzysia no to szacun jeździmy od września i nie ściągałam ![]() czuję się przy Was jak ostatnia fleja.... Cytat:
uściski dla Mikołaja i dla Zosi
|
|
|
#2113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj tam oj tam. Ty masz używkę ale od znajomych przecież. Z wiadomego źródła A jakie wzorki nakładek wybrałyście?? I obojętne jaki śpiworek kupię czy do xlr czy xt? Będzie pasował (mam xt)
|
|
#2114 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ściągnęłam i wyprałam, gorzej było to potem założyć i nie dam głowy, czy dobrze to zrobiłam hmm ![]() Ale mój capił piwnicą/strychem.... No dobra już umiem oparcie położyć, takie dwie listewki są z tyłu i nimi to się robi, a jak się składa? Bo jak podnoszę do góry to coś na środku z tyłu na dole, to wtedy się nie da.... Pani....może se jeszcze zamówimy uchwyt na kubek? Możnaby se spacerować z coffee to go, kubkiem termicznym albo woda mineralną pod ręką ... Cytat:
Śpiworek powinien pasować, one mają wszystkie standardowe wymiary.
Nasza kochana córeczka Hania 04.04.2013 Mój BLOG, zapraszam Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2014-02-23 o 19:23 |
||
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mówisz, że się w końcu kawy na spacerze napiję ![]() pozwoli łobuz?
|
|
|
#2116 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej wam
Cytat:
i za kluczeCytat:
za zasypianie samodzielne. Ja zaczynam działania jak odżyjemy po chorobiewysłałam na priv maila z prośbą o zapiski Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
dla Milusia słodkie to tulenieCytat:
![]() jest słodki i kochany jak każdy nasz maluch i to najważniejsze
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za zabki ! podłączam się - Wszystkiego Naj dla : Krzysia i dla Mikołaja ide na film - tz pożyczył dvd ,wczoraj oglądaliśmy "kolacje dla palantów " -jedna wielka żenua . zobaczymy jak drugi film -mam nadzieje ze lepszy ....
|
|
#2118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a okazja bez okazji- Sochi itp ![]() Cytat:
laboga: tożto samochód mozna za to kupic....Bylismy dziaisj na warsztatach kołysnaek-lekcja prawie indywidualna ja z Kacprem i Monika.g z Jakubem i tztem;D Ale fajnie było, babeczka konkretna i nawet mi sie podobało, tylko Kacper jak zwykle wykazywał zainteresowanie przez 2 minuty i oblizał i obgryzł wzystkie instrumenty muzyczne...;D |
||
|
|
|
#2119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z ukladaniem - u nas to istna robota Syzyfowa, ukladam ubranka, Krzys rozrzuca; wkladam zabawki do wora, Krzys wyjmuje itp ![]() I gratuluje wozka ![]() Kasia - chochla i rozaniec... I sto lat dla Zosi!
|
|
#2120 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Kasia Nestelle to u nas tak samo z tym wychowaniem było, większość dnia ojciec w pracy achna za maclarenaoliwka za ząbkiPani uśmiałam się z tekstu o poprawianiu prasowania Ty ostatnia fleja? A kto odkurza 2 razy dziennie?
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł, dzięki za życzenia...
Nestelle, Z nic wcześniej nie próbowała w temacie wstawania, nawet się do klęku nie podciągała przy niczym, dlatego każde z nas dostało zawału... Ciekawe jak to się u nas co do urodzin ostatecznie potoczy - ja jestem antyurodzinowa, u mnie w domu rodzinnym się imieniny obchodziło, u TŻta na odwrót... No ale żeby nie było pytam TŻta wczoraj czy cokolwiek chce robić - i TŻ i wzywam was wszystkie na świadków - eee tam, po co, i tak nic z tego nie będzie wiedzieć..... I stanęło na tym, że nic nie robimy.... Jak mi potem powie dzień przed, że może jednak to ![]() ![]()
|
#2122 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Dziękujemy za życzenia. Dziś dentysta
|
#2123 | |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Cytat:
i ząbka.Kinia dostała sorter, jeździk i zabawki, o kasie nie wspomnę ![]() sorter taki, kiedyś sama miałam podobny https://www.google.pl/search?q=sorte...30%3B500%3B500 Moja też mało je, ma podobną dietę do Waszej. Jej kuzyn jest z listopada i podobno też mleko na 1-szym m-cu nadal.
|
|
#2124 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
, Cytat:
Że niby co? ze niby ja nie mam czego obciskac ? A Ty masz niby więcej ? akuuuurat a lizanie instrumentów -wszak trzeba się z nimi najpierw dobrze poznac Cytat:
..... Cytat:
Mój tz jest miszszszszczem w wypożyczaniu największych syfów na Dvd , na walentynki -gniot ! przed wczoraj gniot ,wczoraj .... no niby odrobine lepszy ale i tak gniot . Zarzeka się ,ze już nigdy -przenigdy do wypożyczalni nie pojedzie ....... a juz Dzis pojedzie choćby po to aby filmy oddac . następnym razem wysle go z listą ...
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-02-24 o 08:32 |
|||
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
U mnie troche ciezko z czasem, gdyz pieke tort na jutrzejsze urodziny meza a z dzieckiem to wszystko trwa dwa razy dluzej wczoraj upieklam biszkopt i zrobilam wisnie w galretce, wkladka orzechowa wlasnie sie piecze, jeszzce musze zrobic budyn, dwie masy, zbudowac z tego wszystkiego tort i jakos to udekorowac ![]() Milego dnia
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Moderna - jak skończysz pokaz co cudownego wyczarowałas
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam Z zabawkę - pierwszy raz używkę na all, ciekawam strasznie, oblookałam na YT i się zakochałam, a u nas jej nie ma, nówka droga bardzo http://www.youtube.com/watch?v=gh_dPtK6-ts wyszoruję i ciekawe jak się Z spodoba
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
nio ale przeciez ja nie gryze (chyba ze ktos poprosi
wiec do mnie smilao prosto z mostu ![]() Cytat:
hahaha - no wiesz, moze mialam zostac kucharko-zakonnica ![]() ale tak siedzac teraz 30min przy kompie - mysle ze chyba wole byc przy lodowce :P moj komp z polaczeniem tego neta = nerwica nerwic u mnie noc byla straszna - Milus spal tylko raz sie obudzil ok 3 .. ale mi bylo za GORACO rozebralam sie do ''rosolu'' prawie - a i tak obudzialm sie zlana potem, przy okazji chyba jakis sztomr jest bo od 2dni wieje tak ze lby urywa - i jakies 1,5h nie moglam usnac bo wiatr szalal :/. Mlody wstal o 7 i juz od 9 mial drzemke z ktorej wlasnie sie obudzil
Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2014-02-24 o 09:53 |
|
|
|
|
#2129 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Zosi
![]() ![]() Sto lat dla naszych panów Krzysia i Mikołaja, ale to spóźnione, a dzisiaj Tymek i Michałek wszystkiego Najlepszego
Maciek 12-08-1997Edytowane przez bmma Czas edycji: 2014-02-24 o 10:10 |
|
|
|
#2130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

Używany, dzisiaj kupiliśmy, właśnie się pierze obicie 

chyba potrzebuję chwili na uporządkowanie myśli 
Wszystkiego najlepszego dla naszego kolejnego Roczniaczka

a dopiero obstawiałysmy zakąłdy, która pierwsza urodzi...
05.07.2008
laboga: tożto samochód mozna za to kupic....
Że niby co? ze niby ja nie mam czego obciskac ? A Ty masz niby więcej ? akuuuurat