Miłośniczki Zary- część XXXVII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-24, 15:39   #2821
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVII

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość

Jak to dobrze, że moja wisi w szafie, bo inaczej pękłabym z zazdrości
Moja też odstaje trochę w ramionach, ale ja mam S, bo XS nie było, a już nie chciało mi się jeździć po wszystkich Z.
Zostawiasz jednak S-kE? w ri nie ma jeszcze?
Jak terning? Mnie dzisiaj jak po grudzie po wczorajszym wolnym dniu

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:41   #2822
olaola1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
I wrzucam zdjęcie rzęs po XLash, któraś z Was o to prosiła. Znalazłam nawet jakieś zdjęcie przed, gdzie dobrze widać stan rzęs. Nie zdawałam sobie sprawy, że były tak okropne Teraz wszyscy chwalą, jakie to ja mam ładne rzęsy
piękne rzęsy

Cytat:
Napisane przez Vishnja Pokaż wiadomość
Olaola, współczuję i życzę by zabieg okazał się zbędny (może to znak i tak właśnie będzie )
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Przejrzałam Was po łebkach Aleście naskrobały

Olaola1 - zdrówka
dzięki Kochana
Cytat:
Napisane przez Dabulinda Pokaż wiadomość
Chciałam przedstawić moje nowe love z naszej Z.
śliczna ta kurtka to ta za 299?

Cytat:
Napisane przez kikikaka5 Pokaż wiadomość
Służyba zdrowia nigdy nie przestanie mnie zadziwiać
Zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ojojoj, wspolczuje bardzo stresow
2. buty z przegietym obcasem, z profilu baaaardzo mi sie podobaja , szkoda ze czubek nie idzie delikatnie w migdal (czubkow czubiastych szpiczastych to ja nie lubie wcale ) = dumam
o widzisz, buty dla mnie

Ktoś je widział już w Krk?

Cytat:
Ola, współczuję a masz już wyznaczony nowy termin, czy znowu będziesz musiała długo czekać?
mam jutro zadzwonić, czy sprzęt da się naprawić czy w ogóle go nie będzie w szpitalu

Edytowane przez olaola1
Czas edycji: 2014-02-24 o 15:44
olaola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:43   #2823
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Która pytała wczoraj o te spodnie http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...p1769571.html? Dzisiaj je mierzyłam - tragedia, rozmiarówka albo zanizona bardzo, albo trafil mi sie jakis dziwny egze, bo w 34 ... nie weszłam

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Już jje nie ma od jakiegoś zcasu, teraz za nia jest identyczna w takim kolorze http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...7p1668240.html
Ja pytałam jakiś czas temu
Pewnie mają zaniżoną, chciałam je wczoraj przymierzyć ale nigdzie ich nie widziałam. Jedynie te szpile 12 cm [albo b. podobne] ale miały zaokrąglone noski i śmiesznie to wyglądało. Nawet mi się tego mierzyć nie chciało Z profilu wyglądały pięknie w każdym razie

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:44   #2824
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dobrze, że napisałaś, bo ona mi się tak na stronie podobają i miałam zamawiać:P.. a u mnie w Z ich nie było dzisiaj
No włąsnie napisałam to, aby nikt w ciemno sie nie przejechal na nich. Albo lepeij zamwiac rozmiar wieksze, albo najlepiej przymeirzyć w sklepie jak będą

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ja pytałam jakiś czas temu
Pewnie mają zaniżoną, chciałam je wczoraj przymierzyć ale nigdzie ich nie widziałam. Jedynie te szpile 12 cm [albo b. podobne] ale miały zaokrąglone noski i śmiesznie to wyglądało. Nawet mi się tego mierzyć nie chciało Z profilu wyglądały pięknie w każdym razie
Chyba tak, bo jeszcze tak nie było, zebym nie weszła w womanowe 34

Jakie szpile???

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-02-24, 15:45   #2825
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez olaola1 Pokaż wiadomość
mam jutro zadzwonić, czy sprzęt da się naprawić czy w ogóle go nie będzie w szpitalu
Oby jednak był, bo takie czekanie musi wykańczać. Dużo zdrówka

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2014-02-24, 15:45   #2826
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:
Wow super ta kurtka Ale wygląda jak S co ostatnio miałam z Zary i ją sprzedałam żeby kupić mniejszą jakąś idealną rozmiarowo a ta jest duża jak na XS
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:47   #2827
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
No włąsnie napisałam to, aby nikt w ciemno sie nie przejechal na nich. Albo lepeij zamwiac rozmiar wieksze, albo najlepiej przymeirzyć w sklepie jak będą

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Chyba tak, bo jeszcze tak nie było, zebym nie weszła w womanowe 34

Jakie szpile???
A nie oddaję honor to były jednak te pierwsze. A obok stały takie same ciemne jak te sprzed 2(?) seznów - gołębie/makijażowe/itd (nie ma nic podobnego na stronce )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1204301040_1_1_1.jpg (30,1 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2014-02-24 o 15:49

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-24, 15:47   #2828
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, muszę się wyżalić, poszłam dziś do szpitala na 2 lata przekładany zabieg (za względu na złe wyniki, jak mają być dobre jak potrzebuję właśnie ten zabieg) i kiedy już siedziałam w granatowo-fioletowej koszulce flizelinowej przyszedł prof. z tekstem: zabieg odwołany, sprzęt się zepsuł.
Wracając do domu wstąpiłam do Świątyni, za drobne przewidziane na szpitalne tv kupiłam szarą dresową tuniko/sukienkę, w domu zjadłam puszkę szprot w oleju, przegryzłam czekoladą z całymi orzechami laskowymi - nic nie pomaga. Przeczytałam o 'o la la', jest to gdzieś w Krakowie?
Oj, współczuję

Ale za to masz podobny gust kulinarny do mnie - szprotki z czekoladą

Cytat:
śliczniasta
ale mam wrażenie, że odrobinę odstaje w ramionach?

Sskers, super masz rzęsy

Przeczytałam, że dziś jakiś chorobowy dzień - u mnie podobnie, od dwóch dni mam straszne zawroty głowy i mdli mnie okrutnie. Chyba się czymś strułam

Edytowane przez trammer
Czas edycji: 2014-02-24 o 15:49
trammer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:49   #2829
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Oczęta masz piękne tak czy siak, ale te firany są powalające
może by tak się skusić na xlasha przed latem
Można próbować. Efekty są
Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
zdrówka życze
rany jaka zmiana rzęsy mega po jakim czasie taka różnica?
kurcze ja się przymierzam do zakupu ale się troche obawiam skutków ubocznych( w końcu ma jakis lek w składzie) no i co będzie po odstawieniu
Po 3 miesiącach. Ja skutków ubocznych żadnych nie mam. Ale ja jestem mało wrażliwa. I mimo braku tego leku na zaćmę w składzie, niektórym nadal może podrażniać oczy.
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;45306785]Piękne rzęski szkoda jedynie, że ciągle trzeba jednak używać XLasha-a bo rzęsy wracają do pierwotnego wyglądu ... ciągła inwestycja....[/QUOTE]
Wiesz co, nie taka duża wcale inwestycja. W przypadku XLash, gdzie kupuję ją za 150zł i starcza na 5 miesięcy stosowania dzień w dzień. To raptem 30zł miesięcznie. A w momencie kiedy będę stosować co dwa dni dla podtrzymania efektu, wyjdzie ok 15zł na miesiąc. Czyli tyle co nic.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:50   #2830
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:
Która pytała wczoraj o te spodnie http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...p1769571.html? Dzisiaj je mierzyłam - tragedia, rozmiarówka albo zanizona bardzo, albo trafil mi sie jakis dziwny egze, bo w 34 ... nie weszłam [COLOR="Silver"]
Ooo nie a chciałam je zamówić. A jak z długością? Na Ciebie były dobre czy za krótkie troche? Masz jakieś foto w nich?
Stary 2014-02-24, 15:50   #2831
sskers
batonik

Cytat:
Ale rzęsy Moim jeszcze brakuje do Twoich, ale i tak niebo ziemia Miałam kiedyś takie jak Ty Porażka...
A Ty czegoś teraz używasz?

Stary 2014-02-24, 15:52   #2832
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
A nie oddaję honor to były jednak te pierwsze. A obok stały takie same ciemne jak te sprzed 2(?) seznów - gołębie/makijażowe/itd (nie ma nic podobnego na stronce )
A te, mnie one sie bardzo podobaja, noga wyglada w nich oblednie, ale nie zdecydowalam sie z jednego prostego pwoodu - powłoka zewnetrzna to sztuczny material, nie skóra. Za 299 zeta to ...no czekam na %

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-02-24, 15:55   #2833
sskers
batonik

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;45307066]Tak, tak o nim właśnie piszę.... niestety nie pamiętam która dziewczyna pisała na ten temat nie tak dawno tutaj... że zmieniono skład i nie zawiera już tego szkodliwego składnika...
Posługiwała się nazewnictwem tego składnika Nie zakodowałam zbyt wielu szczegółów w tym temacie bo nie zamierzam stosować ani Revi ani XLash-a wolę inwestować w dobry jakościowo przedłużający tusz do rzęs [/QUOTE]
Wg mnie żaden tusz nie zrobi efektu wow bez dobrej podstawy. Z rzęsami w poprzednim wcieleniu żaden tusz sobie nie radził, a teraz jakikolwiek tusz i efekt świetny

Ale oczywiście nie namawiam, jak Ci odpowiadają Twoje rzęsiska po samym tuszowaniu to po co to zmieniać.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
Piękne, piękne Ja też już widzę różnicę po Revi, jak sama mam wątpliwości to i tak zawsze ktoś zauważa.

Ale kilka dni temu odstawiłam, jak wychodzę z domu na zewnątrz to normalnie jakbym światłowstręt miała, takie oczy mi się wrażliwe zrobiły Przerzuciłam się na FEG
Co to?

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Napisane przez faa Pokaż wiadomość
tak tak doszła właśnie zabieram się za przymierzanie
dziękuję
i masz przepiękne rzęsy i oczy
Super, mam nadzieję że będzie odpowiadać Dziękuję

Stary 2014-02-24, 15:55   #2834
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Ooo nie a chciałam je zamówić. A jak z długością? Na Ciebie były dobre czy za krótkie troche? Masz jakieś foto w nich?
Nie wiem, bo nie wepchłam d*** , wiec nie naciagnelam po cąłosci, tylko jedna nogawkę do polowy uda

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-02-24, 15:55   #2835
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:

Po 3 miesiącach. Ja skutków ubocznych żadnych nie mam. Ale ja jestem mało wrażliwa. I mimo braku tego leku na zaćmę w składzie, niektórym nadal może podrażniać oczy.

Wiesz co, nie taka duża wcale inwestycja. W przypadku XLash, gdzie kupuję ją za 150zł i starcza na 5 miesięcy stosowania dzień w dzień. To raptem 30zł miesięcznie. A w momencie kiedy będę stosować co dwa dni dla podtrzymania efektu, wyjdzie ok 15zł na miesiąc. Czyli tyle co nic.
ok może spróbuje tylko czy jest jeszcze jakas zniżka? ktos cos?
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-24, 15:56   #2836
kobaltowa
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, czy któraś z was przymierzała tę kurtkę i mogłaby się podzielić wrażeniami? Interesuje mnie zwłaszcza to, czy rękawy wychodzą takie krótkie, jak na modelce (na osobach, które mają ponad 170cm). Nie mam na razie czasu, aby wstąpić do Zary, a nie wiem, czy się na nią nastawiać.
http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...4p1695554.html
kobaltowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 15:56   #2837
sskers
batonik

Cytat:
Świetna

Stary 2014-02-24, 16:01   #2838
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem, bo nie wepchłam d*** , wiec nie naciagnelam po cąłosci, tylko jedna nogawkę do polowy uda
Aha to nie wiem na kogo te spodnie szyte Myślałam że może większy przymierzyłaś też.
Stary 2014-02-24, 16:02   #2839
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Aha to nie wiem na kogo te spodnie szyte Myślałam że może większy przymierzyłaś też.
Tez nie wiem Nie, wiekszych nie przymierzałam, bo jak zobaczyłam jaka wielka jest dziura na jednym kolanie (od szwa do szwa) to mi sie z automatu odechciało tych spodni

Live long and prosper
🖖🏻

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-24, 16:04   #2840
sskers
batonik

Cytat:
Skersik, dużo zdrówka
Piękne masz te rzęsiska Ja używam pomadki z Alterry i też widzę różnicę Rzęsy są znacznie dłuższe i pomalowane naprawdę ładnie wyglądają tylko mogłyby być grubsze
Dziękuję, przyda się

Co ta pomadka z Alterry ma takiego, że działa na rzęsy? Ja używam jeszcze jako bazę pod tusz odżywkę z Eveline. I mam wrażenie, że dzięki niej rzęsy nie wypadają mi praktycznie wcale. I do tego fajnie przygotowują rzęsy do tuszowania

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez trammer Pokaż wiadomość
Sskers, super masz rzęsy

Przeczytałam, że dziś jakiś chorobowy dzień - u mnie podobnie, od dwóch dni mam straszne zawroty głowy i mdli mnie okrutnie. Chyba się czymś strułam

Mi się nasuwa jeszcze jedna diagnoza

Stary 2014-02-24, 16:05   #2841
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
ok może spróbuje tylko czy jest jeszcze jakas zniżka? ktos cos?
Działa kod WALENTYNKA na XLASH PRO- ten 6ml wychodzi chyba 220 zł zamiast 290 czy jakoś tak
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 16:06   #2842
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, przyda się

Co ta pomadka z Alterry ma takiego, że działa na rzęsy? Ja używam jeszcze jako bazę pod tusz odżywkę z Eveline. I mam wrażenie, że dzięki niej rzęsy nie wypadają mi praktycznie wcale. I do tego fajnie przygotowują rzęsy do tuszowania[COLOR="Silver"]
M.in. Tonę różnych olejków, wosk, witaminy
Stary 2014-02-24, 16:06   #2843
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Na żywo niestety jeszcze nie widziałam, ale pewnie wejdzie w przedziałek cycuszków tak do połowy

Jak to dobrze, że moja wisi w szafie, bo inaczej pękłabym z zazdrości
Moja też odstaje trochę w ramionach, ale ja mam S, bo XS nie było, a już nie chciało mi się jeździć po wszystkich Z.
Ja też

One praktycznie wszystkie mają coś z ramionami... Żadna z tych, które widziałam nie była idealna

Na łańcuch to liczę właśnie taki krótszy Tak do mostka najlepiej, nie do pępka

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Śliczności, uwielbiam ją

Też tak myślę Ja w swojej już śmigam, ciepło się zrobiło, futrzak na wierzch i daje rade
Ja mam M w ogóle, bo XS była taka malusia, że zapiąć się nie dałam rady, i też mi odstaje w ramionach, wydaje mi się, że może tak ma być
Ja swoja też kocham Śmigałam w niej wczoraj bez futrzaka, a i tak się gotowałam

Cytat:

Dokładnie! Taki mam właśnie plan

Cytat:
A Ty czegoś teraz używasz?
Xlasha cały czas Zrobiłam nawet zapas w promocji walentynkowej

Cytat:
Wg mnie żaden tusz nie zrobi efektu wow bez dobrej podstawy. Z rzęsami w poprzednim wcieleniu żaden tusz sobie nie radził, a teraz jakikolwiek tusz i efekt świetny

Ale oczywiście nie namawiam, jak Ci odpowiadają Twoje rzęsiska po samym tuszowaniu to po co to zmieniać.
No i znowu muszę się zgodzić Co do wszystkiego zresztą. Jakbym miała choć namiastkę porządnych rzęs to nie kombinowałabym U mnie praktycznie nic nie robiły nawet najlepsze tusze

REKLAMA
Stary 2014-02-24, 16:08   #2844
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:
Tez nie wiem Nie, wiekszych nie przymierzałam, bo jak zobaczyłam jaka wielka jest dziura na jednym kolanie (od szwa do szwa) to mi sie z automatu odechciało tych spodni
Eh to nie będę ryzykować Może kiedyś je spotkam w sklepie to przymierze a w ciemno nie będę zamawiać i płacić za przesyłke
Stary 2014-02-24, 16:09   #2845
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Śliczności, uwielbiam ją

Też tak myślę Ja w swojej już śmigam, ciepło się zrobiło, futrzak na wierzch i daje rade
Ja mam M w ogóle, bo XS była taka malusia, że zapiąć się nie dałam rady, i też mi odstaje w ramionach, wydaje mi się, że może tak ma być

A macie jakiś sposób na konserwację skóry? Nie chciałabym, żeby mi się zepsuła...

I w końcu zostawiłam sobie te wielgachne boyfriendy XS, co mają 40 cm w pasie, jak je b, nisko opuszczam, nawet fajnie wyglądają, ale mama koleżanki mi je zwęzi, jakoś nie miałam serca ich porzucić
Na pewno ma podkreślać ramiona ale raczej nie powinna odstawać. Ja się lepiej czułam w XS, lepiej leżała w ramionach niż S, ale za długo zwlekałam z zakupem, więc cieszę się, że w ogóle ją dopadłam w dobry stanie

Ja swojej jeszcze nie wyprowadziłam na spacer, ale tylko dlatego, że miałam w planach znaleźć XS, porównać i ewentualnie wymienić
Ale od dawna już śmigam w wiosenno-jesiennym płaszczyku ze skórzanymi rękawami mając pod spodem jedynie t-shirt z krótkim rękawkiem

Cytat:
Zostawiasz jednak S-kE? w ri nie ma jeszcze?
Jak terning? Mnie dzisiaj jak po grudzie po wczorajszym wolnym dniu
Jeszcze mam kilka dni na ewentualną wymianę, więc może zmobilizuję się i poszukam XS ale jak nie znajdę, to bikerka i tak zostaje
RI ma teraz remont w mojej galerii i nie mogę sprawdzić czy pojawiła się ta skóra
Wczoraj trening całkiem ok, ale wczoraj był dzień na nogi, więc dzisiaj zobaczę jak mi pójdzie banish Nastawiam się pozytywnie, zobaczymy na ile to pomoże

Cytat:
piękne rzęsy

Dziękuję

dzięki Kochana

śliczna ta kurtka to ta za 299?

o widzisz, buty dla mnie

Ktoś je widział już w Krk?

Trzymam kciuki aby wszystko rozwiązało się po Twojej myśli
Stary 2014-02-24, 16:09   #2846
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Działa kod WALENTYNKA na XLASH PRO- ten 6ml wychodzi chyba 220 zł zamiast 290 czy jakoś tak
dziękuję
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 16:09   #2847
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, przyda się

Co ta pomadka z Alterry ma takiego, że działa na rzęsy? Ja używam jeszcze jako bazę pod tusz odżywkę z Eveline. I mam wrażenie, że dzięki niej rzęsy nie wypadają mi praktycznie wcale. I do tego fajnie przygotowują rzęsy do tuszowania

Mi pomadki na rzęsy nie pomagały Niby nie wypadały tak mocno jak kiedyś, ale na wzrost nic a nic nie zadziałały Za to stosuję je do brwi Wzmocniły się i nie lecą tak przy demakijażu. No i błyszczą super

REKLAMA
Stary 2014-02-24, 16:10   #2848
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, przyda się

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Włąsnie wiele dobrego słyszałam o tej pomadce, ale jeszcze nie próbowałam i nie wiem, skad te cuda po niej

O odżywce z Eveline też czytałam (na wiżażu ) i bardzo jest chwalona, a przy tym mam super cenę

A co do diagnozy - chciałabym, by to było to o czym myślisz, ale niestety to nie jest to
Albo złapałam jakiegoś wirusa, albo zwyczajnie się czymś strułam. Od dwóch dni czuję się jakbym miała mega kaca, a przez ostatnie dni nic nie piłam z %
Stary 2014-02-24, 16:13   #2849
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Eh to nie będę ryzykować Może kiedyś je spotkam w sklepie to przymierze a w ciemno nie będę zamawiać i płacić za przesyłke
Najlepiej
A i zapomnialam Ci sie pochwalić, ze dorwałam ten pasek z h&m :d jest ich pelno chyba zrobie sobie zapas i kupie drugi

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-02-24, 16:13   #2850
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

Ja swoja też kocham Śmigałam w niej wczoraj bez futrzaka, a i tak się gotowałam
Cytat:
Na pewno ma podkreślać ramiona ale raczej nie powinna odstawać. Ja się lepiej czułam w XS, lepiej leżała w ramionach niż S, ale za długo zwlekałam z zakupem, więc cieszę się, że w ogóle ją dopadłam w dobry stanie

Ja swojej jeszcze nie wyprowadziłam na spacer, ale tylko dlatego, że miałam w planach znaleźć XS, porównać i ewentualnie wymienić
Ale od dawna już śmigam w wiosenno-jesiennym płaszczyku ze skórzanymi rękawami mając pod spodem jedynie t-shirt z krótkim rękawkiem

Jeszcze mam kilka dni na ewentualną wymianę, więc może zmobilizuję się i poszukam XS ale jak nie znajdę, to bikerka i tak zostaje
RI ma teraz remont w mojej galerii i nie mogę sprawdzić czy pojawiła się ta skóra
Wczoraj trening całkiem ok, ale wczoraj był dzień na nogi, więc dzisiaj zobaczę jak mi pójdzie banish Nastawiam się pozytywnie, zobaczymy na ile to pomoże

Trzymam kciuki aby wszystko rozwiązało się po Twojej myśli
U mnie AŻ TAK ciepło to jeszcze nie jest, hehe, ale u mnie to syberia prawie ;P

A torebka z wyprzedaży tak farbuje, że po imprezie miałam czarne dłonie ale jest śliczna, planuję ją zakonserwować jakimś sprayem do zamszu
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości