|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Ja wrocilam po 7 do domu i mialam zrobic trening, jednak wybralam sen |
|
|
|
|
#2912 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
Ja dziś idę do fryzjera mój mahoń kłaść, no wyglądam jak wyliniała wiewiórka aktualnie.---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#2913 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może się skuszę wkrótce i ja![]() a kolor przepiękny masz ![]() Ja dzisiaj po raz pierwszy w życiu się wybrałam biegać w taką pogodę to grzech w domu siedzieć no i w zasadzie to robiłam taki interwał trochę, bo minutę biegu, 45 sekund marszu żeby się za bardzo nie nadwyrężyć jak na pierwszy raz no i tak pierwsze 40 minut za mną
|
||||
|
|
|
#2914 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, już myślałam, że nie uda mi się nadrobić tych wszystkich postów, które tu naprodukowałyście, ale jakoś mi się udało.
Ja też jestem za zdjęciem w szortach w maju, mimo że mam potężne udziska (liczę, że do maja będą się prezentować nieco lepiej).Kupiłam se ostatnio fajne krótkie spodenki do ćwiczeń w ciucholandzie za 3,50 zł. Nówka sztuka oraz biustonosz sportowy za 5,50 (też nowiusi, jeszcze z metką).DoDoo, zakochałam się w Twoich włosach. Tak mi się ten kolor podoba, że nie mogę, no cudne po prostu Ja obecnie powoli wychodzę z brązu i chcę przejść w jakiś bardziej miedziany kolor ![]() Nie meldowałam się ostatnio, ale ćwiczę cały czas ![]() Ostatnio złapałam się na tym, że jak idzie jakaś dziewczyna w legginsach albo w opiętych spodniach to ja się jej gapię na tyłek i zastanawiam się czy ćwiczy czy nie Jak tam plany na tłusty czwartek? Pozwalacie sobie na małe co nieco? Czy twardo trzymacie zdrową dietę? ![]() Niby pracy nie mam, a nawet nie mogę się wyrobić z czytaniem naszego wątku.
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2916 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co do tlustego czwartku- nie jestem wielka fanka pączkow, ale na pewno jednego zjem
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
Fakt wlosy mam fajne Zdjecie w szortach mowicie... ech chetnie popatrze na Wasze Ciezko mi bylo jednak zaczac cwiczyc po tych przerwach, nie wiedzialam co mam cwiczyc itd... Zrobilam zwowa 31, rzeźnia jakas i szybciutko po tym na spacerek, czyli nie cale 40 min aerobowego spaceru. Lacznie godzina. Niby 15 stopni, a wieje jak na Uralu ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Najlepszy motyw z tymi spodniami jest taki, ze sa z wyzszym stanem, a ja w kazdych z wyzszym wygladam smiesznie, bardzo brzydko pupa w takich wyglada, z przodu w kroku sie marszcza... a w tych jest super
|
#2918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale za to właśnie zjadłam PÓŁ ciasta (ale w wersji fit - marchewkowe z mąki gryczanej, dosłodzone trochę miodem, no i wyszło bardzo niskie, grubości może 2cm, więc ta połowa to może nie taka tragedia.. )ćwiczenia z dzisiaj: Mel B- rozgrzewka XHIT Six Pack Abs (w ogóle nie czułam, że coś robię XHIT Chest and Back Workout XHIT Victoria's Secret Butt Workout XHIT How to Get Legs Like Victoria's Secret Angel Model Jillian Michaels - Stretching Cool Down XHIT dzisiaj zdominował mój trening ![]() no i oczywiście jestem za zdjęciami w szortach! (tylko najpierw muszę jakieś kupić, bo zeszłoroczne już są zajechane na maxa )
If you change nothing, nothing will change! Edytowane przez azaina Czas edycji: 2014-02-24 o 16:05 |
|
|
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
Dodoo Mega zgrabnie wyglądasz ! Spodnie świetne też. Z reguły nie noszę wzorzystych rzeczy, ale ostatnio zaczynam się do takich przekonywać
![]() A ja w tłusty czwartek pączka nie odpuszczę, a nawet pewnie zjem więcej Lubię pączki, ale jadam rzadko więc... Co mi tam! ![]() Nie mogę w takim razie doczekać się maja, żeby wskoczyć w szorty i się pokazać! To dopiero motywacja, żebym sobie wstydu przed Wami nie narobiła
|
#2920 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
A ja zrobiłam właśnie zupę pomidorową bez wywaru :P mniaaaam!
Lolka, dodajmy się do znajomych, ja nominuję Ciebie, a Ty mnie i głupio nie będzie Pomysł ze spodenkami super pokazujemy bieliznę, pokazujemy bikini, to szorty mały pryszcz
|
#2921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Umieram, nie poćwiczę dzisiaj... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ogarniam fenomenu tego piwnego wyzwania, strasznie dziecinne jak dla mnie, a u mnie na tablicy ludzie po 20 parę lat dodają te filmiki ![]() A co do tłustego czwartku to ja już w weekend wystarczająco sobie pofolgowałam... W sobotę raclette, wczoraj w restauracji kolacja więc żadnych tłustych czwartków nie obchodzę
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Nie było mnie tylko przez weekend, a tu 10 stron przybyło, co to się dzieje, nie ogarniam
![]() No, poniedziałek dzisiaj, wiec poćwiczę sobie ^^ Tak zastanawiałam się czy nie zacząć biegąc.. kiedyś biegałam 3 tyg, ale się nie mierzyłam i w sumie nie wiem jakie miałam spadki... Biegała któraś z was i może się podzielić efektami?
|
|
#2924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nam auto podpalili, na policję czekaliśmy kilka (!!) godzin. Coś tam spytali, coś tam zapisali, zadzwonią. Po miesiącu idziemy na policję, bo ani widu ani słychu, czy coś się dzieje. Pan detektyw z poplamioną koszulą powiedział, że złapali opryszków, ale nic od nich nie wyciągniemy za poniesione koszta naprawy, bo nie pracują itd. Musieliśmy odpuścić ;] kilka tygodni później, dowiedzieliśmy się, że to był ktoś inny, jakiś kierownik, dla zabawy podpalał auta a my dostaliśmy pismo o umorzeniu śledztwa! Ludzie się wściekli i ma być rozprawa, czekamy na pismo kiedy będzie, ale znając nasze służby... :/ możemy się pożegnać z pieniędzmi. W ogóle ten facet drzwi do mieszkań podpalał, garaże, śmietniki...Lolka, dokładnie! W głowie mi się nie mieści, kto dodaje takie filmiki a później wyobraź sobie, że np Twój potencjalny szef wchodzi na Twoje konto na FB, by zobaczyć jaką osobą jesteś (co udostępniasz itd) a tu takie dzieło
NO PAIN, NO GAIN! Najpiękniejsza <i>filmy zablokowane</i> Edytowane przez ceciii Czas edycji: 2014-02-24 o 17:05 |
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swego czasu mój ś.p. sąsiad po pijaku rzucał siekierą w swój garaż... Kilka osób było na imprezie, któryś sąsiad wezwał policję bo było głośno. Tamci przyjechali, upomnieli słownie i pojechali
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez nie mam zamiaru opychac sie paczkami, weekend mialam smieciowy, wiec koniec tego dobrego
ale wszystkim Wam juz na zdrowko zycze, zeby poszlo Wam w cycki Dziekuje za te komplementy co do spodni w brew pozorom nie cierpien takich wzorow ale te mi sie podobaja, tylko jak oferma oczywiscie musialam je poplamic od tluszczu (z dewolaja mi polecialo). Wypralam i chyba nic nie widac juz. W zeszlym roku biegalam codziennie przez okolo 40 minut, taki bieg z marszem ale niestety nie widzialam zadnych efektow, moze mierzylam sie za szybko po bieganiu. Nie robilam wtedy zadnych przerw, moze bylam opuchnieta. Nie wiem. Jak tylko bedzie cieplej to biore sie znowu za bieganie, teraz nie mam w czym bo przeciez w kurtce zimowej nie bede biegac... z reszta w lesie jeszcze bloto jest. ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Co do policji to sie nie wypowiadam, nic dobrego na nich nie moge powiedziec, bo np uderzenie w twarz przez policjanta to chyba przegiecie prawda?...
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
DoDoo, swoją drogą - fajne gatki i genialne nogi, zazdroszczę!
|
|
#2928 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spodnie naprawdę fajne jakby nie zeszło, to na plamę polej trochę płynu do mycia naczyń, poczekaj kilka min i normalnie wypierz mi tak zawsze trudne plamy schodzą.Przegięcie? I to nie byle jakie.... Jakiś świadek był? Aferę bym zrobiła ![]() Na policję nie ma co narzekać, na mandat zawsze możesz liczyć. Chyba, ze masz znajomości, to wtedy spokój masz.
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze, ze mój tego nie widzi, bo by mi się dostalo
|
|
|
#2930 |
|
Wtajemniczenie
|
NightwishLove, nie wszystko nasi faceci muszą widzieć, a szczególnie to, co tu piszemy
![]() Zdarza się, że moj w ogole mnie nie motywuje.. Dlatego piszę tutaj.
|
|
#2931 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zasięgnęłam jeszcze porady u dość zaawansowanej koleżanki która codziennie śmiga na siłownię albo na basen i stwierdziła tak jak Wy, że skoro jestem w dużo lepszej formie to zaczęłam wypracowywać mięśnie, a one też coś ważą ![]() Ogarniam właśnie wszystko co napisałyście przez ten czas kiedy mnie nie było Proszę się ograniczyć z ilością postów na jeden dzień bo nie idzie nadążyć ![]() Czy Jillian Michaels ma swój kanał na YT? Albo czy jest jakiś kanał z jej filmikami? Bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć, znalazłam tylko pojedyncze filmiki ![]() I wiecie co? Chyba się odnalazłam jeśli chodzi o typ ćwiczeń, najlepiej się czuję i najwięcej energii mam po typowych killerach, właśnie przerobiłam 55 minut z Jillian i czuję się fantastycznie Gdy ledwo mogę złapać oddech a pot ścieka mi po szyi to naprawdę czuję że żyję, cudowne uczucie Podskoki, przysiady, pajacyki - to kocham
|
||
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Nie widać, że ćwiczysz"... "Nie, nie widzę żadnej różnicy"... "Tak kochanie, ćwicz dalej"...
|
|
|
#2933 | |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam coś strasznego
zjadłam parę krówek, wszystkiego co slodkie mogę sobie odmówić ale nie krówek Ale produkujecie te posty, niedługo bedziemy zakładać kolejny wątek (nie wiem ile postów musi być i czy to jest jakoś wymagane z góry jak przekroczy się pewnien limit )DoDoo ekstra wyglądasz w tych spodniach, tak zgrabniutko. Bomba, seksbomba Bardzo mi się podobają, ale nie wiem czy wygladałabym w takich chociaż w połowie, ba 1/4 tak jak TY!!! Kolorek włosków też super ![]() Dziewczyny znowu Go spotkałam, uśmiechnął się do mnie a ja chyba wtedy dostałam wypieków ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Swojemu ostatnio mówię (jak zapytał jakie miałam przezwisko w szkole przy okazji tematu o czasach szkolnych), że jestem kabanoska to dziwnie popatrzył ![]() Dobrze, że nie wnikał w szczegóły ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Hihihi dzięki dziewczyny za miłe słowa (kurczę, nie wiem jak się cytuje pojedyncze wypowiedzi
), też czuję się szeksownie w tych portkach Co do policji to było około 15 świadków ale jak krzyknęłam, że uderzyli mojego lubego to się w sekunde gromada znalazła obok tego policmana i spierniczał szybko do radiowozu.. Szkoda wspominać to. ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Mnie mój nie motywuje, ani tez nie demotywuje, obojętne jest mu to czy coś ze soba robię czy nie.
|
#2935 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do tego wyzwania no to właśnie nie dziwiło by mnie to jakby to "dzieci" dodawały (mam na myśli 15-16 lat) ale stare byki i krowy dodają takie rzeczy i myślą, że są fajni nie dla mnie ![]() Cytat:
a co do policji to pewnie, że to jest przegięcie... Kiedyś u mnie w mieście było takie pospolite ruszenie, że każde osiedle zbierało się na mecz w wyznaczonym miejscu i wszyscy razem szli sobie na piechotę na stadion, a że kibice mieli jakieś zatargi trochę z policją to na osiedle, na którym mieszka mój brat wpadli policjanci na tą ich zbiórkę, zaczęli gazem psikać itp. i najlepsze, że była tam dziewczyna w ciąży, jeszcze niewidocznej, a jeden policjant ją na glebę obalił bardzo mądre, w ciąży czy nie w ciąży, ale to dziewczyna...Cytat:
![]() Cytat:
![]() hahah ciekawe co sobie pomyślał o tak oryginalnym przezwisku
|
||||
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam go ściągnąć myślami na peron, na którym byłam ale nie dałam rady
|
|
#2937 | |
|
Rozeznanie
|
Każda z nas takie miewa ale brawo za ogarnięcie się
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak spotkam Go kolejny raz to chyba się odezwę, jęsli znowu się nie zawstydzę ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Jaką akcję wymyślamy na Dzień Kobiet? ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Odnośnie biegania, kusi mnie by zacząć tak regularnie... Ale wciąz nie mogę się przekonać do tego (nie mam odpowiednich butów). |
|
|
|
|
#2939 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z takim to przynajmniej ma się poczucie bezpieczeństwa większe ![]() Cytat:
jak się tylko na to odważysz bo ja to z typu tych, co jak facet zagada to nie wiedzą czy wiać czy stać, a sama w życiu bym nie zgadała chyba no może po paru głębszych, ale to o niczym nie świadczy ![]() hmm nie mam na razie żadnego pomysłu na dzień kobiet, ale można by coś wymyślić ![]() ja z bieganiem kurcze też, niby dzisiaj wyszłam i w trampeczkach zasuwałam, ale boję się, że jak będę dalej tak robić bez odpowiednich butów to sobie tylko zaszkodzę
|
||
|
|
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam sukienkę sprzed 200lat
Jest dobra a nawet trochę za luźna na plecach czerwona w kwiatuszki pokażę się Wam na poprawę humoru ![]() ![]() Ale mnie pogrubia
Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2014-02-24 o 21:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Cuda jakich mało, a śledztwo rozwiązywane jest w ciągu max tygodnia
trening za mną, piekna pogoda!

[/URL]
co do tlustego czwartku- nie jestem wielka fanka pączkow, ale na pewno jednego zjem 

(ale w wersji fit - marchewkowe z mąki gryczanej, dosłodzone trochę miodem, no i wyszło bardzo niskie, grubości może 2cm, więc ta połowa to może nie taka tragedia.. 

a my dostaliśmy pismo o umorzeniu śledztwa! Ludzie się wściekli i ma być rozprawa, czekamy na pismo kiedy będzie, ale znając nasze służby... :/ możemy się pożegnać z pieniędzmi. W ogóle ten facet drzwi do mieszkań podpalał, garaże, śmietniki...
a później wyobraź sobie, że np Twój potencjalny szef wchodzi na Twoje konto na FB, by zobaczyć jaką osobą jesteś (co udostępniasz itd) a tu takie dzieło
Bedzie dobrze!
Proszę się ograniczyć z ilością postów na jeden dzień bo nie idzie nadążyć