|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro
|
|
|
|
#3482 |
|
Zadomowienie
|
Ja zamawiałam tutaj (migea polecała sprzedawcę, ona też tam kupowała)
http://www.aliexpress.com/store/prod...794722981.html |
|
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie linka koleżanka podawała - ja kupiłam za 65 gdyż miałam kupon, one przychodząbez kartona luzno w worku zapakowane, kupowałam zanotti też za 90dolarów z łancuchem płaskie te były w kartonie i od innego sprzedawcy
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
migea a skąd miałaś taki kupon? ja kupiłam za 67,98$
te nasze buty są w ogóle skórzane? Edytowane przez gosica Czas edycji: 2014-02-24 o 10:06 |
|
|
|
#3485 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
Pod add to wish list jest napisane : Get a US2$ coupon i jak to klikniesz to od razu masz taniej
|
|
|
|
#3487 |
|
Zadomowienie
|
dzięki lipstick
a w jaki sposób ten kupon potem wykorzystać? bo włożyłam buty do koszyka, a nie obniżyło ceny? Edytowane przez gosica Czas edycji: 2014-02-24 o 12:10 |
|
|
|
#3488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A czy buty są bardzo wysokie? Zależy mi na tym, żeby chodziło się w nich komfortowo.Pisałam ze sprzedawcą i są skłonni wysłać nawet bez logo GZ, choć szczerze wątpię, że ktoś mógłby się o to przyczepić. |
|
|
|
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
Skośnookie nie chcą mi wysłać koszuli ;( czekam i czekam, niby ma jeszcze 10 dni na wysyłkę ale ja zaraz narobię w majtki przez to !!!!! :P
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zamawiała któraś z Was może gorsety na ali ?
Chciałabym kupić taki jakby z błyszcącej skórki (ala lakierowany). Zależy mi żeby był dość sztywny i mocno trzymał brzuch. Możecie coś polecić tak do 20 dolarów ? I jeszcze , nie wiem czy któraś kupuje kosmetyki, bo większość strasznie marudzi że są bee ;p ale jestem zainteresowana kosmetykami do brwi, widziałam takie jakby ołówko kredki i zastanawiam się nad tym , do tej pory używam chińskich cieni do makijażu brwi ale chciałam poszukać czegoś fajnego. Może właśnie ołówki albo jakiś zestaw cieni do brwi, jest tego strasznie duży wybór i nie mam pojęcia co będzie dobre a co będzie leżało. Polecicie coś ? Edytowane przez waaampirmona Czas edycji: 2014-02-24 o 14:14 |
|
|
|
#3491 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
był wyskoczyło że mam zapłacic mniej to zapłaciłam 65USD sa skorzane i lekkie bo sie bałam że bedą ciezkie.---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- [1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;4530284 5]no to Sync Alior Banku i Master Card rządzą, bo mi kurs dolara wyszedł 3,05 [/QUOTE]tak...tylko ze nie wiem czy wiesz ale po pewnym czasie bank dolicza przewalutowanie i np w mbanku po tygodniu wiec podajesz kwote z przewalutowaniem czy na dzis jak kliknelas to ci tyle sciaglo (sprawdz za miesiac bedziesz miala pewnie kwote minimalnie wieksza) ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Kupował ktoś http://www.aliexpress.com/item/Free-...060428433.html
Albo jakąs inną miętową koszulę? |
|
|
|
#3493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3494 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, widziałyście na ali może rzeczy podobne do tych z załączników?
|
|
|
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Dziewczyny od jakiegoś czasu myślę o zakupach na ali. Macie jakichś sprawdzonych sprzedawców? Chciałabym zrobić zakupy ubraniowe / torebkowe / biżuteriowe Byłabym jednak wdzięczna jakby ktoś mi napisał od jakich sprzedawców opłaca się kupić i jest duże prawdopodobieństwo, że towar przyjdzie. |
|
|
|
#3496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
LUDZIE PRZESTAŃCIE PYTAĆ O TO SAMO BO ZACZNĘ KRZYCZEĆ!
|
|
#3497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
waaampirmona wiec tutaj zdjecia gorsetów, ten pierwszy skórzany jest najfajniejszy i taki milutki i dłuższy
http://www.aliexpress.com/snapshot/298449254.html ten drugi jest krotszy http://www.aliexpress.com/snapshot/298454006.html trzeci juz nawet nie pamietam u kogo kupowalam . Ja dosyc czesto kupuje bielizne erotic i polecam tez koszulki ![]() Lubie robić niespodzianki mężczynie http://www.aliexpress.com/snapshot/6005824308.html http://www.aliexpress.com/snapshot/6003985077.html
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2014-02-24 o 15:25 |
|
|
|
#3499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ponizej foto, wysokie nie sa i wygodne. Logo duze nie duze ale jest.
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2014-02-24 o 15:26 |
|
|
|
|
#3500 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A możesz wstawić zdjęcia tych butów i podać do nich linka? ![]() Cytat:
Sprzedawców jest tak dużo że trzeba po prostu przejrzeć ten wątek i watek zdjęciowy i sprawdzić od których sprzedawców dziewczyny kupują i są zadowolone. |
||
|
|
|
#3501 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po co tak krzyczysz? Serio to taki problem podać kilku sprawdzonych sprzedawców , jeśli siedzicie w tym wątku i robicie ciągle zakupy? Bez sensu mi czytać 100 ileś stron tylko po to, żeby znaleźć kilka nicków / sklepów. A jeśli nawet nie możecie mi podać, to można by milej Cytat:
|
||
|
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam złego humoru, ale np kolezanka kupila Emu buty ok, jak ktos lubi taki fason, dziewczyna trafila na sprzedawce rzetelnego, mi sie one nie podobaja ale widzisz obuwie, sprawdzony sprzedawca - wiec dla mnie ogolnie pytac o odzież buty czy biuzterie jest bez sensu. Każda dzieli się tym co kupiła a nie ocenia co ładne a co nie i po to jest to forum.
A jak nie chce Ci czytac forum a chcesz miec wszytko podane na tacy to życzę udanego kupowania w Chinach ! Zaraz bedziesz pytać o płatności, dispute czy inne pierdoły bo księżniczki takie się widać tutaj zdarzają. Ja jak zaczęłam pisać na owym forum poczytałam telchina.pl, na wizażu ten wątek od początku i uwierz rozjaśniło się w główce a czytanie co stronę co było poruszane 4strony wstecz nazywa się lenistwem. Trochę samodzielności w działaniu i ogarnięcia się nikomu nie zaskodziło jeszcze ![]() widzisz my sie produkujemy przez 100stron a Tobie jak piszesz jest bez sensu to czytać... mi ręce opadają jak to czytam bez jaj...
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2014-02-24 o 15:54 |
|
|
|
#3503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popieram ^_^
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak sprawdzam tracking to wyskakuje :
WER WARSZAWA i na chinskiej : Arrival at inward office of exchange Coz to oznacza ?? |
|
|
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
WER to skrót od Węzeł Ekspedycyjno-Rozdzielczy. Znaczy to, że dotarła przesyłka z Chin i za np dwa dni będziesz miała ją u siebie (przynajmniej u mnie tak jest teraz)
|
|
|
|
#3506 |
|
Zadomowienie
|
Jak wer warszawa to 1-2 dni i bedziesz miała paczkę u siebie.
Informacyjnie wam powiem że dzis dostałam pierscionek http://www.aliexpress.com/snapshot/6014737790.html Piękny ale kupiłam 8 dostałam 6 oczyiwscie zrobilam spor i nie czesc a calosc zwrotu bo co mam teraz zrobic a placiłam za niego ponad 10USD po 10minutach sprzedawca zaakceptował spór, Już kupiłam ponownie 8ke i mam nadziejej ze szybko przyjdzie. Poza tym wogole polecam sprzedawce bo wczesniej kupowałam http://www.aliexpress.com/snapshot/315252627.html czasami lepiej wydac te 14USD na pierscionek a jest mega, kazdy zwraca uwage (swoja droga jest identiko jak Boucheron wygoglujcie sobie bedziecie w szoku) w realu jest jeszcze ladniejszy.Tous tez mam dwa od niego i opisywałam sytuacje wiec nie bede sie powtarzac i mis trzyma dalej sie na czarnym dobrze a kolezance reklamacje w firmowym salonie nie przyjeli bo jej odpadł. Teraz jej na Chinach kupiłam ten model czarny z misiem bo jest zla ze dala w salonie 400zl i sie dala zrobic a za 16USD mam to samo
|
#3507 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny :P powiedzcie mi proszę jak to jest z tym cłem? Płaciła któraś? I jeszcze mam pytanie, siostra Tżta poprosiła mnie abym kupiła jej air maxy na aliexpress, zapewne to podróby, ale ją to nie obchodzi, przebitka cenowa jest niezła bo kosztują 50$ i teraz tak, jak wezmą to na cło i zobaczą, że podróby to nie będzie problemu?
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
tylko zapewne odrazu uczulenie mnie złapie, nie moge nosić nieszlachetnej biżuterii
|
|
#3508 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła do mnie ta bluza
Wrzuciłam fotorelację tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=27
|
#3510 |
|
Przyczajenie
|
Bluza fajna, też myślałam o niej.
Cześć wszystkim, też kupuje na ali od niedawna, przeczytałam cały wątek i chyba wiem o co chodzi w razie większych problemów mam nadzieję ze pomożecie ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- No właśnie jak z tymi podróbkami? W sumie czasami, sama nie wiesz i Chińczyk może nas uszczęśliwic na siłę (śląc coś z logo choc w aukcji go nie było) i co wtedy??? w sumie to czytałam,że za 1 rzecz nic nie robią... zresztą różnie ludzie piszą. A komuś z was otwierali paczkę? ja kupiłam 11 rzeczy i jeszcze nigdy. Jeśli chodzi tu o wspomniane buty Zanotti nie sądzę ,żeby celnicy znali każdą markę. może z 5% ludzi kuma Zanottiego. No i czytałam na Wykopie,że celnicy najpierw dobierają się do elektroniki ( paczki są prześwietlane) -bo najłatwiej ściągać pieniądze -czytajcie cło i vat . Sama boje sie kupować coś "firmowego" ale w sumie bez przesady , za jedną szt jakieś problemy?? Kto wie jakieś konkrety, bo czytałam też opinie że ludzie specjalnie straszą na forach a sami ściągają np air max i sprzedają w pl... i nie chcą żeby się zaopatrywać "bezpośrednio" migea, Ty ściągasz repliki i miałaś jakies problemy lub znasz osobiście kogoś kto takie problemy miał za 1 szt?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

i trafienia w rozmiar
moje sie noszą rewelacyjnie. W Poznaniu na WGO sprzedaje je za 590zł 

Po co tak krzyczysz?
60 kg -> meta 55. kg