|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#303 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, nie mam, to niewygodne ustrojstwo
Mam tylko jedne portki z eko skóry ale też nie mam do nich przekonania.Dodałam własny tag
|
|
|
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
Toć to nie ScentBar tylko SEXBar
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można w nich siedzieć jak nie dama ![]() No dobra, też od jakiegoś czasu wolę sukienki, tuniki i spodnice. Czyli dżinsy dobijam te co mam ![]() 2.
|
|
|
|
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to znów najczęściej w dżinach chodzę,ciach na tyłek i gitara.No ale każdemu wygodniej w czym innym.Będę w to lato przymierzać się może do jakich kiecek bo tak kobieco to wygląda ale nie wiem czy się zmuszę..
|
#307 |
|
Nindżopesz
|
Ja dżinsów nie lubię bo nie odsłaniam tyłka. Wolę legginsy albo grube rajstopy, jakąś tunikę za tyłek i też można siedzieć jak niedama
|
|
|
|
#308 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może się odblokujesz jak minie szok. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki za podpowiedź Cytat:
A jak jeszcze widzę w pamięci Jego twarz roześmianą a później tą w szpitalu to masakra ![]() Tylko widzisz to jest tak że ja go nie widywałąm często, wiedziałam co u niego bo mój TŻ dużo z nim rozmawiał, godzinami kłapali dziobami, o czym nie wiem i ile można ale fakt że go już nie zobacze potęguje żal![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
A tak serio to nie chodzę w spódnicach ani w sukienkach, jak spódnicę ubieram w święta to masakra dla mnie, choć mam ładną ![]() W lecie za to popylam z lnie
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście obutą w dżinsy
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Spódnic mam w sumie niewiele, głównie letnie, kolorowe i długie do ziemi . O tej porze i jesienią wolę sukienki i tuniki, a takie normalne spódnice grubsze, eleganckie,zadko nosze bo mi sie nie chce kombinować co do nich pasuje a co nie.... |
|
|
|
|
#312 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja nawet obutego nie odsłaniam
|
|
|
|
|
#313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie potrafię znaleźć odpowiednio długiej tuniki w dżinsach czuję że mam odpowiednio zakryty tyłek (kwestia grubszego materiału ), a w legginsach cały czas sprawdzam czy tunika jest na miejscu Cytat:
ostatnio nie wiedziałam jak się ukrywać bo oglądaliśmy dekorację podczas imprezy u teściów no i tak głupio przy ludziach świeczki w oczach Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-02-24 o 20:34 |
||
|
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia , tak z innej beczki bo widzę żeś z Katowic. Wysłałaś może zgłoszenie na warsztaty zapachowe ?
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet w stosownym wątku zameldowałam o tym |
|
|
|
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
Auuć.Sorki spojrzalam tylko po miejscowości i od razu napisałam.Super to poznamy się uosobiście
|
#318 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wczoraj u znajomych obejrzałam ich tablet, waży prawie kilogram ale wyświetlacz ma super, literki wielkości milimetra czyta się cudownie a dziś np. odkryłam, że nie tylko kindle paper white ma podświetlenie recenzje twierdzą, że jest lepszy sprzętowo i ma lepszy obraz i podświetlenie niż kindle i lepiej sobie radzi z pdf-ami.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
objawiają wrastają macie godzinę to trwa pół jednej nogi i ten cholerny warkot ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- jakie tagi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale pracowo, masz rację, zawsze zależy od typu pracy, stanowiska. Czasem po prostu kieca do legginsów to fopa. Bo tunika do legginsów to chyba only w wolnych zawodach Cytat:
piękny tekst - jak z filmu jakiegoś, drama |
||||
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Jako, że jest tu bab (choć nie gołych) więcej na tym wizażu to zmień na "goły chłop"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- 49
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#322 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
drama to może być jak ktoś mi się pod rękę nawinie zaraz po użyciu warkotliwego urządzenia
dlatego też prawie zaprzestałam, nie lubię być w☠☠☠☠iona..... a wosk nawet lubię, a u kosmetyczki to fogle ale przynajmniej trwa ułamek czasu i wosk nie warczy a fogle to najczęściej depilację bojkotuję, o
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dosłownie
|
|
|
|
|
#324 |
|
To ja :)
|
Widziałyście?? Ech...
A poza tym -walec po mnie przejechał... A potem wrócił. A jutro będzie jeszcze gorzej w robocie...
|
#325 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
:d .
|
|
|
|
#326 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. nie mów mi tak bo się okaże, że nie mam ani jednego pracowego stroju
|
||
|
|
|
#327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Melduję sie z rana Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-02-25 o 06:04 |
|||
|
|
|
#328 |
|
To ja :)
|
Dobry...
Wstałam, jadę na jogę, dziś czeka mnie niezły maraton, w sumie do końca miesiąca mnie czeka... Przyszłego na dodatek, ale może na początku marca nieco więcej oddechu będzie... Bo od połowy, pewnie się wprowadzę do firmy ![]() Miłego!
|
#329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Fakt Cytat:
Cytat:
Miłego dzionka
|
|
#330 |
|
Nindżopesz
|
Jak czytam ten wątek o lipnych perfumach to utwierdzam się w przekonaniu, że blogi to ZUO a blogerki stado baranów i należy im odciąć dostęp do netu
Nie no naprawdę, pisze taka jedna z drugą aby pisać i się lansować, nie wie nawet o czym właściwie pisze.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.

No to wpisałam tagi 
Za to spodni wcale nie noszę, niedawno wywaliłam ostatnią parę dżinsów.

Także wyłączyć się. Strasze to ale dla mnie jedyne. Nie radzę sobie z emocjami w żaden inny sposób. Na innych pogrzebach z cyklu moi rówieśnicy itp tragedie, robiłam podobnie, ale nie udaje się to w stu procentach. Dla mnie pogrzeby to ogólnie pomyłka. Niepotrzebna trauma, ale to już wiecie.

ale fakt że go już nie zobacze potęguje żal

może nie potrafię znaleźć odpowiednio długiej tuniki
w dżinsach czuję że mam odpowiednio zakryty tyłek (kwestia grubszego materiału
), a w legginsach cały czas sprawdzam czy tunika jest na miejscu
objawiają