Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-25, 08:12   #451
Eydrith
Zadomowienie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Dziwnie się czuje na poczekalni u psychiatry wszyscy się patrzą na mój brzuch
gapią się bo brzuch masz śliczny olej ich!! niech się gapią, prymitywy

a ja już w pracy, nie wiem jak przetrwam ten dzień
Stary 2014-02-25, 08:12   #452
Niebianka86
Raczkowanie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

joanna2228 Ja mam dzisiaj wizytę u psychologa Sama się umówiłam, ze względu na dziewczyny. Lepiej porozmawiać i inaczej spojrzeć na sprawę, żeby nie popełnić jakiś mega błędów
Potem mam wizytę u swojego lekarza i się zastanawiam czy mówić mu o wczorajszym usg. Obawiam się, że sam wtedy nie zrobi
Niebianka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:16   #453
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niebianka86 Pokaż wiadomość
Potem mam wizytę u swojego lekarza i się zastanawiam czy mówić mu o wczorajszym usg. Obawiam się, że sam wtedy nie zrobi
to nie mów milczenie jest złotem, zwłaszcza u ginekologa

też dziś mam wizytę, ciekawe co ta moja gwiazda mi powie
Stary 2014-02-25, 08:16   #454
agnes208
Zakorzenienie

Ech i powtorka z rozrywki nie spie juz dawno wez czlowieku i byc tu madry, teksty typu spij korzystaj poki dziec jeszcze w brzuchu tak tak mozna sobie je wsadzic w kieszen. Jak juz w 2 trymestrzevtak jest to co bedzie w 3. Wypilam mleko z miodem na moje przeziebienie i lezakuje moze jeszcze przysne
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:19   #455
kularek
Zadomowienie

witajcie a ja dziś spałam chyba z 7 godz ! - to jakiś rekord

malwiska
-no i ty masz piękny zgrabny brzuszek ! ja u siebie nie widzę ładnego a na żywo... :/

Niebianka - gratulacje i witaj w gronie !

Caramel,i like it - śliczne brzuszki ! i like it - widać różnicę teraz a tydz. temu i w brzuszku i w biuście

rybka13, agnes, sunfire -

jak tak patrzę na kobiety w ciąży to najczęściej mi się bardzo podobają a na siebie patrzeć nie moge - kocham dzieci ale ciąża to zdecydowanie czas nie dla mnie (min. przez ten wielgaśny brzuch -mam nadzieję, że teraz będzie trochę mniejszy bo poprzednio nawet lekarz uważał, że brzuch gigantyczny i dlatego wziął mnie na oddział:/)

Eydrith - nie ma za co człowiek całe życie się uczy też myślałam tak jak ty zanim mi pani dr. wytłumaczyła

Niebianka - oj ja sobie też tego nie wyobrażam - przy porodzie koniecznie tż ale tez nie chciałabym żeby zaglądał w krocze - poprzednio nic nie wiedział i było ok

Edytowane przez kularek
Czas edycji: 2014-02-25 o 08:21
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:22   #456
malwiska
Zakorzenienie

a mnie dzisiaj o 7:30 kot obudził, pewnie bym spała dłużej ... moj kot jest wredny - jak to mój tata dzisiaj stwierdził. Jak tylko drzwi od sypialni są otwarte to łazi i każdego budzi a jak wszyscy wstaną to on idzie spać
Stary 2014-02-25, 08:22   #457
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Ech i powtorka z rozrywki nie spie juz dawno wez czlowieku i byc tu madry, teksty typu spij korzystaj poki dziec jeszcze w brzuchu tak tak mozna sobie je wsadzic w kieszen.
oj tak ....
Cytat:
Wypilam mleko z miodem na moje przeziebienie i lezakuje moze jeszcze przysne
zdrówka i snu

a mi się przypomnialo - integra, faaajne ciuszki, Kubuś rulezzz
mi wczoraj niespecjalnie poszło, poziom agresji był wysoki, a ciuszki już mocno przebrane, rano musiała być maniana wyhaczyłam słodką bluzeczkę i pajacyk, i dwa bodziaki z długim rękawem, i tyle

i co do ruchów - tak jak malwiska pisala, dziewczyny macie jeszcze czas ja mam w brzuchu dyskotekę, ale jestem przecież dużo przed Wami, tp mam miesiąc wcześniej niż niektóre z Was, także mną się nie sugerujcie
Stary 2014-02-25, 08:26   #458
debesciara
Zadomowienie

Cześć dziewczyny ja naprawdę któregoś dnia podrzucę Wam z rana moją gwiazdę... bo świt coraz wcześniej a ona wstaje razem z nim... no i matka oczy na zapałki i jazda. Znów z obietnicy chodzenia wcześniej spać nic nie wyszło :sciana: do tego moja mama zabrała lapka do pracy i muszę Was czytać na telefonie, eh może z tej okazji się za coś pożytecznego wezmę

Joanna daj znać po wizycie!

Eydrith dziś dzień ze stażysta?

Powodzenia na wszystkich dziesiejszych wizytach, a widzę że trochę ich jest i to nie tylko u ginow..

Miałam dziś jechać na łowy lumpkowe, ale jednak się to odwlecze w czasie :/ ehh mizernie dzisiejszy dzień widzę... :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez debesciara
Czas edycji: 2014-02-25 o 08:29
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:29   #459
Nautiz
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim mamusiom. Kolejny piękny dzień przed nami! Słońce mi tak mocno w okno świeci! cudnie!

Piękne macie brzuchy. Mój jest większy od wiekszości waszych brzuchów, butów typu kozaki już sama nie zdejmuję ale i tak z brzuchem jest fajnie.

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
tak jak myślałam ładny chłopaczek będzie z naszej dziewczynki
Bardzo fajne te rzeczy twój tż kupił. Myślę, że i przy dziewczynce spokojnie możesz je wykorzystać. Ma dobry gust, niech teraz drugą taką paczkę przygotuje, dla dziewczynki tym razem

Cytat:
Napisane przez i like it Pokaż wiadomość
ależ macie piękne brzuszki!choć przyznam, że do dzisiaj myślałam, że to ja mam duży brzuch wrzucam zatem i ja fotki jedna sprzed tygodnia druga z dzisiaj
niebianka gratuluję synka!dziewczynki na pewno się ucieszą z braciszka

a i zapomniałam wam powiedzieć, że kupiłam super biustonosze w tesco z f&f rozmiary mają nawet do G jakby co
Usztywniane czy miękkie? do karmienia? Bo nie wiem czy sie fatygować.

Cytat:
Napisane przez sunfire Pokaż wiadomość

ps w tym tempie to kolejny wątek zaczniemy za dwa tygodnie nie nadążymy z wymyślaniem tytułów
Wykorzystamy te z ostatniego glosowania, tylko numerek wątku sie zmieni

Cytat:
Jestem i ja
Ja wieczorem zasnąć nie mogę, ale za to rano wstać mam problem, ale niestety szkoła wzywa dzieciaki i trzeba wstać

Miłego dnia dziewczynki

Dziękuję za wszystkie gratulacje, mam nadzieję, że się nic nie zmieni

Oglądam właśnie na polsat cafe przygotowanie do macierzyństwa. Kobieta rodzi w wannie z mężem i dwójką starszych dzieci (ok 12-13l), położna wołała ich, żeby zajrzeli sobie do wychodzącej główki. Jakoś tego nie widzę
Dziwne. Może w sumie zależy w jakiej bliskości z rodzicami te dzieci były wychowywane. Jeśli w życiu nei widziały nagiej piersi matki, czy chociażby jej tyłka tylko w majtkach, to mogłyby doznać szoku. Jeśli jednak nagość, cielesność człowieka nie była tematem tabu w tym domu, to myślę, że dzieci nie ucierpiały.
Nautiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:31   #460
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość
Miałam dziś jechać na łowy lumpkowe, ale jednak się to odwlecze w czasie :/ ehh mizernie dzisiejszy dzień widzę... :/
Jak się zapowiada mizernie to zaskoczy Cię czymś pozytywnym. I przez to sobie uświadomiłam, że skoro jestem nastawiona na lumpeks to na pewno nic nie znajdę
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:37   #461
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny ja naprawdę któregoś dnia podrzucę Wam z rana moją gwiazdę... bo świt coraz wcześniej a ona wstaje razem z nim... no i matka oczy na zapałki i jazda. Znów z obietnicy chodzenia wcześniej spać nic nie wyszło :sciana: do tego moja mama zabrała lapka do pracy i muszę Was czytać na telefonie, eh może z tej okazji się za coś pożytecznego wezmę
od 4tej mogę z Twoją córą siedzieć bez problemu, i tak już z reguły nie śpię przynajmniej miałabym zajęcie
Cytat:
Eydrith dziś dzień ze stażysta?
dziś dzień bez, thx God jutro będzie, a w czw i pt nie i chciałabym wziąć zwolnienie zeby porobić te wszystkie badania, ale moja ginka przyjmuje dziś i dopiero w piątek ....

czy ona może dziś wypisac l4 na czw i pt? nie orientujecie się może?
Cytat:
dlaczego? przez to niewyspanie?
Kochana a jakich rozmiarów chciałaś poszukać?
Stary 2014-02-25, 08:42   #462
i like it
Rozeznanie

Nautiz biustonosze są usztywniane nie znoszę miękkich i normalne tzn nie do karmienia, stwierdziłam że na nie to jeszcze mam czas a i rozmiar zapewne się zmieni ja dziś spałam 6 h a wyspałam się jakbym spała z 10, wczoraj natomaist spałam 8 a wrażenia jak po 5 ehhh szkoda gadać. powodzenia na wizytach - miłego dnia!
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:50   #463
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
od 4tej mogę z Twoją córą siedzieć bez problemu, i tak już z reguły nie śpię przynajmniej miałabym zajęcie
dziś dzień bez, thx God jutro będzie, a w czw i pt nie i chciałabym wziąć zwolnienie zeby porobić te wszystkie badania, ale moja ginka przyjmuje dziś i dopiero w piątek ....

czy ona może dziś wypisac l4 na czw i pt? nie orientujecie się może?dlaczego? przez to niewyspanie?
Z tego co pamiętam to pracodawca musi dać ci czas na zrobienie badań w ciąży. I nie ma że boli. Ale oczywiście zależy jak twój szef bo jak się masz kopać to nie ma sensu. Rany nic na śniadania mi nie pasuje... wszystko mi się przewraca... jade autobusem i wznosze modły o drogę bez wybojów... masakra jakaś powtórka z 1 trymestru???

Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:52   #464
sunfire
Rozeznanie

Cytat:
No i to by było na tyle jeżeli chodzi o spanie . Wiedziałam że tak będzie Mam nadzieję że wy dobrze śpicie brzuchatki

Sent from my C6603 using Wizaz Forum mobile app
to się zmieniłyśmy, ja nie mogłam zasnąć i dopiero ok 3 zasnęłam

Cytat:
Jestem i ja
Ja wieczorem zasnąć nie mogę, ale za to rano wstać mam problem, ale niestety szkoła wzywa dzieciaki i trzeba wstać

Miłego dnia dziewczynki

Dziękuję za wszystkie gratulacje, mam nadzieję, że się nic nie zmieni

Oglądam właśnie na polsat cafe przygotowanie do macierzyństwa. Kobieta rodzi w wannie z mężem i dwójką starszych dzieci (ok 12-13l), położna wołała ich, żeby zajrzeli sobie do wychodzącej główki. Jakoś tego nie widzę
bleee nie wiem czy sama chciałabym widzieć, a co dopiero dzieci jednak, od frontu to inne wrażenia

Cytat:

czy ona może dziś wypisac l4 na czw i pt? nie orientujecie się może?dlaczego? przez to niewyspanie?
u mnie nie wypisuje, pisze albo w ten sam dzień albo max 1 dzień w tył lub przód, chyba przez to, że mają je numerowane i daty muszą się zgadzać, ale zapytaj, może się uda

od tego całego niewyspania dzisiaj łeb mi pęka i chyba polecę na basen, bo otworzyli już
sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:52   #465
debesciara
Zadomowienie

Eydrith ginka chyba nie może wypisać do przodu, ale pewna nie jestem.. z drugiej strony wiem że ciężarna ma prawo zrobić badania i pracodawca nie może odmówić żeby nie była w pracy na ten czas.. jakoś dziwnie to napisałam wybacz, popatrzylabym w necie ale z tela to niewygodnie..
A nie mogę się wybrać na zakupy bo chciałam przy okazji do koleżanki fryzjerki skoczyć na małe podcięcie i mnie i małej, ale pisała wczoraj ze dzisiaj jednak nie da rady... dopiero czwartek lub piątek..
Rozmiary chcę kupić zwłaszcza 56 bo jak juz kiedyś pisałam w 1 ciąży kupowałam większość na 62 i potem nie miałam w co dziecia ubrać. W ogóle muszę się wreszcie przyjaciolkom, które mają synów 2 latków przyznać że będę miała syna i zdaje się że będę mogła sobie lumpki darować.. chociaż syndrom Joanny jest aktywny mimo wszelkich "darowizn"

W ogóle w przeciwieństwie do Was od wczoraj jestem straszny zmarzluch w 2 bluzach siedzę i jeszcze najchętniej bym się kocykiem przykryla

Edytowane przez debesciara
Czas edycji: 2014-02-25 o 08:57
Stary 2014-02-25, 08:59   #466
Nautiz
Raczkowanie

Cytat:
Dziwnie się czuje na poczekalni u psychiatry wszyscy się patrzą na mój brzuch

Sent from my C6603 using Wizaz Forum mobile app
Asia może patrzą bo myślą "u psyciatry siedzi, może ta ciąża to urojona"
Nautiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:59   #467
svelta
Rozeznanie

Cytat:
W ogóle muszę się wreszcie przyjaciolkom, które mają synów 2 latków przyznać że będę miała syna i zdaje się że będę mogła sobie lumpki darować.. chociaż syndrom Joanny jest aktywny mimo wszelkich "darowizn"

W ogóle w przeciwieństwie do Was od wczoraj jestem straszny zmarzluch w 2 bluzach siedzę i jeszcze najchętniej bym się kocykiem przykryla
Przykrywaj się i broń przed choróbskiem!

Mi też powtarzają "nic nie kupuj, na pewno dużo dostaniesz", Ale jak tu nie kupować skoro to jest najprzyjemniejsza część przygotowań, najlepsze w ciąży
Stary 2014-02-25, 09:00   #468
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam to pracodawca musi dać ci czas na zrobienie badań w ciąży. I nie ma że boli. Ale oczywiście zależy jak twój szef bo jak się masz kopać to nie ma sensu. Rany nic na śniadania mi nie pasuje... wszystko mi się przewraca... jade autobusem i wznosze modły o drogę bez wybojów... masakra jakaś powtórka z 1 trymestru???
Cytat:
Napisane przez sunfire Pokaż wiadomość
u mnie nie wypisuje, pisze albo w ten sam dzień albo max 1 dzień w tył lub przód, chyba przez to, że mają je numerowane i daty muszą się zgadzać, ale zapytaj, może się uda
Cytat:
Eydrith ginka chyba nie może wypisać do przodu, ale pewna nie jestem.. z drugiej strony wiem że ciężarna ma prawo zrobić badania i pracodawca nie może odmówić żeby nie była w pracy na ten czas.. jakoś dziwnie to napisałam wybacz, popatrzylabym w necie ale z tela to niewygodnie..
dzięi dziewczyny, właśnie szukam w necie informacji, nie mogę jakoś znaleźć nic konkretnego poszukam jeszcze, ale właśnie też mi się wydaje że naprzód nie można wypisać
Cytat:
Rozmiary chcę kupić zwłaszcza 56 bo jak juz kiedyś pisałam w 1 ciąży kupowałam większość na 62 i potem nie miałam w co dziecia ubrać. W ogóle muszę się wreszcie przyjaciolkom, które mają synów 2 latków przyznać że będę miała syna i zdaje się że będę mogła sobie lumpki darować.. chociaż syndrom Joanny jest aktywny mimo wszelkich "darowizn"
ha! to mam jeszcze coś dla Ciebie dawaj adres do wysyłki na privka
Stary 2014-02-25, 09:03   #469
svelta
Rozeznanie

A w ogóle to ja jakaś ciemna jestem Nie umiem napisać odpowiedzi z cytatami z kilku różnych postów
Stary 2014-02-25, 09:05   #470
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez svelta Pokaż wiadomość
A w ogóle to ja jakaś ciemna jestem Nie umiem napisać odpowiedzi z cytatami z kilku różnych postów
między "cytuj" a "odp" masz środkowe okienko, to jest wielocytowanie - wciskasz przy każdym poście który chcesz zacytować, potem na dole jest "odpowiedz", klikasz, i voila
Stary 2014-02-25, 09:07   #471
svelta
Rozeznanie

Cytat:
między "cytuj" a "odp" masz środkowe okienko, to jest wielocytowanie - wciskasz przy każdym poście który chcesz zacytować, potem na dole jest "odpowiedz", klikasz, i voila
Dziękować Ja taka komputerowa ciemnota jestem
Stary 2014-02-25, 09:09   #472
kularek
Zadomowienie

Cytat:

przy każdym poście na dole z prawej strony masz trzy ikonki -pierwsza cytuj druga przedstawia karteczkę jakby zapisaną i jak najedziesz myuszką bez naciskania to Ci się wyświetli wielocytuj ten post i naciskasz a potem czytasz następne [posty i znowu naciskasz ten na który chcesz odpowiedzieć a na sam koniec na dole strony zaraz pod postami masz odpowiedz naciśniesz i w edytorze masz te posty które cytowałaś -nie wiem czy zrozumiale to napisałam

Eydrith - chyba nie może wystawić naprzód zwolnienia bo mi lekarz powiedział, że jak chce od któregoś kwietnia to nie problem tylko dodatkowo przyjdę tylko po zwolnienie

tak, tak , tak Eydrith zdecydowanie lepiej to streściła
Stary 2014-02-25, 09:17   #473
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
Eydrith - chyba nie może wystawić naprzód zwolnienia bo mi lekarz powiedział, że jak chce od któregoś kwietnia to nie problem tylko dodatkowo przyjdę tylko po zwolnienie
dzięki kularek

no to będzie problemik
Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
tak, tak , tak Eydrith zdecydowanie lepiej to streściła
obie dobrze streściłyśmy
Stary 2014-02-25, 09:19   #474
svelta
Rozeznanie

Pytanie do już obecnych mamusiek i do tych zorientowanych lepiej ode mnie. Jak z ręcznikami kąpielowymi dla malucha? Kupujecie te z kapturkiem czy po prostu takie zwykłe mięciutkie i największe z możliwych? No i ile by się ich przydało?

44 gości?

Edytowane przez svelta
Czas edycji: 2014-02-25 o 09:24
Stary 2014-02-25, 09:26   #475
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
o matko!
ale mają ludzie pomysły

Cytat:

Dobra lecę na wizytę u
Miłego dnia
Powodzenia!
a ludźmi patrzącymi na brzuch się nie przejmuj.. zresztą na ich miejscu pewnie sama bym się gapiła, bo zawsze lubiłam patrzeć na ciężarne kobitki

Cytat:
Również powodzenia na wizytach
ja swojemu gin nie mówiłam o "wyskoku w bok" bo też kiedys bylam u innego.

Cytat:
Ech i powtorka z rozrywki nie spie juz dawno wez czlowieku i byc tu madry, teksty typu spij korzystaj poki dziec jeszcze w brzuchu tak tak mozna sobie je wsadzic w kieszen. Jak juz w 2 trymestrzevtak jest to co bedzie w 3.
Boże jak dobrze, że nie jestem sama łażę w nocy do kibelka co 2 godziny i za którymś razem już nie mogę usnąć i tłukę się 2-3 godziny zanim znowu usnę
teraz jak ktoś będzie mi mówił, że teraz to jest czas na spanie to go kopnę w dupę

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
a mnie dzisiaj o 7:30 kot obudził, pewnie bym spała dłużej ... moj kot jest wredny - jak to mój tata dzisiaj stwierdził. Jak tylko drzwi od sypialni są otwarte to łazi i każdego budzi a jak wszyscy wstaną to on idzie spać
rzeczywiście wredota hehe
w ogóle to uwielbiam koty, bo są takie .. dziwne

Cytat:
Napisane przez Nautiz Pokaż wiadomość
Asia może patrzą bo myślą "u psyciatry siedzi, może ta ciąża to urojona"

Cytat:
ja ubranka będę miała dla Małej głównie po mojej siostrzenicy. Siostra kazała mi kupić sobie tylko takie najmniejsze bo tego ma najmniej, a tak to mam multum rzeczy aż do 2-3 roku życia
ale mimo to, podobnie jak u Ciebie, syndrom Joanny nadal trwa

Witam się!
Dzisiaj ja nie za dobry humor
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:27   #476
debesciara
Zadomowienie

Cytat:
Pytanie do już obecnych mamusiek i do tych zorientowanych lepiej ode mnie. Jak z ręcznikami kąpielowymi dla malucha? Kupujecie te z kapturkiem czy po prostu takie zwykłe mięciutkie i największe z możliwych? No i ile by się ich przydało?
Z kapturkiem zdecydowanie i najlepiej 2 sztuki. Później jak dziecko już siedzi warto kupić taki ręcznik zakładany przez głowę z kapturem, dla mnie rewelacja

Eydrith tak na czystą logikę lekarz nie może wystawić zwolnienia w przód bo tak jakbyś planowala chorobę.. ale jestem pewna ze możesz wyjść z pracy żeby zrobić badania, robiłam tak w 1 ciąży

Stary 2014-02-25, 09:28   #477
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Witam się!
Dzisiaj ja nie za dobry humor
Co jest?
Stary 2014-02-25, 09:34   #478
kularek
Zadomowienie

svelta - ja kupiłam taki z kapturkiem mi jeden wystarczy -akurat byłam w pepco i były po 19,90 więc wziełam -więcej raczej nie kupuję bo dzidzia szybko wyrasta potem to już normalnego używam - ale na początek to jak najbardziej bardzo są wygodne
jak synuś miał ponad rok to miał jeszcze coś takiego -zdjęcie nie chce się wkleić ale to taki co opisuje Debeściara wkładany przez główkę

Edrith -

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Fame co tam ? tyle nowych rzeczy to powinnaś się cieszyć a nie smucić a teraz w piątek to chyba już tż wraca prawda ?
Stary 2014-02-25, 09:38   #479
sunfire
Rozeznanie

Fame czemu się smucisz?
sunfire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 09:38   #480
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
Eydrith tak na czystą logikę lekarz nie może wystawić zwolnienia w przód bo tak jakbyś planowala chorobę.. ale jestem pewna ze możesz wyjść z pracy żeby zrobić badania, robiłam tak w 1 ciąży
dzięki, tyle że ja pracuję w innym mieście niż robię badania (urok aglomeracji), tu jest właśnie pies pogrzebany ... ostatnio jak robiłam pracownicze, to dotarłam do pracy o 13tej i szef już toczył pianę to już wolę cały dzień wziąć, dla świętego spokoju jakbym robiła tę krzywą cukrową, to już na pewno nie uda mi się dojechać do pracy.
no nic, zobaczę co mi się uda załatwić u ginki, ale dzięki za pomoc Mamuśki, już wiem mniej więcej co i jak

Fame
co tam smutasz?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości