Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-24, 18:19   #3931
wadera4
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
no to teraz jesteś spokojna. na którą godzinę masz wizytę w środę?
na 13.40

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
to nie masz się czym martwić
Niby nie, ale 2 tyg temu miałam 28. Czemu spadł?

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 18:25   #3932
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Waderka a w tym samym labie robiłaś?? może inne jednostki??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 18:29   #3933
wadera4
Wtajemniczenie

Już doczytałam, że jest wydzielany pulsacyjnie, a dupek nie jest wykrywany. No to jestem spokojna
Idę spać, buziaki dla wszystkich

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 18:30   #3934
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
na 13.40

Niby nie, ale 2 tyg temu miałam 28. Czemu spadł?
progesteron nie utrzymume sie w krwi na stałym poziomie, a wydziela się pulsacyjnie w cyklu dobowym, następuje skok stężenia, pozniej stopniowo opada do jakiegoś tam poziomu by dac sygnał do kolejnego wzrostu.... tak naprawdę to nie wiesz czy robiąc badanie trafiłac na skok czy na dołek
heh ja miałam raz 14 a raz 12, na luteinie rano i wieczorem byłam i spoko luz, chciałabym wtedy miec w okolicach 20

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Już doczytałam, że jest wydzielany pulsacyjnie, a dupek nie jest wykrywany. No to jestem spokojna
Idę spać, buziaki dla wszystkich
Hehe a widzisz sama szybciej doczytałas
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 18:44   #3935
Kubek29
Zadomowienie

Dziewczyny, dzieki!
Ale i tak sie czuje beznadziejnie. Dziecko sie meczy a ja nad sobą uzalam .

Chyba to kolka spowodowana wzdeciem była.
Uspokoił sie bardzo po Espumisanie, masażu brzuszka i cewniku w tyłek.

Wrócił TZ. Znow miał wypadek, na tej samej ulicy co w zeszłym roku.
Jakas baba zmieniała pas i go nie zauważyła. Urwala mu lusterko, zderzak i zajechała bok.
A jutro z rana na rehabilitację z T. mieliśmy jechać, czwartek chirurg. Pieeeeknie, po prostu pieknie

Cytat:

Luteina doustna 2x2 i dupek 3x1.
No i gra i buczy
Cytat:
No dobra beta 11200.

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-02-24 o 18:46
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 19:28   #3936
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra beta 11200.
Wiedziałam:ju pi:
Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość

Jakas baba zmieniała pas i go nie zauważyła. Urwala mu lusterko, zderzak i zajechała bok.
A jutro z rana na rehabilitację z T. mieliśmy jechać, czwartek chirurg. Pieeeeknie, po prostu pieknie
Z tżtem wszystko ok?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 19:30   #3937
Maga83
Zakorzenienie

Waderka piękna beta
Kubek to normalne. Ja nie zlicze ile razy tak miałam. A ile zazdroscilam innym mamom że spokojnie wychodzą na spacer, mogą posprzątać czy ugotować obiad. Ale już się z tym pogodzilam że Olek jest jaki jest chociaż nawet teraz nie raz mi ciężko
Za to dzisiaj Olek dużo czasu spędził z TZ. Jestem zaskoczona i super zadowolona. Bo ostatnio albo był u mnie na rękach albo wisiał przy nogawce i płakał. A ja przynajmniej zdążyłam ugotować obiad na 2 dni, upiec mufinki i posprzątać łazienkę bo w weekend mi się nie udało z maruda moją

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 19:48   #3938
anitaxas
Zadomowienie

Waderko piękna beta!!!

Barbi dziękuję za namiar na stronkę fajne te filmiki

Kucyk jak wizyta u endo???

Izka kciukam za jutrzejsze usg!!!

Kubek jesteś super mamą - najlepszą jaką Tymek może mieć ale każda mama, w tym i Ty jest tylko człowiekiem i może być zmęczona i mieć gorszy dzień, nastrój. Trzymaj się kochana! Oby jutro był lepszy dzień. Współczuję wypadku! Na samą myśl słabo mi.. tż cały?

Maga
cieszę się że mieliście udany dzień

Dziewczynki oby ta noc była lepsza od poprzednich i aby każda miała same słodkie i dobre sny!!!! Koszmarom mówimy dosyć!

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2014-02-24 o 19:52
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 20:09   #3939
fiolusiek
Zakorzenienie

Witajcie Dziś miałam wizytę. Wszystko ok, Maluszek ma już 8.5cm Słyszałam serduszko, najpiękniejsza melodia dla mych uszu Tak się cieszę Gin stwierdził, że schudłam:hahaha : A wagę mam taką samą.
Z mniej optymistycznych wiadomości to chce mnie położyć do szpitala pomiędzy 28-30 tc, mam dostać sterydy na płucka.. Ciarki mnie przechodzą na samą myśl. Zastanawiam się czy to konieczne

Zaraz nadrobię
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 20:12   #3940
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Anita, zwiększył mi dawkę euthyroxu i za miesiąc kontrola tsh i ft4.
Nic ciekawego w sumie nie mówił

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 20:12   #3941
Luna0
Zakorzenienie

Kubek ja również czekam na TZ, dziś nawet przy drzwiach

Waderka no super

U nas kiepsko.. a nawet bardzo kiepsko. Kamil od piątku kaszlal trochę a od wczoraj już bardzo i okazało się ze to początek zapalenia oskrzeli nie mamy antybiotyku ale przed chwilą było tak źle ze chyba jutro pójdę jak nie będzie poprawy. Ma ten swiszczacy oddech i wymiotowal przy zasypianiu.. a TZ jak na złość musiał dłużej czatowac.
Także u nas następna nocka będzie nie przespana. TZ chce czatowac nad Kamilem w nocy. Wariat a jutro na 7 do pracy.

Z dobrych wiadomości Kamilek zaczął dziś chodzić już przez cały pokój przejdzie jeśli ma ochotę, bo jak wyciagam ręce to już wie ze będę je cofać i nie daje sie nabrAć

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-24, 20:13   #3942
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Fiol super!! Gratulacje
A czemu już teraz zakłada że potrzebne będą sterydy na rozwój płuc? Tak w razie czego?

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-02-24, 20:55   #3943
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Ja sie chyba na matkę nie nadaje, w takie dni jak dzis (i kilka ostatnich) autentycznie nie daje rady
ejjjj... tak bywa. na prawdę. bycie matką to nie sielanka niestety. mimo, że publicznie mówimy najczęściej o pozytywach to są i takie dni/tygodnie, taki czas. a Ty jesteś super Mamuśką!!! Marudź ile chcesz w gorsze dni, ale bez takich, że na matkę się nie nadajesz!

jakiś czas temu chyba po tym co Pani pisała, że wyobrażała sobie jak to młoda mama siedzi w parku z książką (też tak myślałam, co więcej z widzenia znam takie matki, patrzyły na mnie jak na wariatkę latającą w kółko z wózkiem) miałam Wam coś napisać. jak byliśmy nad morzem z J. owszem spał tam sporo, ale nadal wyłącznie w ruchu. ile my się otrudziliśmy żeby jeździć wózkiem po plaży bo sam szum fal nie wystarczał, w namiocie na plaży usnął raz z wielkim trudem i spał bardzo krótko, musiał być wożony, non stop wożony. I za którymś razem zmęczeni (głównie ja) tachaniem wózka po plaży wracamy do pokoju i schodząc z plaży widzę taki obrazek: mamusia 2 dzieci leży na ręczniku i się opala. na chwilę wstaje, zerka do gondoli stojącej obok, dziecko słodko śpi, uśmiecha się, po chwili zerka do spacerówki, drugie dziecko śpi. kładzie się na ręczniku i opala dalej. Nie napisze jak jej wtedy zazdrościłam.....

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
żartujesz...: pala: od kogo? jak wpadnę....
no...hm... nic się nie zmienia. takie teksty to tylko moja mama.

Cytat:
tż cały?

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Witajcie Dziś miałam wizytę. Wszystko ok, Maluszek ma już 8.5cm Słyszałam serduszko, najpiękniejsza melodia dla mych uszu Tak się cieszę Gin stwierdził, że schudłam:hahaha : A wagę mam taką samą.
Z mniej optymistycznych wiadomości to chce mnie położyć do szpitala pomiędzy 28-30 tc, mam dostać sterydy na płucka.. Ciarki mnie przechodzą na samą myśl. Zastanawiam się czy to konieczne

Zaraz nadrobię

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
U nas kiepsko.. a nawet bardzo kiepsko. Kamil od piątku kaszlal trochę a od wczoraj już bardzo i okazało się ze to początek zapalenia oskrzeli nie mamy antybiotyku ale przed chwilą było tak źle ze chyba jutro pójdę jak nie będzie poprawy. Ma ten swiszczacy oddech i wymiotowal przy zasypianiu.. a TZ jak na złość musiał dłużej czatowac.
Także u nas następna nocka będzie nie przespana. TZ chce czatowac nad Kamilem w nocy. Wariat a jutro na 7 do pracy.

Z dobrych wiadomości Kamilek zaczął dziś chodzić już przez cały pokój przejdzie jeśli ma ochotę, bo jak wyciagam ręce to już wie ze będę je cofać i nie daje sie nabrAć

za chodzenie

idź do lekarza. a co pediatra na to, że on tak często choruje?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 21:17   #3944
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Wybaczcie, że tak w dużym skrócie:

Kocurku samych pięknych dni

Gratuluję udanych wizyt i dobrych wyników badań

Choróbkom wiele zdrówka

Lejdi Aga jak dla mnie to zdecydowaaaanie za wcześnie na starania Wiesz, ja tam po opowieściach dziewczyn na różnych wątkach nie ufałabym tak bezgranicznie brytyjskiej służbie zdrowia. Mnie kazali czekać minimum pół roku, a niektórzy lekarze skłaniali się do przedłużenia tego czasu. I ja podobnie jak Hosenka zaszłam w 1 cs.

A teraz dziewczyny zabijcie mnie wzrokiem: dziś na spacerze śmiałam się w głos z czytanej na ławce książki :P Ale czasami muszę bujać marudera Choć nie płacze prawie nigdy.
Ale dostrzegam pozytywy takiego przymusu krążenia z wózkiem - ja dzięki temu (bo jak było zimniej, to wciąż biegałam) mieszczę się w spodnie sprzed hoho...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 21:26   #3945
Maga83
Zakorzenienie

Fiolbardzo się cieszę że wszystko dobrze z maluszkiem
Luna biedny Kamilek. Za to brawa za chodzenie. Szybko mu to poszło
Monia ajak tam u was sprawy rozwojowe ruchowe? Bo ppamiętam że też coś pisałaś jakiś czas temu o tym że u neurologa byliście

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 21:30   #3946
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
I tez czekam na Tż moje duze dziecko.

faccceeciii

Cytat:
No dobra beta 11200.
no DOBRA!!!!!!!: jupi:

Cytat:
Znow miał wypadek
Nic mu nie jest?

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
A ile zazdroscilam innym mamom że spokojnie wychodzą na spacer, mogą posprzątać czy ugotować obiad.

heh...

Cytat:
Wszystko ok, Maluszek ma już 8.5cm Słyszałam serduszko, najpiękniejsza melodia dla mych uszu

Cytat:
Z dobrych wiadomości Kamilek zaczął dziś chodzić już przez cały pokój przejdzie jeśli ma ochotę
charakterniak

no i współczuję choroby. oby szybko przeszło

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
patrzyły na mnie jak na wariatkę latającą w kółko z wózkiem
heh. moje przyjaciółki ile razy patrzyły na mnie jak na wariatkę... siadamy, zamawiamy kawę, kawa jest podana a ja muszę uciekać. i to dosłownie uciekać. biec na wertepy Prądnika Białego

a Twoja mama jakoś potrafi zająć Jakuba?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45315417]
A teraz dziewczyny zabijcie mnie wzrokiem: dziś na spacerze śmiałam się w głos z czytanej na ławce książki :P [/QUOTE]eeee, nie zabijam. zazdroszczę.
a jak Beksińscy???

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 21:34   #3947
Konto usunięte

Beksińscy czekają grzecznie na parapecie, kończę Munro (nota bene znakomita pisarka) i zabieram się za to tomiszcze.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 22:05   #3948
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
kochana a nie możesz się umówić od razu po @?? ja na histero właśnie tak byłam umówiona, że po rozpoczęciu @ dzwonię i się umawiam...
Rena skarbie ale ja na fundusz...:\ a ty jak? Bo mnie umowila,moja gin w swojej klinice ale jak nic z tego nie bedzie to bede musiala zrobic gdzieindziej bo nie chce dluzej czekac:-( wychodzi na to ze pierwsza miesiaczke po # dostalam wg starego cyklu jak w zegarku a dwie nastepne nagle 31 dni. Jakas zmiana organizacji nastapila. A ja kobicie jak mnie zapisala powiedzialam optymalnie biorac pod uwage poslizg a I tak kiszka. Bede jutro dzwonic I zobaczymy co sie zmieni :-(

Cytat:
No dobra beta 11200.

woooo, brawo za piekna bete!!! No tera to juz syrki na stol I luzik powtorze sie ale po kosciach czuje ze tu maly lord wader bedzie niebawem ;-)
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
progesteron nie utrzymume sie w krwi na stałym poziomie, a wydziela się pulsacyjnie w cyklu dobowym, następuje skok stężenia, pozniej stopniowo opada do jakiegoś tam poziomu by dac sygnał do kolejnego wzrostu.... tak naprawdę to nie wiesz czy robiąc badanie trafiłac na skok czy na dołek
heh ja miałam raz 14 a raz 12, na luteinie rano i wieczorem byłam i spoko luz, chciałabym wtedy miec w okolicach 20
ojejciuniu... Ale tu madre kobity sa. Chłoń mòzgu, chłoń...
Cytat:
U nas kiepsko.. a nawet bardzo kiepsko. Kamil od piątku kaszlal trochę a od wczoraj już bardzo i okazało się ze to początek zapalenia oskrzeli nie mamy antybiotyku ale przed chwilą było tak źle ze chyba jutro pójdę jak nie będzie poprawy. Ma ten swiszczacy oddech i wymiotowal przy zasypianiu..
Z dobrych wiadomości Kamilek zaczął dziś chodzić .
duzo duzo zdrowka dla Kamilka I oklaski za to chodzenie!!! Pieknie!

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2014-02-24 o 22:08
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-24, 22:27   #3949
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Monia ajak tam u was sprawy rozwojowe ruchowe? Bo ppamiętam że też coś pisałaś jakiś czas temu o tym że u neurologa byliście
J. pełza (choć po swojemu) i póki co zostawiamy go, niech kombinuje. przyjmuje pozycję do raczkowania coraz częściej, ale nie wie co zrobić, bo nie zna naprzemienności (pełza podciągając się na rękach, odpychając jedną nogą), i tu robi to samo, próbuje "podskoczyć" kolanami jak żabka, czasem jedną nogę do przodu da. jego pełzanie wygląda teraz tak, że jak się spieszy to pełza, jak ma chwilę to próbuje na czworaki, nie wie co zrobić, podpełza kawałeczek, znowu próbuje na czworaki, dalej nic i tak w kółko, no i buja się, ale to od kiedy podniósł tyłek. siedzi, przechodzi z siedzenia do pełzania, ale ciągle jak mu się znudzi siedzenie a nie chce pełzać to rzuca się nagle do tyłu, więc zawsze musi coś za sobą mieć.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a Twoja mama jakoś potrafi zająć Jakuba?
zabawki, co chwilę inna, książeczki, ganianie zanim po mieszkaniu, to samo co i ja robię.

dziś przesunęłam mu kąpiel, bo po południu spał później, w porze kąpieli zaczął marudzić, ja już przygotowałam wszystko w łazience, J. szalał po pokoju, w końcu przelazł do przedpokoju i prosto do łazienki, wgramolił się na koc, na którym go rozbieram i potem wycieram i ubieram. chyba chciał mi dać do zrozumienia, że zegarek mi przestał chodzić.....
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-25, 05:49   #3950
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Ja poprosze o kciuki na jutro bo idziemy na bioderka.

WADERKA za Ciebie też

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ----------

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość

Ale kochany jest. My tez sie nie rozstajemy ze soba. Teraz do pracy ale tak bylismy ze soba 24/24.
fajnie, że u Was już dobrze

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Cytat:

Zaraz nadrobię
ale wielkolud
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 07:36   #3951
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:

Zaraz nadrobię
Cudowne wieści
Cytat:

Zdrówka

Gratki za chodzenie

My na 10:45 idziemy na bioderka.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 07:49   #3952
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
A jutro z rana na rehabilitację z T. mieliśmy jechać, czwartek chirurg
jakieś feralne miejsce... macie od kogo samochód pożyczyć?
Cytat:
Witajcie Dziś miałam wizytę. Wszystko ok, Maluszek ma już 8.5cm Słyszałam serduszko, najpiękniejsza melodia dla mych uszu Tak się cieszę Gin stwierdził, że schudłam:hahaha :
cudownie
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45315786]Beksińscy czekają grzecznie na parapecie, kończę Munro (nota bene znakomita pisarka) i zabieram się za to tomiszcze.[/QUOTE]
co Munro czytasz?
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
My na 10:45 idziemy na bioderka.
Stary 2014-02-25, 07:53   #3953
Luna0
Zakorzenienie

Fiol gdzieś przeoczylam Twój post. Bardzo się cieszę ze dziedzia zdrowa!
A czego się obawiasz? Sterydów czy szpitala i rozstania ze Stasiem?

Monika tzn. Ja byłam u lekarza tylko zastanawiam się czy nie iść po antybiotyk. Ale w nocy tak nie kaszlal więc chyba jest lepiej. Kaszle coraz mocniej ale po mucosolvanie to dobry znak.
O częstym chorowaniu nic nie mówiła bo w sumie kamil jest drugi raz chory (wcześniej to przeziębienia -katarki lekkie kaszelki)
I tutaj też nic dziwnego bo w styczniu panował wirus krtani K. Złapał, w niedzielę usłyszałam ze panuje wirus oskrzeli K. Złapał i moich znajomych dzieci też

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:00   #3954
agatkaa1
Zakorzenienie

Lunka za chodzenie a dla Kamilka duuużo zdrówka!!

Fiol bardzo się cieszę że wszystko jest OK! a czemu te sterydy? że możesz nie donosić?? Ale już MAŁY-WIELKI czlowiek!!

Kubek nie opowiadaj głupot bo jesteś najwspanialszą MAMĄ!! a z Tż wszystko OK?? boshe ale jakiś pech Was prześladuje, do rodziców objechaliście szczęśliwie a na miejscu .... ehh...życie....;/

Berbie jak tam dziś??

Iza

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-02-25, 08:05   #3955
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Berbie jak tam dziś??
źle wieczorem kilka ruchów i od tamtej pory cisza. jem śniadanie i mam nadzieję tym przekupić syna, żeby się ruszył.
Stary 2014-02-25, 08:11   #3956
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
źle wieczorem kilka ruchów i od tamtej pory cisza. jem śniadanie i mam nadzieję tym przekupić syna, żeby się ruszył.
Oj Krzysio pokazuje swój charakterek!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-02-25, 08:15   #3957
Konto usunięte

Hej!

Dołączam do grona osób z okropnymi snami :| Dziś mi się śnili jacyś pedofile, obudziłam się i szybko przytuliłam Artka i położyłam na sobie. Nie wnikam nawet w dalszą część tego snu, bo był chory.
Ale to wina tego, że wczoraj widziałam na youtube filmik o tematyce pedofilów (tzn. nie oglądałam go, tylko mi mignął - była na kadrze twarz takiego dziada i widocznie mi to utkwiło w podświadomości).

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-25, 08:19   #3958
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Ja z kolei nie pamiętam ostatnimi czasy żadnego ze snów, za to mam po przebudzeniu bardzo wyraźne uczucie, że coś złego się dzieje... I czuję, że śpię bardzo niespokojnie, że rzucam się po łóżku... R mówi, że dużo gadam przez sen (to u mnie akurat normalne, ale mówi, że dużo więcej niż dotychczas).

Melduję, że skończyły się plamienia po # i zaczynam czekanie na @ w piątek do lekarza....

za chodzącego Kamilka za bioderka Iza, Berbie ten Twój Krzyś to Cię o zawał przyprawi ale widać taka jego uroda, że jak chcesz, żeby się ruszał to on nie a później w nocy dyskoteki
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 08:23   #3959
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Co ten Krzysio taki cichutki Wczoraj jak byłam u endokrynologa i robił mi usg to miałam się całkiem na płasko położyć (czego nigdy nie robie) i poczułam wtedy ruchy bardzo mocno. Nogi też miałam wyprostowane bo nie chciałam butami ubrudzić. Może spróbuj

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45318616]Hej!

Dołączam do grona osób z okropnymi snami :| Dziś mi się śnili jacyś pedofile, obudziłam się i szybko przytuliłam Artka i położyłam na sobie. Nie wnikam nawet w dalszą część tego snu, bo był chory.
Ale to wina tego, że wczoraj widziałam na youtube filmik o tematyce pedofilów (tzn. nie oglądałam go, tylko mi mignął - była na kadrze twarz takiego dziada i widocznie mi to utkwiło w podświadomości).[/QUOTE]

O Boże...Zamiast człowiek wypoczywać , to jeszcze się namęczy psychicznie w nocy

Iza
kciuki za usg!!
Luna gratki za pierwsze kroczki No i duuuużo zdrówka dla synka
Stary 2014-02-25, 08:37   #3960
agatkaa1
Zakorzenienie

Perse

a u mnie wczoraj wyszedł jakiś stan zapalny na pipce

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości