Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-25, 11:32   #1201
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
ale żenada, jak się rozwarstwiło na dwa kolory
Dokładnie... fuuuuj straszny badziew Co najwyżej do kosza nadaje.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 11:52   #1202
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Dokładnie... fuuuuj straszny badziew Co najwyżej do kosza nadaje.
Ale paskudztwo A szkoda, bo pięknie wygląda po nałożeniu.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 11:54   #1203
Amerie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Czytam sobie ploteczki na plotek.pl. Jest tam new o jakims nowym boys bandzie polskim http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...ysmiewaja.html
imie jednego z tych chłopaków to Ken. Czy to nie jest przypadkiem brat Joythedreamer? Pamietam, że on tak miał na imie a nie czarujmy sie nie jest to typowo polskie imię
Brat Joy jest starszy to raz, a dwa ma na imię Kenny a nie Ken
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 12:10   #1204
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
Dzięki jej za ten film, bo skuszona recenzją na jakimś blogu miałam ten kosmetyk kupić

Co do pomadek, u mnie żadna nie jest trwała. Mam nawet jedną Chanel i jej wyjątkowość związana jest z komfortem nakładania, a nie z trwałością. U mnie to może z godzinę pomadki się trzymają. Jak nie jem i nie piję
Ja po filmiku Basi kupilam w Sephorze szminke w plynie i to jest moj hit to sie wzera w usta tak, ze moza jest, pic calowac - no wszystko po prostu a z drugiej strony normalnie schodzi z plynem do demakijazu, nie budzisz sie z jakimis plamami po pomadce. Tylko minus jest taki, ze nie mozesz miec suchych skorek bo podkresla i sam tez wysusza usta, wiec w sumie produkt tylko na impreze. Ale nawet tylko na wyjscia warto ja miec, bo nie trzeba sie martwic o makeup kiedy polowa lasek po pierwszym drinku juz nie ma nic na ustach ja jeszcze wychaczylam pomadke jak bylo w sephorze-20 czy -25% w okresie sylwestra

http://m.youtube.com/user/callmeblondieee
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 12:27   #1205
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Ja po filmiku Basi kupilam w Sephorze szminke w plynie i to jest moj hit to sie wzera w usta tak, ze moza jest, pic calowac - no wszystko po prostu a z drugiej strony normalnie schodzi z plynem do demakijazu, nie budzisz sie z jakimis plamami po pomadce. Tylko minus jest taki, ze nie mozesz miec suchych skorek bo podkresla i sam tez wysusza usta, wiec w sumie produkt tylko na impreze. Ale nawet tylko na wyjscia warto ja miec, bo nie trzeba sie martwic o makeup kiedy polowa lasek po pierwszym drinku juz nie ma nic na ustach ja jeszcze wychaczylam pomadke jak bylo w sephorze-20 czy -25% w okresie sylwestra

http://m.youtube.com/user/callmeblondieee
chodzi o to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-plynie.html ?
orzech_w_karmelu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 12:46   #1206
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Co do pomadek, u mnie żadna nie jest trwała. Mam nawet jedną Chanel i jej wyjątkowość związana jest z komfortem nakładania, a nie z trwałością. U mnie to może z godzinę pomadki się trzymają. Jak nie jem i nie piję
A próbowałaś YSL? Mnie niezmiennie powala trwałością, też jakoś wybitnie nie trzymają mi się szminki (Chanel schodziła też jakoś po godzinie, według mnie po prostu nie jest trwała), natomiast YSL mam na ustach spokojnie przez kilka godzin, z jedzeniem i piciem.
Stary 2014-02-25, 12:51   #1207
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
A próbowałaś YSL? Mnie niezmiennie powala trwałością, też jakoś wybitnie nie trzymają mi się szminki (Chanel schodziła też jakoś po godzinie, według mnie po prostu nie jest trwała), natomiast YSL mam na ustach spokojnie przez kilka godzin, z jedzeniem i piciem.
Z drogich miałam tylko Chanel. Ale może spróbuję z YSL, jeśli będzie w podobnej cenie. To jakaś konkretna? Bo pewnie mają wiele rodzajów.
orzech_w_karmelu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 13:02   #1208
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Z drogich miałam tylko Chanel. Ale może spróbuję z YSL, jeśli będzie w podobnej cenie. To jakaś konkretna? Bo pewnie mają wiele rodzajów.
Ja mam tę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-couture-.html i naprawdę rewelka. Podobno inne też są trwałe, ale nie próbowałam, może kiedyś
Stary 2014-02-25, 13:15   #1209
isabelka00
Wtajemniczenie

dziewczyny co sądzicie o tej odżywce do rzęs:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,57372,feg-eyelash-enhancer-odzywka-wzmacniajaca-rzesy-i-stymulujaca-ich-wzrost.html

widziałam na allegro z identycznym składem za 40 zł....
Stary 2014-02-25, 13:19   #1210
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Test atramentu do ust z Sephory u Hani:

Też bym się wkurzyła
Kolor piękny, ale to rozwarstwienie, "farfocle"... eee. Do kitu z takim mazidłem.

Hania boski bulwers ale nie dziwię się.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 13:23   #1211
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Moim zdaniem dużo zależy, ale jeżeli matka sama była tapeciarą to wiadomo...

Dziwi mnie mówienie, że kiedys było lepiej. Nie było. Teraz prawie każde dziecko 10-letnie wie, co sie może mu stać, dlaczego należy robić tak, a nie inaczej.

Moja 60-letnia ciotka mówiła mi, że nie rozumie krytykowania współczesnej młodzieży, bo ta z lat 70 i 80-tych grzeczna nie była. Pierwsze stosunki seksualne w 7 i 8 klasy nie były czymś rzadkim. W szkole średniej dziewczyny chodziły w szpilkach do szkoły, bo taka była moda (teraz plaga halluksów). I był dużo większy problem z narkotykami, który potem powrócił w latach 90-tych. Pomijam juz palenie papierosów. Teraz problemu palenia fajek w podstawówce na taką skalę nie ma - albo są pojedyncze przypadki zdemoralizowanych dzieciaków lub szkoła leży w kiepskiej dzielnicy, ale nie ma tak, ze 3/4 klasy co przerwę idzie do toalety i pali.

O pladze heroiny w tamtych czasach mówić też nie będę. No i w latach 90-tych na Dworcu Centralnym było tyle nieletnich prostytutek, naćpanych, że ledwo stały. No i sławny Foksal 13.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
też tak uważam - mam lat 28 i "za moich czasów", czyli trochę dawniej niż tu większość przytacza, dziewczyny w wieku lat 14 może nie chodziły w pełnym makijażu, ale zaczynały już eksperymentować (często z o wiele gorszym skutkiem niż ta dziewczyna, która wygląda dalej całkiem spoko). Ba, pamiętam jak w 4 klasie podstawówki moje koleżanki malowały sobie po kryjomu na Zielonej Szkole paznokcie na mega oczoyebne kolory (taka była moda) i robiły kolorowe pasemka na bibule. Nie macie czasem wybiórczej pamięci a la ciotki-dewotki? Przecież ta panienka pewnie tak do szkoły co dzień nie chodzi, umie sobie zrobić makijaż na jakieś większe wyjście i tyle.
Mam niewiele więcej niż ty i się zgodzę. Jednak to były jak wspomniałaś próby makijażu po kryjomu a nie przychodzenie w pełnej tapecie do szkoły. Pamiętam że moja reakcją na durny zakaz makijażu w liceum - zakaz totalny dotyczył też korektora i bezbarwnego lakieru!! było farbnięcie się na wściekły czerwony w dzień po zakończeniu liceum.
Ale, pewnie dlatego że to prawie na wsi było, nikt nie szalał aż tak jak teraz z używkami i sexem .
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 13:24   #1212
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Melevis Pokaż wiadomość
Właśnie! Prawie nie będę hejcić, obiecuję

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=kOMqi88w1Xw jeju, pewnie było, ale mi tak przykro jak to oglądam. Piękna buzia i cera a tyle niepotrzebnego makijażu
szkoda tylko, że dziewczynka nie przykłada się też do wyglądu paznokci za mnie śmieszy jak kobiety mają odpicowany mejkap, fale włosów a styrane i brudne buty

Cytat:
Dzięki jej za ten film, bo skuszona recenzją na jakimś blogu miałam ten kosmetyk kupić

też się cieszę, nie kuszą mnie już. w ogóle mam wrażenie, że te niby lakeiry do ust nie mają prawa się trzymać tyle czasu. po prostu coś o takim wykończeniu się zjada i przemieszcza na ustach IMO.
co do trwałości to u mnie królują takie pomadki ze schlekera
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...872750#r872750
kupiłam jakieś 2-3 lata temu i od kiedy sieć padła oszczędzam tylko na wielkie wyjścia, a szkoda, bo ta bordowa ma kolor szałowy
zastygają na matowo i nie ma siły która je ruszy z ust (tylko wacik z płynem po powrocie do domu), jak zaschnie i nie nawalę za dużo to nic się nie odbija na dłoni (essence matowa już takiej jakości nie ma).
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 13:36   #1213
Atenya
summer vibes;)

Skoro już mowa o pomadkach - jak Wam się spisują nowe matowe pomadki z GR? Ciągle się zastanawiam czy kupić... Czy na dłuższą metę nie wysuszają za bardzo ust? Widziałam już trochę recenzji, ale ciekawa jestem Waszych opinii
Stary 2014-02-25, 13:43   #1214
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Skoro już mowa o pomadkach - jak Wam się spisują nowe matowe pomadki z GR? Ciągle się zastanawiam czy kupić... Czy na dłuższą metę nie wysuszają za bardzo ust? Widziałam już trochę recenzji, ale ciekawa jestem Waszych opinii
Też się na nie czaje, ale nie ma ich u mnie w mieście
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 13:48   #1215
Sasabina
maskott

Cytat:
ja dopiero 2 razy używałam mojej. pierwszy raz bardzo lekką warstwę, bo w galerii od razu po zakupie nałożyłam i trochę się wystraszyłam jej intensywności, ale wżarła się dobrze w usta i 3h wytrzymała w tym stopniu jaki nałożyłam. już lepiej nałożona w domu ładnie wygląda, ale oczywiście odbija się na wszystkim (kubek, dłoń przyłożona, widelec), może lekko wysuszać ale nie jest hardkorowym wysuszaczem. ja polecam
Stary 2014-02-25, 13:51   #1216
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Też się na nie czaje, ale nie ma ich u mnie w mieście
U mnie też nie ma Tzn. kosmetyki GR są, ale akurat na te pomadki czekają i czekają, ale niestety ciągle brak w dostawach Pewnie pierwszy szał musi na nie minąć i będą bardziej dostępne.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
ja dopiero 2 razy używałam mojej. pierwszy raz bardzo lekką warstwę, bo w galerii od razu po zakupie nałożyłam i trochę się wystraszyłam jej intensywności, ale wżarła się dobrze w usta i 3h wytrzymała w tym stopniu jaki nałożyłam. już lepiej nałożona w domu ładnie wygląda, ale oczywiście odbija się na wszystkim (kubek, dłoń przyłożona, widelec), może lekko wysuszać ale nie jest hardkorowym wysuszaczem. ja polecam
Dzięki za opinię A jaki kolorek masz? Ja mam na celowniku 4, może 6, 8, i 11 lub 13. Trudno stwierdzić, bo nie mogę ich w realu zobaczyć
Stary 2014-02-25, 13:56   #1217
_Summer_
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=H_LCaLk87Ps
Szkoda go, wiadomo, ale po jakiego grzyba ten filmik? Mamy zacząć się użalać?
I jeszcze ten tekst na końcu "mam nadzieję, że spodobał wam się filmik"
Chyba serio pomysłów brak. :P

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,57372,feg-eyelash-enhancer-odzywka-wzmacniajaca-rzesy-i-stymulujaca-ich-wzrost.html

Nie mialam, ale skoro normalnie kosztuje 280 zł, to na allegro podróbki
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 13:57   #1218
monicar
Zakorzenienie

Jestem pod wrażeniem nowego wyglądu bloga Nissiax
ale tak jakoś jak wszędzie...komercyjnie
Stary 2014-02-25, 14:07   #1219
Sasabina
maskott

Cytat:
U mnie też nie ma Tzn. kosmetyki GR są, ale akurat na te pomadki czekają i czekają, ale niestety ciągle brak w dostawach Pewnie pierwszy szał musi na nie minąć i będą bardziej dostępne.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Dzięki za opinię A jaki kolorek masz? Ja mam na celowniku 4, może 6, 8, i 11 lub 13. Trudno stwierdzić, bo nie mogę ich w realu zobaczyć
mam 04, na stoisku nie było do tej testera, więc musiałam uwierzyć Hance, że ładny jest bardzo mi się podoba, trochę inaczej wygląda, ale to wiadomo sporo zależy od samego wyglądu osoby

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

dzięki Atenya
Stary 2014-02-25, 14:08   #1220
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Jestem pod wrażeniem nowego wyglądu bloga Nissiax
ale tak jakoś jak wszędzie...komercyjnie
O teraz z ciekawości zobaczyłam, że zmieniła trochę szablonik i ogólnie logo.
Bardzo ładne
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 14:11   #1221
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość

Zamówiłam ją i będę testować
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 14:15   #1222
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
mam 04, na stoisku nie było do tej testera, więc musiałam uwierzyć Hance, że ładny jest bardzo mi się podoba, trochę inaczej wygląda, ale to wiadomo sporo zależy od samego wyglądu osoby

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

dzięki Atenya
Lubię pomadki średnio intensywne i ogólnie wydaje mi się, że 04 będzie ok Może zamówię w necie, bo już naprawdę nie chce mi się czekać

Nie za ma co
Stary 2014-02-25, 14:37   #1223
201607131106
Konto usunięte

Ciekawe, czy będzie tutorial jak zrobić ten makijaż...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 14:41   #1224
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
O teraz z ciekawości zobaczyłam, że zmieniła trochę szablonik i ogólnie logo.
Bardzo ładne
trochę to głównie zdjęcie zbyt atakuje "na wejściu"

Cytat:
Lubię pomadki średnio intensywne i ogólnie wydaje mi się, że 04 będzie ok Może zamówię w necie, bo już naprawdę nie chce mi się czekać

Nie za ma co
w mojej opinii to żarówa jest zrobiłabym fotę jak wygląda na skórze, ale aparatu nie mogę znaleźć, zrobiłam komórą, trochę zbyt neonowo wyszła, ale nadal jest rzucający się w oczy kolor. bluetooth mi nie chce przesłać foty. może wieczorem się uda
Stary 2014-02-25, 14:42   #1225
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Ciekawe, czy będzie tutorial jak zrobić ten makijaż...
O boże... Wieś śpiewa i tańczy
Stary 2014-02-25, 14:42   #1226
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
mam 07, czyli taki jasny, intensywny, barbie-owy róż. 3h na ustach wytrzyma, jedzenia nie przeżyje no ale tego akurat się nie spodziewałam Przy dłuższym noszeniu niestety trochę wysusza. Bardzo podkreśla suche skórki. No ale intensywność koloru i wybór odcieni jest mega.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 14:45   #1227
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
O boże... Wieś śpiewa i tańczy

Nie znasz się!

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Jak Madzik wrzuci film o konturowaniu to nawet Maxi opadnie szczena!
http://instagram.com/p/k1VgVhAUr2/

Intryguje mnie ta linia od ucha do brody...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 14:46   #1228
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Nie znasz się!

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Jak Madzik wrzuci film o konturowaniu to nawet Maxi opadnie szczena!
http://instagram.com/p/k1VgVhAUr2/
Serio jej nie ogarniam
Stary 2014-02-25, 14:49   #1229
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
trochę to głównie zdjęcie zbyt atakuje "na wejściu"
widac, że Nissiax robi się coraz bardziej medialna :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 15:12   #1230
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

w mojej opinii to żarówa jest zrobiłabym fotę jak wygląda na skórze, ale aparatu nie mogę znaleźć, zrobiłam komórą, trochę zbyt neonowo wyszła, ale nadal jest rzucający się w oczy kolor. bluetooth mi nie chce przesłać foty. może wieczorem się uda
Zgadzam, się, 04 to jest żarówa-jarzeniówa, dla odważnych i nie do każdej urody.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości