Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-25, 09:55   #421
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
trochę ciężko się z Nim nie zgodzić
Oj tam, oj tam Mój mąż ma w ogóle problem z kupowaniem dla mnie prezentów bo ja nietrafiony na allegro wysyłam On za to jakoś trafić nie może w rozmiar i gust. Chociaż pod choinkę udało mu się trafić z kolczykami

Cytat:
Napisane przez anntab Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny

Bardzo liczę na Waszą wyrozumiałość, ponieważ takie pytania, jak moje, zapewne padały nie raz, ale przeglądanie wszystkich Waszych wątków jest masochizmem, ponieważ im więcej Melisek oglądam, tym więcej modeli pragnę

Na początku napaliłam się na jasne Patchuli z zamszowym wykończeniem, ale w sumie jasne buty na koturnie mam i stwierdziłam, że wolę jakiś inny kolor. No to padło na czerwone Prismy Cena zaporowa nie jest, więc zapragnęłam ich. Wyczytałam, że są wygodne, ale... co trwałością podeszwy? Czy te buty mają fleki? Jeśli tak, to jak szybko się zużywają na wspaniałych polskich chodnikach? Czy może to jest jednoczęściowa podeszwa, która jest trwała i nie trzeba jej po kilku miesiącach wymieniać? Nie chciałabym wydać ponad 200 zł na buty, które po jednym sezonie będą nadawały się do wywalenia...

No i oczywiście zapragnęłam też jaśniejszych wisienek. Tylko jeśli się nie mylę, to jest jakaś stara kolekcja, prawda? Jest szansa kupić jeszcze gdzieś te buty w rozsądnej cenie i jaka cena za nie jest rozsądna? Jak je najlepiej szukać (pod jakim hasłem)? Ebay? Czy lepiej przejrzeć najpierw sklepy z list w pierwszym poście?

Jeszcze bardzo mi się podobają zielone Lady Dragon, ale cena póki co skutecznie odstrasza :/

Będę wdzięczna za wszelakie wskazówki i pomoc
Wiśnie są osiągalne tylko na portalach aukcyjnych. W sklepach są już niedostępne, gdyż tak jak napisałaś to stara kolekcja. Na ebay-u się pojawiają i na allegro. Trzeba uważać na podróbki. Rozsądna cena jest pojęciem względnym gdyż dla każdego to inny pułap cenowy. Ja za swoje wiśnie zapłaciłam z wysyłką niecałe 500 zł. Ten model widziałam też za 700 i 900 zł. Zdarza się trafić też za mniej.

Nie wiem, które zielone dragony masz na myśli. Kokardy? Można trafić za ok 300 zł.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:02   #422
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Wiśnie są osiągalne tylko na portalach aukcyjnych. W sklepach są już niedostępne, gdyż tak jak napisałaś to stara kolekcja. Na ebay-u się pojawiają i na allegro. Trzeba uważać na podróbki. Rozsądna cena jest pojęciem względnym gdyż dla każdego to inny pułap cenowy. Ja za swoje wiśnie zapłaciłam z wysyłką niecałe 500 zł. Ten model widziałam też za 700 i 900 zł. Zdarza się trafić też za mniej.
dziękuję będę polować

Cytat:
Nie wiem, które zielone dragony masz na myśli. Kokardy? Można trafić za ok 300 zł.
tak kokardy, te:

za 300 zł można je znaleźć? Ożesz... będę polować
anntab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 10:10   #423
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję będę polować

tak kokardy, te:

za 300 zł można je znaleźć? Ożesz... będę polować
Czekaj na promocję/kod lub na ebay-u. Proszę
Stary 2014-02-25, 10:18   #424
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma właśnie

Gratuluję Wszystkiego najlepszego

Teraz jest -20% na niektóre "letnie" sukienki. Kilku w moich ulubionych zredukowali ceny

Mój mąż nie kupiłaby by mi butów bo uważa, że mam za dużo
w moich nie
już za kilka dni wypłata, może kupię którąś z przecenionych
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 11:16   #425
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój mąż nie kupiłaby by mi butów bo uważa, że mam za dużo
Mój też tak mówi, a jeszcze nie zaczęłam kolekcjonować melisek im dłużej je oglądam, tym więcej modeli mi się podoba.

Na Hegos przecena na lody, są po 299 zł.
sternik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 11:26   #426
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:
Oj tam, oj tam Mój mąż ma w ogóle problem z kupowaniem dla mnie prezentów bo ja nietrafiony na allegro wysyłam On za to jakoś trafić nie może w rozmiar i gust. Chociaż pod choinkę udało mu się trafić z kolczykami

Z chęcią i ja bym przygarnęła zielone wiśnie Ostatnio mi się zaczęły podobać różowe czaszki
Chyba przestanę tu zaglądać :/ Bo się ciągle nakręcam na jakieś nowe... tylko kiedy ja będę w nich chodzić
Obecnie czekam na kolejne....3 pary nowych Meliss
Mąż chyba w końcu weźmie na mnie
98agnyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 11:53   #427
Snula
Wtajemniczenie

Kochane, które wziąć?

http://www.toadfootwear.co.uk/melissa-ultragirl-putty

http://www.toadfootwear.co.uk/meliss...eet-stud-blush

no i teraz nie wiem też czy brać rozmiar większe czy w swoim rozmiarze, bo te Ultragirl co mam w moim rozmiarze są na styk, a wiem że Putty są dość szerokie.

Snula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 11:53   #428
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

i zaś listonoszka nic nie przyniosla

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 12:20   #429
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
w moich nie
już za kilka dni wypłata, może kupię którąś z przecenionych
Mi się znowu spodobały 3 sukienki... Jednak jest uk4 tylko Macie jakieś doświadczenia z tym rozmiarem, czy bardzo mały jest?

Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Mój też tak mówi, a jeszcze nie zaczęłam kolekcjonować melisek im dłużej je oglądam, tym więcej modeli mi się podoba.

Na Hegos przecena na lody, są po 299 zł.
Mi też tak mówił przed bo swojego czasu miałam najpierw 100, potem 250 i350 par Teraz z melissami mam ponad 100 tylko

Lody są cały czas w takiej cenie na Hegosie

Cytat:
Napisane przez 98agnyk Pokaż wiadomość
Z chęcią i ja bym przygarnęła zielone wiśnie Ostatnio mi się zaczęły podobać różowe czaszki
Chyba przestanę tu zaglądać :/ Bo się ciągle nakręcam na jakieś nowe... tylko kiedy ja będę w nich chodzić
Obecnie czekam na kolejne....3 pary nowych Meliss
Mąż chyba w końcu weźmie na mnie
Mi też się czaszki podobają, ale miętowe i liliowe

Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość
Kochane, które wziąć?

no i teraz nie wiem też czy brać rozmiar większe czy w swoim rozmiarze, bo te Ultragirl co mam w moim rozmiarze są na styk, a wiem że Putty są dość szerokie.
1 Widziałaś jak to wygląda na mojej wąskiej stopie - odstają. Jednak chyba rozmiar większe będą lepsze, tak jak Olcia to zrobiła

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
i zaś listonoszka nic nie przyniosla
Dzwoniłam do mamy, idzie na pocztę to sprawdzi. Dam znać
Stary 2014-02-25, 12:42   #430
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21
Hej, nie nadrobiłam Wam

przybiegłam się tylko pochwalić moim prezentem urodzinowym

mam przecudownego prawie-męża
Zazdroszczę prawie- męża i trójkątów Mój też niestety niedomyślny jeśli chodzi o sprawy prezentów i lekkie sugestie,a dodatkowo mamy zupełnie inny gust jeśli chodzi o buty Pokazałam mu ostatnia moją kolekcje melissek i tylko serca mu się podobały i kokardy bo mówi że są zabawne

Cytat:
Kochane, które wziąć?

Pierwsze Niestety co do rozmiarówki nie pomogę, ale też się chętnie dowiem bo planuję na wiosnę ich zakup

Cytat:
Mi też tak mówił przed bo swojego czasu miałam najpierw 100, potem 250 i350 par Teraz z melissami mam ponad 100 tylko
350 par butów? Morelle jesteś szalona!

TŻciak poleciał Muszę sobie coś kupić na poprawę humoru Znowu zapragnęłam wiśni i przeczesuję ebay. Ale mam zagwozdkę, z tego co pamiętam pisałyście, że wiśnie wypadają mniejsze?
Czyli powinnam szukać 41/42 a to już taka różnica, że się obawiam że mogą być dużo za duże.
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 12:50   #431
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:

umarłam... to ja mam tylko niecale 50.... a i tak mój pewnie nie kojarzy ani 10% z tej kolekcji,,,

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę prawie- męża i trójkątów Mój też niestety niedomyślny jeśli chodzi o sprawy prezentów i lekkie sugestie,a dodatkowo mamy zupełnie inny gust jeśli chodzi o buty Pokazałam mu ostatnia moją kolekcje melissek i tylko serca mu się podobały i kokardy bo mówi że są zabawne

.
mój też.. nawet jak mu mówię wprost, co może mi kupić przy następnej okazji.. :/

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 13:18   #432
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochane, które wziąć?

Pierwsze, też się na nie czaję. Bardzo fajnie wyglądają.

Cytat:

Lody są cały czas w takiej cenie na Hegosie
To ja jestem przy Tobie mały pikuś.
Masz oddzielną garderobę tylko na buty?

Cytat:
mój też.. nawet jak mu mówię wprost, co może mi kupić przy następnej okazji.. :/
U mnie to samo. Ale te chłopy mało domyślne
sternik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 13:31   #433
anntab
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu zapragnęłam wiśni i przeczesuję ebay. Ale mam zagwozdkę, z tego co pamiętam pisałyście, że wiśnie wypadają mniejsze?
Czyli powinnam szukać 41/42 a to już taka różnica, że się obawiam że mogą być dużo za duże.

o, to kolejna cenna informacja. Dziewczyny, czy ktoś ze standardowym rozmiarem 40 (stopa ok 25,5 cm) ma wisienki i może podpowiedzieć, co do rozmiaru?
anntab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 13:36   #434
amirose
Rozeznanie

Witam Dziewczęta od dziś oficjalnie zostaje fanką Meliss..Właśnie przyszły do mnie moje pierwsze kokardki nude i są cudowne zaskoczył mnie ich ciężar, myslałam że są dużo lżejsze.. zamawiałam tez baleriny trippy ale okazało się że nie mają rozmiaru już mimo że na stronie był jedynym moim bólem jest to że większość balerin na moje kopytko nie bedzie pasować bo niestety natura obdarzyła mnie 27cm stopą olbrzyma teraz czaję sie na sandałki lua

Melissa
amirose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 14:13   #435
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Pierwsze Niestety co do rozmiarówki nie pomogę, ale też się chętnie dowiem bo planuję na wiosnę ich zakup

350 par butów? Morelle jesteś szalona!

TŻciak poleciał Muszę sobie coś kupić na poprawę humoru Znowu zapragnęłam wiśni i przeczesuję ebay. Ale mam zagwozdkę, z tego co pamiętam pisałyście, że wiśnie wypadają mniejsze?
Nie przejmuj się, mój też ma inny gust. Jednak później czasami mi się uda go przekonać

Zrezygnowałam z tej uk4. Ta sukienka ma plisy na wysokości żeber, a ja nie lubię mieć ich podkreślonych bo są odstające.

Wiśnie kochana wypadają większe, a nie mniejsze Stare kolekcje są odrobinę większe od obecnych

Cytat:
umarłam... to ja mam tylko niecale 50.... a i tak mój pewnie nie kojarzy ani 10% z tej kolekcji,,,

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Ja też mówię wprost, ale i tak jest problem z kolorem, rozmiarem i tysiącem innych rzeczy

Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Pierwsze, też się na nie czaję. Bardzo fajnie wyglądają.

To ja jestem przy Tobie mały pikuś.
Masz oddzielną garderobę tylko na buty?

U mnie to samo. Ale te chłopy mało domyślne
Tak mam oddzielną garderobę na buty, a raczej obecnie pokój bo garderoba jest na szarym końcu listy mebli do kupienia/zrobienia

Cytat:
o, to kolejna cenna informacja. Dziewczyny, czy ktoś ze standardowym rozmiarem 40 (stopa ok 25,5 cm) ma wisienki i może podpowiedzieć, co do rozmiaru?
Tak jak pisałam wyżej, odrobinę większe są

Cytat:
Napisane przez amirose Pokaż wiadomość
Witam Dziewczęta od dziś oficjalnie zostaje fanką Meliss..Właśnie przyszły do mnie moje pierwsze kokardki nude i są cudowne zaskoczył mnie ich ciężar, myslałam że są dużo lżejsze.. zamawiałam tez baleriny trippy ale okazało się że nie mają rozmiaru już mimo że na stronie był jedynym moim bólem jest to że większość balerin na moje kopytko nie bedzie pasować bo niestety natura obdarzyła mnie 27cm stopą olbrzyma teraz czaję sie na sandałki lua
Gratuluję Kokardy też bardzo lubię, a Lua są piękne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-25, 14:59   #436
Olcia
Zakorzenienie

Snula, ja bym wzięła nr 1 i rozmiar większe(choć to tyczy się obu par ) wiem, że np. zochawks jest innego zdania ale zajrzyj na riccardo i sprawdź długość wkładki w tych nr 2. jeśli rozmiar 37 ma 23 cm, tak jak i moje minnie, to nikt mi nie powie, że rozmiarowka standardowa co z tego, że włożę nogę jak podczas chodzenia palce będą boleć: P

te putty są szerokie,ale osobiście wolę takie niż ucisk w palcach a i tak te 38 nie mają równo 24 cm
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 15:01   #437
morelle_
Zakorzenienie

Która z was wysyłała mi meila? Bo dostałam jakieś info od wizażu, ale nie wiem kto i nie mam jak odp?

Napiszę tutaj: powszechnie wiadomo, że stare kolekcje jak wiśnie i perłowe serca są większe. Tak mam wiśnie, zdjęcia są w real wątku.

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Snula, ja bym wzięła nr 1 i rozmiar większe(choć to tyczy się obu par ) wiem, że np. zochawks jest innego zdania ale zajrzyj na riccardo i sprawdź długość wkładki w tych nr 2. jeśli rozmiar 37 ma 23 cm, tak jak i moje minnie, to nikt mi nie powie, że rozmiarowka standardowa co z tego, że włożę nogę jak podczas chodzenia palce będą boleć: P

te putty są szerokie,ale osobiście wolę takie niż ucisk w palcach a i tak te 38 nie mają równo 24 cm
Pomimo tego, że mam 37 zgadzam się całkowicie bo ja mam połówki
Stary 2014-02-25, 15:08   #438
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Która z was wysyłała mi meila? Bo dostałam jakieś info od wizażu, ale nie wiem kto i nie mam jak odp?

Napiszę tutaj: powszechnie wiadomo, że stare kolekcje jak wiśnie i perłowe serca są większe. Tak mam wiśnie, zdjęcia są w real wątku.

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Pomimo tego, że mam 37 zgadzam się całkowicie bo ja mam połówki
Dla mnie nie ma różnicy Wiśnie na pewno są bardziej twarde od np. kokard ale, że mniejsze? Nie wiem

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 15:11   #439
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Dla mnie nie ma różnicy Wiśnie na pewno są bardziej twarde od np. kokard ale, że mniejsze? Nie wiem
Długość wkładki jest większa w moich wiśniach niż w kokardach czy kulkach
Stary 2014-02-25, 15:14   #440
Rintje
Raczkowanie

Dzisiaj na hegos promocja -10% na hasło juve.
Działa też na przecenione.
Mam ochotę na kolejne buciki
Rintje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 15:18   #441
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Długość wkładki jest większa w moich wiśniach niż w kokardach czy kulkach
Zmierzyłam kokardy i wiśnie i różnica 1mm wewnątrz, a jak je przykładam zewnętrznie to wydają się identyko
W każdym razie na pewno to nie wypływa na zakup innego rozmiaru.

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2014-02-25, 15:24   #442
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Zmierzyłam kokardy i wiśnie i różnica 1mm wewnątrz, a jak je przykładam zewnętrznie to wydają się identyko
W każdym razie na pewno to nie wypływa na zakup innego rozmiaru.
U mnie różnica jest dużo większa, w sercach perłowych była różnica 0,5cm. Wiśnie są ciut mniejsze od serc, ale też dłuższe niż kokardy

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Różnica jak dla mnie wynosi pół rozmiaru
Stary 2014-02-25, 15:24   #443
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj się, mój też ma inny gust. Jednak później czasami mi się uda go przekonać

Wiśnie kochana wypadają większe, a nie mniejsze Stare kolekcje są odrobinę większe od obecnych
Naprawdę? Zamawiałam ostatnio koleżance na ebayu wiśnie rozm. 39, nosi standardowo 39, nawet czasem 38 i są delikatnie przy małe. Tzn. stopa się mieści, zapina się, ale pięta troszeczkę wystaje
Ja tak właśnie mam z sercami z nowej kolekcji, że pięta delikatnie wystaje, a sercach i kulkach ze starych kolekcji jest ok.
Ale będę w takim razie celować w 40, 41/42 na pewno będą za duże.
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 15:25   #444
amirose
Rozeznanie

Cytat:
Gratuluję Kokardy też bardzo lubię, a Lua są piękne
Dzięki w tych 3 parach (chciałam Trippy jeszcze) zakochalam się od pierwszego wejrzenia.. jak tylko dostane zwrot za Trippy to biore Lua

Melissa
amirose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 15:33   #445
Rintje
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki w tych 3 parach (chciałam Trippy jeszcze) zakochalam się od pierwszego wejrzenia.. jak tylko dostane zwrot za Trippy to biore Lua
A czemu zwrot za Trippy czyżbyś je reklamowała? Pytam bo mi Trippy pękły, reklamację mi odrzucili, że niby mechanicznie uszkodzone. Kupiłam u shuluv. Zresztą Trippy to jedne z moich ulubionych butów, są bardzo miękkie i mega wygodne.
Stary 2014-02-25, 15:36   #446
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę? Zamawiałam ostatnio koleżance na ebayu wiśnie rozm. 39, nosi standardowo 39, nawet czasem 38 i są delikatnie przy małe. Tzn. stopa się mieści, zapina się, ale pięta troszeczkę wystaje
Ja tak właśnie mam z sercami z nowej kolekcji, że pięta delikatnie wystaje, a sercach i kulkach ze starych kolekcji jest ok.
Ale będę w takim razie celować w 40, 41/42 na pewno będą za duże.
Wrzucałam fotki na watek, o ile odstają mi wiśnie. Kulki są idealne i kokardy, a serca perłowe były za duże jeszcze bardziej na mnie (

Cytat:
Pochwal się

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Rintje Pokaż wiadomość
A czemu zwrot za Trippy czyżbyś je reklamowała? Pytam bo mi Trippy pękły, reklamację mi odrzucili, że niby mechanicznie uszkodzone. Kupiłam u shuluv. Zresztą Trippy to jedne z moich ulubionych butów, są bardzo miękkie i mega wygodne.
Jak Ci pękły? Gdzie?
Stary 2014-02-25, 15:37   #447
Lukardis
Zaczytanie

Nie wiem, mi wyszło, że wiśnie mam mniejsze o 1 może 2 mm od kokard.. Ale nie chcę nikogo w błąd wprowadzać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-25, 15:46   #448
Rintje
Raczkowanie

Moje Trippy pękły od wewnętrznej strony w prawym bucie, tam gdzie robią się haluksy chyba najlepiej to tak wytłumaczyć. Nie jest to widoczne ale jednak pęknięcie jest.
Stary 2014-02-25, 15:48   #449
morelle_
Zakorzenienie

Zgodzę się, że w przypadku wiśni trzeba brać swój rozmiar. Jednak trzeba się liczyć z tym, że mogą odstawać.
Perłowe serca muszę szukać rozmiar mniejsze Chyba, że z nowej kolekcji będą mniejsze.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Rintje Pokaż wiadomość
Moje Trippy pękły od wewnętrznej strony w prawym bucie, tam gdzie robią się haluksy chyba najlepiej to tak wytłumaczyć. Nie jest to widoczne ale jednak pęknięcie jest.
I Shuluv nie chce uznać reklamacji? Porażka...
Stary 2014-02-25, 15:57   #450
Rintje
Raczkowanie

Cytat:
Zgodzę się, że w przypadku wiśni trzeba brać swój rozmiar. Jednak trzeba się liczyć z tym, że mogą odstawać.
Perłowe serca muszę szukać rozmiar mniejsze Chyba, że z nowej kolekcji będą mniejsze.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

I Shuluv nie chce uznać reklamacji? Porażka...

Nie uznali, za to dostałam 40 zł zwrotu na konto jako zadośćuczynienie. Buty pękły po 4 mies użytkowania.

Które lody ładniejsze? Czarne matowe czy z połyskiem?
Wychodzą po 269 zł.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości