|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
O kurde!
Nie było mnie kilka dni, a tu nie dość, że nowy wątek, to jeszcze ponad 600 postów Wybaczcie mi nieobecność, za kilka dni ślub i tak biegamy. Ale podoba mi się ta cała gorączka przygotowań, ślub by mógł być z raz w roku ![]() Z jednej strony nie mogę się doczekać soboty, a z drugiej wiem, że będzie mi szkoda, że już po wszystkim ![]() W przyszłym tygodniu wracam do Was na całego, obiecuję! Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało. Buziaki! |
|
|
|
#632 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Dzięki dziewczyny
. Nic tak pozytywnie nie wpływa na mnie jak udana/udane wizytyInes trzymam kciuki ![]() Debeściara liczę na małą pomoc córki zwłaszcza po cc![]() Sunfire jak tak dalej pójdzie to założę sobie pampersa
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Asia !
gratki piękne zdjęcia , mój tż będzie uradowany bo się codziennie pyta czy któraś z Was wrzucała jakieś zdjęcia usg Ines - zazdroszczę, czas przygotowań do ślubu to coś pięknego !
|
#634 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia gratki
Ines trzymam kciuki a w kwietniu moja kolej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Ines super ze już niedługo będziesz miała dla nas więcej czasu hehe nie no żart, ją swój slub pamiętam jakby to było dzisiaj mam nadzieję ze wszystko pójdzie w ten dzień po Twojej myśli i bedzie on najpiękniejszym dniem W Twoim życiu.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie martw się już! Wszystko będzie dobrze na wizycie Cytat:
gratuluję udanej wizyty Kochana! Cytat:
my też w sobotę idziemy na wesele do kuzyna.. ale se poimprezuje
|
|||
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj szef ma rozmowę z dziewczyna która niby ma być na zastępstwo. Więcie czego najbardziej się boję?
.... otóż tego ze zniszczy moje auto.... ja wiem ze nie jest moje bo to sluzbowe, ale szef pozwolił mi wybrać w salonie auto i wybrałam takie dmucham i chuham na nie jak facet na swoje. Już powiedziałam szefowi ze chce dostać po powrocie w idealnym stanie, a ryski albo jakieś inne usterki ma naprawić. Płakać mi się chce jak pomyśle ze przez ponad rok nie będę go mieć.Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
malwiska co to za model?
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- joanna nawet na facebooku rymuje |
|
|
|
#639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Malwiska powiedz szefowi, że też takie zamawiam
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
malwiska to po roku wybierzesz sobie drugie
jak zniszczaKurcze dziewczyny moj maly syn juz w zyciu plodowym wie ktorymi partiami ciala kobiety sie zajac bez znaczenia ze poki co skupia sie na ciele matki. Od 3 dni kopie mnie tak w dol nie w brzuch tylko jakby w szyjke macicy pochwe u gory sama nie wiem jak to okreslic ale uczucie jest nieprzyjemne jakby mi tam balonik jakis pekal. Jak go stamtad przegonic zeby kopal jak wczesniej w brzuch? Tyfus maly haha. Ma ktoras z was tak moze.? |
|
|
|
#641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam ostatnio, że popuszczę siku tak mnie walnęła Podobno to uczucie kiedy dziecko się pręży mi tak dzisiaj gin powiedział ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Fame KOCHAM TWÓJ PODPIS
|
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Ines 4 dni do ślubu to muszą być emocje
malwiska ale cudo a jaka to marka bo rozpoznać nie mogę
|
|
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
Eydrith - dziękuję za Jasia -i naprawdę jestem z niego bardzo dumna
kciukasy za wizytę joanna - w taki razie same dobre wieści debesciara - dziękuję my jedną wizytę mieliśmy nieudaną (ale to zły czas był - znaczy problemy z siusiakiem i Jasiul bardzo się bał chirurga i utożsamiał z nim innych lekarzy) ale go nie zmuszaliśmy tylko miał zabezpieczony ząbek bo juz był trochę rozwiercony i zaczoł płakać i zszedł a potem już było dobrze z wózkiem dokładnie tak jak piszesz - moja gondola stan idealny, spacerówka (sześć) trochę gorzej (4+) bo i dziecko większe i bardziej wózek maltretuje a do miasta tez wolę parasolkę -tylko teraz musimy kupić jakąś lepszą bo ta Jasiowa to masakra Ines - też bym swój chciała jeszcze kilka razy . . . życzę, żeby wszystko się udało i było po twojej myśli malwiska - fajne autko - mi też by było szkoda ... ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- agnes - też tak mam i nie jest to przyjemne jakby dzidzia chciała już wychodzić |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
Joanna cudowne wieści!!! Gratuluje!
![]() I na razie tyle, bo nie cierpię pisac z telefonu, wpadlan tylko po takie niusy, a kwitne w poczekalni ... Jest dodatkowo 10 osób z piątku więc chyba trochę to potrwa
|
|
#646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drugie miałAm do wyboru to takie duże terenowy jakiś, fajny byl ale kolor sraczkowaty więc powiedziałam szefowi ze lepsze to tańsze i żeby nie szalał bo i tak nie ma prawka więc jeździć będę tylko ja. Drugi mój argument - co w firmie będą gadać jak wezmie pan auto za 200tys, trzeci - będę miala włam do domu bo złodzieje pomyślą ze mamy dużo pieniędzy. On chciał to droższe bo wygodniejsze itp a ta b klasa też jest wysoka, tak tylko wygląda ale wyższa od standardowych aut.Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
będziesz na bieżąco Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam wielkie kciuki
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie myślcie o mnie źle ze tak przeżywam auto. Wcześniej jeździliśmy Sharanem i gdyby nie to ze w zimę nie grzal i sie strasznie dymil, a w lato nie działała klima to pewnie do dzisiaj byśmy nim jeździli... tak bardziej sentymentalnie podchodzę do niego ze byłam jego pierwszym kierowcĄ, jak wyjezdzaliśmy z salonu to miał nabite na liczniku 5km, a jak jeszcze pomyśle ze ktoś nim bedzie jeździl i odda mi np porysowane albo poobijane to mi smutno.
|
|
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
czadowe autko
Eydrith a dużo masz tam ciężarówek?, im zwykle najdłużej schodzi... Ja kciuki od rana już za Waszą trójcę trzymam, nie puszczam ![]() Fame piękny podpis, romantyczka z Ciebie Malwiska z tym autem włączyła mi się analogia, że będzie podobnie jak będziesz musiała dzidzia w przedszkolu zostawić i odebrać poobijane, nooo może nie tak drastycznie ale np zakatarzone mimo że oddawałaś zdrowe. Samo życie
Edytowane przez debesciara Czas edycji: 2014-02-25 o 18:08 |
|
|
|
#650 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
malwiska to niech szef powie nowej dziewczynie, że musi uważać
rzeczywiście szkoda, bo ktoś przyjdzie za Ciebie "na chwilę" i odda Ci zepsuty samochód, bo nie będzie szanował..co do samochodów to planowaliśmy zmienić z tż w tym roku, ale nie wiemy jeszcze ile kasy szarpnie nas dzidziuś i czy będzie na stać po prostu a teraz by pasował jakiś rodzinny ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------
|
|
|
|
#652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Samochód z salonu, pierwszy właściciel ja , moje cudeńko wycyckane i on i jego prawo jazdy . Żony i samochodu się nie pożycza
|
|
|
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm... Ja nie cierpię jeździć samochodem tżta. Miałam kiedyś swój ale sprzedałam bo poco nam 2 samochody. Głupia... A teraz to tego zajeździmy i dzidź i remont. I ja chcę w totka wygrać. Syndrom narzekania mi się włączył...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam polecać to Sharan jest super rodzinnym autem a te z silnikiem 1.9 tdi to już w ogóle niezniszczalne. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... przyjeżdża po moją siostrę do pracy, i ona mogłaby sobie wracać, żeby cokolwiek pojeździć to nie - bo on chce w świętym spokoju dojechać po pracy do domu ![]() muszę na niego popsioczyć trochę bo mnie wkurza - jest trochę taką dupą wołową ! chociaż to dobry człowiek, ale nie widzi nic poza czubkiem swojego nosa i swoim samochodzikiem
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uważam, że samochód jest do jazdy i nie przesadzam z jego pielęgnacją ale wtedy to był jedyny środek lokomocji , było minęło
więcej nie wróci.---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
Nieee to już przesada , czczenie samochodu
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i najważniejsze ze dzięki temu ze nie marudzilam na temat jego auta to tz zgadzał się na wszystko związane ze ślubem bo powiedział ze mnie rozumie bo to moje marzenie i on pomoże mi je spełnić... Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Ines wszystko sie uda, powodzenia
![]() Ja przed wlasnym slubem bylam klebkiem nerwow, balam sie wrecz ze nie wejde do kosciola ze stresu ale w dniu slubu, przed samym blogoslawienstwem wszystko odpuscilo i bylo super, nawet sie usmiechalam super to wspominam, ale jednak nie chcialabym powtorki, wczesniejszy stres tez doskonale pamietam...Fame opis mnie rozczulil Joanna fajna dupcia <ta z usg :p >Ja z polowkowego nie mam tak fajnych zdjec, dostalam 3 identyczne z profilem i prawie takie same dostalam na poprzednim
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
malwiska szczerze mówiąc jakbym miała do wydania 40 tys na samochód to też nie kupiłabym nowego.. wolałabym kilkuletni za tą kasę
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- a swoją drogą to trochę Cię rozumiem, bo mój tż kupił ciągnik rolniczy za 55 tys. i tez nie bylam zadowolona jaki by samochód był piękny za tą kasę ...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

. Nic tak pozytywnie nie wpływa na mnie jak udana/udane wizyty
gratki
piękne zdjęcia , mój tż będzie uradowany bo się codziennie pyta czy któraś z Was wrzucała jakieś zdjęcia usg 
Już za niecałe 4 godziny wizyta
Poza tym jest zdrowa i prawidłowo zbudowana i do niczego nie można się przyczepić tak powiedział gin
dmucham i chuham na nie jak facet na swoje. Już powiedziałam szefowi ze chce dostać po powrocie w idealnym stanie, a ryski albo jakieś inne usterki ma naprawić. Płakać mi się chce jak pomyśle ze przez ponad rok nie będę go mieć.

rzeczywiście szkoda, bo ktoś przyjdzie za Ciebie "na chwilę" i odda Ci zepsuty samochód, bo nie będzie szanował..