Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 382 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-10, 21:05   #11431
aurelia-aurita
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
Czy mogę prosić o numer telefonu i adres (konntaktowy i gdzie się odbywają) nauk weekendowych na Staszica?
hmm nie wiem, czy to o to chodzi, ale zajrzyj tu http://www.rodziny.kuria.lublin.pl/s...index.php?id=3 "przygotowania w wypadkach wyjątkowych"

4.VIII.2007 r. Nasz Ślub
aurelia-aurita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 21:06   #11432
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

No i ja też już w domciu po weselichu było ok

Wiecie co ale załapalam stresa w kościele jak moja siorka mówiła przysięgę Boze ja chyba zwariuje troche sie przeraziłam

Kasiu nie ma za co
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 21:07   #11433
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
Czy mogę prosić o numer telefonu i adres (konntaktowy i gdzie się odbywają) nauk weekendowych na Staszica?
poszło na pw
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 21:16   #11434
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Napisane przez MegiWu Pokaż wiadomość
jagnabe a czy Twoj TŻ nie ma na imię Robert?
Ma
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 21:18   #11435
mila25
Raczkowanie

W Reginie, ciemny w prążki takie brązowe i szare- grafitowe- ciężko mi go opisać ale jest piekny. Do tego kamizelka i musznik.
Stary 2007-06-10, 21:28   #11436
anadun
Rozeznanie

Najlepsze życzenia dla kolejnych przeniesionych przez próg do nowego etapu w życiu Niech każdy dzień wspólnego zycia zbliża Was do siebie i ubogaca
Stary 2007-06-10, 21:30   #11437
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Napisane przez anadun Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia dla kolejnych przeniesionych przez próg do nowego etapu w życiu Niech każdy dzień wspólnego życia zbliża Was do siebie i ubogaca
Przyłączam się do tych pięknych życzeń
Stary 2007-06-10, 21:41   #11438
andzia27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie macie piosenki na pierwszy taniec?bo ja mam problem z wyborem.Może natchnął mnie Wasze piosenki
My będziemy mieli Piotra Rubika Psalm dla Ciebie
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
andzia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 21:45   #11439
anadun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andzia27 Pokaż wiadomość
My dziś próbowaliśmy to zatańczyć i TŻ stwierdził, że to sie nie nadaje do tańca, tylko do słuchania Za to bardzo lubimy oboje Niebieską piosenkę bo to walc i to jeszcze z ładnym przyspieszeniem na koniec, ale własciwie nie jesteśmy całkiem zdecydowani.
Stary 2007-06-10, 21:58   #11440
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Witajcie świeżo upieczone mężatki Wszystkiego naj naj,samych radosnych i ciepłych chwil we wspólnym życiu,żeby każda troska była dla was błachostką a każda z chwil przeżywanych razem coraz weselsza i inna od poprzedniej,a miłość rosła w was wraz ze stażem małżeńskim
Bandola18 nasz dzień juz za trzy tygodnie jak samopoczucie i etap przygotowań?
A nasza piosenka to univers"zostań ze mną jeśli kochasz"
Samopoczucie jest ok, teraz dopiero czuję, że to 20 dni. Do dzisiaj mieliśmy potwierdzenia na zaproszeniach i wszyscy na ostatnią chwilę się rozdzwonili, niezły młyn. A przygotowania ... właściwie to wszystko załatwione tzn zarezerwowane, dopiero w ostatni tydzień dopinanie na ostatni guzik. Aaa jeszcze musimy zapłacić za uroczystość w kościele.
A z piosenką to my ciągle zmieniamy wersję, najpierw miała być "unchained melody", potem motyw z "nocy i dni", a teraz Rubik "Psalm dla Ciebie" albo Aaliyah "once upon a december". Muszę zadzwonić do zespołu który im lepiej będzie leżał
Stary 2007-06-10, 22:03   #11441
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o pierwszy taniec to raczej zdecydujemy się na "Chcę tu zostać" Farby...
My również

Cytat:
Napisane przez mila25 Pokaż wiadomość
W Reginie, ciemny w prążki takie brązowe i szare- grafitowe- ciężko mi go opisać ale jest piekny. Do tego kamizelka i musznik.
Przeprasza że zapytam, ale jestem bardzo ciekawa kosztów. Jak możesz napisz na PW.

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 22:30   #11442
mexx100
Raczkowanie

Jagnobe jak tam wasze poszukiwania garnituru???
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 22:36   #11443
mexx100
Raczkowanie

A my bylismy dzis na kolejnych naukach i u ksiedza po to by potwierdzic godzine slubu.I o dziwo jest slub przed nami i za nami ....myslalam ze bedziemy jedyni.Ale to dobrze moze dogadamy sie z dekoracja kosciola,jezeli wogole mozna bo o to nie pytalam jeszcze.
Stary 2007-06-10, 22:43   #11444
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
Jagnobe jak tam wasze poszukiwania garnituru???
Garnitur jedzie do nas z Katowic z Vistuli. Najprawdopodobniej będzie jutro albo w środę. Nie jest do końca tym, co sobie wymarzyłam, ale jest ładny no i moje kochanie w nim jak czekoladka!
Stary 2007-06-10, 22:45   #11445
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
I o dziwo jest slub przed nami i za nami ....myslalam ze bedziemy jedyni.Ale to dobrze moze dogadamy sie z dekoracja kosciola,jezeli wogole mozna bo o to nie pytalam jeszcze.
Fajnie Wam. Ciekawe, czy u nas ktoś jeszcze będzie...
Powiem Ci, że dzisiaj pierwszy raz byłam w kościółku, w którym będziecie ślubować. Podobał mi się ma swój klimat
Stary 2007-06-10, 22:55   #11446
mexx100
Raczkowanie

A jak ci się podoba moj wymarzony bukiet....jeden z wielu hi hi hi
Stary 2007-06-10, 23:01   #11447
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
kiedyś takie imprezy odbywały się w helpdisco, jokerze czy jak ta knajpa się nazywa w każdym bądź razie miesci się naprzeciw komendy miejskiej policji w Lublinie, klub widać też z alei Tysiacelcia.
budynek automobil klubu - dworek na bielszczyźnie - tam mam wesele, ale nie w help disco tylko w sali z drugiej strony

jangabe - kto śmiał nas policzyć, jako ślub zespołowy??? hehehe
a tak serio - poczuwamy się bardziej jako Kosowiacy

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 23:09   #11448
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

co do pierwszego tańca , myślimy nad Woman Johna Lenona,
ja nie przepadam, za polskimi kawałkami, a jeśli już mi sie podobają, to nie nadają się na pierwszy taniec
a ponieważ mamy DJ-a, to w sumie możemy powydziwiać...
ale to jeszcze nie jest w 100% postanowione

Stary 2007-06-10, 23:20   #11449
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
jangabe - kto śmiał nas policzyć, jako ślub zespołowy??? hehehe a tak serio - poczuwamy się bardziej jako Kosowiacy
He he
Tak myślałam...

DOBRANOC wszystkim!
Stary 2007-06-11, 00:23   #11450
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość

6. biżuterię komplecik naszyjnik i ozdoba do włosów
7. bielizna - pękny komplet - bardotka + szorciki+pas do pończoch. Szorciki w siateczki z tyłu mają trzy kwiatuszki, bardotka a'la push up wykończona kwiatami cudo jak dla mnie. Kupiłam go w Olimpie na 1 piętrze koło atlantica.
8. Zamówiłam wiązankę ślubną i dekorację do kościoła
frecia, jaką masz biżu? ja sobie tak na próbe zrobiłam na wesdele na którym bylam i chyba bede jednak sama kombinować
a co to za bielizna, czyżby z LUPO???

Cytat:
Martuko, w takim razie oczyszczę pamięć komórki i spróbuję pstryknąć kilka fotek
no, będe Ci wdzięczna

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
No i ja też już w domciu po weselichu było ok

Wiecie co ale załapalam stresa w kościele jak moja siorka mówiła przysięgę Boze ja chyba zwariuje troche sie przeraziłam
tez byliśmy na weselu w weekend i panna mloda przy przysiędze sie tak spłakala, ze mówić nie mogła, szeptala tylko... to było wzruszające, ale mam nadzieję,że mi sie tak nie zrobi

Cytat:
Napisane przez andzia27 Pokaż wiadomość
no to Wam opowiem w ramach rozrywki - u znajomych córka mnie pyta kiedyś : A znasz "choć nie masz oczu??? " Zaniemówiłam., bio nie kojarzyłam przez chwilę o co dziecku chodzi .... To zupełnie zmienia wymowe tej piosenki

Mi się marzy jakis angielski walc, ale zobaczymy czy coś nam wyjdzie z tego. jak nie dto do podreptania spodobało mi się Stay in my arms Kiljańskiego. Coś sie wymyśli

Cytat:
Napisane przez jagnabe Pokaż wiadomość
Garnitur jedzie do nas z Katowic z Vistuli. Najprawdopodobniej będzie jutro albo w środę. Nie jest do końca tym, co sobie wymarzyłam, ale jest ładny no i moje kochanie w nim jak czekoladka!
jagnabe, może taki sam jak mojego TŻta???w paseczki???

dziewczyny, poszłam przed weselem na próbną, czekalam godzinę zanim mnie pani na fotel wzięła, no i już czasu nie było na próby. Pani mnie uczesala przedziwnie, ale fajnie nawet, tylko ten tapir i tona lakieru na głowie, cały czas się zastanawiałam jak się tego pozbędę po weselu ... Ale umyłam głowę i pod woda wróciło do normy, uuuuch. Nie wiem, czy zawsze przy takich fryzurach, ma się na głowie hełm?????
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 07:02   #11451
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

obiecałam zdjęcie fryzury z częściwo upiętych włosów no i o czywiście sorry za lekki bałagan w tle, ale wiecie 7 osób w kawalerce na raz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura 1.JPG (50,0 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura 2.JPG (40,6 KB, 60 załadowań)

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 07:12   #11452
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

musiałam wyrzucić zdjątko

Edytowane przez indygo79
Czas edycji: 2007-06-11 o 11:08
indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 08:05   #11453
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
annabel_lee ty masz też swój ślub w parafii św.Boboli? to twoja parafia czy twojego TŻ?ja tam biorę ślub 30-tego czerwca,to również moja parafia,powodzenia w dalszych przygotowaniachpozdrawi am
Właściwie formalnie to nie jest ani moja parafia ani mojego TŻ Ale ja jestem bardzo związana z tą parafią-do swojej właściwej parafii miałam dużo dalej i dlatego chodziłam do Boboli. I teraz tez mimo że mieszkam z TŻem na Koncertowej to jeździmy do Boboli. Tak więc ja jestem z parafii w Dysie, TŻ z parafii p.w. Dobrego Pasterza, ślub w Boboli a ksiądz będzie z seminarium

A u Ciebie jak to jest? To Twoja parafia? Mieszkasz gdzieś w okolicy? Bo może kiedyś się widziałyśmy i o tym nie wiemy

A tak poza tym to miałam zamiar wybrać się na Twój ślub, żeby zobaczyć jak to wygląda, więc pewnie się spotkamy Jeśli nie zabraknie mi odwagi, to podejdę z życzeniami
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie

Edytowane przez annabel_lee
Czas edycji: 2007-06-11 o 08:09 Powód: dopisek
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 08:21   #11454
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Właściwie formalnie to nie jest ani moja parafia ani mojego TŻ Ale ja jestem bardzo związana z tą parafią-do swojej właściwej parafii miałam dużo dalej i dlatego chodziłam do Boboli. I teraz tez mimo że mieszkam z TŻem na Koncertowej to jeździmy do Boboli. Tak więc ja jestem z parafii w Dysie, TŻ z parafii p.w. Dobrego Pasterza, ślub w Boboli a ksiądz będzie z seminarium

A u Ciebie jak to jest? To Twoja parafia? Mieszkasz gdzieś w okolicy? Bo może kiedyś się widziałyśmy i o tym nie wiemy

A tak poza tym to miałam zamiar wybrać się na Twój ślub, żeby zobaczyć jak to wygląda, więc pewnie się spotkamy Jeśli nie zabraknie mi odwagi, to podejdę z życzeniami
Zgadza się to moja parafia,mieszkam niedaleko stokrotki na paderewskiego A na ślub zapraszam oczywiście,zawsze warto obejrzec jak to wygląda w danym kościele,tylko u mnie będzie moj organista,także sama oprawa muzyczna bedzie zupełnie inna niz zwykle u nas w kosciele.więc co?do zobaczenia myśle
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 08:38   #11455
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

kilka dni temu oglądałam zdjęcia ze ślubu znajomych u Boboli,
ten kościół jest specyficzny, to dość futurystyczna architektura , ale ślub wygląda w nim ładnie , bardzo fajne są te krzesełka dla młodych, czerwono złote, z takich trójkątnych elementów... poza tym ten wystrój jest taki raczej "wesoły", i jest w nim dużo światła - zdjęcia wychodzą super

Jagnabe - to był ślub zespołowy, zgadniesz czyj...? hi hi

Stary 2007-06-11, 09:02   #11456
nicky_1981
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Hej! Jak sie mają nasze świeżo upieczone mężatki? A tak poza tym to najszczersze gratulacje!!!!!!!
Dzisiaj dopiero poniedziałek a ja jestem tak zmęczona, ze szok. Cały zeszły tydzien rozwozilośmy zaproszenia, tu kawka, tam herbatka, lody, ciastka, obiady. Matko, mam tego dość a jeszcze połowa zaproszeń do rozwiezienia.
Mam do Was pytanko, czy Wasi TZ bedą mieć żakardowe kamizelki i muszniki? Nam to nie bardzo leży i kupiliśmy 3 częsciowy gajerek, koszule w kolorze mojej sukni i krawat pasujący do całości. Chyba bedzie dobrze, jak myslicie? Pozdrawiam
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 09:07   #11457
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Hej! Jak sie mają nasze świeżo upieczone mężatki? A tak poza tym to najszczersze gratulacje!!!!!!!
Dzisiaj dopiero poniedziałek a ja jestem tak zmęczona, ze szok. Cały zeszły tydzien rozwozilośmy zaproszenia, tu kawka, tam herbatka, lody, ciastka, obiady. Matko, mam tego dość a jeszcze połowa zaproszeń do rozwiezienia.
Mam do Was pytanko, czy Wasi TZ bedą mieć żakardowe kamizelki i muszniki? Nam to nie bardzo leży i kupiliśmy 3 częsciowy gajerek, koszule w kolorze mojej sukni i krawat pasujący do całości. Chyba bedzie dobrze, jak myslicie? Pozdrawiam
My kupiliśmy też garnitur 3-częściowy,ale kamizelkę zamieniamy na srebrną no i do tego musznik,nie byliśmy też przekonani do tego,ale jak TŻ przymierzył to w całości to.....nie było wątpliwości,bardzo ładnie i szykownie to wygląda
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 09:11   #11458
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

nicky - te żakardowe kamizelki i krawatki mają swoich miłośników, i przeciwników, na przykład mój TŻ uważa je za obciachowe i za nic na świecie tego nie założy
no cóż, mnie się to też średnio podoba, ale czasem fajnie wygląda - zwłaszcza jak pasuje panu młodemu do całości stroju i urody, nadaje taki trochę XIX-wieczny charakter strojowi...
mój TŻ ma w ogóle garnitur dwuczęściowy, bez kamizelki, bo ma marynarkę dość wysoko zapinaną, tłumaczy mi, że kamizelka mu nie potrzebna, bo i tak nie będzie zdejmował marynarki, trochę w to nie wierzę ale w sumie rzeczywiście, jedna warstwa mniej
do tego zwykły krawat, w jasne paski - biało zielone, ja będę miała bukiet w tej kolorystyce

Stary 2007-06-11, 09:21   #11459
nicky_1981
Rozeznanie

Dzieki dziewczyny . Mój Ł. nie chciał słyszeć a nawet patrzeć na tego typu kamizelke i musznik. Nawet jak przymierzył to sie nie przekonał!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 09:35   #11460
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Zgadza się to moja parafia,mieszkam niedaleko stokrotki na paderewskiego A na ślub zapraszam oczywiście,zawsze warto obejrzec jak to wygląda w danym kościele,tylko u mnie będzie moj organista,także sama oprawa muzyczna bedzie zupełnie inna niz zwykle u nas w kosciele.więc co?do zobaczenia myśle
No jasne, że do zobaczenia Jeżeli chodzi o oprawę muzyczną, to ja zastanawiam się nad skrzypkiem, bo ten organista...

Cytat:
kilka dni temu oglądałam zdjęcia ze ślubu znajomych u Boboli,
ten kościół jest specyficzny, to dość futurystyczna architektura , ale ślub wygląda w nim ładnie , bardzo fajne są te krzesełka dla młodych, czerwono złote, z takich trójkątnych elementów... poza tym ten wystrój jest taki raczej "wesoły", i jest w nim dużo światła - zdjęcia wychodzą super
Nie da się ukryć, ze kościół jest bardzo oryginalny, ale właśnie między innymi za to tak go lubię. Z tym kościołem związanych jest wiele bardzo dobrych chwil z mojego życia i nie wyobrażam sobie, żebym miała brać ślub gdzie indziej. A poza tym bardzo mnie pocieszyłaś tym, ze zdjęcia ładnie wychodzą, bo ja postanowiłam nie wynajmować żadnego fotografa i zdjęcia będzie mi robić moja przyjaciółka, która trochę się na tym zna. Aparat wprawdzie jest niezły, ale ja już zaczęłam się martwić, ze zdjęcia nie wyjdą... A tak może nie będzie tak źle...
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie

Edytowane przez annabel_lee
Czas edycji: 2007-06-11 o 09:37 Powód: błędy stylistyczne;)
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości