|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Hej Kochane
![]() Nie bylo mnie,bo spędzaliśmy fajny rodzinny weekend. W sobote wpadł kuzyn, w niedzielę pojechaliśmy do rodziny i wróciliśmy w poniedziałek. Majcia bawiła się z córeczka znajomych i była przeszczesliwa. Z zabawek tej dziewczynki najbardziej spodobała się jej kosiarka,więc dziś pojechaliśmy w poszukiwaniu kosiarki;p. Noe znaleźliśmy takiej samej,ale ta małej też się podoba. Z niecierpliwością czekam na ust 3.03. Jakoś tak nachodzą mnie zle myśli... .
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. foto to już z podwiniętą koszulką i widocznym brzuszolkiem 3. foto już z dzieciaczkiem na rekach ![]() Made my day http://demotywatory.pl/4290187/Mezczyzno ![]() 1-3 miesiąc: punkt 7 = robie tak samo
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny! |
|
|
|
|
#2494 |
|
Wtajemniczenie
|
God Of War 20 ja smaruje brzuch,piersi i tylek oliwka tylko
![]() co do spodni ciazowych chyba sobie daruje ,nie podobaja mi sie,źle na mnie leza i chyba sobie kupie zwykle biodrowki tylko ze juz wiekszy rozmiar echja mam problem ze spodniami ze wzgledu na szerokie biodra,a nogi mam szczuple,wiec jak mi leza spodnie dobrze na tylku to w nogach wiszą i naprawde mi nie latwo jest kupic spodnie ![]() przydalyby mi sie jakies grube kryte getry,mam takie jedne super z gatty,dalam za nie duzo bo 120zl ale material jest super i wygladam w nich naprawde nieźle niechwalac sie tzn wygladalamwiele bym dala zeby kupic wlasnie takie super kryte getry ale albo z niskim stanem albo ciązowe ktoś kojarzy gdzie moge takie dostac? takie mocno kryjące zeby nie bylo widac prześwitów88Ekaterina88 ile jeszcze przed nami he
13.09.2014 Szymonek jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2014-02-25 o 20:18 |
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
małaPaulina,mnie ostatnio tyłek zabolał jak za długo siedziałam u koleżanki i potem szłam do domu. O ludzie,była masakra. Nie wiedziałam czy dojdę w ogóle. A czasem to pośladki zabolą tak jakby zakwasy.
Ze spodniami mam ten sam problem. Jak na tyłku jest ok to na nogach wiszą jak cholera :/ Dlatego nienawidzę spodni kupować,bo zawsze coś.Radziłabym poszukać na Allegro takich spodni ![]() God Of War 20,pytanie czy ciążowy brzuszek,ale skoro tyle dni się utrzymuje to może i tak,choć pewności nie mam,stąd to zdjęcie ![]() 88Ekaterina88,dobry demot ! Po dzisiejszych moich jazdach pokażę dla mojego Tż
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
a to poproszę na pierwszą stronę wątku
![]() http://demotywatory.pl/4203648/Wrzesien
|
#2497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze ze się odezwalas ![]() Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to trafiłaś w samo sedno z tym demotywatorem
Jedynie w 1 dzień świąt mieliśmy stosunek w którym mogłabym zajść W Sylwestra to chyba kupimy torta,bo na 98% wtedy doszło do zapłodnienia Ehh a ja jeszcze niczego nieświadoma mówiłam,że następny Sylwester będzie z kimś a nie sami. Nie miałam akurat na myśli dziecka,bo nie było planowane,ale bardzo chciane,bo jakoś specjalnie się nie zabezpieczaliśmy i doszliśmy do wniosku,że jeżeli dzidzia poczuje potrzebę przyjścia na świat to po prostu się pojawi bez planowania,liczenia dni płodnych czy obserwowaniu śluzu
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#2499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak pojawiło się nasze maleństwo
|
|
#2501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
duchem caly czas . Jutro usiade do kompa i wszystko pododaje. Jutro tez konczy mi sie L4 i w czwartek do pracy wiec bede juz na bierzaco sie odzywac, hihi. jutro tez mam wizyte i usg prenatalne i troche sie martwie czy wszystko jest ok. co do tabelki to w innym watku wrzesniowek mamy taka zrobiona w google docs i kazda mama na bierzaco edytuje swoje dane. moze ktoras z was umialaby cos takiego zrobic ? wkleilabym link do pierwszego postu i kazda by sama zmieniala swoje info wtedy bylo by caly czas na bierzaco ?
|
|
#2502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja niestety nie wiem kiedy moglo dojsc do zaplodnienia, oprocz tego ze w grudniu Pamietam ze w grudniu jak bylismy na wigili u tesciow to mowili nam ze zycza nam by za rok juz bylo o jedna osobe wiecej i tak o to jest dzidzia w brzuchu
|
|
#2503 |
|
Raczkowanie
|
Anesh - ja 03.03 jadę na usg genetyczne. Już nie mogę się doczekać. I przestań myśleć negatywnie! Co miałoby być nie tak?
Ekaterina - a gdzieś spotkałam się z taką sesją. Nawet całkiem fajna. Mamy w rodzinie panią fotograf więc może się do niej uśmiechnę... ![]() Metamfetaminax - jaki masz fajny brzuszek! Co do kłaków na brzuchu - niestety też mi się porobiły i to dużo do tego te żyły na piersiach...Carolciuska - jaką Ty masz figurę Roza - eh te teściowe nie przejmuj się. Twoja sprawa co i kiedy zrobisz, nie jej.A ja tak siedzę i przeglądam sobie sukienki bo pod koniec kwietnia idziemy na wesele. Pewnie do tego czasu już się brzucho wysadzi. Tak jak pisałam do chudziutkich nie należę i sama nie wiem w jakim stylu wybrać. Może mi coś doradzicie? Nie chciałabym się jeszcze dodatkowo pogrubiać sukienką. Wiadomo - eksponować brzuch to jedno, eksponować niedoskonałości to drugie ![]() Taka http://www.lovemum.pl/products/sukie...seraphine-enja czy taką? http://www.lovemum.pl/products/sukie...ssom-turkisowa Edytowane przez Miminek Czas edycji: 2014-02-25 o 21:16 |
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
88Ekaterina88, Ja po tym nieszczęsnym pustym jaju nie chciałam planować. 2 miesiące po tym Tż bał się czasem nawet ze mną kochać,żebym nie zaszła w ciążę,powiedziałam,że tabsów łykać nie będę więc zaczęły się prezerwatywy i czasem co miesiąc modliłam się żeby okres nie nadszedł. I ciągle było rozczarowanie.A jak już przestałam myśleć czy okres nadejdzie czy nie,rozregulował mi się cykl z 28 na 26 dni tak nagle zaszłam niespodziewanie w ciążę
I to w miesiącu gdzie najbardziej uważaliśmy z tych wszystkich razów Wszyscy myślą,że to wpadka a to nieprawda przecież moje dziecko jest bardzo chciane i to od momentu,kiedy jeszcze nie połączyły się nasze komórki,tylko po prostu się nie staraliśmy Tamtym razem zaszłam w ciąże w 2 dniu cyklu a teraz w 6 dniu,gdzie teoretycznie nie powinno się to zdarzać małaPaulina,życzenia się spełniają Czasem nawet te palnięte bezmyślnie. Ja dostałam na święta od siostry książkę z dedykacją dot. spełniania marzeń,ale podtekst był wiadomy I się spełniło Miminek, mam nadzieję tylko,że to na pewno ciążowy Myślę,że za szybko,ale siostra chudzielec jakich mało przecież też już na początku 3 miesiąca miała brzuch niby wzdęty,ale już ciążowy. W poprzedniej nieudanej ciąży lekarz już w 7 tc powiedział mi" o brzuch zaczyna rosnąć widzę". Z powietrza się nie bierze i jakoś stopniowo musi rosnąć żeby wyskoczył taki duży w końcu Z żył to akurat się cieszę,bo to był mój pierwszy objaw ciąży po zapłodnieniu,ale z tych włosów niekoniecznie Co do sukienki to wybrałabym tą pierwszą
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Meta wiadomo, czasami lepiej się nie napinać i nie napalać, to czasami szybciej pojdzie i to pozytywnie
Super, że się teraz udało i to najważniejsze ![]() U mnie też było nerwowo, bo ciągle nic i nic, przez cykle 35 dniowe, aż w końcu sie wspomogam testami. A najlepszy był tekst meża, ktory po zrobionym teście ciażowym pozytywnie, poszedł do łazienki, obejrzał go raz jeszcze i mówi: To jednak moje plemniczki są dobre ![]() Miminek najlepiej kup sukienkę przed ślubem, zmierzysz i dopasujesz na spokojnie, teraz to nie wiadomo czy trafisz
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co to za czarnowidztwo znowu? Nie dołować się, nie stresować i nie wymyślać. Wszystko będzie ok.
Cytat:
Nie uśmiech mi się wydawać sporej ilości gotówki na sukienkę, którą założę pewnie raz.
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to codziennie słyszę,że mojego Tż plemniki są zaje... i w ogóle najlepsze
Ale ja i tak jestem zdania,że to moja komórka jest lepsza,bo w końcu od perfekcyjnej istoty jaką jest kobieta ![]() Za to nigdy mu nie zapomnę jak zrobiłam pierwszy test a tam kreska widoczna pod światłem(a bo przed okresem i wieczorem robiony,to gołym okiem widać nie było i test wyciągnęłam po 30 min. ze śmietnika,bo liczyłam,że wynik od razu musi być ciemny a tam na pierwszy rzut oka nie było nic) i on powiedział"nic nie ma,nie nakręcaj się" i dzień przed @ zrobiliśmy drugi i ta krecha robiła się coraz wyraźniejsza a on zobaczył,że na teście jest link do filmiku na Youtube jak go wykonać i musiał sprawdzić z ciekawości czy serio taki istnieje I był w takim szoku,że jedyne co mi powiedział"Ale tu kreski nie ma","to cień,gdzie po 2 minutach wynik,jak tu jest napisane,że po 5","bo za jasna a pamiętasz tamtym razem była wyraźnie czerwona?" i nie docierało,że znowu test robiony po południu aż zaczęłam rzucać w niego testami,opakowaniami to mnie wziął na ręce i pierwszy raz w życiu tak się wzruszył
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrobiłam w dniu spodziewanej @ o 23:30 jak z pracy wrociłam i co ? też robila sie i robiła baaaaardzo powoli aż w końcu krecha jak ta lala a potem dla pewności powtorzyłam w sobotę i szał telefony do rodziny i do kuzynki kilka blokow dalej ![]() Fajne uczucie
|
|
#2509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- A w ogole to sie wkurzylam wlasnie, weszlam na swoje konto i patrze, a dostalam tylko przelew wynagrodzenia... Z tego co wiem, powinnam dostac podstawe plus premie - srednią z 12 miesiecy. Jako, ze moje wynagrodzenie miesieczne skladalo sie zawsze w tym jakze za☠☠☠istym banku z podstawy i premii. Musze jutro zadzwonic do kadr, bo mi sie na noc podnioslo cisnienie.... wrrrrr a poza tym wlasnie zobaczylam w systemie on line moje wyniki badan i mam kilka rzeczy poza norma, np bakterie w moczy max 130 a ja ponad 300... wrrr, ale jakby bylo cos niebezpiecznego to pewnie by do mnie dzwonili- tak mysle... noooo streeeessss. wdech, wydech........ |
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
88Ekaterina88,haha no u mnie tak samo
Najpierw pojawiła się krecha w obszarze gdzie powinna wyjść ta ciążowa,potem przeskoczyła na nieciążową to już straciłam na minutę nadzieję a potem zrobiły się dwie I oczywiście miałam nie mówić nikomu ale nie umiałam trzymać języka za zębami i wśród moich bliskich wieści szybko się rozniosły. Tż mówił,że wytrzyma do 3 miesiąca: a pękł po 3 dniach i pierwsze co powiedział kolegom z pracy,kolegom z poza pracy a potem dopiero mamie A nasze mamy rozgadały to dalej i dalej... W sumie jego mama ma się czym szczycić w końcu pierwszy wnuk a moja tylko liczy na dziewczynkę,bo jednego chłopca już ma od mojej siostry Ale mimo to chodzi bardziej dumna niż ja Niby robienie głupiego testu,ale takie momenty się pamięta Chyba nawet przy 5 ciąży będzie zawsze ten ucisk w żołądku i chwilowy bezdech po zobaczeniu 2 kresek ![]() carolciuska,nie nerwuj się Dowiedz się w kadrach co jest grane. I nie stresuj się wynikami,ja wiele się nie znam na nich,ale jeżeli masz dobrego lekarza to by zadzwonił i Cię poinformował,że coś nie gra i masz się stawić na wizytę no stress
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-02-25 o 22:26 |
|
|
|
#2511 |
|
Zadomowienie
|
Słyszalyście to dziewczyny? Koniecznie obejrzyjcie teledysk.
Ja sie ostatnio poplakalam jak głupia. http://www.youtube.com/watch?v=-2U0I...ature=youtu.be |
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Meta moj też po 1 teście miał milczeć, a poszedł do pracy a z nim pracuje już maż jego kuzynki bo też znejdzają do de i wlaśnie jego zona urodzila i ten pyta się mojego tak poprostu jak się czuję, a moj usmiech od ucha do ucha i smiech, to tamten już wiedział ja szłam na 2 zmiane do pracy i ich mijałam na co mąż kuzynki do mnie : jaką ładna mamy pogodę Chłopy to nie umieją kłamać ![]() carolciuska spokojnie, napij sie wody i pod kolderkę, nie warto się nerowować a jutro sie wyjasni ![]() Dobranoc
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam swój pierwszy test w sylwestra,co by wiedzieć na co sobie mogę pozwolić
.Kupiłam taki elektroniczny,był 4 razy droższy od klasycznych,wynik:Nie jesteś w ciąży.No to 4 piwka sobie poszły i coś tam jeszcze.Ale tydzień później dalej @ brak.Kupiłam najzwyklejsze,dwa w komplecie.I piękne kreseczki.Pierwszy mógł nie wykryć jeszcze ciąży,bo wszystko wskazuje na to,że do zapłodnienia doszło w 26 dniu cyklu,czyli w dniu niepłodnym,cykle mam 28-32 dniowe.No a jednak.Morał z tego taki,że każdy dzień cyklu jest płodny
|
#2514 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski!
Widzę się rozgadałyścieeee, ale nadrobiłam! Byłam dzisiaj na badaniach, krew pobrana, teraz w pracy do 8:00 Ja robiłam test ciążowy z myślą "sprawdzę czy mogę chlać w święta" no i nie mogłam Test zrobiłam w 20dc i wyszedł cień, ale widoczny Cykle miałam od deski do deski, a że znam swój organizm bardzo dobrze - to, że tak powiem, czułam to w moczu
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak ja robiąc swój test w sylwestra. I też już nie mogłam Ale tak jak piszesz cykle miałam też bardzo regularne i pomimo że było to dzień przed @ to miałam jakieś przeczucie . Kloce się z łóżkiem, wietrze i przewracam z boku na bok. Otworzyłam okno i chyba po tych wczorajszych nerwach zaczelabym coś działać a tu północ. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz co? Zjadła bym arbuza - cały luty mnie to męczy!
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie oglądałam zapraszam do stołu i co chwilę Zjadlabym co innego ;-) ale wiem na pewno, że jutro robie kurczaka z mascarpone bo jak nie to chyba nie wytrzymam.
Arbuza gdzieś widziałam ostatnio i nawet się zdziwiłam że jest dostępny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Ja chyba uciekam spać bo jeszcze chwila a odwiedzę lodówke i skończy się to źle hehe życzę Ci Kochana spokojnej pracy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2519 |
|
Rozeznanie
|
A ja spać nie mogę
kicha jakaś... Obudziłam się o 4 glodna i ledwo siusiu zdążyłam....Już zjadłam 3 tosty, danio, i 2 banany...i próbuje spać dalej ale chyba się nie da :/ A do tego kichnelam przed chwilą leżąc na lewym boku i tak mnie prawy jajnik? Zabolal że nie wiem teraz będę się martwić czy wszystko dobrze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
88Ekaterina88,o tak nie potrafią kłamać za cholerę
Ja się sama domyśliłam,że powiedział,bo jakoś tak podejrzanie ze swoim przyjacielem się umówił na piwo,gdzie zazwyczaj nie mają czasu się ugadać A potem jak spotkaliśmy się ze znajomymi jakoś dziwnie nikt nie zapytał czy wypiję piwo albo czy pójdę z kimś zapalić Wtedy już wiedziałam ![]() Aneta???,nawet znajomość cyklu czasem nie pomaga,tak dla tych co myślą oby nie wpaść Ja już 2 razy się na tym przejechałam,bo przecież nie ma dni płodnych w 5-6 dniu cyklu Denaris,ex Tż ? ;> przepraszam za pytanie,ale jakoś pomyślałam,że może się pomyliłaś pisząc to? Ja w sumie nie musiałam testu robić,bo ja od początku wiedziałam,że jestem w ciąży Tylko teraz jakoś to do mnie nie dociera,bo wszyscy w koło rzygają a ja nie ! Monika,mnie przy kichaniu też czasem tak zakłuje tak samo jak zakaszlę Najlepiej skulić się wtedy ![]() A ja dzisiaj pół nocy nie spałam i widzę nie ja jedna... Martwię się cholernie o dzidzię(jak zwykle tydzień przed wizytą). Wpadłam wczoraj w doła i dosłownie płakałam,że przez ten brak objawów ja nie czuję tej ciąży. Wiem,że to chore ale ja jestem straszna panikara ;( Chyba wezmę z 50 tys. kredytu i kupię sobie ultrasonograf,żeby codziennie się badać. Ale tydzień będę spokojna i po tygodniu znowu wpadnę w schizę. Ehh.. Przez to wszystko nawet wczoraj z Tż nie chciałam gadać a on do dziś się domyśla co mi jest i na każde jego co się stało jest tylko"nic! a co miało się stać" i w ryk masakra.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

.

2. foto to już z podwiniętą koszulką i widocznym brzuszolkiem 

,nie podobaja mi sie,źle na mnie leza i chyba sobie kupie zwykle biodrowki tylko ze juz wiekszy rozmiar ech
tzn wygladalam

do tego te żyły na piersiach...
nie przejmuj się. Twoja sprawa co i kiedy zrobisz, nie jej.
Nie chciałabym się jeszcze dodatkowo pogrubiać sukienką. Wiadomo - eksponować brzuch to jedno, eksponować niedoskonałości to drugie 

Cykle miałam od deski do deski, a że znam swój organizm bardzo dobrze - to, że tak powiem, czułam to w moczu