|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Dzień dobry dziewczyny
![]() Wczoraj trochę sie z tztem posprzeczalismy, ale pogodzilismy sie juz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem do kogo Gianna wysłała info więc:
o 4 pisała, że jest na porodówce, pod ktg i że ma dziś urodzić!!! Kciukiiii ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć.
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
Gina trzymamy kciuki ;-)
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
"U mnie nadal w sumie cisza,dostalam wlasnie druga dawke antybiotyku,rozwarcie na 4cm ale skurcze dla mnie slabe nawet usnelam przez jakis czas,teraz polozna mnie zbadala cholernie delikatnie;/ i czekam na obchod lekarze maja zdecydowac czy podac cos na rozkrecenie skurczy.Dzwonialam tez do mojej ginki ma wejsc do mnie miedzy operacjami."
![]() Ja pierdzielę, miałam nadzieję, że już po i że ma nagrodę już przy sobie ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Kluska wielkie dzieki za smska ![]() ![]() ![]() jak mala zasnie to Wam cos napisze
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Basiu napisałam do wszystkich do których mam kontakt - poza Izą, Mysią i Kami bo już się odezwały na forum
![]() Dzięki za podpowiedź o herbatce, na spacerze pójdziemy do apteki i spróbujemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Gianna no to trzymamy kciuki. oby poszlo szybko
![]() Już sie dobrze czuje. To był jednorazowy spadek formy. Jakby cos to mama blisko pracuje. A tż pracuje teraz na 2.30 w nocy tak wiec koło 10,30 jest juz w domu. Nie ma dramatu ![]() Edytowane przez tasia02 Czas edycji: 2014-02-26 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vanessa nie chce spac wlasnie oglada reklamy jakie te dzieci kumate sa
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
hej.
kluska dzieki za sms ![]() gianka kochana mocno trzymamy kciuki zeby dzis już się Natka urodziła! ![]() aga jak tam u ciebie??? mysia,yss lepiej sie czujecie? ziajka za zawsze sprawy papierkowe załatwiam od razu, nie lubie odkłądac na ostatnią chwile,zreszta ze wszystkim tak,ja w gorącej wodzie kapana ![]() tasia kciuki za tate,oby szybko wyzdrowiał. no i ty tam uwazaj na siebie. a co do mysz to ona jest pomiedzy scianami od kilku miesiecy, nie wiem jak tam zyje ale widac zyje ![]() ruda to miałaś przygode z ropuchami, fuj, ja tam sie nie boje ale brzydze. na jesieni tesciowie mieli ich sporo w domu, nie wiem skad one wyłaziły ale co pare dni wedrowały po domu, na szczescie na góre nie wlazły. ja znowu bez humoru,spałam nawet dobrze,a le Lenka mnie straszy bo cos sie dzis ruszac nie chce. w nocy tez czułam tylko 2 razy, nad ranem miaął czkawke. zawsze jak jem sniadanie to juz sie kreci, dzis nie, pogłaskałam brzuch,niby sie tam przekreciła ale leniwie, zaczynam miec schiza. tz mówi ze przesadzam bo mała pewnie śpi i juz i nie ma co jej budzic. nie wiem,poczekam jeszcze troche.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
kochane wczoraj bylam na badaniach z Wanessa
Siedziala spokojnie zaraz weszlismy na pobieranie krwi ( kolezanka mi powiedziala ze krew beda pobierac jej z glowki) wiec ja w panice przygotowana na to ze bede wyla razem z nia a Wanessa spokojna . Pani zobaczyla jak z zylami i powiedziala zebym ja mocno trzymala Przy Nas byly 2 panie jena trzymala reke a druga kula ja w raczke bo dobra zyla. Moja corcia nawet nie drgnela ani jednej lzy ani jekniecia .Taka mam dzielna córeczke . mam juz swoje wyniki tsh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TSH MOJE 13,174 po tym wyniku stwierdzilam ze mam wielki cud w domu (czytac Wanesse ) ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- tasia trzymam kciuki za tate i duzo zdrowia dla niego
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-02-26 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Basiu, o maskara z tym tsh
![]() Wania zielna dziewczynka, ciocia kluska jest dumna ![]() Arletko, ja tam myszy lubię więc nie pomogę. zawsze na działce tylko się bałam, że mi wejdzie na łóżko i zgniotę przez sen ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Hej ja tylko na chwilkę,wiem o Giannie bo mi pisała.Pisałam do Agi jak tam w szpitalu,napisała że na poród się na razie nie zanosi ale do domu nie wychodzi,mierzą jej ciśnienie,podają coś na zbicie i akurat jak pisała miała ktg
![]() ![]()
#796 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja już jestem ![]() Arschen - witaj ![]() Aga - uważaj na siebie i nie wracaj bez Jaśminki, wszystko będzie dobrze, trzymam za Ciebie kciuki ![]() Tasia - uważaj na siebie z tymi omdleniami, ja przez to dziadostwo musiałam leżeć w szpitalu, może to tylko przez chwilowe niskie ciśnienie, ja to teraz bardzo kontroluje. Zdrowia dla taty. Gianna - wow, powodzenia! ![]() Basia - faktycznie duże tsh ![]() Nie było mnie długo, wiem, tak to jest jak Cię odetną od świata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moglam Wanessie ta moja tarczyca krzywde zrobic? Wanessie pobierali tsh morfologie ft3 ft4 i witamine d na witamine d czekamy reszte wynikow mam
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-02-26 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Gianna i ja trzymam kciuki
![]() ![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Wyniki Wanessy
TSH 3,160 µIU/ml 0,730 8,350 N FT3 4,94 pg/ml FT4 1,40 ng/dl
#800 |
Zakorzenienie
|
basiu brawo dla Vani,dzielna dziewczynka. chyba samej by mi ise nogi ugieły jakby mi dziecko w główke kłuli.
klusiu no właśnie na sniadanie jadłam kanapke z nutella i nic. ale juz cos sie tam rusza. moz ei taka pogoda i dziecko czuje??nie wiem,ja sama chodze jak lunatyk i wogóle jakos bez zycia.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wania też ma wysokie wyniki, chyba że dla dziecka inne normy są? ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cd wieści od Gianny: " Dostalam oksy leze i czekam skurcze niby sa dla mnie to jeszcze wszystko jest slabe jakies chociaz polozna mowi ze idzie super i ze dobrze reaguje ale ja nie wiem ja jej mowie ze jakos nie czuje jeszcze tak tego;/ no nic bynajmniej cos sie rusza a moj chodzi tylko i mnie rozsmiesza mam tu z nim jeszcze siedze i sie brechtam zobaczymy co bedzie za jakis czas.Poki co podobno mam skurcz za skurczem ale ja chyba jakas kosmitka jestem bo nie czuje az tak tego;/" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
hmmm...tak siedze i siedze, id epozmywac i bede robiła gnizadka na jutro. a jutro spróbuje pączki.
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- gianka! brawo, swietnie idzie! moze wcale nie bedziesz miała bolesnych skurczów!
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
endokrynologa mam we wtorek i tak sie zastanawiam czy isc robic te wyniki ft3 ift4 podobno inne normy sa dla dzieci
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze:
"Dzieki ;*kochane jestescie nie mam tutaj jak wejsc na wizaz bo bym mogla spokojnie z wami popisac a tu jakies blokady a z tel cos nie moge sie polaczyc;/ moze jeszcze uda sie napisac mi poznien bo mam zaraz zaczac spacerowac jak mi odlacza ktg i juz bym mogla bo tak leze od rana i dupa juz mnie boli! " Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
czytalam o tarczycy i tam byla choroba jak zaśniad graniasty i ta nazwa cos mowila mi i sobie przypomnialam ze jak bylam w ciazy z Wiktoria to mnie wypisali ze szpitala w 10 tc z podejrzeniem tego czyli wychodzi na to ze mam tarczyce juz od dawna
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- 17 gosci mamy ![]() zapraszamy odzywajcie sie ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- zmykam. bede podgladac z komurki ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- o teraz 18 gosci
#807 |
Rozeznanie
|
dzien dobry bardzo
![]() ale się tutaj dzieje od rana ![]() GIANNA 3mam kciuki by sprawnie poszło i by poród po tych wszystkich cierpieniach był leciutki i szybciutki ![]() MAMUSIE mam pytanko ![]() jakie butelki kupiłyście dla swoich maluszków? bo ja nie mam żadnej, nastawiłam się na KP ale widzę, że z tym może być ciężko, więc pasuje jakąś butelkę kupić w razie "W" ![]() z gory dziękuję za odp i sorki, że nie cytuję ale strasznie leniwy dzień dziś mam... ale pozdrawiam Was i dnia pełnego radości życzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
17 gości
![]()
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.