Michael Kors - miłośniczki łączmy się :) cz. II - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-25, 15:50   #1801
lilith_ed
Zakorzenienie

Dot.: Michael Kors - miłośniczki łączmy się :) cz. II

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Jest taka możliwość, że to będzie jakiś kolor camel. Dowiedziałam się, że wychodzą i modele i kolory tylko na pewne sklepy, outlety.

Też tak słyszałam, ale wolałabym mieć pewność (co do koloru) niż znów klikać, odsyłać, za stara już na to jestem
lilith_ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 15:52   #1802
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caleczka Pokaż wiadomość
Kurcze szkoda, że nie ma miłości miedzy Wami Marioluś, ale co Ci w nim nie odpowiada..??
Kolor??? - mam wrażenie, że peonia jest bardziej zgaszona
Na zdjęciach wyszedł jaśniej, bardziej ostro. ZW rzeczywistości jest nieco ciemniejszy. W "cieniu" można powiedzieć, że to peony, na słońcu jest jednak nieco jaśniejszy, mniej tej domieszki fioletu w nim.
No właśnie to mi za bardzo nie pasuje i to, że jest ciutkę mniejszy. Ostatnio przyzwyczaiłam się do większych toreb i jakoś dziwnie mi z nim trochę. Chociaż Jet Set RL nie jest od niego wcale większy akurat. Zadecydował chyba najbardziej stosunek ogólnego wrażenia do ceny.
Stary 2014-02-25, 15:57   #1803
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilith_ed Pokaż wiadomość
Też tak słyszałam, ale wolałabym mieć pewność (co do koloru) niż znów klikać, odsyłać, za stara już na to jestem
Rzeczywiście, wszystkie brązy opisują tam jako luggage, a każdy na zdjęciu wygląda inaczej
Stary 2014-02-25, 16:00   #1804
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Raczej online, bo nie widzi mi się jechać do Wawy i możliwe, ze wrócić z niczym
Small czarną z połyskiem, dokładanie TAKĄ.
Chyba nie będę się zbliżać do tego butiku Korsa, bo nigdy tej brakującej reszty nie odłożę
Dokładnie taką samą mam na liście A była gdzieś taniej, że Ci się wzięła i wyprzedała? Też wolałabym nie wracać z niczym

Kurczę marzę o Celinie, ale czy wytrzymam i uzbieram Najśmieszniejsze, że mąż powiedział, że mu się Antigona bardziej widzi

No z tym Korsem to teraz ryzyko

Cytat:
Zwykłego nie mam, ale ten będzie mniejszy, bo jest ciut mniejszy od multifunktion.
No to w sumie dobrze, bo wolę trochę mniejsza niż większą
Stary 2014-02-25, 16:00   #1805
caleczka
Moda

Cytat:
Na zdjęciach wyszedł jaśniej, bardziej ostro. ZW rzeczywistości jest nieco ciemniejszy. W "cieniu" można powiedzieć, że to peony, na słońcu jest jednak nieco jaśniejszy, mniej tej domieszki fioletu w nim.
No właśnie to mi za bardzo nie pasuje i to, że jest ciutkę mniejszy. Ostatnio przyzwyczaiłam się do większych toreb i jakoś dziwnie mi z nim trochę. Chociaż Jet Set RL nie jest od niego wcale większy akurat. Zadecydował chyba najbardziej stosunek ogólnego wrażenia do ceny.

Gdybym nie miała Peonii to chętnie zaadoptowałabym to niechciane dziecko a tak dwójka w tym samym kolorze No nic szkoda - jest na prawdę piękny...:lov e:
Napisz jeśli możesz - jak suwak - czy nie razi w końcu jesteśmy przyzwyczajone do modelu bez zapięcia...- jak chodzi itd.
caleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 16:07   #1806
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
A widzisz, ile osób tyle upodobań Chociaż rączki ma też fajne, długie, swobodnie na ramię można założyć.
Cytat:
Napisane przez caleczka Pokaż wiadomość
Gdybym nie miała Peonii to chętnie zaadoptowałabym to niechciane dziecko a tak dwójka w tym samym kolorze No nic szkoda - jest na prawdę piękny...:lov e:
Napisz jeśli możesz - jak suwak - czy nie razi w końcu jesteśmy przyzwyczajone do modelu bez zapięcia...- jak chodzi itd.
Zamek fajny, lekko chodzi, nie jest widoczny na zewnątrz, wygodny.
Stary 2014-02-25, 16:09   #1807
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Dokładnie taką samą mam na liście A była gdzieś taniej, że Ci się wzięła i wyprzedała? Też wolałabym nie wracać z niczym

Kurczę marzę o Celinie, ale czy wytrzymam i uzbieram Najśmieszniejsze, że mąż powiedział, że mu się Antigona bardziej widzi

No z tym Korsem to teraz ryzyko

Nie, na tej stronce się wyprzedała. Jest tylko medium za 5,2. Nie wiem czemu medium jest tańsza od small Pewnie jakaś inna skóra..

Jeszcze zostały mi 3 miesiące zbierania i znając moje szczęście czarna będzie wszędzie niedostępna Miałam tak z Korsem - chciałam zawsze czarnego Hamiltona saffiano, kupiłam na % tego mojego i do dziś załuję, więc tym bardziej z Antigoną nie odpuszczę. Taka ma być i koniec A potem zbieram na chabrową Pradę (o ile na żywo nie okaże się straszna)

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 16:25   #1808
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz, ile osób tyle upodobań Chociaż rączki ma też fajne, długie, swobodnie na ramię można założyć.

Zamek fajny, lekko chodzi, nie jest widoczny na zewnątrz, wygodny.
Ja przy moim wzroście nie mogę za bardzo szaleć Inaczej na bank bym brała duże Ważne, żeby na ramieniu można było nosić

Cytat:
Nie, na tej stronce się wyprzedała. Jest tylko medium za 5,2. Nie wiem czemu medium jest tańsza od small Pewnie jakaś inna skóra..

Jeszcze zostały mi 3 miesiące zbierania i znając moje szczęście czarna będzie wszędzie niedostępna Miałam tak z Korsem - chciałam zawsze czarnego Hamiltona saffiano, kupiłam na % tego mojego i do dziś załuję, więc tym bardziej z Antigoną nie odpuszczę. Taka ma być i koniec A potem zbieram na chabrową Pradę (o ile na żywo nie okaże się straszna)
W ogóle ceny dziwne (pomijając ich wysokość ). Tyle skór, rozmiarów i weź tu kobieto wybierz jedną

No z Antigoną to lepiej od razu trafić w sedno A nie boisz się, że sflaczeje? Chabrowa Prada mówisz? Może być cudo, a może być i porażka Mi się taka selmutka jeszcze widzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg selmutka.jpg (79,1 KB, 52 załadowań)
Stary 2014-02-25, 16:35   #1809
Mariola13
Zakorzenienie

Czy ktoś może mnie oświecić o co chodzi ze zwrotem do Selfridges?? Według opisu wygląda, że zwrot jest darmowy. Należy zgłosić na stronie chęć zwrotu oni przysyłają etykietę, trzeba ją nakleić na paczkę i zadzwonić do dhl i go wezwać. Tylko, że dhl pyta o numer klienta-płatnika. Na tej etykiecie go nie ma. Skąd go wziąć???
Nie znam za dobrze angielskiego i za chwilę coś mnie trafi.
http://www.selfridges.com/en/StaticP...%20conditions/
Stary 2014-02-25, 16:36   #1810
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:

W ogóle ceny dziwne (pomijając ich wysokość ). Tyle skór, rozmiarów i weź tu kobieto wybierz jedną

No z Antigoną to lepiej od razu trafić w sedno A nie boisz się, że sflaczeje? Chabrowa Prada mówisz? Może być cudo, a może być i porażka Mi się taka selmutka jeszcze widzi
Oglądałam na yt filmik jak laska mówiła o tej torebce (czarna z połyskiem) i jej nie flaczała. Ale poczytam sobie różne opinie w sieci zanim kupię. Eh, dzisiaj miałam na koncie nawet więcej niż potrzeba na nią, ale rachunki sporo "zjadły"

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Stary 2014-02-25, 16:47   #1811
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ktoś może mnie oświecić o co chodzi ze zwrotem do Selfridges?? Według opisu wygląda, że zwrot jest darmowy. Należy zgłosić na stronie chęć zwrotu oni przysyłają etykietę, trzeba ją nakleić na paczkę i zadzwonić do dhl i go wezwać. Tylko, że dhl pyta o numer klienta-płatnika. Na tej etykiecie go nie ma. Skąd go wziąć???
Nie znam za dobrze angielskiego i za chwilę coś mnie trafi.
http://www.selfridges.com/en/StaticP...%20conditions/
Współczuje całej sytuacji...Ja niczego nie odsyłałam na Selfridges. A zamawiałam kilka razy różne cuda. Generalnie, wg mnie jest drogo tam...

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2014-02-25 o 16:48
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 16:49   #1812
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Współczuje całej sytuacji...Ja niczego nie odsyłałam na Selfridges. A zamawiałam kilka razy różne cuda. Generalnie, wg mnie jest drogo tam...
No jest drogo. Wydrukowałam tę wygenerowaną etykietę zwrotną ale nigdzie nie widzę ich numeru klienta
Stary 2014-02-25, 19:30   #1813
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
No jest drogo. Wydrukowałam tę wygenerowaną etykietę zwrotną ale nigdzie nie widzę ich numeru klienta
A na Twoim koncie?
Stary 2014-02-25, 19:42   #1814
audytywna
Przyczajenie

Dziewczyny,
Podobno w czwartek otwieraja Korsa w Poznaniu. Wiecie cos na ten temat? ; )
PS jestem tu zupelnie nowa, wiec milo mi Was wszystkie powitac
audytywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 19:59   #1815
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
A na Twoim koncie?
Nic nie ma. Mąż do nich zadzwonił i dowiedział się, że zwrot nie jest darmowy. Trzeba za niego zapłacić, a jak powiedział, że w takim razie wyśle pocztą to facet powiedział, że tylko dhl Koszt najtańszej wysyłki dhl to 650zł. Jutro więc wysyłam paczkę pocztą i tyle. Polecona priorytetowa za potwierdzeniem odbioru 85zł.To jeszcze do przeżycia.
Cytat:
Napisane przez audytywna Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Podobno w czwartek otwieraja Korsa w Poznaniu. Wiecie cos na ten temat? ; )
PS jestem tu zupelnie nowa, wiec milo mi Was wszystkie powitac
No niby otwierają, ale co chcesz więcej wiedzieć?
Stary 2014-02-25, 20:05   #1816
audytywna
Przyczajenie

Np czy bedzie jakis event, promocja itp.Czy bylyscie w sklepie w Warszawie? jak z obsluga klienta i asortymentem? ; ) dzieki za pomoc
audytywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 20:08   #1817
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez audytywna Pokaż wiadomość
Np czy bedzie jakis event, promocja itp.Czy bylyscie w sklepie w Warszawie? jak z obsluga klienta i asortymentem? ; ) dzieki za pomoc
W Warszawie byłam, obsługa była bardzo miła. Jaka będzie w Poznaniu to zależy, jacy ludzie będą pracować. Z tego co mi powiedział kierownik z Warszawy to nie mają promocji z okazji otwarcia nowych butików, jedynie jakiś gadżet typu torba reklamowa przy zakupie od 1.000 zł
Stary 2014-02-25, 20:09   #1818
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Nic nie ma. Mąż do nich zadzwonił i dowiedział się, że zwrot nie jest darmowy. Trzeba za niego zapłacić, a jak powiedział, że w takim razie wyśle pocztą to facet powiedział, że tylko dhl Koszt najtańszej wysyłki dhl to 650zł. Jutro więc wysyłam paczkę pocztą i tyle. Polecona priorytetowa za potwierdzeniem odbioru 85zł.To jeszcze do przeżycia.

No niby otwierają, ale co chcesz więcej wiedzieć?
Ale się cenią..
Oby wszystko poszło szybko i sprawnie

Stary 2014-02-25, 21:07   #1819
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się cenią..
Oby wszystko poszło szybko i sprawnie
Oby, ale nie lubię takich akcji. Już więcej nic tam nie zamówię
Stary 2014-02-25, 21:13   #1820
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Oby, ale nie lubię takich akcji. Już więcej nic tam nie zamówię
Ja nic tam nie odsyłałam...ale coś tak czułam, że wysylka nie bedzie darmowa...Cenią się bardzo. Uważam, że za bardzo za drogo. 850 zł za kuriera...
Rozumiem Twoją wściekłośc...

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2014-02-25 o 21:15
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-25, 21:25   #1821
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nic tam nie odsyłałam...ale coś tak czułam, że wysylka nie bedzie darmowa...Cenią się bardzo. Uważam, że za bardzo za drogo. 850 zł za kuriera...
Rozumiem Twoją wściekłośc...
Jeszcze raz czytam ich regulamin i przy zwrocie z terenu UE nie ma nic wspomniane, że zwrot jest płatny, a tylko info, że jeśli nie skorzysta się z ich etykiety, a wybierze się przesyłkę pocztową czy inną to koszt pokryje nadawca czyli ja. Z kolei przy warunkach zwrotu z krajów spoza UE jest wyraźnie napisane, że zwrot jest płatny.
Kurdę, czyli powinnam mieć zwrot darmowy z tego wynika, tylko dhl chce ode mnie numer klienta Self. na przesyłki zwrotne. Podobno to numer 9-cio cyfrowy zaczynający się od 95 lub 96.
Stary 2014-02-25, 22:54   #1822
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Jeszcze raz czytam ich regulamin i przy zwrocie z terenu UE nie ma nic wspomniane, że zwrot jest płatny, a tylko info, że jeśli nie skorzysta się z ich etykiety, a wybierze się przesyłkę pocztową czy inną to koszt pokryje nadawca czyli ja. Z kolei przy warunkach zwrotu z krajów spoza UE jest wyraźnie napisane, że zwrot jest płatny.
Kurdę, czyli powinnam mieć zwrot darmowy z tego wynika, tylko dhl chce ode mnie numer klienta Self. na przesyłki zwrotne. Podobno to numer 9-cio cyfrowy zaczynający się od 95 lub 96.
Jeśli dostarczyli Twoją przesyłkę również dhl to na liście przewozowym powinien widniec ten ich numer klienta

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-25, 23:24   #1823
sylion
Raczkowanie

Mnie numer klienta dyspozytorka znajdywala po adresie, jednak to były krajowe paczki. Ostatnio na poczcie odmówiła mi klientka przyjęcia paczki odsylanej do amazon, mimo ze maja z nimi mowę.

Stary 2014-02-26, 00:17   #1824
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Jeśli dostarczyli Twoją przesyłkę również dhl to na liście przewozowym powinien widniec ten ich numer klienta

Tak, dostarczał mi dhl. No właśnie tam był jeden 9-cio cyfrowy numer, a kobieta na infolinii mi powiedziała, że to numer eksportowy, a do nich musi być importowy
Cytat:
Napisane przez sylion Pokaż wiadomość
Mnie numer klienta dyspozytorka znajdywala po adresie, jednak to były krajowe paczki. Ostatnio na poczcie odmówiła mi klientka przyjęcia paczki odsylanej do amazon, mimo ze maja z nimi mowę.

Po adresie nie chciała, bo niby nie mogła wejść czy coś
Stary 2014-02-26, 08:09   #1825
Marigold19
🦄

Mariola,

"1. EU returns

A pre-paid returns label will be included in your original delivery parcel. On this label there will be details for contacting your carrier and their delivery partner to organise a convenient time to collect your return parcel and instructions to prepare your parcel for return."

A nie masz w paczce takiej naklejki do zwrotu? Bo powinnaś mieć wedle tego, co tu jest napisane.

Edit: w tej paczce z torebkę of corz. Gdzieś na dnie razem z fakturą?

Edit2: Sorki jak pytam o rzeczy oczywiste, ale tak zrozumiałam, że wydrukowałaś coś, a wydrukować powinnać jedynie formularz zwrotu a etykietę na paczkę powinnaś mieć w paczce

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2014-02-26 o 08:16
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:03   #1826
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Mariola,

"1. EU returns

A pre-paid returns label will be included in your original delivery parcel. On this label there will be details for contacting your carrier and their delivery partner to organise a convenient time to collect your return parcel and instructions to prepare your parcel for return."

A nie masz w paczce takiej naklejki do zwrotu? Bo powinnaś mieć wedle tego, co tu jest napisane.

Edit: w tej paczce z torebkę of corz. Gdzieś na dnie razem z fakturą?

Edit2: Sorki jak pytam o rzeczy oczywiste, ale tak zrozumiałam, że wydrukowałaś coś, a wydrukować powinnać jedynie formularz zwrotu a etykietę na paczkę powinnaś mieć w paczce

No właśnie w paczce poza fakturą nie ma nic więcej. Raz jeszcze przed chwilą ją przeryłam
Zwrot na ich stronie kończy się wydrukiem takiej etykiety, którą mam nakleić na paczkę, tylko, że jak dzwonię do dhl to chcą numer klienta Self., a na tym czymś co miałam wydrukować i przykleić tego nie ma
Takie coś mi się drukuje jako etykieta zwrotna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg self.jpg (46,0 KB, 25 załadowań)
Stary 2014-02-26, 09:26   #1827
Sam To Nazwij
Rozeznanie

Cytat:

No właśnie w paczce poza fakturą nie ma nic więcej. Raz jeszcze przed chwilą ją przeryłam
Zwrot na ich stronie kończy się wydrukiem takiej etykiety, którą mam nakleić na paczkę, tylko, że jak dzwonię do dhl to chcą numer klienta Self., a na tym czymś co miałam wydrukować i przykleić tego nie ma
Takie coś mi się drukuje jako etykieta zwrotna
ale kosmos z tym zwrotem Współczuję Mariola
Sam To Nazwij jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:32   #1828
ParashuteEffect
Rozeznanie

Cytat:
I jak cenowo?
w Vitcac - celine trapeze - 7200 napewno (jest tam taka jedna piekna w kolorze pistacja-szarosc-bez)
phantom - chyba 8-9 tys
ze zwyklych skor
te z pony, wez i td - drozej

mi sie wlasnie marzy celine albo antogona, bardzej celine. wiec musze zebrac sily i wystawic moje 2 korsiaki)
Stary 2014-02-26, 10:51   #1829
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sam To Nazwij Pokaż wiadomość
ale kosmos z tym zwrotem Współczuję Mariola
Jakoś sobie z nimi poradzę Ale to na pewno moje pierwsze i ostatnie zamówienie u nich.
Stary 2014-02-26, 10:57   #1830
Marigold19
🦄

Mariola, ja Ci mogę zredagować maila do nich jak chcesz. Bo ja po ang mówię i piszę, myślę że po mailach się dogadacie

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości