|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Eydrith - dziękuję za wiadomość
![]() Malwiska a jaka to firma tego wózka bo niedowidzę -ale tak z wyglądu to bardzo ładny jestem wykończona najchętniej to poszłabym spać jak tylko mogłabym usnąć :/ -oczy mi się zamykają a spać nie mogę zrobiłam już obiad i babeczki takie pyszne (chyba ) jeszcze tylko muszę mielone na jutro zrobić ale czekam aż mi się mięso rozmrozi bo jutro to czasu nie będę mieć w piątek też więc to obiad na 2 dni musi być jeszcze się pochwalę, że jak nie będzie żadnej katastrofy to w piatek jedziemy zamawiać meble |
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
masz linka do strony producenta - tyle że on nie sprzedaje tylko prowadzi dystrybucje na sklepy http://camarelo.pl/ |
|
|
|
|
#873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tam się urodziłam i wychowałam. Od niemal 3 lat na Ursusie mieszkam sle jak wracam na Pragę to spokój mnie ogarnia. Nie ma jak znajome kąty... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
malwiska gondola od spodu Ci się nie pobrudzi (jeśli o to Ci chodzi) chyba że zamierzasz biegać po deszczu i błocie... A wózeczek bardzo ładny tak na oko A na czym polega funckja kołyski? znaczy jak to działa?
|
|
|
|
|
#875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu jest recenzja i trochę opinii http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/w...k-uniwersalny/ |
|
|
|
|
#877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spód jest plastikowy więc sie nie martwie, bardziej matre na bok - od połowy w górę jest materiał. I własnie w jednym materiał jest czarny, a w drugim jasny siwy i taka oto różnica między tymi wózkami
Edytowane przez malwiska Czas edycji: 2014-02-26 o 13:34 |
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
malwiska bardzo ładny wózek
ja po zakupach ![]() właśnie zjadłam 3 pączki z biedry ![]() a w ogóle to sobie na ciuchach kupiłam dwie bluzki na ramiączkach na lato i za obie zapłaciłam.. UWAGA! .. 2zł dla córeczki nic nie było fajnego
|
|
|
|
#880 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
u nas w stacjonarnym slepie koszt to niecałe 1300zł a drugiego nie całe 1400 (plus oczywiscie, moskitiera, folia przeciwdeszczowa, przyrycie na nóżki do spacerówki i uchwyt do parasolki)- może na necie znalazłabym tańszy ale tu mam pod ręką w razie jakiejkolwiek reklamacji.
A cena i tak przystępna jak na nowy wózek. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest drogi
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
oby dwa są 2w1 mogę tylko zdjęcie jedno dałam ze spacerówką a drugie już bez
ogólnie jakbym dokupiła fotelik z tej firmy to będzie 3w1 - ale ja fotelik chce maxi cosi plus bazę więc musze domówić tylko adaptery - cena około 60zł za adaptery i wtedy mogę wpiąć fotelik maxi cosi
|
|
|
|
#884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam do posta 525 i nadal jestem w czarnej... z nadrabianiem
Cytat:
fajne rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczne brzuszki wklejacie, mój to chyba z grupy większych, chociaż jestem ledwo kilogram na plusie jak mi się uda to zaraz w końcu fotkę zrobię i potem pokażę![]() a teraz zmykam grzać mężowi gołąbki, bo mówił, że będzie ok. 14.
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
Też widziałam ten wózek w sklepie jak oglądałam swój i wygląda całkiem porządnie, powinien dobrze służyć
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo fajny wózek Zapisuje na liście "wózków branych pod uwagę" ![]() Pytanie za 100 punktów: Czy to prawda, że w ciąży nie można pić naparu z mięty pieprzowej Ja piję raz na czas, a koleżanka mi powiedziała że nie wolno
|
|
#889 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko
zaszalałyście z postami!! przez 2 dni 20 stron!! Nie mogłam nadrobić!! Gratulacje wszystkim mamom, które już wiedzą kogo mają pod serduszkiem Ale macie duże brzuszki :O Mi z moim chyba najbliżej do Joanny ale mój TP to koniec miesiąca... I połówkowe dopiero za 1,5 tyg. W obwodzie mam chyba teraz 92 cm. A kg na plusie około 3. Dziś nie posiedzę z Wam ale kolejne 2 dni się stąd nie ruszam
|
|
|
|
#890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wisienka faktycznie ten wątek jest jakiś ekspresowy, 3 dni nie minęły a tu prawie 1000 postów ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez sunfire Czas edycji: 2014-02-26 o 14:05 |
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj dostałam płyte z kołysankami instrumentalnymi od beblion - zarejestrowałam się tam żeby dostać jakiś gratis :P i wysłali
niby muzyka poważna ale melodie ładne - takie relaksacyjne może na mojego dziecia to podziała jak teraz będę słuchać
|
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#893 |
|
Wtajemniczenie
|
Malwiska świetny wózek
Fame ja też po zakupach z córką . Cała torba jej A niech dziewczyna się cieszy ![]() Dziękuję, że byłyście łaskawe i nie mam tyle do nadrabiania Córa wygrzebała cienką kurteczkę dla siostry zaraz wam wrzucę ![]() Dziś usłyszałam dziwny tekst od sąsiadki, a mianowicie że będę miała synka, ja do niej, że nie bo będzie Marcelinka a ona do mnie ojej a chciała Pani synka nie ![]() co za myślenie Chore
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja słyszałam z kolei bardzo dobre opinie o trójkołowych wózkach Poza tym BabyJogger specjalizuje się w tych trójkołowych Cytat:
Nie ma co świrować, naprawdę. Gdybyś piła hektolitrami herbatę to też nie byłoby zdrowo, ale nie dajmy się zwariować, raz na jakiś czas można wszystko (no oprócz alkoholu, choć niektórzy lekarze mówią, że łyk wina raz na miesiąc nie zaszkodzi, surowego mięsa, papierosów)
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
Przed chwilka skończyłam czyścić łóżeczko dla naszego maleństwa, bo maz ostatnio przyniósł. Teraz tylko musi je poskładać, ale wątpię żeby się to udało, jakies takie torche rozlazłe mi sie wydaje, musze z mezem to przedyskutować, bo w sumie mam upatrzone tez takie łóżeczko, uzywane, ale mozna zdjąć boki i szczebeli to potem powstaje taki tapczanik. ma wymiary 70x140 wiec wydaje mi się że dłuzej nam by posłuzylo, i nie bedziemy musieli szybciej kupowac czegoś jak dzieciątko wyrośnie z łożeczka to będzie miało juz taki tapczanik ... Co o tym sadzicie?
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i jest ten plus, że możesz zamienić później na tapczanik i spokojnie starczy na 3-4 lata, a nie na góra 2 lata. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#899 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie nie ma co świrować , łyk piwa to ja też wzięłam
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Rozgrzeszona!
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Również rozgrzeszona ![]() To ja też się przyznam Do niedawna (tak z miesiąc temu jeszcze) zdarzało mi się wziąć dwa, trzy machy papierosa raz na dwa dni
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

) 

znaczy jak to działa?

spód jest plastikowy więc sie nie martwie, bardziej matre na bok - od połowy w górę jest materiał. I własnie w jednym materiał jest czarny, a w drugim jasny siwy i taka oto różnica między tymi wózkami 

co za myślenie 
Do niedawna (tak z miesiąc temu jeszcze) zdarzało mi się wziąć dwa, trzy machy papierosa raz na dwa dni