|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
hej snad herby bo kawy nie piję i ciacha ofsianego
Może kiedyś, na razie jeszcze mi się nie przelało Wczoraj już prawie po rozmowie z mamą , ale niestety zaraz zadzwoniła ponownie i się pożarłyśmy i już tylko wnerwa ...
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-26 o 10:53 |
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam dziś dzień myśliciela albowiem poza jazdą z babcią do lekarza, miał to być dzień totalnego nicnierobienia z obiadem ze słoika - lidlowy sos Deluxe do spaghetti, a wyszło, że to neidobrze mi robi jak nie mam co z sobą zrobić. Myślę za dużo. Poza tym boli mnie każda kość, gdyż wyniosłam się do izolatki z łoża małż, i nie przespałam chyba ani jednej minuty No i mimo tego poświęcenia powoli chyba łapię bakcyla od małżyka A miało być tak pięknie .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-26 o 10:36 |
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo coraz więcej nowych twarzy?
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
To pij herbatę z goździkiem i nawaniaj pomieszczenia olejkiem lawendowym, eukaliptusowym itp
|
|
|
|
#366 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuja, Parabelko tło malowane farbą co jeszcze z malowania ściany została a same kfiatki olejną, ja to wogóle mam schizę na punckie czegoś robienia z niczego lub na czymś.I tak pirdykłam z gipsu tu jakieś piramidy na ścianach tam siakieś drzewo ![]() Cytat:
Gorzej jak wspólna kuracja zamieni się w bitwę kto bardziej chuory ..A poważnie zdrówka życzę
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#368 |
|
To ja :)
|
Ta, walnęłam do kuwety
człowiek rano taki nieprzytomny...W pachnącym obco chyba przez te dyskusje. Barowe bardziej No i -panie doktorze, wszyscy mnie tam ignorują...
|
#369 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad bicepsa znalezionego w łazience.
Bogusia, wow, zdolna jesteś! Wpadnij do mnie po jakieś graty do renowacji, ja ciągle coś wywalam
|
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
odnośnie renowacji - NIGDY* sobie nie daruję, że wywaliłam przytachany spod bloku stolik po maszynie, stary, z otwieranym blatem, zaokrąglonymi szufladkami, no ogólnie śliczności tylko go odmalować. zdarłam z niego nawet lakier pod malowanie
* - chyba że znajdę taki sam i już nie oddam ![]() dzień myśliciela mi nie służy, opier.oliłam chuopa w sumie z niczego ale za wszystko co wymyśliłam dziś, i mało co się do nietopsza nie dobrałam, ale w porę odłożyłam komórkę bo miałabym ją na sumieniu ![]() ide się za coś pożytecznego zabrać albo zjeść coś, może humor się poprawi...aaaaaaa zapomłam o imieninach menża
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-02-26 o 13:03 |
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ośrodku kilka godzin w kolejce odczekam z babcią jak nic. ![]() |
|
|
|
|
#372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie piszę bo tam wszyscy takich ekskluzywnych zapachów używają,a ja co np dziś Być Może ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Pewnie niedobrze Ci przez ten ośrodek zdrowia ... Dziewczyny mam pytanie odnośnie perełek to możliwe żeby miniaturka szanela 5 była za 1 zł? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-26 o 13:36 |
||
|
|
|
#373 |
|
Nindżopesz
|
Ja na odwrót, tyle rzeczy bym chętnie wywaliła, zwłaszcza ciuchów, do których nie mam przekonania. Najgorzej jak są w miarę nowe a ja już chcę się ich pozbyć. Przekładam je po kątach przez pół roku a potem i tak wrzucam do kontenerka.
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może ktoś chce wiśniowe glany? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-26 o 13:27 |
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie sądzę |
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie w perełkach było , sprzedawca ma jeszcze inne za 16 zł może nawet bym zakupiła do gruntownych testów ale to za zł jakoś mnie zniechęciło ... |
|
|
|
|
#377 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Raz w życiu misie też tak zdarzyło Super uczucie Przede wszystkim ulgi Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
al eto chyba od tego, że żem coś przemarzła wczoraj, bo taki zimny wiatr piździł ![]() Cytat:
Choć nie! coś mi gdzieś ostatnio mignęło było :![]() Na "lodzie" przeczytałam, ech, nie bądź na lodzie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam lawendę więc mi pasuje.W domu używam jeszcze bardzo często olejku rozmarynowego super odświeża , jałowcowego jak chcę troszkę żywicznego akcentu. No i płuczę usta wieczorem płynem antybakteryjnym oraz nos wodą morską i tfu tfu nie zachorowałam w tym roku co jest baaaaardzo dziwne |
|
|
|
|
#379 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Olejek rozmarynowy też bardzo lubię, podobnie jak pomarańczowy (ten nam schodzi najszybciej, bo i TŻ uwielbia). A na ewentualność kichania aplikuję do kominka olejek z drzewa herbacianego. |
|
|
|
|
#380 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie stoi ten Dom Latających Sztybletów.., na kurzej łapce ? ![]() Cytat:
Miałam podobnie ale teraz wywalam jak leci, no może nie wywalam a daję to tu to tam bo jakoś nie wierzę w to że te ciuchy z kontenerów trafiają do potrzebujących..., no może te najgorsze szmaty..No i staram się teraz trochę ciut rozważniej nabywać następne.. Cytat:
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-26 o 15:26 |
|||
|
|
|
#381 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W stolycy. Ale tak na poważnie zrobiłam czystki jeśli chodzi o graty i nic nie mam.2. do kontenerka wwalam bo w zasadzie wszystko mi jedno co się z nimi dalej stanie, niech sobie nawet ktoś sprzedaje na zdrowie. Sama próbowałam coś tam sprzedawać ale niektóre rzeczy nie idą, szkoda zachodu. Czasami wymieniam na Wizażu ale zazwyczaj kończy się to tak, że wywalam rzecz otrzymaną z wymiany Obecnie mam kilka takich ubrań, z którymi się bujam, dobrze leżą więc się łudzę, że może jeszcze włożę... No i przymałe buty, te to na bank na wymianę ino jeden się u szewca chwilowo kisi.
|
|
|
|
|
#382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdraszczam ![]() Ja wczoraj przemarzłam na pogrzebie ![]() Cytat:
Ja już trochę temu się stamtąd zwinęłam ![]() Zrobiłaś mi dzień Cytat:
|
|
#383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Moje kociska maja starą sprochniałą pufę, jakieś 20 lat ma i więcej. Stoi w salonie. Co roku ma być wywalona, ale zawsze szkoda, bo Tłustek ją wprost uwielbia. Stoi kolo kanapy.Tato wieczorem siedzi na kanapie albo czyta, czy co tam robi czyta, a kocisko wskakuje na pufę, rozciąga się i łapami dziabie, żeby się z nim pobawil. Albo uklada się i śpi. Albo atakuje...no i musi zostać ten strup niestety ![]() Cytat:
. Teraz tylko pytanie czy wyśle te szanele po 1 zl. Już kiedyś tak było, chyba w zeszłym roku czy dwa lata temu, u innego polecanego sprzedawcy...Alien edp pełnowymiarowy w cenie miniaturki, po 20 kilka zl...szybko się sprzedaly, no i ludziska dostali towar
|
||
|
|
|
#384 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No w sumie ehem,ehem, to też była robota Cytat:
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ke?
|
|
#386 |
|
Wtajemniczenie
|
noo, ja lublju takie egipskie klimaty
Też się nad tym zastanawiałam ale se myślę w sumie jestem tu u Was od niedawna to może jakimś swoim szyfrem piszeta i nieskumałam
|
#387 |
|
Nindżopesz
|
Komponowałam się i pacze - o, trochę bicepsa mam
![]() Mam kryzys obiadowy! Co jeść? Żeby było smacznie, zdrowo, nietucząco, z jakimiś warzywami? Zrobiłam sobie dziś chińszczyznę ale zjadłam ją niechętnie i w bólach, planuję kupić kebaba bez bułki i jeść przez trzy dni, planuję robić ciabattę z mozarelką i warzywami na ciepło, wczoraj kupiłam kutaka w miodzie i sezamie (bardzo dobry). Brak mi pomysłów na coś innego... |
|
|
|
#388 |
|
To ja :)
|
Wiedziałam, że tutaj znajdę zrozumienie
![]() Koniec obłedu w pracy na ten miesiąc... Chyba. Dziś mówię do kumpeli: -W poniedziałek przejechał po nas walec, we wtorek cofnął, a dziś jeździ w poprzek i podskakuje. Ona: -Chyba po tobie, na mnie stoi od niedzieli...
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
No oszywiście że zupełnie niepotrzebnie
Cytat:
Na nas zawsze moszna liczyć ![]() ![]() Cytat:
|
|
#390 |
|
grozi wypollizowaniem
|
laski macie jakies pomysły na pozywne i proste dania obiadowe z warzyw?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

Wczoraj już prawie po rozmowie z mamą , ale niestety zaraz zadzwoniła ponownie i się pożarłyśmy i już tylko wnerwa ...

) i kombinuję, co by tu, żeby jeszcze do robo nie iść...

i dnia myśliciela 
A miało być tak pięknie
dekupaż czy malowanie ?
dziękuja, 

Raz w życiu misie też tak zdarzyło