Scent Bar LII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-26, 10:33   #361
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LII

hej snad herby bo kawy nie piję i ciacha ofsianego

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

ale będzie tylko lepiej?

Może kiedyś, na razie jeszcze mi się nie przelało Wczoraj już prawie po rozmowie z mamą , ale niestety zaraz zadzwoniła ponownie i się pożarłyśmy i już tylko wnerwa ...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-26 o 10:53
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:34   #362
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Też kawkuję, gdyż jednak nie mogłam zasnąć, więc zmieniłam pościel, nastawiłam pranie, żeby na mnie czekało gotowe, jak z robo powrócę, pomyłam sanitariaty (w tym kocią kuwetę ) i kombinuję, co by tu, żeby jeszcze do robo nie iść...
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

przeczytałam "pomyliłam sanitariaty"

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

znad wielkiej góry prasowania i dnia myśliciela
też mam dziś dzień myśliciela albowiem poza jazdą z babcią do lekarza, miał to być dzień totalnego nicnierobienia z obiadem ze słoika - lidlowy sos Deluxe do spaghetti, a wyszło, że to neidobrze mi robi jak nie mam co z sobą zrobić. Myślę za dużo. Poza tym boli mnie każda kość, gdyż wyniosłam się do izolatki z łoża małż, i nie przespałam chyba ani jednej minuty No i mimo tego poświęcenia powoli chyba łapię bakcyla od małżyka A miało być tak pięknie .

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-26 o 10:36
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:41   #363
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
:

[/COLOR]Jakoś się obco czuję na "czym dzisiaj pachniesz"...
Bo coraz więcej nowych twarzy?

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Poza tym boli mnie każda kość, gdyż wyniosłam się do izolatki z łoża małż, i nie przespałam chyba ani jednej minuty No i mimo tego poświęcenia powoli chyba łapię bakcyla od małżyka A miało być tak pięknie .
Może trza było małża tam wysłać zapewne zaraz by ozdrowiał
Stary 2014-02-26, 10:46   #364
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
eecch Mamy zasadę, że zachorzany bidak bierze sypialnię - w sumie, ja ustaliłam zasadę jak chorowałam, także to taka asekuracja Coś mi jednak mówi, że już niedługo podzielę jego los
Stary 2014-02-26, 10:50   #365
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
eecch Mamy zasadę, że zachorzany bidak bierze sypialnię - w sumie, ja ustaliłam zasadę jak chorowałam, także to taka asekuracja Coś mi jednak mówi, że już niedługo podzielę jego los
To pij herbatę z goździkiem i nawaniaj pomieszczenia olejkiem lawendowym, eukaliptusowym itp
Stary 2014-02-26, 11:32   #366
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad pośpiechu

zdolnaś bestia dekupaż czy malowanie ?

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Zdolna z Ciebie bestyja
dziękuja,

Parabelko tło malowane farbą co jeszcze z malowania ściany została a same kfiatki olejną, ja to wogóle mam schizę na punckie czegoś robienia z niczego lub na czymś.I tak pirdykłam z gipsu tu jakieś piramidy na ścianach tam siakieś drzewo
Cytat:
No przynajmniej będziecie razem się kurować, tylko kto komu piciu przyniesie Gorzej jak wspólna kuracja zamieni się w bitwę kto bardziej chuory ..A poważnie zdrówka życzę
Stary 2014-02-26, 11:51   #367
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość

No przynajmniej będziecie razem się kurować, tylko kto komu piciu przyniesie Gorzej jak wspólna kuracja zamieni się w bitwę kto bardziej chuory ..A poważnie zdrówka życzę
dzięki

Póki o, tfu tfu tfu, jeszcze jestem na chodzie.
Stary 2014-02-26, 12:09   #368
Murszafka
To ja :)

Cytat:

Ta, walnęłam do kuwety człowiek rano taki nieprzytomny...

W pachnącym obco chyba przez te dyskusje. Barowe bardziej No i -panie doktorze, wszyscy mnie tam ignorują...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 12:12   #369
Redhaired Witch
Nindżopesz

Macham znad bicepsa znalezionego w łazience.

Bogusia
, wow, zdolna jesteś! Wpadnij do mnie po jakieś graty do renowacji, ja ciągle coś wywalam

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 12:44   #370
golden_eye
Wtajemniczenie

odnośnie renowacji - NIGDY* sobie nie daruję, że wywaliłam przytachany spod bloku stolik po maszynie, stary, z otwieranym blatem, zaokrąglonymi szufladkami, no ogólnie śliczności tylko go odmalować. zdarłam z niego nawet lakier pod malowanie i wywaliłam bo chuop się uparł, że mu miejsce zajmuje a takie cudne biurko miałabym teraz wywaliłam w południe a wieczorem się pokajałam że jednak chcę i olewam chuopa, poszłam po stolik i już go nie było

* - chyba że znajdę taki sam i już nie oddam

dzień myśliciela mi nie służy, opier.oliłam chuopa w sumie z niczego ale za wszystko co wymyśliłam dziś, i mało co się do nietopsza nie dobrałam, ale w porę odłożyłam komórkę bo miałabym ją na sumieniu

ide się za coś pożytecznego zabrać albo zjeść coś, może humor się poprawi...
aaaaaaa zapomłam o imieninach menża jusz były

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2014-02-26 o 13:03
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 13:09   #371
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
dzień myśliciela mi nie służy, opier.oliłam chuopa w sumie z niczego ale za wszystko co wymyśliłam dziś, i mało co się do nietopsza nie dobrałam, ale w porę odłożyłam komórkę bo miałabym ją na sumieniu

ide się za coś pożytecznego zabrać albo zjeść coś, może humor się poprawi...
aaaaaaa zapomłam o imieninach menża jusz były
ja się zabrałam za wywalanie przeterminowanych i innychniepotrzebnych rzeczy, nie , nie do kosza. Taka mini czystka na szybko, ale dalej mi źle. Zaraz wybywam z babcią, niemniej źle mi również fizycznie, góra i dół, nie wiem czy puszczę pawia czy co inne, czy na raz.Nie cionsza A w ośrodku kilka godzin w kolejce odczekam z babcią jak nic.

choć na chwilę poprawiłaś mi humor
Stary 2014-02-26, 13:18   #372
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
W pachnącym obco chyba przez te dyskusje. Barowe bardziej No i -panie doktorze, wszyscy mnie tam ignorują...
Oj ale tu chyba nie
Ja tam nie piszę bo tam wszyscy takich ekskluzywnych zapachów używają,a ja co np dziś Być Może

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
ja się zabrałam za wywalanie przeterminowanych i innychniepotrzebnych rzeczy, nie , nie do kosza. Taka mini czystka na szybko, ale dalej mi źle. Zaraz wybywam z babcią, niemniej źle mi również fizycznie, góra i dół, nie wiem czy puszczę pawia czy co inne, czy na raz.Nie cionsza A w ośrodku kilka godzin w kolejce odczekam z babcią jak nic.
Ja też chcę zrobić remanent i powywalać ciuchy i buty, ciężko mi wyrzucać
Pewnie niedobrze Ci przez ten ośrodek zdrowia ...

Dziewczyny mam pytanie odnośnie perełek to możliwe żeby miniaturka szanela 5 była za 1 zł?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-26 o 13:36
Stary 2014-02-26, 13:22   #373
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja na odwrót, tyle rzeczy bym chętnie wywaliła, zwłaszcza ciuchów, do których nie mam przekonania. Najgorzej jak są w miarę nowe a ja już chcę się ich pozbyć. Przekładam je po kątach przez pół roku a potem i tak wrzucam do kontenerka.

Stary 2014-02-26, 13:25   #374
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja na odwrót, tyle rzeczy bym chętnie wywaliła, zwłaszcza ciuchów, do których nie mam przekonania. Najgorzej jak są w miarę nowe a ja już chcę się ich pozbyć. Przekładam je po kątach przez pół roku a potem i tak wrzucam do kontenerka.
No właśnie mam to samo ...

A może ktoś chce wiśniowe glany?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-26 o 13:27
Stary 2014-02-26, 13:48   #375
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie niedobrze Ci przez ten ośrodek zdrowia ...

Dziewczyny mam pytanie odnośnie perełek to możliwe żeby miniaturka szanela 5 była za 1 zł?
Mnie się wyrzuca lekko, ale już gruntowne odgruzowanie zrobiłam. Teraz tylko jakieś tam niedobitki, bieżące co narosły. Od brzucha mi źle, coś mi tam siedzi. I nei chce wyjść wtedy kiedy ja chce, boję się że to coś zachce jak będę w miejscu publicznym czyli zaraz.

Nie sądzę
Stary 2014-02-26, 13:52   #376
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się wyrzuca lekko, ale już gruntowne odgruzowanie zrobiłam. Teraz tylko jakieś tam niedobitki, bieżące co narosły. Od brzucha mi źle, coś mi tam siedzi. I nei chce wyjść wtedy kiedy ja chce, boję się że to coś zachce jak będę w miejscu publicznym czyli zaraz.

Nie sądzę
A ła to współczuję...Mi się tak przewraca jak w poczekalni u lekarza siedzę ...

No właśnie w perełkach było , sprzedawca ma jeszcze inne za 16 zł może nawet bym zakupiła do gruntownych testów ale to za zł jakoś mnie zniechęciło ...
Stary 2014-02-26, 13:58   #377
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Znad popłakania się... z radości
Raz w życiu misie też tak zdarzyło Super uczucie Przede wszystkim ulgi

Cytat:
No dobra, wstałam. Z planem pójścia na jogę. Ale chyba nie dam rady. Kręgosłup rypie, aż gorący zrobił :-( a dziś zajęcia prowadzi kobieta-killer...

Cytat:
O ciekawa półeczka

Cytat:
No trochę off topu było, ale za to bardzo fajne wspomnienia mi wróciły.Miałam wrażenie że czasem sama mogłabym dosłownie to samo napisać co niektórzy...tak jak dziś o kawce,pościeli i praniu z Tobą
Idę popatrzeć co tam się działo

Cytat:

Może kiedyś, na razie jeszcze mi się nie przelało Wczoraj już prawie po rozmowie z mamą , ale niestety zaraz zadzwoniła ponownie i się pożarłyśmy i już tylko wnerwa ...

Cytat:

też mam dziś dzień myśliciela albowiem poza jazdą z babcią do lekarza, miał to być dzień totalnego nicnierobienia z obiadem ze słoika - lidlowy sos Deluxe do spaghetti, a wyszło, że to neidobrze mi robi jak nie mam co z sobą zrobić. Myślę za dużo. Poza tym boli mnie każda kość, gdyż wyniosłam się do izolatki z łoża małż, i nie przespałam chyba ani jednej minuty No i mimo tego poświęcenia powoli chyba łapię bakcyla od małżyka A miało być tak pięknie .
i oby się nie rozwinęło nic. Mnie też miałam wrażenie, że coś wczoraj delikatnie wziąć chciało al eto chyba od tego, że żem coś przemarzła wczoraj, bo taki zimny wiatr piździł

Cytat:

Cytat:
To pij herbatę z goździkiem i nawaniaj pomieszczenia olejkiem lawendowym, eukaliptusowym itp
Eukaliptusowy mam i na katar stosuję, ale o lawendzie chyba nie wiedziałam Choć nie! coś mi gdzieś ostatnio mignęło było :

Cytat:

Póki o, tfu tfu tfu, jeszcze jestem na chodzie.
Na "lodzie" przeczytałam, ech, nie bądź na lodzie
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 14:06   #378
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Eukaliptusowy mam i na katar stosuję, ale o lawendzie chyba nie wiedziałam Choć nie! coś mi gdzieś ostatnio mignęło było :

O lawendowym czytałam że w średniowieczu podczas częstych epidemii dżumy i cholery zaobserwowano że ludzie z cechu doręczycieli poczty nie chorują. Podobno dzięki temu że ta grupa zawodowa skrapiała rękawice olejkiem lawendowym. Podobno Ja uwielbiam lawendę więc mi pasuje.
W domu używam jeszcze bardzo często olejku rozmarynowego super odświeża , jałowcowego jak chcę troszkę żywicznego akcentu. No i płuczę usta wieczorem płynem antybakteryjnym oraz nos wodą morską i tfu tfu nie zachorowałam w tym roku co jest baaaaardzo dziwne
Stary 2014-02-26, 14:18   #379
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
O lawendowym czytałam że w średniowieczu podczas częstych epidemii dżumy i cholery zaobserwowano że ludzie z cechu doręczycieli poczty nie chorują. Podobno dzięki temu że ta grupa zawodowa skrapiała rękawice olejkiem lawendowym. Podobno Ja uwielbiam lawendę więc mi pasuje.
W domu używam jeszcze bardzo często olejku rozmarynowego super odświeża , jałowcowego jak chcę troszkę żywicznego akcentu. No i płuczę usta wieczorem płynem antybakteryjnym oraz nos wodą morską i tfu tfu nie zachorowałam w tym roku co jest baaaaardzo dziwne
Historia z olejkiem lawendowym - nawet jeśli nie byłaby prawdziwa - bardzo ciekawa.
Olejek rozmarynowy też bardzo lubię, podobnie jak pomarańczowy (ten nam schodzi najszybciej, bo i TŻ uwielbia). A na ewentualność kichania aplikuję do kominka olejek z drzewa herbacianego.

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 15:24   #380
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch;45339115
Bogusia[B
,[/B] wow, zdolna jesteś! Wpadnij do mnie po jakieś graty do renowacji, ja ciągle coś wywalam

A gdzie stoi ten Dom Latających Sztybletów.., na kurzej łapce ?

Cytat:

Miałam podobnie ale teraz wywalam jak leci, no może nie wywalam a daję to tu to tam bo jakoś nie wierzę w to że te ciuchy z kontenerów trafiają do potrzebujących..., no może te najgorsze szmaty..No i staram się teraz trochę ciut rozważniej nabywać następne..

Cytat:
Historia o olejku faktycznie ciekawa ale jakoś nie wierzę aby była prawdziwa...Ale ze mnie dziś niedowiarek

Edytowane przez bogusia32
Czas edycji: 2014-02-26 o 15:26
bogusia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 15:31   #381
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A gdzie stoi ten Dom Latających Sztybletów.., na kurzej łapce ?

Miałam podobnie ale teraz wywalam jak leci, no może nie wywalam a daję to tu to tam bo jakoś nie wierzę w to że te ciuchy z kontenerów trafiają do potrzebujących..., no może te najgorsze szmaty..
1. haha W stolycy. Ale tak na poważnie zrobiłam czystki jeśli chodzi o graty i nic nie mam.
2. do kontenerka wwalam bo w zasadzie wszystko mi jedno co się z nimi dalej stanie, niech sobie nawet ktoś sprzedaje na zdrowie. Sama próbowałam coś tam sprzedawać ale niektóre rzeczy nie idą, szkoda zachodu. Czasami wymieniam na Wizażu ale zazwyczaj kończy się to tak, że wywalam rzecz otrzymaną z wymiany Obecnie mam kilka takich ubrań, z którymi się bujam, dobrze leżą więc się łudzę, że może jeszcze włożę... No i przymałe buty, te to na bank na wymianę ino jeden się u szewca chwilowo kisi.

Stary 2014-02-26, 15:32   #382
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Widziałyście?? Ech...
A poza tym -walec po mnie przejechał... A potem wrócił. A jutro będzie jeszcze gorzej w robocie...
Widziałyście
Cytat:
Mnie najbardziej zadziwia to że kobity tego używają. Przecież nawet do końca nie wiadomo co tam w tej butelczynie siedzi...,nie wierzę że to ktokolwiek bada.
Ale czemu Cię zadziwia? tania, fajna do torebki perfuma, czego chcieć więcej? a że nie orginał? oj tam oj tam pachnie tak samo
Cytat:
Znad popłakania się... z radości
Zazdraszczam
Cytat:
mi też sie coś zimno robi, ide do wyra
Ja wczoraj przemarzłam na pogrzebie

Cytat:
znad chorego chuopina

Ja wiem, przysięgałam w zdrowiu i w chorobie, ale nie w "psychicznym nękaniu"
No nic, trzeba jakoś marudę znieść, choć dziś mnie wkokufił na serio od dawna, i nie dostanie szklanki wody za to ! Abo schowam mu cały zapas Theraflu
szart szarcik taki czarny
Jesu jak mnie nosi rozerwałabym kogoś na strzępy, bogusia daj te pufę

Cytat:

Jakoś się obco czuję na "czym dzisiaj pachniesz"...
Ja już trochę temu się stamtąd zwinęłam
Cytat:

Zrobiłaś mi dzień

Cytat:
Ta, walnęłam do kuwety człowiek rano taki nieprzytomny...

Cytat:
Następna proszę

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 16:12   #383
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Kup kota i daj mu do sprucia
U mojego nietopsza pufy (podobnie jak cała reszta cennych mebli, w stylu wczesny Gierek) stoją owinięte ręcznikami, żeby jej koty nie drapały Gdyż otóż nie obcina im pazurów...

Moje kociska maja starą sprochniałą pufę, jakieś 20 lat ma i więcej. Stoi w salonie. Co roku ma być wywalona, ale zawsze szkoda, bo Tłustek ją wprost uwielbia. Stoi kolo kanapy.Tato wieczorem siedzi na kanapie albo czyta, czy co tam robi czyta, a kocisko wskakuje na pufę, rozciąga się i łapami dziabie, żeby się z nim pobawil. Albo uklada się i śpi. Albo atakuje...no i musi zostać ten strup niestety

Cytat:

Możliwe. Pewnie pomylil się podczas wystawiania aukcji i nie dopisal drugiej cyferki . Teraz tylko pytanie czy wyśle te szanele po 1 zl.
Już kiedyś tak było, chyba w zeszłym roku czy dwa lata temu, u innego polecanego sprzedawcy...Alien edp pełnowymiarowy w cenie miniaturki, po 20 kilka zl...szybko się sprzedaly, no i ludziska dostali towar
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 16:16   #384
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
1. haha W stolycy. Ale tak na poważnie zrobiłam czystki jeśli chodzi o graty i nic nie mam.
W stolycy mówisz...no mieszkałam tam jakieś 3 lata.Pojechaliśmy za robotą z munżem a wróciliśmy z dzidziusiem No w sumie ehem,ehem, to też była robota

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Ale czemu Cię zadziwia? tania, fajna do torebki perfuma, czego chcieć więcej? a że nie orginał? oj tam oj tam pachnie tak samo
No widzisz..,kurka chyba niepotrzebnie się czepiam
Stary 2014-02-26, 16:23   #385
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Heh, to chyba dziś jakieś zbiorowe kawkowanie bo ja też siorbę kawusię..Mursz o tym że też zmieniłam pościel i robię pranie nie wspomnę... Ups, chyba właśnie wspomniałam ;-)
Muszę się doładować bom wczoraj do pózna z tą pufą siedziała , i jak się Wam podoba ? Z góry pufy już jakiś czas temu zrobiłam podeścik na świeczuchy.
oj jakie fajne bajery z hieroglifami
Cytat:

Cytat:
Macham znad bicepsa znalezionego w łazience.
ke?
Stary 2014-02-26, 16:41   #386
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
oj jakie fajne bajery z hieroglifami
noo, ja lublju takie egipskie klimaty Jak pisałam nawet na ścianach piredyknęłam piramidy z gipsu

Cytat:
ke?
Też się nad tym zastanawiałam ale se myślę w sumie jestem tu u Was od niedawna to może jakimś swoim szyfrem piszeta i nieskumałam
Stary 2014-02-26, 16:47   #387
Redhaired Witch
Nindżopesz

Komponowałam się i pacze - o, trochę bicepsa mam

Mam kryzys obiadowy! Co jeść? Żeby było smacznie, zdrowo, nietucząco, z jakimiś warzywami? Zrobiłam sobie dziś chińszczyznę ale zjadłam ją niechętnie i w bólach, planuję kupić kebaba bez bułki i jeść przez trzy dni, planuję robić ciabattę z mozarelką i warzywami na ciepło, wczoraj kupiłam kutaka w miodzie i sezamie (bardzo dobry). Brak mi pomysłów na coś innego...

Stary 2014-02-26, 17:43   #388
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Następna proszę
Wiedziałam, że tutaj znajdę zrozumienie

Koniec obłedu w pracy na ten miesiąc... Chyba. Dziś mówię do kumpeli:
-W poniedziałek przejechał po nas walec, we wtorek cofnął, a dziś jeździ w poprzek i podskakuje.
Ona:
-Chyba po tobie, na mnie stoi od niedzieli...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 18:30   #389
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
No widzisz..,kurka chyba niepotrzebnie się czepiam
No oszywiście że zupełnie niepotrzebnie
Cytat:
Też się nad tym zastanawiałam ale se myślę w sumie jestem tu u Was od niedawna to może jakimś swoim szyfrem piszeta i nieskumałam

Cytat:
Wiedziałam, że tutaj znajdę zrozumienie
Na nas zawsze moszna liczyć

Cytat:
Koniec obłedu w pracy na ten miesiąc... Chyba. Dziś mówię do kumpeli:
-W poniedziałek przejechał po nas walec, we wtorek cofnął, a dziś jeździ w poprzek i podskakuje.
Ona:
-Chyba po tobie, na mnie stoi od niedzieli...
Masz wesoło w pracuni i narzekasz

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 18:31   #390
Polly_
grozi wypollizowaniem

laski macie jakies pomysły na pozywne i proste dania obiadowe z warzyw?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości