![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurdę laski,mam nieogar totalny dziś. Nie mam czasu na nic,nawet do wc wyjść. Oskar marud bo sie nie wyspał. Będę później ![]()
![]() |
#452 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dostalam dzis urlop :P Z tego miejsca pozdrawiam mojego supervisora ktory wyslal mi smsa z propozycja urlopu o 2.30 ![]() ![]()
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Marsi, nie, nie czuję tego klimatu jakoś
![]() ![]() ![]()
#454 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Kurde coś mi net znika, ciekawe ile razy wyślę tego posta ![]() Mika oby Was szybko wypuścili! Ciekawe jak tam Sylwia z Bartusiem ![]() Ania rób chłodne okłady po karmieniu i trzymaj jak najdłużej, ja doszłam do takiego etapu, że dawałam nawet metalowe opakowanie z kremem ![]() ![]() Fewciu zdrówka raz jeszcze dla Blaneczki. I mój tż tak samo jak Twój, do lekarza nie, tylko ubiera kolejne swetry i siedzi z taką gorączką 39 stopni ![]() Debrah bardzo ładnie Amelka zjadła wczoraj! Oby to już teraz z dnia na dzień coraz lepiej ![]() Nancy sto lat dla Kubusia! Dużo zdrówka, przespanych nocek i apetytu na obiadki ![]() Ale dzień dzisiaj. Spaliła mi się cała blacha drożdżowych bułeczek, chyba piec się psuje bo po 5 minutach cały spód spalony, a góra surowa. A specjalnie wstałam wcześniej, żeby zrobić dla wszystkich faworków i drożdżówek i potem zawieźć do Rodziców moich i tż. Potem się pokłóciłam z tż, bez sensu jest to wszystko, nie mam już nawet chęci, żeby coś próbować reperować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę się napatrzeć na moje rzęsy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, kochana, skąd macie taki cudny żyrandol?
![]() ![]() Black, pokaż!!!
#457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę się odgruzuję, pomaluję. Akurat mam nowy Hean, Black mi zrobiła chęć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
Lady, wieczorem.
![]() ![]() ![]() ![]() Debrah, aha, no to nie mam więcej pytań... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Nudzi mi się
![]() Mąż śpi, Zuzka śpi . Więc i tak nic nie mogę robić ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja daje takie jakie sama jem :P Kukurydziane z pelnego ziarna lub musli ![]() fewciu, szklanko dziekuje Wam ![]()
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Black, mogę pytanie mieć?
![]() czaję się od dłuższego czasu na ten liner mineralny vipery, a Twój post mnie przekonał, że tego właśnie chcem ![]() i tak, teraz mam mega blond włosy (chłodny odcień, taki o http://m3.agitomedia.pl/image/700x70....1953509.2.jpg ) brwi dość ciemne, podkreślam cały czas bardzo ciemnym szarym, niemal czarnym cieniem. I jaki dobrać kolor? Wydaje mi się, że ten, co Ty masz, będzie za ciemny, za to ten http://www.alinarose.pl/2013/08/tans...w-mineral.html będzie chyba zbyt jasny ![]() ![]() mam nadzieję, że nie zagmatwałam ![]()
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja własnie nie jem ![]() ![]()
![]() |
#463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i młode znów kaszle, teraz już taki trochę mokry ten kaszel ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witajcie ![]() Podczytywalam Was nad ranem karmiac Kube, ale za wiele nie pamietam (ponizej sie troche usprawiedliwie). fewciu, az mnie zmrozilo jak czytalam o Blaneczce ![]() sylwia, o kurde!! Trzymajcie sie dzielnie z Bartulem ![]() mika, ehh że tez ten pech nie chce Was opuscic ![]() Duuuzo zdrowka dla Julka ![]() Dla innych chorowitkow rowniez ![]() Ze kocham Kije to juz mowilam ![]() ![]() Wybaczcie, ze tak malo sie do Was odnioslam, ale kapeć ze mnie od wczoraj... Nie bylo mnie wczoraj wieczorem, bo doslownie zaniemoglam. Bylismy caly dzien na zakupach (11-19), po powrocie sily mnie po prostu opuscily. Snulam sie jak zombie, nie mialam sil wziac Kuby na rece, przewinac czy cokolwiek innego. A w pewnym momencie jak usiadlam na kanapie to zasnelam ![]() Wczesniej po przyjsciu do domu poprosilam TZ, zeby zajal sie Kuba, bo ja nie jestem w stanie, pierwszy raz od narodzin Kuby taka niemoc mnie ogarnela. Obudzilam sie po 15min gdzies, bo Kubus zaczal marudzic. Przez sen jeszcze powiedzialam do TZ, zeby go uspokoil. Ale nic to nie dalo. Otworzylam oczy i co? Kuba siedzi na podlodze i buczy wsrod zabawek, a TZ przy kompie gra :/ Smiem twierdzic, ze zrobic to specjalnie - tylko dlatego bym wstala. Podnioslam sie, z na wpol przymknietymi oczami nakarmilam Kube, uspalam, zje**łam TZ i sama leglam po 22. A TZ co? Do polnocy przy kompie :/ Bo przeciez czym mial sie zmeczyc??? Oczywiscie rano wielce obrazony, bo NIE DOCENIAM go ![]() Nic mnie bardziej nie wpienia!!! O te jego durne gierki wlasciwie najczescie sie klocimy. Nie gra w jakies Diablo, CS'y czy cos takiego. Gra w menagera pilkarskiego i bilarda na fb. Jak go upominam, ze nie chce, by wlaczal gierki jak Kubus nie spi (dla mnie to chore - grac zamiast pobawic sie z synem) to oczywiscie gada, ze za 5min wylaczy tylko dokonczy partie czy rozegra mecz do konca ( ![]() Wylaczy, a po 20min znow to samo :/:/:/ 30letni facet, a pol dnia bez tych gierek nie potrafi wytrzymac, bo to go RELAKSUJE (jego slowa). Szkoda, ze dla mnie dnia na relaks nie wystarcza... Co do butkow - mamy od wczoraj Befado, Kubie nie przypadly do gustu ![]() (co sie ich naszukalismyyyyyy, 3 sklepow ze strony producenta juz nie ma - nie istnieja - a w 3 kolejnych ich nie bylo :/) Rehabilitantka mowila, zeby Kube do nich przyzwyczajac (ubierac w domu), ale Wy tego nie robicie, wiec juz sama nie wiem... Jeszcze o tuszach - tak, nie widze roznicy miedzy Lovely czy Wibo za 10zl, a Astorem za 40zl. Nie wiem, moze moje rzesy sa jakies nie teges i nic nie da sie z nimi zrobic? Raczej proste, jasne, krotkie, czyli najgorszy typ :/ Obecnie dalam nie wiem juz ktora szanse Max factor 2000 Calories, ale tak, jak wyzej - taki sam efekt mam np po Essence. Dlatego ciekawia mnie te wysokopolkowe tusze typu Pupa, Givenchy, Lancome, Dior. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-27 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.... Antoś ma zapalenie oskrzeli..... cały okres zimowy do dziś....NIC..raz lekki katarek!a teraz na raz to!! Tak się denerwuje..tak się boję-po tym zapaleniu płuc sram po gaciach strasznie!!!!
mam pytanie...u nas puzzle piankowe już nie zdają egzaminu.... wiecznie sa porozwalane...chcę kupić coś w to miejsce..np. wykładzinę..dywanik??? my już mamy dywan w pokoju...a to taki kącik Antosia ...co tu mu dac pod dupke na podłogę???
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-02-27 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za pech z tym piecem :/ Wlasnie, zapomnialabym :/ Kubusiu nancy - zyj nam sto lat kochaniutki! Najlepsze zyczenia takze od blizniaka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, Neti, zdrowiejcie!!!
Z jednej strony fajnie, że takiej konkretnej zimy nie było, z drugiej te wszystkie zarazki w powietrzu cały czas latają...... Eh... Młody śpi od 12 ![]() ![]()
#468 |
Zakorzenienie
|
Gotuje dziecku zupę z fasolki szparagowej zielonej, krem będzie. Zje czy nie zje..
Kukusiu! Dużo zdrowia, mnóstwa uśmiechów na codzień, rośnij zdrowo kochany! Wspaniałej mamy życzyć nie będę - już masz ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawijko : pala dla Tż! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dla tż baty za te gry, facet się relaksuje pół dnia, a kobieta nie może odpocząć bez dziecka nawet pół godzinki ![]() Mnie też strasznie denerwuje to, że jakieś głupoty są ważniejsze niż dziecko, na wszystko jest czas, a dla dziecka już potem brakuje ![]() Neti zdrówka dla Antosia! Dobrze, że jest diagnoza, także dacie radę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
U nas to samo
![]() Ale ja sie nie nudze ![]() Swoja droga - przestawil mi sie chlopak na jedna dluzsza drzemke. |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Kochana, weź ten odcień, co ja mam - jego można stopniować. Ja nakładam dość grubą warstwę, żeby moje brwi wyglądały kolorystycznie jak moje włosy, ale można mniej. Ten, co pokazuje Alina, może być zbyt ciepły dla Ciebie. Widziałam wszystkie odcienie i jednie ten, co mam, nadaje się dla chłodnych typów (oczywiście czarny też, no ale gdzie czarny dla Ciebie?).
Bardzo badziew. ![]() Podpisuję się pod pałą - Nawijko, współczuję wczorajszego dnia... ![]() ![]() A co do rzęs, to moje też są ciężkie w obyciu, dlatego się wspomagam - mam zalotkę termiczną, która podkręca i efekt się utrzymuje długo, czasem nakładam bazę... I jest okej. Planuję zrobić sobie trwałą rzęs. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A ten twój tżcik to oczu nie ma? ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wiecie, ja nie chcę się chwalić, ale mój TŻ zajmuje się między innymi zawodowo szkoleniami, może pogadam z Nim i przeszkoli paru tŻtów jak powinien się zachowywać mąż/partner i ojciec??? ![]() ![]() Cytat:
Blance wraca apetyt!!! ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
![]() SZAJA, a problem polega jeszcze na tym, że kaszel jest nie tylko w nocy,ale i w dzień. Podczas każdej drzemki/snu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Kurna, ale jestem zaj.ebista!
![]() nie bede wchodzic w szczegoly (chodzi o zmiany w planie lekc.) ale generalnie zrobilam kawal mega duzej roboty, SAMA!!!! ![]() ![]() na szczescie Kubus byl laskawy bo spi caly czas od 14.00 ![]() nawijko, fewciu, widzialam ze byla mowa o butkach - u nas skarpetki nie zdalyby egzaminu, raz ze by mlody w momencie je sciagnal a dwa u nas poprostu jest zimo... my na poczatku jak mlozy zaczal chodzic to tak po 1,5 miesiaca kupilismy mu z bartka takie z odkrytymi paluszkami , pokazywalam kiedys nawet, takie ze szywniejsza podeszwa. teraz kupilismy takie podobne, tez ze sztywniejsza podeszwa ale juz zakryte bo bez paluszkow bo nigdzie nie bylo ![]() ja bym nie kupila tych co bodajze fewcia pokazywala, takie kapcioszki ze zwierzatkami... wydaje mi sie ze beda sie zlizgac no i brzdac bedzie je sciagal... wolalabym juz chyba zalozyc ze 2 pary skarpetek ale najpierw musialabym je chyba przyspawac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
![]() Lenova, ja też mam taki czujnik, młoda się tylko ruszy i od razu się budze ![]() Współczuję tych głupich telefonów, no ale niestety, są matoły na tym świecie ![]() I mamę postaw do pionu ![]() Debrah, powoli, ale ważne, że do przodu z jedzeniem ![]() ![]() Nawijko, ja pie.dolę, chłop się chyba z chujem na mózgi pozamieniał ![]() ![]() Zdrowia dla wszystkich bąbli chorujących ![]() ![]() I oby dzisiejsze nocki były dla nieśpiących wczoraj dużo lepsze ![]() Kubusiu, 100 lat i dawaj jak najwięcej radości rodzicom ![]() Tyle zapamiętałam ![]() ------------------------- Pola spała od 22 do 6.30, kilka razy popłakiwała w nocy w łóżeczku, ale nie wstawałam do niej... i zasypiała dalej. Kilka razy się już tak zdarzyło ![]() U t. zjadłam 3 pączki z czekoladą, więcej nie dałam rady ![]() ![]() ![]() I jaką nam niespodziankę zrobiła Pola ![]() ![]() ![]() ![]() A przyjechaliśmy do domu... i płacz, jak tylko się jej rączkę puści i zapyla na czworakach ![]() ![]() Zmykam, idziemy jeść spóźniony obiad: makaron z sosem pomidorowym i piersią z kurczaka ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-02-27 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
zupka nie podeszła, deseru ze 4 łyżeczki - oj mówiłam, że to taka sinusoida. Ale zaraz jej zmierze temp, jakaś ciepła mi się wydaje coś..
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj, bo i ja sie zaraz wzrusze! ![]() Tak, wczoraj po prostu zmeczenie i calodzienne lazenie w obcasach dalo mi sie we znaki :/ Cytat:
Co do szkolen Twojego TZ - zacznijmy od tego, ze mi sie nie chce wierzyc, ze on w ogole istnieje ![]() Cytat:
![]() My tez mamy takie ze sztywna podeszwa+odkryte paluchy. Swoja droga, to Ty pisalas, ze Kubulencjusz ma rozmiar 21? ![]() Na mojego Kubusia 18 sa spoooro za duze ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-27 o 15:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
o właśnie, miałam wam napisać, bo się martwię, tzn martwię, dziwi mnie, że Piotruś taki maleńki, kurteczki to 68r jeszcze nosi, a jak mierzyliśmy go ostatnio przy futrynie (
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.