O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-27, 07:35   #901
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X

Witam
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
WIADMOŚĆ OD GIANNY:NATALKA PRZYSZŁA NA ŚWIAT O 18:36 PRZEZ CC WAŻY 3794 I MA 57 CM 10 PKT JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIII:jupi :
AAAAAAAAAA kochana gratulacjek laski:
Cytat:

Takie tam małe wspomnienie z porodówkiDopiero do mnie dociera że Kostek ma prawie rokJak ten czas leci...Pora na kolejną zmianę ciężarówek
Jaki był śliczny

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 08:29   #902
tasia02
Raczkowanie

Ruda jaki słodziak mały. A teraz łobuziak mamusiowy

Ciekawe jak tam Aga.
Witam sie z kawą z pączkiem
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 08:46   #903
arletka1313
Zakorzenienie

gianka kochana jeszcze raz wielkie gratulacje, zdrówka dla ciebie i Natalci
ale sie musiałaś biedulko nameczyc,no ale najwazniejsze ze masz córe przy sobie

teraz aga halo, aga co u ciebie?jak sytuacja?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

wczoraj moja córa była prawie nieaktywna, wieczorem to zaczełam sie powaznie martwic,po kapieli, się połozyłam,głaskałam,pukał am,niby odpowiadała ale bardzo delikatnie,ale jak dostała czkawki ok 23 to sie rozbrykała. a dziś znowu jakas leniwa...
tz mówi ze sie wycisza juz do wyjscia,zbiera siły,ale chyba jeszcze nie...
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 09:05   #904
mysia1986
Zakorzenienie

Cześć.

Piłam wczoraj zimne winko, niby jeden kieliszek a gardło mnie drapie Generalnie mam tylko katar już. Ale głowa dalej lekko mnie pobolewa.

Aga, jak tam u Ciebie Słońce?
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 09:10   #905
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć
To jestem teraz 3 w kolejce, już zaczynam s..ć w gacie

Jakaś taka niewyspana jestem, teściowa prześladuje mnie nawet w snach Mimo, że się od niej uwolniłam, to i tak mnie gnębi przez sen
To pewnie dlatego, że Tż musi się z nią zobaczyć dzisiaj, ma jakieś korespondencje do odebrania i musi tam pojechać... a ja nie mam przez to humoru od rana, nie lubię jak się z nią widzi, bo potem jest mega rozbity, to toksyczna, chora baba
Na poprawę humorku zjem pączka i pójdę na moje big city połażę po 5 sklepach na krzyż, może coś kupię brzdącowi
Do porodu tak niewiele czasu, a ja oprócz wyprawki szpitalnej i ubranek dla małego, nie mam nic... to wszystko przez moją mamę, która ciągle jakieś swoje teorie, że mam nic nie kupować, że jak będę w szpitalu to się kupi Zresztą i tak Tż nie pomalował pokoiku małemu, może w następnym tyg to zrobi, bo chciałabym chociaż łóżeczko i jakąś komódkę kupić, bo wózek Tż ma odebrać dopiero jak urodzę ...
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 09:26   #906
_Kluska_
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Cześć.

Piłam wczoraj zimne winko, niby jeden kieliszek a gardło mnie drapie Generalnie mam tylko katar już. Ale głowa dalej lekko mnie pobolewa.
Dobrze, że lepiej
mi też głowa od rana pęka

Arletko Tż może mieć rację, termin naprawdę blisko poza tym to Lenka ma już bardzo mało miejsca i ciężko jej tak wyraźnie się poruszać. Ha jak miałam stresa kładlam się na boku i pod brzuch wkładałam dłoń- wtedy Hanię uwierało a ja czułam ręką nawet najmniejszy ruch.

Lila no to musicie się spinać z tym malowaniem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 09:37   #907
Rossa1988
Raczkowanie

Giana, ogromne gratulacje!!!!!!!! dobrze, że to wszystko juz za Wami... ja też niemiło wspominał pobyt na porodówce, ale to się zapomina...
podejrzewam, że u Gianki było podobnie jak u mnie- brak postepu porodu, Mała była duża, a obie jesteśmy chudziny.
Rossa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-27, 09:39   #908
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dobrze, że lepiej
mi też głowa od rana pęka

Arletko Tż może mieć rację, termin naprawdę blisko poza tym to Lenka ma już bardzo mało miejsca i ciężko jej tak wyraźnie się poruszać. Ha jak miałam stresa kładlam się na boku i pod brzuch wkładałam dłoń- wtedy Hanię uwierało a ja czułam ręką nawet najmniejszy ruch.

Lila no to musicie się spinać z tym malowaniem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
termin niby blisko a zarazem daleko.zobacze co lekarz we wtorek powie. moze i tak byc ze ma mało miejsca,ale lekarz mówił ze przez to łożysko jak nie bede jej czuła zeby jechac na ktg, no niby ja czuje tylko bardzo słabo czasami,musze ja wkurzyc zeb się mocniej wierciła.

lila co tez masz wredną tesciowa???omg
a mama i gadaniem sie nie przejmuj, nie musisz jej o wszytskim co kupiłas mówic.

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

wydaje mi sie wogóle ze mała sie na srodek przesuneła, bo jak ma czkwke to nie czuje jej juz z lewej strony a posrodku nisko.moze juz wchodzi w kanał? no albo się do niego ustawia.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-02-27, 10:34   #909
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Do porodu tak niewiele czasu, a ja oprócz wyprawki szpitalnej i ubranek dla małego, nie mam nic... to wszystko przez moją mamę, która ciągle jakieś swoje teorie, że mam nic nie kupować, że jak będę w szpitalu to się kupi Zresztą i tak Tż nie pomalował pokoiku małemu, może w następnym tyg to zrobi, bo chciałabym chociaż łóżeczko i jakąś komódkę kupić, bo wózek Tż ma odebrać dopiero jak urodzę ...
Musicie się pospieszyć

Stary 2014-02-27, 10:35   #910
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej witam się z zieloną z miętą-herbatką oczywiścieOd rana Kostello szalał na moim łóżku,siostry z kumpelą wpadły na "pączka"(zjadłam tylko pół),ukręciłam na szybko Kostellowi zupkę brokułową,2słoiczki mu zamrożę -dzisiaj dodałam łyżeczkę serka topionego z szynką i jest mega pyszna

Klusiu jestem naturalną ciemną blondynką,jak byłam malutka miałam białe włosy i TŻ też ale teraz też ma ciemny blond,Kostusiowi też się ciemne robią.Chociaż wszyscy twierdzą że powinnam się urodzić ruda bo mi kolor pasuje a tym bardziej do mojego charakteru no i TŻ uwielbia mnie w rudym

Mysiu na gardło mleko z miodem albo kup jakieś pastylki ziołowe-zawsze trochę pomoże

Aga Kochanie jak tam u Ciebie? mam nadzieję że wszytko dobrze

Gianna

Arletko
myślę że Lencia już zbiera siły na poród,w końcu to dla niej też będzie wielki wysiłek.Kostek pierwszą noc całą spał w szpitaluw przeciwności do mnie

Rossa jak tam u Wasz? radzisz sobie z kp?

Lila nie przejmuj się takim gadaniem tylko szykujcie pokoik,najgorzej jak ludzie wierzą w zabobony i ciężarne denerwują mnie też czasem ktoś jakieś głupie teksty rzucał ale ja jako WREDNIAK PIERWSZA KLASA zawsze coś odpowiedziałam

U mnie dzisiaj siłki nie ma bo mnie strasznie dół boli-tak jak przed porodem
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 10:46   #911
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Hej witam się z zieloną z miętą-herbatką oczywiścieOd rana Kostello szalał na moim łóżku,siostry z kumpelą wpadły na "pączka"(zjadłam tylko pół),ukręciłam na szybko Kostellowi zupkę brokułową,2słoiczki mu zamrożę -dzisiaj dodałam łyżeczkę serka topionego z szynką i jest mega pyszna

Klusiu jestem naturalną ciemną blondynką,jak byłam malutka miałam białe włosy i TŻ też ale teraz też ma ciemny blond,Kostusiowi też się ciemne robią.Chociaż wszyscy twierdzą że powinnam się urodzić ruda bo mi kolor pasuje a tym bardziej do mojego charakteru no i TŻ uwielbia mnie w rudym

Mysiu na gardło mleko z miodem albo kup jakieś pastylki ziołowe-zawsze trochę pomoże

Aga Kochanie jak tam u Ciebie? mam nadzieję że wszytko dobrze

Gianna

Arletko
myślę że Lencia już zbiera siły na poród,w końcu to dla niej też będzie wielki wysiłek.Kostek pierwszą noc całą spał w szpitaluw przeciwności do mnie

Rossa jak tam u Wasz? radzisz sobie z kp?

Lila nie przejmuj się takim gadaniem tylko szykujcie pokoik,najgorzej jak ludzie wierzą w zabobony i ciężarne denerwują mnie też czasem ktoś jakieś głupie teksty rzucał ale ja jako WREDNIAK PIERWSZA KLASA zawsze coś odpowiedziałam

U mnie dzisiaj siłki nie ma bo mnie strasznie dół boli-tak jak przed porodem
za pół pączka, tez tylko pół zjadłam bo najpierw sniadanie potem paczek i nie dalam rady wcisnać, zreszta nie lubie takich słodkich marmolad, wole paczki domowe z własnym dzemem malinowym i niedługo bede próbowała zrobic drugi raz w zyciu pączki,ale tescio załatwił troche takiej marmolady z piekarni i juz z nia zrobie.

moja siostra urodziła sie z czarniutkimi włosami, teraz ma 8 lat i blondyna jak sie patrzy. smieszne to bo myslałam ze jak sie dziecko z takimi urodzi to takie ma naturalne ale jednak włosy kolor zmieniaja.

a ja mam zdjecie Kostusia na kompie,takie pierwsze w rozku. kiedys tz oglada zdjecie i pyta "a czyje to dziecko?" a ja "nasze,wizazowe" ale sie smiał.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

mamuski u was dzieciaki przed porodem tez były mało aktywne?chyba mała czuje ze mama na nią narzeka bo mi dupcie wypina
Hania 6.09.2016

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-27, 10:49   #912
tasia02
Raczkowanie

A ja sie wybieram na spacer z młodym. Bo ładna pogoda to trzeba korzystać Może plac zabaw. Zawsze to jakaś frajda dla malucha. Uciekam wpadnę później zobaczyć czy Aga urodziła
Stary 2014-02-27, 10:50   #913
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Lila Nie no, nie myśl o tych zabobonach. Weź kupuj i nam możesz się chwalić co masz, a mama się potem dowie. Ja mam taką manię kontrolowania wszystkiego i nie wytrzymała bym jakby ktoś mi coś kupił jak ja bym była w szpitalu. Bo na pewno źle i nie takie jak ja chciałam.
A przecież np. łóżeczko musi Ci pasować, nie tylko maluszkowi.
Tak samo rozkłada mnie ta mania z kupowaniem wózka przez dziadków, zgodzę się tylko jeśli kupią ten który my wybierzemy.
Musisz wiercić TŻ dziurę w brzuchu, syndrom wicia gniazda itp. Będzie dobrze!

A ja się załamałam! Myślałam, że już dziś mi będzie super i wróci węch i smak. A tu , nic nie czuję kompletnie. Zła jestem, chciałam miły ostatni wieczór przed wyjazdem z TŻ spędzić. Bedzie mega dobry obiadek i miał być podwieczorek. A teraz mi się wszystkiego odechciewa.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 10:56   #914
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość

za pół pączka, tez tylko pół zjadłam bo najpierw sniadanie potem paczek i nie dalam rady wcisnać, zreszta nie lubie takich słodkich marmolad, wole paczki domowe z własnym dzemem malinowym i niedługo bede próbowała zrobic drugi raz w zyciu pączki,ale tescio załatwił troche takiej marmolady z piekarni i juz z nia zrobie.

moja siostra urodziła sie z czarniutkimi włosami, teraz ma 8 lat i blondyna jak sie patrzy. smieszne to bo myslałam ze jak sie dziecko z takimi urodzi to takie ma naturalne ale jednak włosy kolor zmieniaja.

a ja mam zdjecie Kostusia na kompie,takie pierwsze w rozku. kiedys tz oglada zdjecie i pyta "a czyje to dziecko?" a ja "nasze,wizazowe" ale sie smiał.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

mamuski u was dzieciaki przed porodem tez były mało aktywne?chyba mała czuje ze mama na nią narzeka bo mi dupcie wypina

Ja jak dostaje od Was zdjęcia dzieciaczków to też TŻtowi pokazuje a na małą Kluskę powiedział "ale pucolek" i się cieszył na Natalkę Kami ze widać że dziewczynka bo w serduchach i że ładną ma buźkę (nie tak spuchniętą jak nasz Kostuś) i że musimy mieć córcie Kostello jak już miałam ktg to przed porodem mało co się ruszył-tylko kilka razy i to lekko a w trakcie porodu skurcze były tak mocne że nawet nie czułam jak się rusza bo tak mnie pipi bolała że szok co do pączków to miałam tą samą sytuację co Ty,jem śniadanie i siostra dzwoni że zaraz wpadną i dobrze bo bym pewnie całego giganta zjadła

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Tasia korzystajmy też później na długi spacerek pójdziemy lub na huśtawkę.

Yss to jutro wyjeżdżasz? kurde nieźle się siekło że nie masz węchu ani smaku-współczujęMoże zrób sobie inhalację ? gorąca woda,ręcznik na głowę i wdychaj-mi pomaga.Jeszcze jakbyś Vic miała (jedna mała łyżeczka do wody)lub chociaż kilka torebek mięty zaparz i wdychaj.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!

Edytowane przez RudaEwcia25
Czas edycji: 2014-02-27 o 10:57
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 11:03   #915
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak dostaje od Was zdjęcia dzieciaczków to też TŻtowi pokazuje a na małą Kluskę powiedział "ale pucolek" i się cieszył na Natalkę Kami ze widać że dziewczynka bo w serduchach i że ładną ma buźkę (nie tak spuchniętą jak nasz Kostuś) i że musimy mieć córcie Kostello jak już miałam ktg to przed porodem mało co się ruszył-tylko kilka razy i to lekko a w trakcie porodu skurcze były tak mocne że nawet nie czułam jak się rusza bo tak mnie pipi bolała że szok co do pączków to miałam tą samą sytuację co Ty,jem śniadanie i siostra dzwoni że zaraz wpadną i dobrze bo bym pewnie całego giganta zjadła

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Tasia korzystajmy też później na długi spacerek pójdziemy lub na huśtawkę.

Yss to jutro wyjeżdżasz? kurde nieźle się siekło że nie masz węchu ani smaku-współczujęMoże zrób sobie inhalację ? gorąca woda,ręcznik na głowę i wdychaj-mi pomaga.Jeszcze jakbyś Vic miała (jedna mała łyżeczka do wody)lub chociaż kilka torebek mięty zaparz i wdychaj.
kto wie,moze teraz bedzie u was dziewuszka
mój jak ogladam fotki na fejsie czy tu jak wstawiacie do albumów,to sie smieje ze podgladam cudze dzieci a ja zawsze ze nie cudze-wizazowe

yss współczuje braku smaku,ale wieczór mimo to mozecie miło spedzic

mój juz pojechał do pracy, a ja się pomału biore za te paczki.

ciekawe jak tam aga,juz nie chce sms pisac zeby jej nie meczyc. moze sama cos napisze
Hania 6.09.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-27, 11:26   #916
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
No jutro zaczynam podróż życia . Wieczorem mam samolot nr 1, tylko godzina lotu i zostaję u rodziców na noc. Potem w sobotę z rana, samolot nr 2 4h lotu do Frankfurtu, tam urocze 6h na lotnisku i potem samolot nr 3 znowu niecałe 2h do Gdańska. Nie lubię takich wycieczek, bo będę padnięta okrutnie.
Właśnie się zastanawiam nad jakąś inhalacją. Co to jest Vic? Nie posiadam i tutaj na tym końcu świata też nie mają pewnie. Pokombinuje z tą miętą. Idę w końcu do sklepu.
Stary 2014-02-27, 11:32   #917
_Kluska_
Zakorzenienie

Ewciu, Pucolek?
mój tata zwie małą Pyza albo Pampucha
ale Pączuś też pasuje, po mamusi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pucolek.jpg (48,8 KB, 20 załadowań)

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-02-27, 11:34   #918
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe jak tam aga,juz nie chce sms pisac zeby jej nie meczyc. moze sama cos napisze
też cały czas o niej myślę
Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
No jutro zaczynam podróż życia . Wieczorem mam samolot nr 1, tylko godzina lotu i zostaję u rodziców na noc. Potem w sobotę z rana, samolot nr 2 4h lotu do Frankfurtu, tam urocze 6h na lotnisku i potem samolot nr 3 znowu niecałe 2h do Gdańska. Nie lubię takich wycieczek, bo będę padnięta okrutnie.
ale masz podróż! trzymam kciuki

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-02-27, 11:50   #919
arletka1313
Zakorzenienie

klusiu jaka śliczna dziewczynka!

yss ja bym sie chyba posr...ła tyle lotów, kombinacji,przesiadek,mat ko,koszmar, i jeszcze sama.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

gianna wysłała fotke Natalci, jaka śliczna dziewuszka! chyba troszke opuchnieta. ale nosek ma śliczniutki,oczka
Hania 6.09.2016

Stary 2014-02-27, 12:01   #920
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
klusiu jaka śliczna dziewczynka!

yss ja bym sie chyba posr...ła tyle lotów, kombinacji,przesiadek,mat ko,koszmar, i jeszcze sama.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

gianna wysłała fotke Natalci, jaka śliczna dziewuszka! chyba troszke opuchnieta. ale nosek ma śliczniutki,oczka
ojojjj kolejna śliczna księżniczka a pisała jak się czują? się chyba bidulka wymęczyła nieźle...
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 12:12   #921
arletka1313
Zakorzenienie

czuje sie nie najlepiej,rwie bardzo szew i brzuch. mała nie chce spac w wózku tylko z nią na łóżku, cyce ssie jak szalona.juz sama sie zajmuje mała,musiała wstac. napisała ze zycie sie zmienia o 360st.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

wiadomosc od agi "zmeczona jestem wyjątkowo.jak dzisiaj sama nie urodze to jutro kroplówka.pozdro dla wszystkich"

ale sie dziewczyny mecza, aż sama zaczynam sie stresowac.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-02-27, 12:13   #922
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
czuje sie nie najlepiej,rwie bardzo szew i brzuch. mała nie chce spac w wózku tylko z nią na łóżku, cyce ssie jak szalona.juz sama sie zajmuje mała,musiała wstac. napisała ze zycie sie zmienia o 360st.
Oj Bidulka..... ale podobno pierwszy dzień po CC jest najgorszy... ale jaka dzielna, że już sama się malutką zajmuje

Dość się już namęczyła, teraz czas na radość i dumę macierzyńską

ARLETKA teraz nas już coraz mniej do rozpakowania... strach i oczekiwanie na raz to za dużo ale ja już zazdroszczę, że Natalka już w ramionach mamusi
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 12:51   #923
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Kluska Jaka ona słodziutka!

No podróż jak podróż. Ja to stary wyjadacz jestem i już to wiele razy przerabiałam. Gorzej, że od czasu jak zaczęliśmy się starać o dzidzie to zaczęłam się bać latać. Jakoś tak się składa, że zawsze są jakieś turbulencje, trzęsie i podskakuje ten samolot . Jak TŻ jest ze mną to mu chcę rękę złamać. A teraz będę sama i mam nadzieję, że będzie tak jak dawniej. Muszę się nie malować na czas lotu bo się pewnie pobeczę . Mam takie schizy od dawna, nie umiem opanować się i zaczynam beczeć przy starcie.
Najmniej mnie cieszy ta sobota, bo będę musiała wstać ok 5 rano i potem te 6h pitolenia na lotnisku. Wiem, że będę padnięta jak dojadę na miejsce. A hostel to nie dom.
No a w ogóle na początku plan powrotu zakładał 3 samoloty jednego dnia, ale że się rodzice zdążyli do tego czasu wyprowadzić do Reykjaviku to zostanę u nich jeden dzień.

Arletka Proszę się tu nie stresować. Wszystko będzie si. Pamiętaj, że najważniejsze jest twoje nastawienie, jak się będziesz stresować i nakręcać to poród zapamiętasz jak największą traumę.
Stary 2014-02-27, 13:36   #924
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Kluska Jaka ona słodziutka!

No podróż jak podróż. Ja to stary wyjadacz jestem i już to wiele razy przerabiałam. Gorzej, że od czasu jak zaczęliśmy się starać o dzidzie to zaczęłam się bać latać. Jakoś tak się składa, że zawsze są jakieś turbulencje, trzęsie i podskakuje ten samolot . Jak TŻ jest ze mną to mu chcę rękę złamać. A teraz będę sama i mam nadzieję, że będzie tak jak dawniej. Muszę się nie malować na czas lotu bo się pewnie pobeczę . Mam takie schizy od dawna, nie umiem opanować się i zaczynam beczeć przy starcie.
Najmniej mnie cieszy ta sobota, bo będę musiała wstać ok 5 rano i potem te 6h pitolenia na lotnisku. Wiem, że będę padnięta jak dojadę na miejsce. A hostel to nie dom.
No a w ogóle na początku plan powrotu zakładał 3 samoloty jednego dnia, ale że się rodzice zdążyli do tego czasu wyprowadzić do Reykjaviku to zostanę u nich jeden dzień.

Arletka Proszę się tu nie stresować. Wszystko będzie si. Pamiętaj, że najważniejsze jest twoje nastawienie, jak się będziesz stresować i nakręcać to poród zapamiętasz jak największą traumę.
ja cie podziwiam,nigdy nie leciałam samolotem,ale i sobie tego nie wyobrazam.ja to bojuch jestem
a co do porodu,no wiem ze to duzo zalezy od podejscia,doczekac sie nie moge porodu ale jak czytam jak dziewczyny sie mecza to jakos strach oblatuje.

no zrobiłam te paczki, musze sie nieskromnie przyznac ze wyszły dobre,moze ciut za mocno zrumienione ale dobre
Hania 6.09.2016

Stary 2014-02-27, 13:52   #925
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]mamuski u was dzieciaki przed porodem tez były mało aktywne?chyba mała czuje ze mama na nią narzeka bo mi dupcie wypina
Domiś się ruszał do końca.
Cytat:

A ja się załamałam! Myślałam, że już dziś mi będzie super i wróci węch i smak. A tu , nic nie czuję kompletnie. Zła jestem, chciałam miły ostatni wieczór przed wyjazdem z TŻ spędzić. Bedzie mega dobry obiadek i miał być podwieczorek. A teraz mi się wszystkiego odechciewa.
Biedna
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Ewciu, Pucolek?
mój tata zwie małą Pyza albo Pampucha
ale Pączuś też pasuje, po mamusi
Jaka ona jest śliczna
Cytat:
[/COLOR]wiadomosc od agi "zmeczona jestem wyjątkowo.jak dzisiaj sama nie urodze to jutro kroplówka.pozdro dla wszystkich"

ale sie dziewczyny mecza, aż sama zaczynam sie stresowac.
Oby ruszyło

Stary 2014-02-27, 14:00   #926
Kamildiana
Zadomowienie

Dziewczyny Natalii zrobil sie przy paznokciu u raczki jakis stan zapalny podeszła jej z boku ropa i ogolnie palec zaczerwieniony. Cos polecicie na to?
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 14:01   #927
tasia02
Raczkowanie

Ciekawe jak Aga. Ma ktoś wieści z frontu?

wiesci są... to oby poszło jej gładko!! Kciuki

Kami może okłady z rumianku coś pomogą?

Edytowane przez tasia02
Czas edycji: 2014-02-27 o 14:07
Stary 2014-02-27, 14:43   #928
arletka1313
Zakorzenienie

jeju Kami nie wiem??? boli ja to na pewno.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-02-27, 14:54   #929
Lila_27
Zakorzenienie

Wróciłam z shoppingu Oczywiście mały dostał kilka ubranek, standardowo trochę humor mi się poprawił, ale sobie nie kupiłam nic, bo jakoś nic nie było ciekawego.

Cytat:
no zrobiłam te paczki, musze sie nieskromnie przyznac ze wyszły dobre,moze ciut za mocno zrumienione ale dobre
Daj chociaż jednego, ja kupiłam w cukierni, ale nie jakieś rewelacyjne Twoje na pewno pyszne

Yss to szczęśliwych lotów życzę I od razu współczuję, bo ja panicznie boję się latać Kilka razy mi się zdarzyło i nie wiem czy jeszcze wsiądę kiedyś

Kluska cudo śliczne
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 15:00   #930
arletka1313
Zakorzenienie

zamowiłam sobie takie trepki,zeby miec przejsciowe, bo z tamtego roku mam na obcasie.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4013577552
Hania 6.09.2016

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości