|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które s± na diecie. Rozmawiamy o zdrowym od¿ywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczno¶æ dobowa diet - musz± one mieæ ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4231 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 123
|
Dot.: Nasze codzienne jad³ospisy cz. XIX - OCENA JAD£OSPISÓW
Witajcie
![]() ![]() R wczorajsze: I¶n. bu³ka grahamka z indykiem i pomidorem. II¶n. jogurt naturalny z 4³ p³atkami owsianymi , ³y¿eczk± otr±b, ¿urawin± + jab³ko. Skalpel. III dwa kawa³ki grilowanego kurczaka w zio³ach + pó³ torebki kaszy + surówka . IV ¶led¼ z cebul± i kawa³ek kurczaka ![]() V wie¶niak z rzodkiewk± Dzisiaj: I¶n. serek homo z p³atkami owsianymi + pó³ banana + pó³ jab³ka Turbo spalanie. II¶ñ. bu³ka grahamka z twarogiem , rzodkiewk± , pomidorkiem + wyci¶niêty sok z pomarañczy + reszta jab³ka z I¶n. III warzywa na patelnie + grilowany kurczak IV tu jeszcze nie do konca mam pomys³ ale my¶le o jajku z resztk± warzyw z obiadu. V twaróg z rzodkiewk± i ogórkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 88 472
|
Polecam
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do miseczki wrzuciæ ok 3 ³y¿ki serka (o dowolnym smaku, ja mia³am sweet chilii) + dorzuciæ ok 3-4 ³y¿ki koncantratu pomidorowego, doprawic pieprzem.. mo¿na dodaæ te¿ oregano, bazylie, paprykê. Porz±dnie wymieszaæ ¿eby nie by³o grudek. Wszystko uzupe³niæ wod± ¿eby nie by³o takie gêste. Ja odrazu wla³am ca³y sos na patelnie, razem z makaronem, wiêc fajnie siê wszystko wymiesza³o. Ale mo¿na te¿ podgrzaæ go i polac np. kurczaka ![]()
![]() Edytowane przez missy7 Czas edycji: 2014-02-26 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 148
|
napewno wypróbujê w najbli¿szym czasie bo lubiê taki ¶mietanowo - pomidorowy smak
![]() ![]()
#4235 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 855
|
Cytat:
pomys³owo mo¿e wypróbujê ![]()
![]() |
#4236 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 521
|
Cytat:
Cebula w proszku mnie przerazi³a ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w przepisie pisze ¿e mo¿na nawet przechowywaæ przez kilka dni w lodówce. Ja te¿ dzisiaj wypróbujê nowy sos do kolacji i znowu jestem pod wra¿eniem samego pomys³u. Zapewne bêdzie pyszny ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 521
|
Cytat:
![]() A sos polecam - sama by³am zdziwiona jak pozna³am takie zestawienie - ¿e to jest tak oczywiste a sama na to nie wpad³am. Smakuje jak dla mnie jak moja ukochana zabielana pomidorówka ![]() Po d³ugiej przerwie wstawiam swój jad³ospis. (Przerwa we wpisywaniu, nie dietowaniu ![]() ![]() ¦niadanie: owsianka s³oikowa - p³atki owsiane, amarantus, orzechy pecan, ¿urawina suszona, cynamon, miód, mielone s. lniane, pó³ na pó³ woda +mleko II ¦niadanie: domowej roboty serek topiony z chudego twarogu u mnie w wersji ze szczypiorkiem; chleb razowy; ogórek, papryka Obiad: spaghetti z makaronu razowego, sos w³asnej roboty z pomidorów z puszki, miêsa mielonego, marchewki (uwielbiam spaghetti z dodatkiem tartej marchewki w sosie! idealnie prze³amuje kwasowo¶æ pomidorów), cebuli i du¿± ilo¶ci± czosnku Kolacja: pó³ banana (chcia³o mi siê s³odkiego, a banan ju¿ szykowa³ siê do wyj¶cia z domu), kanapki z chlebem razowym z twarogiem, czosnkiem i pomidorem Jutro planujê lekk± rozpustê, ale zamiast p±czków upiek³am w³a¶nie kladdkakan (szwedzkie ciasto czekoladowe - jak dla mnie lepsze nawet od brownie ![]() ¦niadanie: sa³atka z kaszy jaglanej, jajka, pomidorów, oliwek czarnych, ogórków kiszonych, kie³ków broku³a, z pra¿onym s.lnianym skropiona olejem z pestek dyni II ¦niadanie: kawa³ek kladdkakan (a niech siê dzieje! (ale ¿eby nie by³o, to ani trochê nie jest redukcyjne je¶æ ciasto i zdajê sobie z tego sprawê ![]() Obiad: zapiekanka z ziemniaków, szpinaku i odrobiny sera ple¶niowego do smaku (no i oczywi¶cie nieziemska ilo¶æ czosnku); grillowana pier¶ kurza Kolacja: zupa pomidorowa z soczewic± - nie zgadniecie - z ogromn± ilo¶ci± czosnku Od 2 -3 dni s³odzê napoje, bo inaczej drapie mnie gard³o strasznie, ale u¿ywam tylko miodu + dodajê w³asnej roboty maliny ze s³oika, do których u¿ywa³am minimalnej ilo¶ci cukru. No ale jak mówi³am jestem chora i to ca³kiem porz±dnie.
![]() |
#4239 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 415
|
R
1 Kanapki na chlebie chrupkim ¿ytnim z pieczonym schabem, musztard±, kie³kami rzodkiewki i ogórkiem. Kawa z mlekiem 2. P±czek ![]() 3. Micha kaszy jaglanej z gotowan± marchewk±, polane olejem z pra¿onych orzechów w³oskich 4. Serek homogenizowany naturalny z jab³kiem 5. Kanapki na chlebie ¿ytnim chrupkim: dwie z pieczonym schabem, jedna z szynk±, wszystkie z musztard±, kie³kami rzodkiewki, ogórkiem i do tego wszystkiego ca³a, du¿a papryka. 50 min pilates 6. Szklanka ma¶lanki i marchewka Mo¿e byæ, czy za ma³o? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cze¶æ! Dawno mnie tu nie by³o, oj dawno ![]() 1. 6 ³y¿ek p³atków owsianych na wodzie, polane mlekiem + kawa z mlekiem 2. Bu³ka orkiszowa z ¿ó³tym serem i pomidorem + kawa z mlekiem ~ jab³ko + kawa z mlekiem, herbata malinowa 3. Jakie¶ 4 ziemniaki gotowane, ok. 200g piersi z kurczaka sma¿onej na patelni w papirusie (wiem, wiem utwardzony t³uszcz), sa³atka z ogórków kiszonych z papryk±, marchewk±, cebul± + kawa z mlekiem 4. 100g kaszy jaglanej z mlekiem i dwiema ³y¿kami twarogu pó³t³ustego + kawa z mlekiem I teraz moje pytanie, tak baaaardzo uwielbiam kaszê jaglan±, ¿e jak ugotujê woreczek, to nie potrafiê zostawiæ "na pó¼niej" ![]() Edytowane przez MelaniaJune Czas edycji: 2014-02-26 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
R:
1. kasza jaglana na sypko z gruszk±, figami, serkiem wiejskim i orzechami lasowymi 2. banan 3. brukselka z pomidorami koktajlowymi, paskami schabu, kasztanami, bia³± kasz± gryczan± i natk± 4. koktajl z mango, mandarynki, selera naciowego, szpinaku i nasion konopi 5. wrap z m±ki amarantusa i siemienia lnianego pokrojony na 4 ("kanapki") - 2 z avocado, tofu, kie³kami cebuli, papryk± chilli i pomidorem - 2 z tuñczykiem, oliwkami, kie³kami cebuli i sosem z soczewicy Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 973
|
U
1. Budyniowa owsianko-siemiênianka ![]() 2. Du¿a bagietka z ziarnami z tuñczykiem, jajkiem, majonezem i warzywami; W trakcie robienia obiadu: kromka razowego chleba z mas³em :P 3. Barszcz czerwony z makaronem, pieczeñ z karkówki, kasza jêczmienna i surówka meksykañska; I spora ilo¶æ ¿elek mentolowych ![]() + herbata czarna cytryna-mango, English breakfast, pokrzywa parzona z herbatk± owocow±, woda, tran |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 290
|
Cytat:
![]() ![]() Wesela s± nie na co dzieñ, wiêc baw siê dobrze! ![]() Raz na jaki¶ czas Twoja sa³atka owocowa na kolacjê bêdzie ok ![]() Jakikolwiek jogurt naturalny z najlepiej samodzielnie skomponowanym musli bêdzie ok ![]() Feta jest ok, nie bój siê t³ustszych serów, wszystko jest dla ludzi - a tym bardziej takie naturalne produkty ![]() A jak do sa³atki o której piszesz dorzucisz dobre pieczywo to te¿ raz na jaki¶ czas bêdzie spoko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moje U z wczoraj I Kakaowa owsianka z kasz± mann± i otrêbami orkiszowymi na mleku z: gruszk±, cynamonem, serkiem homo, orzechami arachidowymi i miodem wielokwiatowym Przek±ska: jab³ko II Grahamka z orzechowym serem brie, pomidorem i sa³at± III Polêdwiczki wieprzowe sma¿one bez t³uszczu; kasza jaglana z mas³em; mieszanka warzyw gotowanych na parze (broku³y, fasola szparagowa, kie³ki fasoli mung, kukurydza, marchew, papryka, cebula) IV Jajecznica z 2 jaj na oleju kokosowym z szynk±, kie³bas± wieprzow±, pomidorem i oregano; kromka razowca z serkiem pomidorowo - oliwkowo - zio³owym, rzodkiewkami, ogórkiem kiszonym i sa³at±
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
witam drogie Panie i Pana
![]() dzisiejszy jad³ospis R, który, nie ukrywam, podoba mi siê, co wy powiecie na jego temat? ![]() I - 2 kromki chleba razowego ¿ytniego, ricotta, sa³ata, ³oso¶ wêdzony na zimno, kapary, pomidor II - pier¶ kurczaka sma¿ona, duszone warzywa: bak³a¿an, cukinia, papryka czerwona, pieczarki z zio³ami prowansalskimi i oliw± z oliwek uuu- pó³ eklerki wpad³o ;p III - ma¶lanka, jab³ko IV - fasolka po bretoñsku, barszcz ukraiñski 2 h zumby, w miêdzyczasie trening: klatka, plecy, rêce, brzuch V - fritata:jajko,ziemniaki, warzywa Erena - podrzucisz mi jaki¶ fajny trening z æwiczeniami wielostawowymi na te partie co wymieni³am? ![]()
dieta reducyjna i zdrowe od¿ywianie ![]() Edytowane przez agaczini Czas edycji: 2014-02-27 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 855
|
Cytat:
Widzê ¿e wreszcie ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4246 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 40
|
W ¶niadaniu brakuje mi jaki¶ dodatków, ³yso je¶æ same p³atki z mlekiem ![]() ![]() ![]() ![]() No w³a¶nie wiem, ¿e kaloryczno¶æ 100g kaszy to nie tragedia, a tak j± kocham <3 Dziêki za wskazówki, na pewno co¶ zmieniê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 375
|
A co to za cisza? Czy¿by wina t³ustego czwartku? Ja siê zbiorê na odwagê i wrzucam U
![]() ¦niadanie: Omlet francuski z 2 jaj ze szpinakiem, twaro¿kiem kozim, pomidorami koktajlowymi i czarnymi oliwkami. grejpfrut. Przek±ska: pieczony p±czek z konfitur± ró¿an± i p³atkami migda³ów, cappuccino z ekspresu Obiad: zapiekanka z broku³ów, ciemnego ry¿u, ³ososia i odrobiny ricotty i pistacji + sa³ata rzymska z pomidorami ¶wie¿ymi i suszonymi, grillowanym bak³a¿anem i czerwon± papryk±. 40 min jazdy na rowerze Podwieczorek: twaro¿ek eko pó³t³usty ze ¶wie¿ymi truskawkami i malinami (wiem, ¿e o tej porze roku to pryskany chemi± szajs, ale mia³am straszn± ochotê) i orzechami nerkowca+ cappuccino na kolacjê bêdzie: w³oska zupa jarzynowa z miksem warzyw (m.in. kalarepka, zielony groszek, marchewka, seler naciowy, cukinia) + grzanka z razowca z guacamole i sa³at±. Edytowane przez agnieszka16 Czas edycji: 2014-02-27 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
Nie, t³usty czwartek mnie nie wzrusza
![]() Ca³y dzieñ grzecznie chrupiê suszone jab³ka, selera naciowego i pestki dyni. A na popitkê sok wielowarzywny. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 499
|
moja dzisiejsza R-ka
![]() 1) 2 kromki chleba pe³noziarnistego z orzechami, na to ricotta z zielonym pieprzem i s³odka ¿ó³ta papryka + decomoreno z mlekiem 3,2% bez cukru 2) dorsz wêdzony 75g + sa³atka z lodowej, cykorii, papryki, ogórków ze s³oika, pestek dyni i cebulki, sos na bazie oliwy z oliwek i octu balsamicznego 3) zupa krem z warzyw (dynia, marchew, seler, kalafior, przecier pomidorowy), z ³y¿k± ¶mietany 15% i ³y¿k± kaszy jaglanej. Wiem, ¿e powinno byæ bia³ko, ale zrobi³am j± z czego siê da³o, bo koniec tygodnia siê zbli¿a i pustki w lodówce ![]() przek±ska: rafaello, potem jeszcze ¶wiezo wyciskany sok z marchwi pó³ szklanki... i kolejne rafaello ![]() 4) krewetki du¿e podsma¿one na oleju z pestek winogron, sa³atka z zielonych pomidorów ze s³oika wymieszana z sa³at± lodowa, siemieniem pra¿onym i 3 suszonymi ¶liwkami.
![]() |
#4250 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Moje U:
-Kanapka na ciep³o: ciemne pieczywo, ser ¿ó³ty, sa³ata, oliwki, jalapeno, papryka, kie³ki, rukola, sos na bazie majonezu (to by³a mega porcja, ¿eby porównaæ, co¶ jak równowarto¶æ 2 du¿ych bu³ek) -Makaron spaghetti z pesto bazyliowym, suszonymi pomidorami, ziarnami s³onecznika, rukol± i odrobin± startego ¿ó³tego sera -Pomarañcza -Kromka pszennego chleba z pesto, suszonym pomidorem i du¿± ilo¶ci± rukoli -Wrap ¿ytni z podsma¿onymi warzywami(warzywa na patelnie) z sosem pomidorowym, ¶wie¿a cebula, ¶wie¿y ogórek, rukola, ca³o¶æ polana sosem czosnkowym(jogurt nat. ³y¿eczka majonezu, z±bek czosnku, przyprawy) |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 254
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapodam w takim razie dzisiejszy jad³ospis i kuknij czy jest OK ![]() I Nad czczo jak codziennie przegotowana woda pó³ na pó³ z zimn± i wyci¶niêta cytrynka 2 kromki pieczywa s³onecznikowego , mas³o , sa³ata , szynka drobiowa , ogórek , pomidor , cebulka , kie³ki ,sól + zielona h II Mini wersja sa³atki greckiej , pomidor , ogórek , feta , oliwki + kromeczka pieczywa s³onecznikowego w miêdzy czasie banan i 3 gryzy schabowego ![]() III Ry¿ z gotowanym kalafiorem i kurczakiem sma¿onym na oliwie z oliwek IV 2 jajka + 1h treningu cardio
![]() |
#4252 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 290
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiejsze U I Kakaowa owsianka z kasz± mann± i otrêbami orkiszowymi na mleku z: gruszk±, cynamonem, serkiem homo, orzechami arachidowymi i miodem wielokwiatowym Przek±ska: jab³ko II Grahamka z orzechowym serem brie, pomidorem i sa³at± III Grahamka z szynk±, rzodkiewkami, ogórkiem kiszonym i sa³at± IV Kawa³ek schabu sma¿ony bez t³uszczu; ponad pó³ woreczka kaszy jêczmiennej; marchew gotowana z mas³em Do picia: woda ¼ródlana, 2x czarna kawa, herbaty: 2x zielona, czarna, owocowa.
![]() |
#4253 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 580
|
Cytat:
![]() I co to za orzechowy ser brie, bo pierwszy raz widzê? Moje wczorajsze U. Mam w koñcu tkankê t³uszczow± w normie, da siê? DA. ![]() przed: woda z plastrem cytryny I kromka chleba wieloziarnistego z serkiem kanapkowym, sa³at±, pomidorem, du¿ym plastrem szynki schwarzwaldzkiej; przypl±ta³y siê ze 2 buraczki-kuleczki ze s³oika i kilka oliwek; 150g jogurtu naturalnego, 3 ³y¿ki musli 7 Zbó¿ i 1 ³y¿ka otr±b pszennych, ³y¿ka physalis, du¿a ¶liwka i odrobina miodu; herbata z dziurawca II ciabatta z serkiem kanapkowym, sa³at±, pomidorem i 1/2 parówki z fileta z kurczaka. Kawa³ek mi wylecia³. ![]() III ¶rednie jab³ko; solidna garstka mieszanki studenckiej (du¿o rodzynek, ma³o orzechów) IV makaron razowy (ma³y kubeczek przed ugotowaniem) z 130g tuñczyka wsw z czerwon± cebulk±, pietruszk± i plastrem ¿ó³tego sera salami, podsma¿anymi na ³y¿eczce oliwy z oliwek; butelka wody kokosowej V muffinka czekoladowa (T³usty Czwartek ![]() VI 100g twarogu pó³t³ustego z ³y¿eczk± octu, papryk±, rzodkiewk± i marchewk±; 2 kromki chleba wieloziarnistego z mas³em, 2 plastrami polêdwicy ³ososiowej, sa³at±, pomidorem, pietruszk±; kilka oliwek, buraczków-kuleczek i migda³ów; melisa Wiêkszo¶æ czasu poza domem, oprócz pierwszego i ostatniego posi³ku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 285
|
Chcia³abym zapytaæ, czy moje tempo chudniêcia jest normalne. Odchudzam siê od stycznia, wtedy jeszcze nie mia³am wagi, wiêc polega³am na ilo¶ci zrzuconych cm.
W lutym przyjecha³ do mnie T¯ i przez tydzieñ totalnie siê objada³am pizz±, s³odyczami i innymi wêglami prostymi ![]() No i po powrocie do diety przez tydzieñ schud³am ju¿ 1,3kg. Do tej pory czyta³am, ¿e zdrowy spadek to 0,5kg na tydzieñ. Mój jad³ospis jest urozmaicony, du¿o warzyw, jem wiêcej ni¿ na pocz±tku diety, ko³o 1800 kcal. Wczoraj zjad³am du¿o sushi a tutaj -0,4 na wadze. Aktualnie wa¿ê 62,5kg i chcê schudn±æ do ok. 58. Czy to mo¿liwe, ¿e przez tydzieñ ob¿arstwa tak rozbuja³ mi siê metabolizm? Czy powinnam siê martwiæ takim szybkim spadkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 375
|
Cytat:
![]() Po powrocie do redukcji pozby³a¶ siê zapewne wody z organizmu i st±d wyra¼ny spadek wagi. I naprawdê nie jest tak, ¿e to co jemy jednego dnia wp³ywa na nasz± wagê nazajutrz, oprócz w³a¶nie pozosta³ej wody. Nasza waga ma prawo wahaæ siê nawet ok. kilograma w przeci±gu doby - nie znaczy to absolutnie o niczym- ot rano zazwyczaj jeste¶my l¿ejsi, po intensywnym treningu jeste¶my l¿ejsi itd. Waga to nie wszystko, trzymaj siê pomiarów centymetrowych, æwicz, jedz zdrowo i spokojnie czekaj na po¿±dan± sylwetkê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 285
|
Dziêkujê za odpowied¼
![]() ![]() Na razie bêdê wiêc obserwowaæ swoje cia³o. |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Wczoraj tylko jeden wegañski p±czek
![]() a dzi¶ na ¶niadanie: 200ml mleka sojowego + 3 ³y¿ka p³atków jaglanych + ³y¿ka ¿urawiny + ³y¿ka wiórków kokosowych + ³y¿ka migda³ów Na obiad bêdzie pyszna zupa krem z kalafiora z mlekiem kokosowym, a na kolacjê sa³atka z kotlecikami z cieicierzycy. W miêdzyczasie ¶wie¿e owoce i jaki¶ koktajl przed treningiem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4258 |
Zadomowienie
|
dzisiejszy jad³ospis R
I - 3 kromki chleba razowego ¿ytniego z ricott±, dwie ³y¿eczki konfitury brzoskwiniowej, ³oso¶ wêdzony, sa³ata, chrzan II - 125 g lososia wêdzonego na gor±co, kie³ki lucerny z dressingiem jogurtowym III - jab³ko, kubek ma¶lanki IV - 2 pieczone podudzia kurczaka, cukinia i makaron pe³noziarnisty V -2 jajka sadzone, pomidor
dieta reducyjna i zdrowe od¿ywianie ![]() Edytowane przez agaczini Czas edycji: 2014-02-28 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 254
|
Cytat:
![]() A trening kardio przed kolacja , tak w ramach ¶cis³o¶ci przed zjad³am tego kurczaka z ry¿em a po te 2 jajka jako posi³ki oko³o-treningowe z bia³kiem , chyba w porz±dku ?
![]() |
#4260 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Moje U. PROSZÊ o ocenê : )
I: dwie kromki chleba ¿ytniego z twarozkiem(twarog pó³tusty, jogurt nat., szczypiorek, rzodkiewka, czosnek), papryk± ¶wie¿±, duuu¿± ilo¶ci± rukoli i ³y¿eczk± pesto na ka¿d± kromkê II: kiwi III: camembert pieczony w piekarniku, ¿urawina, sa³atka(rukola, ogórek, papryka, mango), pieczone ziemniaki IV: jajecznica z 2 jajek, bu³ka ciemna z ziarnami z mas³em, rukol±( ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.