Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-27, 19:17   #1711
klaoudyna
Przyczajenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

boże Paula jaka szmina http://www.youtube.com/watch?v=8W_tHByBSpY
wygląda okropnie w połączeniu z tymi brwiami i żółtymi włosami....
klaoudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 19:22   #1712
Amerie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaoudyna Pokaż wiadomość
boże Paula jaka szmina http://www.youtube.com/watch?v=8W_tHByBSpY
wygląda okropnie w połączeniu z tymi brwiami i żółtymi włosami....

Jak dla mnie - jakikolwiek makijaż ma na sobie, czy dobry czy zły, czy dobrany podkład czy nie, zawsze wygląda.....niechlujnie?
To chyba przez włosy nie potrafię dokładnie sformuować o co mi chodzi - ale nie lubię jej oglądać - słuchać mogę - patrzeć nie.

Nieesia mnie rozczarowała recenzją Scholla. Jeszcze jej szuszek napisał koment w stylu "o widzę że też się zdecydowałaś".....
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 19:33   #1713
klaoudyna
Przyczajenie

[QUOTE=Amerie;45363817]Jak dla mnie - jakikolwiek makijaż ma na sobie, czy dobry czy zły, czy dobrany podkład czy nie, zawsze wygląda.....niechlujnie?
To chyba przez włosy nie potrafię dokładnie sformuować o co mi chodzi - ale nie lubię jej oglądać - słuchać mogę - patrzeć nie.

Mam tak samo... widać, że ma fajne kosmetyki, super szminki....... ale cały czas mi coś nie gra a o włosach nie wspomnę... jestem uczulona na żółty odcień blondu...
klaoudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 19:34   #1714
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Nieesia mnie rozczarowała recenzją Scholla. Jeszcze jej szuszek napisał koment w stylu "o widzę że też się zdecydowałaś".....
No na reklamę się zdecydowała
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 19:39   #1715
KathleenAnn
Zadomowienie

https://www.facebook.com/szusz1313/p...type=1&theater

Ta Pani działa na mnie jak płachta na byka
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 19:42   #1716
Adamantium01
Karo

Pierwsza lekcja #pooldance

to chyba jednak nie basen
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 19:47   #1717
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
Pierwsza lekcja #pooldance

to chyba jednak nie basen
Nieważne jak jest napisane, ważne, że endorfinki szaleją
Może będzie filmik na YT z pokazem tanecznym - kurs pool dance.
Stary 2014-02-27, 19:55   #1718
bzimbziam
Rozeznanie

cześć dziewczyny, mam pytanie do tych, które używają korektora pod oczy z bourjois healthy mix. kilka miesięcy temu czytałam opinie na jego temat i wydawało mi się, że jest aktualnie jednym z lepszych korektorów pod oczy, a teraz czytam i widzę, że opinie się znacznie pogorszyły. podobno wysusza, dość szybko się ściera i podkreśla zmarszczki. czy któraś z was zaobserwowała u siebie te wady? mam okropne cienie pod oczami i miałam nadzieję właśnie w tym korektorze :/ aktualnie używam tego z bell bb 7in1, hania robiła z nim pierwsze wrażenie, jest niezły, ale nie na takie podkówki jakie mam ja. :|
bzimbziam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:03   #1719
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzimbziam Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, mam pytanie do tych, które używają korektora pod oczy z bourjois healthy mix. kilka miesięcy temu czytałam opinie na jego temat i wydawało mi się, że jest aktualnie jednym z lepszych korektorów pod oczy, a teraz czytam i widzę, że opinie się znacznie pogorszyły. podobno wysusza, dość szybko się ściera i podkreśla zmarszczki. czy któraś z was zaobserwowała u siebie te wady? mam okropne cienie pod oczami i miałam nadzieję właśnie w tym korektorze :/ aktualnie używam tego z bell bb 7in1, hania robiła z nim pierwsze wrażenie, jest niezły, ale nie na takie podkówki jakie mam ja. :|
Kupiłam ten korektor jakoś dwa tygodnie temu, jak była promocja -40% w Hebe. Ja jestem zadowolona, nie zauważyłam przesuszenia okolicy pod oczami, ani ścierania się. Nie mam bardzo dużych cieni, ale też nie są małe. Takie pośrednie. Wcześniej miałam Match Perfection i Garniera ten roll-on i też byłam zadowolona. Garnier trochę trąci alkoholem, ale też mi krzywdy nie zrobił, a miał większe krycie niż MP.
Stary 2014-02-27, 20:08   #1720
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
ja go mam, teraz nie używam bo jest dla mnie za ciemny, ale jak był ok kolorystycznie to był to najlepszy korektor jaki miałam. ma lekką konsystencję i bardzo dobrą pigmentację, mnie nie wysuszał. Jesli chodzi o wchodzenie w zmarszczki to owszem, potrafi, ale tylko wtedy jak się nawali grubszą warstwę pod oko - w innym wypadku po utrwaleniu pudrem u mnie się nic z nim nie działo
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:08   #1721
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Kupiłam ten korektor jakoś dwa tygodnie temu, jak była promocja -40% w Hebe. Ja jestem zadowolona, nie zauważyłam przesuszenia okolicy pod oczami, ani ścierania się. Nie mam bardzo dużych cieni, ale też nie są małe. Takie pośrednie. Wcześniej miałam Match Perfection i Garniera ten roll-on i też byłam zadowolona. Garnier trochę trąci alkoholem, ale też mi krzywdy nie zrobił, a miał większe krycie niż MP.
Ja go też miałam i był całkiem spoko, nic mi nie przesuszył. Krycie miał w porządku, ładnie pachniał, wydajny. Ogólnie był ok, ale bez rewelacji. Spróbuj i sama oceń, choć bez promocji się nie opłaca kompletnie.
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:12   #1722
201606242122
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=H3pLMUrtjX8

neti aneti między innymi o wizazu 3:05
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:21   #1723
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

maly off ale tu sie najpredzej dowiem

beda jakies znizki na dzien kobiet czy niedlugo w sephorach czy innych drogeriach typu -30/40% na kolorowke?

mam potrzeby, ale nie usmiecha mi sie nic w normalnej cenie kupowacać

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:22   #1724
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
maly off ale tu sie najpredzej dowiem

beda jakies znizki na dzien kobiet czy niedlugo w sephorach czy innych drogeriach typu -30/40% na kolorowke?

mam potrzeby, ale nie usmiecha mi sie nic w normalnej cenie kupowacać
czytalam na watku z rossmana, ze podobno cos znowu ma byc, ale na wiosne
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:25   #1725
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:
Ja posiadam oba korektory. Bourjois jak na moje oko nie ma lepszego krycia niż Bell, może nawet gorsze. Wysuszenia nie zauważyłam, ale ja mam tłustą skórę i zawsze pod korektor kładę krem. Co do wchodzenia w zmarszczki, to ja mam wrażenie, ze cokolwiek bym nie położyła to i tak w zmarszczki wejdzie, choć ten z Bell o wiele bardziej zmarszczki podkreśla. Co do trwałości i ścierania to trudno mi to ocenić. Bourjois po nałożeniu dość szybko zastyga i ma matowe wykończenie, Bell natomiast jeszcze długo jest lepki i niestety ciemnieje po zastygnięciu, nie wiem czy u Ciebie też? Ogólnie to chyba bardziej polecam ten z Bourjois, bo zawsze można położyć drugą warstwę i nie ciemnieje tak jak Bell.
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:46   #1726
bzimbziam
Rozeznanie

Cytat:
właśnie też miałam match perfection i to była masakra. a garnier daje radę na twoje średnie cienie ?

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
ja go mam, teraz nie używam bo jest dla mnie za ciemny, ale jak był ok kolorystycznie to był to najlepszy korektor jaki miałam. ma lekką konsystencję i bardzo dobrą pigmentację, mnie nie wysuszał. Jesli chodzi o wchodzenie w zmarszczki to owszem, potrafi, ale tylko wtedy jak się nawali grubszą warstwę pod oko - w innym wypadku po utrwaleniu pudrem u mnie się nic z nim nie działo

a jaki masz odcień? ten najjaśniejszy? przyznam, że nie wiem jaki wziąć, bo mam troszkę ciemniejszą karnację niż inni i patrzyłam dzisiaj na te odcienie i nie wiem czy 52 nie byłby nawet za jasny.

Cytat:
Napisane przez Jamaika88 Pokaż wiadomość

Ja posiadam oba korektory. Bourjois jak na moje oko nie ma lepszego krycia niż Bell, może nawet gorsze. Wysuszenia nie zauważyłam, ale ja mam tłustą skórę i zawsze pod korektor kładę krem. Co do wchodzenia w zmarszczki, to ja mam wrażenie, ze cokolwiek bym nie położyła to i tak w zmarszczki wejdzie, choć ten z Bell o wiele bardziej zmarszczki podkreśla. Co do trwałości i ścierania to trudno mi to ocenić. Bourjois po nałożeniu dość szybko zastyga i ma matowe wykończenie, Bell natomiast jeszcze długo jest lepki i niestety ciemnieje po zastygnięciu, nie wiem czy u Ciebie też? Ogólnie to chyba bardziej polecam ten z Bourjois, bo zawsze można położyć drugą warstwę i nie ciemnieje tak jak Bell.
u mnie Bell zaczął minimalnie ciemnieć po miesiącu używania, ale wydaje mi się, że wciąż jest okej. nie wchodzi mi w zmarszczki prawie w ogóle, jeśli go dobrze przypudruję. skoro mówisz, że Bell ma lepsze krycie od Bourjois to straciłam wszelkie nadzieje na coś, co zakryje mi cienie lepiej niż robi to Bell
Stary 2014-02-27, 20:52   #1727
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
u mnie Bell zaczął minimalnie ciemnieć po miesiącu używania, ale wydaje mi się, że wciąż jest okej. nie wchodzi mi w zmarszczki prawie w ogóle, jeśli go dobrze przypudruję. skoro mówisz, że Bell ma lepsze krycie od Bourjois to straciłam wszelkie nadzieje na coś, co zakryje mi cienie lepiej niż robi to Bell
wypróbuj ten osławiony przez Maxi i Katosu Collection (kiedyś 2000). Miałam najjaśniejszy odcień, bardzo mocno kryje (!!), niestety mnie trochę wysuszył i bardzo włazi w zmarchy bo ma gęstą, zastygającą konsystencję. Natomiast rewelacyjnie sprawdził mi się do maskowania przebarwień, jest bardzo trwały. Niestety, wydajność niska a cena na allegro ciągle rośnie. Patrzyłam dzisiaj - 40 zł z groszami z przesyłką
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:57   #1728
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
właśnie też miałam match perfection i to była masakra. a garnier daje radę na twoje średnie cienie ?
Ja byłam z MP też zadowolona. Może krycie nie było jakieś bardzo duże, ale podobał mi się efekt po jego użyciu. Garnier jest zdecydowanie lepiej kryjący niż MP. Jednak tak jak pisałam, wyczuwalny jest w nim alkohol. Także osoby mające obsesję na punkcie wysuszania będą rozczarowane. Krycie jest porównywalne z Bourjois HM, więc jeśli alkohol Ci straszny weź HM.

Mam też kamuflaż z Catrice, który nie jest stricte przeznaczony pod oczy, ale dla mnie to on w ogóle szału nie robi. Ani na wypryski, ani pod oczy wklepany cienką warstwą. Gama kolorystyczna bardzo uboga, nie rozumiem zachwytów nad nim.
Stary 2014-02-27, 20:58   #1729
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
czytalam na watku z rossmana, ze podobno cos znowu ma byc, ale na wiosne
dzieki

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 21:28   #1730
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Czasami mam wrażenie, je mówimy o dwóch różnych osobach, bo co do twarzy jestem na nie, co do figury - parę kg temu prezentowała sie dużo fajniej, teraz zupełnie mi się nie podoba. A niektórzy umieją ładnie przytyć
Powiem Ci że jak zerknęłam na to zdjęcie z pool dance'a to zmieniłam zdanie. W ubraniach zimowych wygląda lepiej. Chociaż jak na vlogerkę, to trzyma formę

Cytat:
Napisane przez mgiedogo Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Temat dotyczący perfum skłonił mnie do ujawnienia się na wątku. Mam wątpliwości dotyczące oryginalności produktów dostępnych w sklepie internetowym iperfumy. W październiku zamówiłam 100 ml Givenchy Ange ou demon le secret. Zapach doskonale mi znany (to już 4 flakonik ), długo utrzymujący się na moim ciele. Niestety zapach z iperfumy jest słabo wyczuwalny, utrzymuje się max. pół godziny przez co jest niewydajny i już praktycznie sięgnął dna. Jestem rozczarowana i na pewno nie złoże tam zamówienia.
Ja bym zwróciła się w stronę dziewczyn z Perfumowego, doradzą w sprawie każdego perfumowego problemu. Przy czym już tutaj mogę napisać, że iperfumy sprzedaje oryginały. Nie zmienia to faktu, że perfumy mogą być zwietrzałe, być może były źle przechowywane.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
wypróbuj ten osławiony przez Maxi i Katosu Collection (kiedyś 2000). Miałam najjaśniejszy odcień, bardzo mocno kryje (!!), niestety mnie trochę wysuszył i bardzo włazi w zmarchy bo ma gęstą, zastygającą konsystencję. Natomiast rewelacyjnie sprawdził mi się do maskowania przebarwień, jest bardzo trwały. Niestety, wydajność niska a cena na allegro ciągle rośnie. Patrzyłam dzisiaj - 40 zł z groszami z przesyłką
Również polecam, bardzo ładnie przykrywa cienie pod oczami, a mam je spore.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 21:30   #1731
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Uhuuu u karoli i laurity to chyba grubsza sprawa wszystkie zdjecia z rgp poznikaly z insta karoli

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O jaką Karolinę chodzi? ze stylizacje?

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
Bartek z duetu B&B w ostatnim filmiku opowiada o swojej chorobie, a na końcu mówi, że ma nadzieję, że spodobał nam się jego filmik wiem, że to choroba, że nie powinnam, ale na końcu wybuchnęłam śmiechem, tak jakby choroba była czymś fajnym, na pokaz i mówienie o niej miałoby komuś się podobać :/
nieee, dlaczego ja myślę że taki filmik może się podobać, choćby za odwagę. To nie jest dla każdego taka oczywista sprawa rozmawiać o chorobie, ale przecież warto, bo komuś może dodać to otuchy.

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Gdyby płacili kary to byłoby o tym głośno.
Prędzej już uwierze, że w SP lądują perfumy z 2,3 letniej produkcji :P ale nie, że podróby. W Polsce jest zakaz sprzedaży podróbek i za to sie siedzi
Ale w SP jest też sporo nowości. Mi się wydaje, że oni kupują końcówki z jakichś hurtowni, bo zauważcie, że tam ciągle się te zapachy zmieniają. Na dobrą sprawę mało zapachów jest w stałej ofercie jakby. Ja co nie zajdę to widzę inne flakoniki. Niektóre znikają na parę miesięcy, potem znowu je domawiają itp. Też między samymi SP widzę różnice (jak zdarzy mi się czasem być w dwóch jednego dnia, to zauważyłam, że między sklepami też ta oferta perfumowa się równi) .

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że przetrzymał ciasto w piekarniku, bo po przekrojeniu wygląda na suche ale połączenie smaków może być ciekawe
Munkaaa co to za rebus w Twoim avatarze?

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
To akurat, żaden argument. Wielu rzeczy robić nie wolno, bo się za to siedzi, a jakoś nie wypleniło to przestępstw.

Do SP mam inną teorię, która mi się o uszy gdzieś obiła, ale nie pamiętam źródła. Może to jest powodem tych plotek o podróbach.
1. Proceder może mieć źródło już w hurtowni. Jak jest dobra podróbka, to pracownik SP nawet nie zauważy.
2. Pracownik SP może podmienić oryginał na podróbkę. Oryginał sobie na allegro sprzeda, a nikt nie zauważy zniknięcia perfum. Sprawa wyjdzie na jaw, jak trafi się świadoma klientka.

Co wcale nie znaczy, że oni celowo sprzedają podróby. Co najwyżej trafi może się trafić parę sztuk. A plotki o podróbach w SP słyszałam nie raz od znajomych, ale zawsze w kontekście: No kupuję podróby, a czemu miałabym tego nie robić, skoro nawet w SP takie sprzedają, tylko żądają 2 razy tyle kasy.
Sorki, ale to jedna z zabawniejszy teorii spiskowych jakie słyszałam w ostatnim czasie

Cytat:
Duża litera to jak najbardziej poprawna forma. Była tu nawet o tym niedawno dyskusja.
Tak, potwierdzam Miałam o tym niedawno na zajęciach z poprawności językowej z językoznawcą

[QUOTE=klaoudyna;45364033]
Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Jak dla mnie - jakikolwiek makijaż ma na sobie, czy dobry czy zły, czy dobrany podkład czy nie, zawsze wygląda.....niechlujnie?

Mam tak samo... widać, że ma fajne kosmetyki, super szminki....... ale cały czas mi coś nie gra a o włosach nie wspomnę... jestem uczulona na żółty odcień blondu...
nie gra Ci brak stylu :P Tak jak i mi :P Sorry, ale tak jak Szusz ma fajne poszczególne ciuchy i tworzy z nich nieudane stylizacje, tak Boogie ma fajne kosmetyki, ale wszystko razem na twarzy tworzy dziwny efekt. Z czego największą pomyłką są kurczaczkowe włosy
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 21:36   #1732
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
O jaką Karolinę chodzi? ze stylizacje?
Chyba Baszakową.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 21:39   #1733
aaaania1989
Zakorzenienie

Tak czytam i czytam..Szusz przytyła ?
Chyba nie zauważyłam.

Edytowane przez aaaania1989
Czas edycji: 2014-02-27 o 21:41
aaaania1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 21:50   #1734
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:

Potwierdzam negatywne opinie - jest bardzo widoczny pod oczami, wchodzi w zmarszczki i załamania, a nawet na gładkiej skórze daje dziwny efekt - nałożyłam sobie kiedyś na policzek. Tragedia. O nałożeniu na nos nie będę się rozpisywać, bo od razu zmyłam. Ja swój kupiłam w Rossmanie.

Nie zakrywa mi dobrze cieni - lepiej radzą sobie korektory mineralne, ale te z kolei wysuszają jeszcze bardziej. U mnie więcej warstw korektora nie mogę nałożyć bo się ściera- wałkuje.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 21:55   #1735
bzimbziam
Rozeznanie

Cytat:
faktycznie ! kompletnie zapomniałam o nim.. tylko ja mam problem z odcieniem ;/ a on czasem nie ciemnieje? gdzieś znalazłam na necie zdjęcie po kilku minutach i obok świeżo nałożony.

Cytat:
Ja byłam z MP też zadowolona. Może krycie nie było jakieś bardzo duże, ale podobał mi się efekt po jego użyciu. Garnier jest zdecydowanie lepiej kryjący niż MP. Jednak tak jak pisałam, wyczuwalny jest w nim alkohol. Także osoby mające obsesję na punkcie wysuszania będą rozczarowane. Krycie jest porównywalne z Bourjois HM, więc jeśli alkohol Ci straszny weź HM.

Mam też kamuflaż z Catrice, który nie jest stricte przeznaczony pod oczy, ale dla mnie to on w ogóle szału nie robi. Ani na wypryski, ani pod oczy wklepany cienką warstwą. Gama kolorystyczna bardzo uboga, nie rozumiem zachwytów nad nim.
dzięki za odpowiedź, rozglądnę się za garnierem, a jak będzie promocja w rossmannie, to może kupię hm.
Stary 2014-02-27, 21:57   #1736
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Munkaaa co to za rebus w Twoim avatarze?

historia nie jest krótka, ale no - od wielu lat jestem ogromną fanką Beyonce, potrafię rozmawiać o niej godzinami, często wkręcając się za bardzo + jak byłam tu świeżakiem, to często mówiłam o serku łososiowym, polecałam go, zachwycałam się nim - zaczęłam być z nim poniekąd kojarzona - stąd połączenie - moje miłości (nie jedyne oczywiście ): Queen B i serek łososiowy

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-02-27 o 21:59
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 21:57   #1737
bzimbziam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość

Potwierdzam negatywne opinie - jest bardzo widoczny pod oczami, wchodzi w zmarszczki i załamania, a nawet na gładkiej skórze daje dziwny efekt - nałożyłam sobie kiedyś na policzek. Tragedia. O nałożeniu na nos nie będę się rozpisywać, bo od razu zmyłam. Ja swój kupiłam w Rossmanie.

Nie zakrywa mi dobrze cieni - lepiej radzą sobie korektory mineralne, ale te z kolei wysuszają jeszcze bardziej. U mnie więcej warstw korektora nie mogę nałożyć bo się ściera- wałkuje.

kurcze, czyli jednak. zobaczę ile będzie kosztował na promocji i może może wtedy go kupię.
Stary 2014-02-27, 21:59   #1738
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
historia nie jest krótka, ale no - od wielu lat jestem ogromną fanką Beyonce, potrafię rozmawiać o niej godzinami, często wkręcając się za bardzo + jak byłam tu świeżakiem, to często mówiłam o serku łososiowym, polecałam go, zachwycałam się nim - zaczęłam być z nim poniekąd kojarzona - stąd połączenie - moje miłości (nie jedyne oczywiście ): Queen B i serek łososiowy
kreatywnie i takie #personalizowane
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 22:00   #1739
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
faktycznie ! kompletnie zapomniałam o nim.. tylko ja mam problem z odcieniem ;/ a on czasem nie ciemnieje? gdzieś znalazłam na necie zdjęcie po kilku minutach i obok świeżo nałożony.
nie, na mnie w ogóle nie zmienia koloru. Nigdy problemu z doborem odcieni nie mam, zawsze kupuję najjaśniejszy z całej oferty Light jest dla mojej karnacji idealny. Jeśli chodzi o korektory pod oczy, to wróciłam do Studio Artist z Oriflame, on jest lekki, nie kryje jakoś super za to pięknie odbija światło odmładzając i odświeżając spojrzenie.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 22:02   #1740
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Tak czytam i czytam..Szusz przytyła ?
Chyba nie zauważyłam.

ja też tego raczej nie widzę

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
kreatywnie i takie #personalizowane

nie ja ten avatar tworzyłam, ale kolejny raz - w imieniu wykonawczyni - dziękuję
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości