Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-27, 19:56   #1171
Izetka_
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
normalnie oczy mi się zamykają same jakaś padnięta jestem....

Jutro ma mnie nawiedzić położna środowiskowa, ciekawe co przyniesie to pierwsza wizyta, jakieś materiały edukacyjne plus plan spotkań i coś jeszcze...
fajnie Ci też mogłaby do mnie przyjśc bo się nudze całymi dniami

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 19:57   #1172
karolkya
Wtajemniczenie

Dziękuję za zaproszenie do klubu

Zmykam na kolację jakąś i ciśnienie zmierzyć.

Miłego wieczoru
Stary 2014-02-27, 19:57   #1173
bluesky89
Zakorzenienie

Powysyłałam zaproszenia tym które się najaktywniej udzielają. Jeśli ktoś nie dostał, a uważa, że powinien, to piszcie

Berenika, ale udzielasz się aktywnie Myślę, że od tej pory mogą te warunki działać
Stary 2014-02-27, 19:59   #1174
Izetka_
Zadomowienie

i ja dziękuję

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-27, 20:00   #1175
karolkya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
fajnie Ci też mogłaby do mnie przyjśc bo się nudze całymi dniami
Ja mam ze szkoły rodzenia, bo jak się podpisze u nich deklarację o wyborze położnej to potem należą się jakieś spotkania przed i po porodzie z NFZ. Więc korzystam

Jak chcesz to ta SR: http://szkolarodzenialublin.pl/
I ta położna: http://www.polozna.lublin.pl/index.php
Stary 2014-02-27, 20:03   #1176
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam ze szkoły rodzenia, bo jak się podpisze u nich deklarację o wyborze położnej to potem należą się jakieś spotkania przed i po porodzie z NFZ. Więc korzystam

Jak chcesz to ta SR: http://szkolarodzenialublin.pl/
I ta położna: http://www.polozna.lublin.pl/index.php
Ja na razie wyslałam e-maila z prośbą o zapis do Aktywnej Mamy bo mam blisko, ale się nie odzywają nic do mnie

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-27, 20:08   #1177
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Powysyłałam zaproszenia tym które się najaktywniej udzielają. Jeśli ktoś nie dostał, a uważa, że powinien, to piszcie

Berenika, ale udzielasz się aktywnie Myślę, że od tej pory mogą te warunki działać
dziękuję

Wypiłam do mleko, zgaga przeszła... Za to teraz mi niedobrze
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:09   #1178
bluesky89
Zakorzenienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45364781]dziękuję

Wypiłam do mleko, zgaga przeszła... Za to teraz mi niedobrze [/QUOTE]

Nie ma za co

To zrób sobie herbatkę i się połóż
Stary 2014-02-27, 20:19   #1179
choc0late
Wtajemniczenie

kochane jakby któraś chciała to proszę
http://allegro.pl/super-nowosc-rozek...973397632.html

to muszę sie postarać teraz, żeby do klubu się dostać, ale przy remoncisku to ciężko, dobrze że już kończymy .. uh ..

berenika mnie zgaga męczy już z 3 miesiące i mój gin mi polecił gaviscon

Edytowane przez choc0late
Czas edycji: 2014-02-27 o 20:22
choc0late jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:27   #1180
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Mi natomiast przyszła wyczekiwana paczka od asplaneta_pl wszystko tak jak opisane na aukcjach, kolory takie jak chciałam jest to duży sklep, który ma 2 siedziby. Jedyny minus to brak kontaktu przez email ale za to odbierają telefon. Potem wam pokaże co kupiłam Jeżeli chcecie to możemy go dopisać na pierwszej stronie. Ja na pewno jeszcze kiedyś coś u nich zamówię bo mają duży asortyment i fajne ceny.
za zakupy czyli mamy już chyba 4 zaufanych sprzedawców

Cytat:
Mierzyłam i niby mam dobre, bo 120 / 86. Także nie wiem co jest grane...
Wiesz co, około 2 tygodni o ile dobrze pamiętam I nam się pogoda udała, bo nie było ani jednego deszczowego dnia, to się uwinęli
Eee, nic nie kupiliśmy Patrzyłam na pralki i już mam taki mętlik, że sama nie wiem czego chce
2 tygodnie to szybciutko u nas prognozują 6 dzieki za zaproszenie do klubu
Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
ja dzis z rana u lekarza - w sumie to mąz, a ja pognałam do textila po body dla tatusia i do lumpka, kupiłam sobie płaszcz wiosenno-jesienny za całe 26 zł
Ale śliczny bodziak i płaszczyk
Cytat:
ja ogólnie nie mogę się denerwować, bo wtedy moja choroba się nasila, więc jest we mnie teraz taki spokój, ze naprawdę trzeba się postarać wyprowadzić mnie z równowagi, zaczęłam wszystko traktować z dystansem do siebie, swojej sytuacji życiowej, bo są wokół mnie osoby, które skutecznie próbują zaburzyć mój spokój
staram się nawet już na to nie reagować, nie odzywam się po prostu, totalna olewka i widzę, że to działa
zazdroszczę samokontroli ja to wszystkim sie przejmuje i biorę do siebie
Cytat:
Napisane przez choc0late Pokaż wiadomość
heja brzuchatki
wpadam na chwilkę, żeby Wam polecić też jednego sprzedawcę na allegro : margotkrakowpl
przyszła mi dziś paczka i jestem zachwycona mam chwilkę więc moge Wam pokazać co tam mi przyszło jeśli chcecie
cudne zakupy wrzuć link to tej szpitalnej wyprawki ok?
i kolejnego sprzedawce można dopisać
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45360948]Ja już po wizycie Wszystko jest w porządku, zobaczyłam małego na usg, gin nagrywał filmik, ale nie miałam płyty, więc dostanę go jak przyniosę płytę na następną wizytę. Dostałam zdjęcie 4D, ale na papierze, więc nie wstawię Wszystkie badania wyszły mi w normie, brzuch miękki, ale zapomniałam zapytać ile mały waży, a gin sam też nie powiedział W każdym razie ustawiony był głową w dół i spał, i to tak, że nie pokazał tego co ma między nóżkami Gin powiedział, że w takim razie tym razem płci nie potwierdzi... Wszystkie wymiary na usg wskazywały na to, że to tak 28/29 tc, choć w rzeczywistości mam 27 tc [/QUOTE]
Cieszę sie ze i u Ciebie wizyta udana mój synuś rozkładał nózki jak zwykle
Cytat:
Jutro ma mnie nawiedzić położna środowiskowa, ciekawe co przyniesie to pierwsza wizyta, jakieś materiały edukacyjne plus plan spotkań i coś jeszcze...
gratuluję wyników glukozy
Podziel sie z nami informacjami od położnej
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:34   #1181
eweden
Raczkowanie

Cytat:
A pijesz ciepłe czy zimne mleko? Bo właśnie różnie piszą na ten temat..
Ja pije i takie i takie i czasami pomaga, a czasami wcale tak, że aż mi niedobrze :/ gin mi mówił, że dobre na zgage jest też siemie lniane, ale taka papka mogłaby mi nie przejść przez gardło chyba awaryjnie kupie sobie też Rennie...

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Te Rozmowy w Toku to totalne dno. Nie wiem jak ta Drzyzga wogóle daje się w to jeszcze wrobić żeby to prowadzić. Kiedyś było o rodzinie gdzie matka dla dziecka wszystko kupowała co tylko synek sobie wymyślił żeby zemścić się na ojcu za to że nie ma pracy. Matka pożyczała pieniądze i kupowała co dziecko chciało (tablety itp) Dla mnie to się wogóle kupy nie trzymało. I wogóle tego nie oglądam.
Najlepsze są te programy z wykrywaczem kłamstw

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45363803]
Ja to jestem dobra... Najęczałam się wam o tym, że mam zgagę, no i miałam iść nalać sobie tego mleka. Ale tak od razu nie chciało mi się wstać i zaczęłam sobie czytać opisy porodów noworocznych mamuś. I tak, czytam, czytam i nagle sobie myślę "kurde, coś miałam zrobić, ale nie pamiętam co".. I tak siedzę dalej i kilka razy tak sobie pomyślałam... Aż w końcu po ponad pół godziny mi się przypomniało [/QUOTE]
tzn, że zgaga wcale nie była taka straszna

Cytat:
może i ja się kiedyś przy okazji wybiore, bo brzmią pysznie

Cytat:
Ja na razie wyslałam e-maila z prośbą o zapis do Aktywnej Mamy bo mam blisko, ale się nie odzywają nic do mnie
do Aktywnej Mamy trzeba wysłać sms: imię, nazwisko, TP - zajęcia dla czerwcówek zaczynają się od marca, spotkanie organizacyjne 5.03. - ja się zapisałam z poziomkka i już dostałyśmy takie info na stronie pisze, że jakby co to w każdej chwili można dołączyć
Stary 2014-02-27, 20:37   #1182
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rybka12321 Pokaż wiadomość

PS. zdjęcia lotników super, a w tych kureczkach mnie powaliły po prostu .
Kumple

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

fajna ile taka przyjemność?
No chyba ponad 30 euro dalam.. Bo to szlo nie wiem skad, Klorna echyba sie wycofalo i z Polski i z Niemiec, bo nigdzie nic nie moge znalezc w aptekach internetowych... Kurcze szkoda lubie te kosmetyki ale sciagac je z drugiego konca swiata tez mi sie nie usmiecha...

Dziewczyny co z tym klubem? Bo widze ze juz powstal, ja zaproszenia nie dostalam. Rozumiem ze za malo sie udzielam? Tylko ze ja jestem tu prawie od poczatku tego watku... wiec to troche nie halo, nie sztuka klepac post za postem jak ma sie na to czas... Ja sie nie wypowiadalam bo generalnie mi obojetne czy klub jest czy nie, ale wlasnie doprowadza do takich sztucznych podzialow. I kto teraz bedzie decydowac kto ma w nim byc a kto nie? Uwazam ze wszystkie dziewczyny w tym watku ktore chocby sie przedstawily maja prawo do niego wstapic...

--------

Przypomnialam sobie co mialam jeszcze napisac
LISCIE MALIN mi polozna mowila ze nie zadna herbatka, tylko rtzeba kupic suszone liscie malinw aptece i znich robic napar. Ale uwaga - to trzeba troche pogotowac az nabierze czerwonego koloru - z kilkanascie minut. Ja na poczatku tylko troszke gotowalam i to ponoc bylo za malo. Ja pilam 2 tygodnie przed porodem, urodzilam duzo po terminie a rozwarcie bylo zerowe. takze hmmm. No ale skurcze mialam a ze sie nie przydaly no coz ))

DailyMoni- o życiu, o domu, o dzieciach, o mnie

Leoś
Natasha

Edytowane przez Monica80
Czas edycji: 2014-02-27 o 20:39
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:38   #1183
Kakusia
Zakorzenienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45362289]No i super, taki miałam dobry humor no i Miałam w planie zjeść dziś tyyleee pączków, kupiłam sobie trzy plus teściowa przyniosła własnej roboty... No i zjadłam dwa i mam zgage
Do tego Adaś znowu przeziębiony Kiedy on wyzdrowiał? Tydzień-dwa temu? I znowu... Mam dość [/QUOTE]
ja to samo tyle się narobiłam a co zjadłam pączka to zgaga... odechciało mi się słodkiego na dobre. Wole słone i pikantne kanapeczki
Cytat:
A reszta dziewczyn się zgadza, żebym to ja założyła klub?
taaak i dziękuję za zaproszenie
Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Na jednym blogu dziewczyna piszę o ciążowych zachciankach. Ja kiedyś w nocy się obudziłam i za nic w świecie nie mogłam zasnąć bo chciałam sałatkę owocową z bitą śmietaną. Mąż się też obudził, dręczyłam go tą sałatką aż w końcu nie wytrzymał, wstał i poszedł do kuchni przynieść mi jabłko żeby mnie uciszyć. Zjadłam pół i zasnęłam
dooobre że też Ci wstał! mój by doprowadził mnie do porządku na temat nocnego jedzenia
Cytat:
a mnie na początku od mięsa odrzuciło pod każdą postacią, wędliny były ble, kurczak ble, jechałam na mleku i jogurtach
ehh ja od 12tc do dziś średnio mam ochotę na mięso - jeszcze jakoś zjem, ale przyrządzanie to już męka! a z wędlin to tylko to co najgorsze zjem... smaczka
ale serki wszelkiej maści, jogurty, jaja
Cytat:
ja uwielbiam textila
kupiłam tam dziś jeszcze takie maleńskie skarpetki dla mojej księżniczki za 1,50 zł
ponadto też pieluchy, czapeczki, niedrapki, półśpiochy i inne i tanie i dobrej jakości mają
Textil Market mówisz? Bo jeśli tak to podzielam zdanie też lubię ten sklep
Cytat:
to widzę, że jednak jest to jakaś zależność
jest b.duża zależność ehh ehh ehhh na moje niestety bo ja straszny nerwus.
Cytat:
ja ogólnie nie mogę się denerwować, bo wtedy moja choroba się nasila, więc jest we mnie teraz taki spokój, ze naprawdę trzeba się postarać wyprowadzić mnie z równowagi, zaczęłam wszystko traktować z dystansem do siebie, swojej sytuacji życiowej, bo są wokół mnie osoby, które skutecznie próbują zaburzyć mój spokój
staram się nawet już na to nie reagować, nie odzywam się po prostu, totalna olewka i widzę, że to działa
Muszę sobie to gdzieś zapisać i czytać za każdym razem kiedy najdzie mnie na denerwowanie się byle czym i przejmowaniem się wszystkim.
Cytat:
co do prysznica 80 cm - my mamy taki stary kwadraciak i w nim naprawde ciasno jest, ale licząc mojego męża z brzucholem za dwóch, którego ma większy od mojego, to nam sie udaje ten prysznic nawet w czworo
no widzisz a nam się każdy pukał po głowie, że gdzie 80tka, będziemy się obijać podczas mycia... to jesteś kolejną która mi udowodniła, że da się

Super płaszczyk! Mam podobny flauszowy upolowałam na wyprzedażach - nawet kolor identyczny ale Ty ceną to naprawdę powalasz - świetny łup za świetną cenę!
Cytat:
heja brzuchatki
wpadam na chwilkę, żeby Wam polecić też jednego sprzedawcę na allegro : margotkrakowpl
przyszła mi dziś paczka i jestem zachwycona mam chwilkę więc moge Wam pokazać co tam mi przyszło jeśli chcecie
ooo dzięki za namiary, może ma odb.osobisty?
Super zakupy!!!

Co ja jeszcze komuś miałam odpisać eh eh mam taką sklerozę, że czasem coś mogę zapomnieć a chciałabym którejś odpisać więc chociaż zbiorowo pogratuluję za udane wizyty i badania

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:40   #1184
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eweden Pokaż wiadomość

do Aktywnej Mamy trzeba wysłać sms: imię, nazwisko, TP - zajęcia dla czerwcówek zaczynają się od marca, spotkanie organizacyjne 5.03. - ja się zapisałam z poziomkka i już dostałyśmy takie info na stronie pisze, że jakby co to w każdej chwili można dołączyć
Dziękuję Ci bardzo myślałam, ze na e-maile tez odpisują bo na stronie jest taka informacja już wysłałam smsa

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-27, 20:43   #1185
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
A pijesz ciepłe czy zimne mleko? Bo właśnie różnie piszą na ten temat..

Ja zawsze pije zimne, ale dlatego że mi się zwyczajnie nie chce grzać, ale pomaga i jest to jedyny mój lek

Miłej nocy życzę, ja lecę spać bo mi się oczy same zamykają, a i jakoś nie za dobrze się czuję. Dobranoc
Stary 2014-02-27, 20:44   #1186
pater86
Zadomowienie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45363803]
Ja to jestem dobra... Najęczałam się wam o tym, że mam zgagę, no i miałam iść nalać sobie tego mleka. Ale tak od razu nie chciało mi się wstać i zaczęłam sobie czytać opisy porodów noworocznych mamuś. I tak, czytam, czytam i nagle sobie myślę "kurde, coś miałam zrobić, ale nie pamiętam co".. I tak siedzę dalej i kilka razy tak sobie pomyślałam... Aż w końcu po ponad pół godziny mi się przypomniało [/QUOTE]

Ja ostatnio jakbym mogła to bym o oddychaniu zapomniała
Ramona_85 gratuluję kolejnego tygodnie
Berenika_26 super, że wszystko dobrze a dzidzia niech rośnie dalej tak pięknie
alingles również gratuluję wizyty i trzymam kciuki żeby remont poszedł sprawnie i szybko
Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Chciałam jeszcze jakoś się odnieść to tego tematu wychowania dzieci i stosowania kar...
Ja w ciąży bardzo się denerwowałam, co w efekcie moja Dominika od urodzenia jest nerwowa. Do tego Jej charakter to taka mieszanka wybuchowa - połączenie mnie i TŻta i nie jest to ugodowe dziecko...
Też uważam, że nie da się wychować dziecka bezstresowo, musi znać zasady i wiedzieć kto rządzi... Kiedy jest konieczna kara trzeba taką zastosować, wiadomo, że krzykiem nic się wskóra, ale nerwy każdego czasem poniosą, takie życie

A mnie koło 13 zaczęło kłuć/boleć po prawej stronie brzucha na dole i to całkiem dotkliwie, ale brzuch miękki więc nie panikowałam, leżałam i po 15 to co jeszcze z pączków zostało wyleciało, drugi raz w ciąży zrobiło mi się z tego wszystkiego niedobrze... Później zasnęłam i jakoś ten ból ustał... Nie mam pojęcia co to było

Dziękuję za zaproszenie do klubu
Stary 2014-02-27, 20:46   #1187
bluesky89
Zakorzenienie

Monica, sprawdź dobrze wiadomości, bo zaproszenie na pewno wysłałam Nie musisz od razu z pretensjami pisać...

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

I nie sądzę, że ktoś kto napisał jeden post może dostać zaproszenie do klubu, żeby czytać moje prywatne wpisy.
Stary 2014-02-27, 20:48   #1188
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
Monica, sprawdź dobrze wiadomości, bo zaproszenie na pewno wysłałam Nie musisz od razu z pretensjami pisać...

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

I nie sądzę, że ktoś kto napisał jeden post może dostać zaproszenie do klubu, żeby czytać moje prywatne wpisy.
Ups, no tak sorry nie zauwazylam. Doszlo.
Nie chodzi mi ze jeden post, ale sa dziewczyny co kiedys sie udzielaly a ostatnio ich troche nie ma, ale sa od poczatku. Jak wroca to moze tez beda chcialy, po prostru fajnie by bylo jakby wszystkie mialy rowne szanse. To moje zdanie.

DailyMoni- o życiu, o domu, o dzieciach, o mnie

Leoś
Natasha
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 20:51   #1189
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Nie chodzi mi ze jeden post, ale sa dziewczyny co kiedys sie udzielaly a ostatnio ich troche nie ma, ale sa od poczatku. Jak wroca to moze tez beda chcialy, po prostru fajnie by bylo jakby wszystkie mialy rowne szanse. To moje zdanie.
Na razie wysłałam tym dziewczyną, które się udzielają w tym wątku. To nie problem później podosyłać zaproszenia, jeśli dziewczyny będą się odzywać..
Stary 2014-02-27, 20:58   #1190
eweden
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo myślałam, ze na e-maile tez odpisują bo na stronie jest taka informacja już wysłałam smsa
Nie ma za co, może się na sr spotkamy
Stary 2014-02-27, 21:01   #1191
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie inaczej klub traci sens istnienia...

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Przecież to, że teraz ktoś się przestał udzielać nie znaczy, że nie może dołączyć później do klubu jak wróci...po to są zasady aby każda mogła się do niego dostać...ale jak mamy tam pisać osobiste rzeczy to jednak dobrze jest mieć zaufanie do innych...przynajmniej takie jest moje zdanie

Berenika wpisz może na pierwszej stronie, że mamy klub i zasady jak można dostać do niego zaproszenie
I jeszcze jakbyś mogła dodać listę zaufanych sprzedawców bo rzeczywiście jest już kilku
margotkrakowpl
r_p77
RODZYNECZKI
asplaneta_pl

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2014-02-27 o 21:05
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 21:01   #1192
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma za co, może się na sr spotkamy
Dostałam już zaproszenia na 5.03

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-27, 21:10   #1193
eweden
Raczkowanie

Cytat:
Dostałam już zaproszenia na 5.03
Ha, to ja już teraz wiem jak wyglądasz więc będę cię wypatrywać
Stary 2014-02-27, 21:21   #1194
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Dokładnie inaczej klub traci sens istnienia...

Przecież to, że teraz ktoś się przestał udzielać nie znaczy, że nie może dołączyć później do klubu jak wróci...po to są zasady aby każda mogła się do niego dostać...ale jak mamy tam pisać osobiste rzeczy to jednak dobrze jest mieć zaufanie do innych...przynajmniej takie jest moje zdanie

Zgadzam się i podpisuje pod tym rękoma i nogami
Stary 2014-02-27, 21:24   #1195
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Ha, to ja już teraz wiem jak wyglądasz więc będę cię wypatrywać
Ty szpiegu Mały

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-27, 21:27   #1196
choc0late
Wtajemniczenie

oszlaje my tu malujemy sciany a nagle prad wylaczyli juz z 15min czekamy..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-27, 21:29   #1197
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:

Nam ostatnio jak wyłączyli to myślałam, ze zawału dostanę na wsi jak mieszkałam to się zdarzało, ale w mieście myślałam, że to nie możliwe a jednak nastała ciemnosc

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-02-27, 21:29   #1198
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pije i takie i takie i czasami pomaga, a czasami wcale tak, że aż mi niedobrze :/ gin mi mówił, że dobre na zgage jest też siemie lniane, ale taka papka mogłaby mi nie przejść przez gardło chyba awaryjnie kupie sobie też Rennie...
bez rennie ja nie funkcjonowałam na początku teraz też mam pod ręką i działa nawet pół tabletki

Cytat:
Na razie wysłałam tym dziewczyną, które się udzielają w tym wątku. To nie problem później podosyłać zaproszenia, jeśli dziewczyny będą się odzywać..
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-27, 21:29   #1199
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam żeby zaraz włączyli
Stary 2014-02-27, 21:32   #1200
karolkya
Wtajemniczenie

Myślę, że dobrym rozwiązaniem dla nieobecnych może być po prostu napisanie do Blue PW z prośbą o zaproszenie do klubu. Wtedy ona daje nam znać czy się zgadzamy i wysyła.

Dobrej nocy Mamusie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości