|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII
Cytat:
no właśnie ja jestem ciut ciemniejsza niż inni i mam problem z doborem korektorów/podkładów na odległość ale dziękuję bardzo za wszelkie propozycje, na pewno się rozglądnę. |
|
|
|
|
#1742 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do doboru podkładu na odległość, może ta porównywarka Ci pomoże http://www.temptalia.com/foundation-matrix
Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2014-02-27 o 22:55 |
|
|
|
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
Od trzech dni jestem cichym podglądaczem, a dziś postanowiłam wyjść z ukrycia. Chciałabym się więc w związku z tym przywitać.
Ta książka od Znaku, która pojawiła się u księżniczki jest też reklamowana przez jakąś inną znaną blogerkę, ale zapomniałam u kogo ją widziałam. |
|
|
|
#1744 |
|
Konto usunięte
|
Oj widać...
Wybaczcie taki podział, ale nie da się ukryć, że u Szusz tak to przebiegało: 2011 (stary związek) http://img101.imageshack.us/img101/6369/photo2wc.jpg 2012 (singielka) http://2.bp.blogspot.com/-bx0X6OFexn...00/Sopot_2.jpg https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...27069267_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...75845552_o.jpg 2013 (nowy związek) https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...31838547_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...17627511_n.jpg Bardzo widać np po nogach. Nie pamiętacie okresu największej chudości Szusz jak ciągle się tłumaczyła? Udowadniała ludziom, że dużo je. Dostawała mnóstwo komentarzy na ten temat. W sumie różnicę chyba najbardziej widać po filmach z OOTD na kanale. |
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi nie pasowało w jej figurze ale nie wiedziałam co. Jak się wróci do zdjęć z czasów singielki ti faktycznie duża różnica. Ile lat ma Czarszka ?
|
|
#1747 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra, jakaś tam różnica jest, ale jeśli chodzi o mój gust, to dalej jest zbyt chuda natomiast na pewno lepiej wygląda obecnie, niż w tej miętowej spódniczce, w której kompletnie nie ma bioder - moim zdaniem oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
hej!
|
||
|
|
|
#1749 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Konto usunięte
|
Madzik: "Dzisiaj was zapraszam na laminowanie włosów żelatynom " <3Czy nie powinna rozpuścić żelatyny w gorącej wodzie, a potem dopiero dodać odżywkę i sok z cytryny? :/ ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- http://instagram.com/p/k6mKXNtPwB/ No i wszystko się wyjaśniło... Hania spala 1300 kcal w 2 godziny (wow. ), spinning i body scalping.Górna cyfra na pulsometrze: "digitalgirl13@beatamichalak lol to jest % maksymalnego hr :P gdyby to byl puls chyba bym juz w szpitalu byla" ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Moniak85, widziałam m.in u Ciebie na blogu drinki GeshaBeauty. 447 zł za miesięczną kurację to jakiś hardkor. Co to za cuda na kiju?
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-02-28 o 00:23 |
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam napisać, że najpierw się upasła, a potem chce szybko zrzucić, ale potem pomyślałam, że ma problemy z tarczycą i że ją lubię i że to jest chamskie Także proszę mię nie bić ![]() Ale dla mnie nienormalne. Ona jest pod opieką jakiegoś dietetyka czy trenera? --------------- Madzik w tym czepku to jak babcia Czerwonego Kapturka wygląda
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2014-02-28 o 00:28 |
|
|
|
|
#1755 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dodaje hasztagi KOCHAM SWOJEGO TRENERA, więc chyba jest pod opieką. ![]() Problemy z tarczycą powodują trudności z utrzymaniem i zrzuceniem wagi, nie zawsze oznaczają utycie do ponad 100 kg. To już raczej zalezy od innych czynników, także od diety, silnej woli, trybu życia, ruchu, itd. Przecież nigdy nie jest tak, że pijesz wodę i jesz jogurciki, a tu bęc 2 kg na dzień na plusie ZNIKĄD. Jedni mają łatwiej, inni trudniej. Niektóre choroby powodują zaburzenia metabolizmu, ale moim zdaniem nigdy nie można powiedzieć, ze ktoś przytył 50 kg tylko ze względu na chorobę, z powietrza.I chciałam jeszcze powiedzieć, że też mnie dziwi jak ktoś się tak nagle obudzi i od razu wielkie treningi, sprawozdania z każdej wizyty na siłowni... No ale może kogos to motywuje. Dodam tez, ze fajnie, że Hania się w końcu otrząsnęła i wzięła za siebie i mam nadzieję, ze zapału jej wystarczy na dłużej niż miesiąc. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-02-28 o 00:45 |
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz jakieś głupie baby się znajdą, które też będą ćwiczyć i spalać 1500 kcal dziennie Hanka chce się pochwalić, że rusza tyłek? Czy o co chodzi?
|
|
#1757 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1758 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widać po udach ale teraz zaczyna wreszcie wyglądać normalnie, kiedyś wyglądała bardzo niezdrowo. Boję się jej brwi czy ona nie może z nimi czegoś zrobić szczególnie ta prawa wygląda już groteskowo. Wygląda jakby cały czas się dziwiła ![]() Kiedyś odpisała w którymś z komentarzy że nie rozumie krytyki brwi bo ona nie ma na to wpływu no kurde jak to nie ma zawsze można te łuki jakoś złagodzić przez dorysowanie, skrócenie, zapuszczenie i nie będą tworzyły takiej ciekawej oprawy ![]() Twarz jej wtedy złagodnieje i wymłodnieje ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1759 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, sama miałam podobny problem, ale dobrze dobrana dieta i trening są w stanie sprawić cuda. Myślę, że ona się tym tak dzieli bo te wszystkie pozytywne, dopingujące komentarze motywują ją dodatkowo do dalszego działania.
|
|
|
|
#1764 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obejrzałam jej stare filmiki i kilka lat temu te brwi miała bardzo dobrze wyregulowane. Może niech zacznie zapuszczać i wtedy uda się do profesjonalnej kosmetyczki która jej to ładnie ukształtuje... ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
Na drugim roku studiów poznała swojego obecnego męża i postanowiła się za siebie wziąć. Chodziła na siłownię, zaczęła biegać nawet w zimie, na uczelni nie kupowała już batonów i coli ale zaczęła przynosić dietetyczne sałatki. Po roku wyglądała aż za chudo, teraz po kilku latach spotykam ją czasami i widzę że nadal trzyma dobrą wagę, widać że ciągle o siebie dba. Wiem że są choroby które predysponują do tycia ale ruch i dieta nikomu nie zaszkodzą więc warto chociaż próbować. Mam wrażenie że Hanka zawsze miała wymówkę na swoje lenistwo i teraz dopiero wzięła sie porządnie za siebie, jeśli nie za porządnie, bo przesada w drugą stronę tez nie jest dobra
|
||
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1766 |
|
Konto usunięte
|
z bloga niessi:
"Elektryczny pilnik widziałam w Rossmanach podczas grudniowego pobytu w Polsce, ale przed zakupem powstrzymała mnie myśl, (która teraz wlącza mi się przy praktycznie każdej okazji,) że poczekam na kilka receznji i może potem... Los chciał inaczej i okazało się, że to ja przygotuję Wam rezencję tego urządzenia. " To nie niessia się sprzedała, to los tak chciał... |
|
|
|
#1767 | |
|
maskott
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Taki program do obrobki filmu jest pewnie marzeniem niektorych naszych bjutiguru... Bo, obrobka zdjec to juz nic nowego...
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2014-02-28 o 09:01 |
|
|
|
#1770 |
|
Konto usunięte
|
Szusz
Jeżeli któraś z Was brała udział w konkursie Scholl to wyniki są już w opisie pod filmem. Dziękuję Wam za prawie 800 komentarzy pod filmem w których podzieliłyście się swoimi sposobami na piękne stopy Pozdrowienia dla Waszych stóp ![]() ![]() Niniejszym niech Wasze stopy będą pozdrowione! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Light jest dla mojej karnacji idealny. Jeśli chodzi o korektory pod oczy, to wróciłam do Studio Artist z Oriflame, on jest lekki, nie kryje jakoś super za to pięknie odbija światło odmładzając i odświeżając spojrzenie.
ale dziękuję bardzo za wszelkie propozycje, na pewno się rozglądnę. 

Ja w ogóle nie jestem maniaczką perfum (na razie :P), więc jakoś nie lubuję się w drogich perfumach. Moje ulubione to takie jedne playboy'ki, ponieważ ja jestem zakochana we wszystkich słodkich i duszących zapachach. A z droższej półki uwielbiam perfumy z Armaniego, te takie w buteleczce w kształcie diamentu- cudo <3

my mistake
), spinning i body scalping.
czy ona nie może z nimi czegoś zrobić
szczególnie ta prawa wygląda już groteskowo. Wygląda jakby cały czas się dziwiła