|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Witam sie z kawą
Mysiu az mi lzy ze wzruszenia poplynely jak napisalas to o Tz i dziecku ZYCZE CI TEGO Z CALEGO SERDUSZKA zebys miala slodkiego cudniego maluszka Aga powiedz Jaśmince ze my tu wszystkie czekamy juz na nia z niecierpliwoscia . Jak zawsze mowie mojej Vanessie ze ma wlasnie nowa kolezanke lub kolege to sie bardzo usmiecha Wiec AGA powiec Jaśmince ze ciocia prosi zeby juz wyszla bo chce zobaczyc jej cudna buzie oraz usmiechnieta buzie Vanessy bylam u lekarza z Vanessa dala jej clemastinium i jakas masc podobno ma jej to pomuc na te uczulenie , masc jest nniestety na sterydach ale nic by jej nie pomoglo. ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- zaraz mnie cos wezmie czekam na wyniki egzaminu a tu nic ile mozna czekac
#962 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z oczkiem troche gorzej nie obędzie bez wizyty u lekarza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- moja Wanessa uczy sie raczkowac ale to smiesznie robi
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mysiu dbaj o tż ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Iza trzeba do okulisty z Domisiem, niech wreszcie lekarz Wam pomoże bo tylko się bidulek umęczy. Mysia ale romantycznie ![]() Migotka a może to nie przydatki tylko coś fajniejszego? Basiu kciuki za wyniki Panna Magda co zdecydowaliście z tż? Ewcia ty nie jesteś chora tylko kochasz bardzo swojego synka! Uwielbiam czytać jak o Nim piszesz. I ja też jak Kuba śpi to biegnę jak głupek kiedy się budzi i mówię mu, że już się stęskniłam ![]() Ciekawe jak tam Agabi ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Serio?
![]() ![]() Cytat:
![]() A może ten brzuchol to na fasole ![]() Mi się chyba cykl wydłuży, dzisiaj 17dc a ja chyba dopiero mam owulke, objawy na to wskazują ![]()
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Ziajka bardzo bym chciała żeby to było to
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Mysiu ja miałam owulke wcześniej w tym cyklu i oby mnie nie zalało na sam wylot bo będę się straszliwie męczyć w samolocie ![]()
![]() |
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście
![]() ![]()
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Technik - florysta melduje ze egzamin zdany
![]() ![]()
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-02-28 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() wczoraj pilam karmi wiec uznajmy ze juz oblalam dzis moge oblac herbatka na laktacje ![]()
#973 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mysiu, ja też pomyślałam tak jak Iza- że tacy zakochani ![]() ![]() ![]() Basiu brawo za egzamin ![]() ![]() Nagrody nie bylo bo się pożarliśmy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Migociu to do czwartku kciuki mi zsinieją ![]() Agabi ma dziś ważny dzień ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Łooo masz ![]() ![]()
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
Aga trzymam kciuki ;-) juz dzis Twoje zycie sie odmieni pod kazdym wzgledem
![]() Basiu jupi;-) gratulacje Ruda javtez uwielbiam czytac o Kostku ogólnie to ty umiesz trafic do człowieka bylabys swietnym psychologiem ![]() Izus masz racje idz do lekarza bo to juz się trochę ciągnie Mysia brawa za podejscie i uczucia Ziajka a jak tam Kuba? Wiem ze juz o tym byko pisane ale nie pamietam czy ty tez bo nasze dzieci podobne wiekowo. Ile Kubus spi w dzien? Wczoraj przykladalam Natce paluszka rumiankiem ale nie pomógł dzisiaj kupilam rywanol i zaczelam przemywac. Tylko nie wiem jak czesto. Pan w aptece kazal obserwować i jakby nie bylo poprawy to do lekarza. Ny chyba dzisiaj pojedziemy na zakupy bo moje dziecko rosnie jak szakona i nie ma odpowiednich bodow a Lubie ja w nie ubierac bo jest jej cieplej i wygodniej bo jej sie nic nie podwija. Czy ktos ma zdjecie nowego wizazowego dzieciaczka? Ciekawe jak tam Ginna sobie radzi. Bede pozniej moze jeszcze cos popisze ;-) Co do wczoraszych paczkow zjadlam trzy i wcale nie żałuję;-) uwielbiam takie z konfitura z rozy mniam ![]()
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
dzieki kobitki ja lece na spacer ciekawe jak Aga
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Izus to moze normalny okulista oczko zobaczy] 16 gosci
#978 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ruda no masz w domu leki i sie meczysz ![]() ![]() ![]() a i wczoraj i dzis czuje sie swietnie, moge góry przenosic, dobry humor mimo durnego incydentu w nocy ![]() ![]() ![]() mysiu oj biedy tz, a czym on sie zajmuje ze ma tyle stresów? kup mu koniecznie witaminki. a co do dzidziusia to kochanie na pewno bedziesz patrzyła jak spi wasze dzieciatko i tz przy nim.i tak jak ruda bedziesz co chwile mówiła im jak bardzo ich kochasz ![]() ![]() basiu ![]() ![]() kami rivanol moze pomoze, mama kiedys nam smarowała mascia ichtiolowa,ona własnie "wyciaga" ropke,ale nie wiem czy tak małemu dziecku mozna posmarowac. ja mam fotke Gianny córci tylko nie wiem czy ona by sobie zyczyła zeby tutaj wstawiac. klusiu ach zazdroszcze tych masazy,peelingów ![]() yss trzymaj się kochana na tych wyjazdach. magda to tz jednak wyjechał?jak to? aga jak tam dzisiaj?cos sie dzieje? gianka jak u ciebie?masz mozliwosc nas poczytac?dajesz rade?dochodzisz do siebie? dzis zaprowadzilismy moje autko do lakiernika,wreszcie bedzie wygladało jak normalny samochodzik a nie jak wrak ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- a i dziekuje za miłe komenty o bucikach ![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Idę zaraz na spacer z koleżanką.
Arletko on powiedział nawet, że musimy iść do lekarza bo może ona chora, że płacze ![]() ![]() Piszemy do Agabi? Czy czekamy? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Arletko na jaki kolor malujecie autko? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
umówiłam nas do pediatry na poniedziałek na 11:40 z tym oczkiem.
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z moim autem jest tak ze 1,5 roku temu tz cofajac uderzył w inny samochód i zderzak wgniótł i taki plastik odpadł, to tylko to poskrecał. potem nadkole porysował. w listopadzie pozyczilismy jemu bratu i lis mu wpadł i ten zderzak jeszcze bardziej rozbił. niedawno tz niby lekko uderzył przodem w zaspe zamarznietego sniegu i wypadła taka kratka i zderzak znowu naruszony. wiec juz mu powiedziałam ze wstyd jezdzc takim autem, i jeszcze sie wszyscy patrza i mysla ze ja (baba)jezdzic nie potrafie. no i facet ma go zrobic i strzelic polerke, a kolor ma srebrny-mój ulubiony ![]() a tak wogóle tz chce swój sprzedac i kupic cos nowszego,tylko mamy za mało odłożone i trzeba kredyt wziac ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- bardzo dobrze ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- dziewczyny czy do porodu mozna miec na paznokciach lekier bezbarwny czy zadnego nie mozna?
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Pani Psycholog (Kami
![]() ![]() ![]() ![]() Arletko ja miałam mleczny różowy na paznokciach ale podobno nie wolna mieć.Więc będziesz teraz miała autko jak marzenie ![]() ![]() Kami co do paluszka to moja mama jak jej się zastrzał zrobił i ropą podeszło kupiła tą maść co Arletka pisze o niej-Ichtiolowa lub inaczej zwana "czarna maść". Klusia to pindol jeden ![]() Mysia kurde fajnie się o Was czyta ![]() ![]() ![]() Magda no to nie tylko ja mam "karmazynowy przypływ" ![]() Migociu jak ja bym chciała żebym to był "ten"cykl ![]() Basiu Jupiiiii gratulacje dla Ciebie i naszej kochanej Tap Modyl Wani ![]() ![]() Aga wiesz że non stop myślę o Tobie? kurde brakuje mi tu Ciebie i Gianny ![]() ![]() Kurde dziewczyny jutro są 28urodziny mojej Pierwszej Miłości a zarazem 7me kiedy go już nie ma ![]() ![]() ![]()
#983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
hmm, no dobra to bede musiała zmyc przed.szkoda,bo z lakierem chociaz bezbarwnym pazurki ładnie wygladaja.
ruda jak zwykle w ruchu. nie smutaj,choc wiem ze to nie łatwe.
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Szukam właśnie i u nas nie ma okulisty dziecęgo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Aga napisała ze pierwsze próby z oksy do bani.Jest maksymalnie głodna i zdołowana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!!!
Cytat:
![]() Odetkało mnie, czuje już wszystko. Lecę do pracy. Wszystko dziś w biegu, masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Basiu gratulacje ![]() Arletko w moim rodzinnym domu na wsi też mysz siedziała w ścianie i całą zimę skrobała i gryzła, szlak mnie trafiał ![]() ![]() ![]() ![]() A ja już po obiedzie i idę zaraz na dwór, bo piękna pogoda, posiedzę na leżaczku, bo wczoraj wyczerpałam limit spacerków ![]()
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba tez na spacer pojde,chociaz zajełam sie sypialnia, patrze co wyniesc jeszcze trzeba zeby mi było wygodnie jak sie mala urodzi. ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- aga kochana trzymaj sie tam,coś ta Jasmina nasza nie chce wyjsc!
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Basienko gratulacje
![]() ![]()
Edytowane przez 89migotka Czas edycji: 2014-02-28 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
I ja przyłączam się do gratulacji dla Basi
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.