Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 10:24   #2011
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Goni Cię w ilości butów
Ja jeszcze kliknęłam sobie czwartą parę - cieliste błyszczące baleriny, chociaż nie wiem po co Może na poprawiny jakbym totalnie zaniemogła, a może wezmę je do śmigania na spacery na wiosnę Zobaczę, czy w ogóle dobry rozmiar przyjdzie

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:24   #2012
swiat_katarzyny
Zadomowienie

dziewczyny specjalnie załozyłam teraz buty bez platfromy ( z 11 cm obcas) i od 20 minut w nich chodze. To jakiś koszmar - nie wyobrażam sobie przetanczyć w nich calej nocy, ba... godziny w kosciele bym chyba nie wytrzymala chyba jakaś nienormalna jestem
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:26   #2013
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Szkoda zachodu. Nie będę się męczyć, wydawać kasy na kolejne buty kiedy nie wiem czy dam radę w nich chodzić. Dla mnie buty mają być wygodne, zakładam i idę a nie przez miesiąc chodzić z odciskami i bolącymi stopami tylko po to żeby tydzień przed ślubem stwierdzić że to nie dla mnie. Nie wytrzymałam 20 min tańca, nie wiem czy dojechałabym w nich do pracy... Myślałam że będzie to łatwiejsze, ale po tych tańcach nie mam złudzeń. Wolę bezpieczną i tańszą opcję.

Sprawdź w Marks&Spencer buty polecane przez Magdalenkę.
Co do świadkowej, przykro mi
te nowe też są bardzo ładne, nie ma co się męczyć

wiem wiem, Magdalenka kiedyś polecała swoje z M&S ale u mnie ich nie ma w kolorze nude

Cytat:
Justynkie czekaj bo się zgubiłam, to wystąpisz w tych pomarańczowych, których zdjęcie wrzucałaś wczoraj czy w baletkach?

Madzixx niefajna sytuacja, przykro mi

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

madzix - i takie wpisy przestzrgają mnie przed wyborem świadkowej, kurcze jeszcze sie nie zdecydowalam, bo wiem ze przez ten czas dużo może sie jeszcze wydarzyć... jak sie wybiera z rodzeństwa/kuzynostwa chyba jest troche inaczej gdy wybiera się świadkową wśród koleżanek... ehh... ja trzymam kciuki aby wszystko sie wyjasnilo
[/B]
nie do końca bo moja świadkowa jest właśnie z rodziny i mimo wszystko.. to przykre, bo wiem, że przyjaciółka bardziej by się zaangażowała w świadkowanie..ogólnie to skomplikowany temat, skrobnę w klubie wieczorem

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja też powinnam przymierzyć do sukni, ale jak mam ją zakładać to mi się słabo robi... 40 minut samego zakładania i cierpień... Nienawidzę kupować/przymierzać/zakładać ciuchów

Współczuję Ci, na mnie wczoraj obraziła się przyszła-niedoszła druhna... Sama mi mówi, że nie wie czy w ogóle będzie na moim ślubie, a wali focha, że ją uwaga "wykluczyłam z kręgu druhen"
Zresztą to ta, której facet jak jechaliśmy z zaproszeniem do nich walnął tekstami: "no jak już musicie to wejdźcie na 5 minut", "przejechaliście 300 km, żeby nam walentynkę dać??" <--- facet, który niby jest przyjacielem Tż

Justynkie idzie w tych które wczoraj wstawiała To trzecie buty
ta Twoja niedoszł druhna to ma mega tupet hehe pamiętam te teksty, chyba do końca życia będziecie pamiętać ich zapraszanie
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:27   #2014
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze kliknęłam sobie czwartą parę - cieliste błyszczące baleriny, chociaż nie wiem po co Może na poprawiny jakbym totalnie zaniemogła, a może wezmę je do śmigania na spacery na wiosnę Zobaczę, czy w ogóle dobry rozmiar przyjdzie
butów nigdy za wiele
Cytat:
dziewczyny specjalnie załozyłam teraz buty bez platfromy ( z 11 cm obcas) i od 20 minut w nich chodze. To jakiś koszmar - nie wyobrażam sobie przetanczyć w nich calej nocy, ba... godziny w kosciele bym chyba nie wytrzymala chyba jakaś nienormalna jestem
z tego co widzę mamy albo zwolenniczki platform albo fanki - ja mam dwie pary butów na platformie - chodzić da się ale nie za długo, ale tańczenia sobie nie wyobrażam, dla mnie platformy są mało mobilne
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:29   #2015
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam tak samo
chyba dziś przekopię allegro w poszukiwaniu butów, bo póki co jedynie te z Gino Rossi co ma Opium wchodzą w grę, ale chciałam znaleźć jeszcze alternatywę one są b.świecące i po ślubie chyba tylko na imprezy by się nadawały a takie jak ma Magdalenka nude lakierki już częściej można założyć..jaka się praktyczna zrobiłam
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:31   #2016
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
po pierwsze nic nie skracaj
chcesz zabić urok tego welonu?
nie bij - nie będę skracać

madzixx
, przykro mi ja nie wiem jak to jest, gdybym miała być świadkową, to niech się wali i pali, ale zrobiłabym wszystko żeby na panieńskim być i z całych sił dążyłabym do tego aby go jak najlepiej przygotować. Sama się przejechałam na mojej niedoszłej świadkowej, a jak czytam jeszcze Wasze przeboje to mi się w głowie nie mieści...
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:33   #2017
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jesteś dziwna. Mam identycznie.
Mam szpilki i bez platformy i z. Wytrzymuję w obu typach całą noc wesela z jedną ogromną różnicą. W tym bez platformy "wytrzymuję", a w tych z platformą nie czuję, że mam szpilki

2014

Stary 2014-02-28, 10:35   #2018
adziia13
Rozeznanie

ależ pędzicie, im bliżej ślubu, tym mniej czasu, żeby usiaść do komputera, żaby nadrabiać itd.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:36   #2019
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Justynkie czekaj bo się zgubiłam, to wystąpisz w tych pomarańczowych, których zdjęcie wrzucałaś wczoraj czy w baletkach?
Cytat:
Justynkie idzie w tych które wczoraj wstawiała To trzecie buty
Dokładnie tak! O ile te Vagabond będą ok rozmiarowo i kolorystycznie.
Baleriny kupiłam na zmianę do tych wcześniejszych ale to nic, będą do pracy latem.
A te szpilki z platformą może założę do kościoła albo na sesję.
Generalnie w dniu wesela w gotowości będą wszystkie pary butów, ale mam zamiar być całą noc w Vagabondach które wrzucałam wczoraj.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:40   #2020
kasia1201
Rozeznanie

Enzunio jak już wcześniej wspominałam nie przejmuj się tymi fochami, po takich akcjach jak piszesz wolałabym żeby w ogóle ta babka z tym " przyjacielem " nie pojawili się na weselu.Ja bym jej powiedziała coś w rodzaju " słuchaj zaprosiliśmy was bo chcielibyśmy żebyście przyszli, jeśli to wesele to dla ciebie same problemy to rób jak uważasz, chcesz to przyjdź nie chcesz to nie przychodź, ale nie rób mi wyrzutów bo mam i bez tego dużo problemów w zalatwieniach "

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:51   #2021
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
tak jeszze sie pochwalę, ze... dziisja 100dniówka:D
brawo
Cytat:
hahah, ja mam tak samo jak pomyślę o moich butach :P

w ogóle strasznie jestem poirytowana...
Dziś u mnie w mieście rozpoczyna się kurs przedmałżeński i chyba 6 osób do mnie napisało na fb czy wiem o której... czy ja wyglądam jak biuro parafialne?? co śmieszniejsze jest to organizowane "na współkę" przez 3 parafię i każda z nich ma stronę www z ogłoszeniami w których jest wszystko napisane...
ludziom się w dOpach przewraca...

z lepszych info dziś 190 dni do ślubu
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:55   #2022
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:

klaaudynaaaaaaaaaa - potrzebuje cie
A cóż sie dzieje ?!
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:55   #2023
Dotka90
Zakorzenienie

Magdalenka, dzięki za info, pomyślę nad tym, bo bardzo mi się to podoba
Zwłaszcza, że u nas na sali okna można pozasłaniać i nawet o tej 17 na pierwszy taniec może być ciemno

Linaewen, wiem wiem, że i w Decathlonie można buty ślubne kupować, przecież są PMki idące w trampkach do ślubu
A Twoją sytuację znam, więc doskonale rozumiem

Justynkie, zapomniałam Ci napisać, że baaaardzo mi się Twoje nowe buty podobają

Madzix, niefajna sytuacja ze świadkową, nie dziwię Ci się,że Ci przykro
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:02   #2024
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Justynkie, zapomniałam Ci napisać, że baaaardzo mi się Twoje nowe buty podobają
Dziękuję
Jak tylko dojdą to obfocę z każdej strony

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:04   #2025
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
A cóż sie dzieje ?!
poszło priv
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:23   #2026
alloffkowa
Zakorzenienie

I stało się, szal ślubny zamówiony
http://allegro.pl/show_item.php?item=3936764962
Oliwka 21.07.2016
Stary 2014-02-28, 11:28   #2027
docik10
Zakorzenienie

Dziewczyny zamówiłam piękne pojemniki kawa, herbata, cukier. Tak się cieszyłam, że dziś przychodzą, że wyglądałam za kurierem no i się doczekałam, jak otworzyłam przesyłkę to doznałam szoku, mało powiedziane
Na szczęście na stronie jest info "Przejmujemy odpowiedzialność za każdą przesyłkę i wymieniamy na nasz koszt wszystkie uszkodzenia powstałe podczas transportu " Mam wysłać zdjęcie i dostać na dniach nowe pojemniki. Tylko jeden się ostał borok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201402281568.jpg (87,4 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201402281571.jpg (73,4 KB, 58 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:30   #2028
cornflower_girl
Zakorzenienie

dodaja Bardzo podobają mi się te inspiracje

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Też pochlipałam. Boję się, że sama będę tak się wzruszać na własnym ślubie. A tę parę kojarzę z tego reportażu

Holly Nieduża Do ołtarza idziemy wraz z narzeczonym. Co do miksów - jestem raczej na nie - większość osób mysli, że to szalenie oryginalne, a widuję to prawie na każdym weselu. Inna sprawa, że nie zawsze wykonanie jest dobre (tzn. taniec dopracowany), młodzi idą na spontan, tak jakby nie chciało im się przygotować tego.

frezja Zależy jak blisko jesteś z tymi młodymi i z kim ich usadzisz. Na niektórych imprezach rodzinnych niekiedy się straszliwie nudziłam, bo byłam między starszym wujostwem a babciami i sąsiadkami i nikogo w moim wieku do pogadania. Natomiast jeśli będą siedzieć ze swoimi rówieśnikami, to nie powinno przeszkadzać, jeśli przyszliby sami. Czasami mogą też się wstydzić przyprowadzić dziewczynę (zwłaszcza jeśli to świeża sprawa) - niekiedy rodzina potrafi wprawić w zakłopotanie opowieściami o dzieciństwie.

annic Straszny koszmarek Żeby puścić "Facet to świnia" i ganiać z wałkiem za chłopem ? No bez przesady

iliy, ewaden Myślę, że nie warto tak sztywno trzymać się wykonawców z jednej miejscowości - w przypadku kamerunów z sąsiednich województw dojazd nie będzie problemem. Jedyne ograniczenie - jeśli np. interesuje Was plener w inny dzień, mogą naliczać koszty za dojazd lub sugerować wykonanie pleneru w innym miejscu, niż to Wasze zamieszkania.

ewaden Ja się też zastanawiałam nad błogosławieństwem dzień przed, właśnie ze względu na kameralną atmosferę, spędzenie czasu z rodzicami bez pośpiechu. Jesli byś im to tak wytłumaczyła, chyba nie powinno być problemu.

Co do kameruna - jeśli nadal szukasz, mogę dać Ci namiary na naszego na priv.

swiat_katarzyny Też mam zgryz z błogosławieństwem - i mimo że jestem wierząca, to chciałabym żeby nie miało zbyt podniosłego charakteru. Są duże rozbieżności w charakterach naszych rodziców, dla moich - im bardziej religijnie tym lepiej; rodzicom TŻ-ta takie klimaty są naprawdę obce. A nie chciałabym, żeby ktoś był urażony.

W temacie - czy jest gdzieś artykuł o przebiegu błogosławieństwa rodziców?

iza Podoba mi się pomysł na pierwsze zobaczenie się w dniu slubu - koniecznie niech ktoś Was uwieczni Piękny ten reportaż

justynkie Fajne te buty - wyglądają na bardzo wygodne.

missmalezji Z tego co obserwuję, to goście (starsze ciocie, wujkowie) lubia fajerwerki w tańcach. Na youtubie największą popularność mają takie spektakularne choreografie (a widać, że technicznie kiepsko zatańczone; do tego młodzi mają kwaśne miny) - wtedy są najgłośniejsze okrzyki "bis, bis!"

madzixx Bardzo przykra sytuacja, mam nadzieję że dziewczyna zmądrzeje albo zmieni podejście

ilonus Bardzo ładne te welony. Krótki też ma swój urok

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:31   #2029
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zamówiłam piękne pojemniki kawa, herbata, cukier. Tak się cieszyłam, że dziś przychodzą, że wyglądałam za kurierem no i się doczekałam, jak otworzyłam przesyłkę to doznałam szoku, mało powiedziane
Na szczęście na stronie jest info "Przejmujemy odpowiedzialność za każdą przesyłkę i wymieniamy na nasz koszt wszystkie uszkodzenia powstałe podczas transportu " Mam wysłać zdjęcie i dostać na dniach nowe pojemniki. Tylko jeden się ostał borok
masakra !! zamawiałam już wiele szklanych rzeczy na allegro ale na szczęście nigdy nie miałam takiej sytuacji. strasznie szkoda... dobrze że Ci wymienia
Oliwka 21.07.2016
Stary 2014-02-28, 11:37   #2030
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
o matko mam nadzieję, że szybko wymienią bez robienia problemów

cornflower_girl no właśnie na tak straszny mix jak ten co wstawiałam tu to jeszcze nigdy nie trafiłam bez kitu, panna młoda wygląda jakby była wkurzona/zmęczona/sama częściowo zażenowana a pan młody wygląda w nim jak jakiś zboczeniec/erotoman/superluz-chodźmy-na-sianko serio, wstydziłabym się takie coś puścić do sieci
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:39   #2031
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:

kurde! dobrze, że wymienią! nawet jakby nie chcieli to bym pisała protokół u kuriera i czekała na nowe. straszna szkoda tych pojemników

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:44   #2032
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Na moje oko 22,5 i 23 cm [COLOR="Silver"]

Cytat:
Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Nie jesteś dziwna. Mam identycznie.
Mam szpilki i bez platformy i z. Wytrzymuję w obu typach całą noc wesela z jedną ogromną różnicą. W tym bez platformy "wytrzymuję", a w tych z platformą nie czuję, że mam szpilki
kurcze wiem ze bylo juz o tym ale pogubiłam sie, lepiej tanczy sie w platformach czy bez ?bo chyba cos bylo o tym ze noga jest sztywniejsza i tym samym gorzej sie tanczy ? bo ide buty kupowac niedlugo i musze sie zdecydowac czy Z platforma czy bez

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-02-28, 11:45   #2033
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

ta Twoja niedoszł druhna to ma mega tupet hehe pamiętam te teksty, chyba do końca życia będziecie pamiętać ich zapraszanie
Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Enzunio jak już wcześniej wspominałam nie przejmuj się tymi fochami, po takich akcjach jak piszesz wolałabym żeby w ogóle ta babka z tym " przyjacielem " nie pojawili się na weselu.Ja bym jej powiedziała coś w rodzaju " słuchaj zaprosiliśmy was bo chcielibyśmy żebyście przyszli, jeśli to wesele to dla ciebie same problemy to rób jak uważasz, chcesz to przyjdź nie chcesz to nie przychodź, ale nie rób mi wyrzutów bo mam i bez tego dużo problemów w zalatwieniach "

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
Tak, ale wiecie, ona jest w ciąży i zwalam wszystko na hormony, w dodatku jej facet kiedyś przyznał, że ona jest strasznie zazdrosna o wesele, więc starałam przy niej nie okazywac jak się cieszę. No a wczoraj taka akcja.
Natomiast "przyjaciel" to już inna sprawa , dla niego nie mam żadnego usprawiedliwienia, zachował się jak się zachował i to o nim świadczy, chociaż widziałam, że mojemu Tż było przykro. W dodatku to była jedyna osoba, która w twarz wyśmiała mojego Tż że przyjmuje moje nazwisko... Do tego stopnia mnie wkurzył, że miałam ból brzucha przed każdym następnym zapraszaniem, a okazało się, że każdy to ok przyjął. Szczerze to wolałabym teraz żeby nie przyszli... i jestem zła na siebie, że tak myślę

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
I stało się, szal ślubny zamówiony
http://allegro.pl/show_item.php?item=3936764962
Czy to ten sam, który ma Monikkad? Chyba też go zamówię...

Cytat:
jaka szkoda!!! Nie martw się, wymienią
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:52   #2034
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ale wiecie, ona jest w ciąży i zwalam wszystko na hormony, w dodatku jej facet kiedyś przyznał, że ona jest strasznie zazdrosna o wesele, więc starałam przy niej nie okazywac jak się cieszę. No a wczoraj taka akcja.
Natomiast "przyjaciel" to już inna sprawa , dla niego nie mam żadnego usprawiedliwienia, zachował się jak się zachował i to o nim świadczy, chociaż widziałam, że mojemu Tż było przykro. W dodatku to była jedyna osoba, która w twarz wyśmiała mojego Tż że przyjmuje moje nazwisko... Do tego stopnia mnie wkurzył, że miałam ból brzucha przed każdym następnym zapraszaniem, a okazało się, że każdy to ok przyjął. Szczerze to wolałabym teraz żeby nie przyszli... i jestem zła na siebie, że tak myślę

Czy to ten sam, który ma Monikkad? Chyba też go zamówię...

jaka szkoda!!! Nie martw się, wymienią
od tego samego sprzedawcy, ma kilka podobnych wzorów, ale to właśnie dzięki Monikkad zamówiłam go, bo Ona go pokazała
Oliwka 21.07.2016
Stary 2014-02-28, 12:00   #2035
Lg_ago
Zadomowienie

docik 10 już niedługo będą nowe ! A to było źle zapakowane, czy kurierzy znów byli 'bardzo ostrożni'

alloffkowa jak przyjdzie, koniecznie zrób zdjęcia i pochwal się jak się prezentuje !

enzunio tym bardziej jak zazdrości nie powinna być druhną ! Po co taka, skoro wcale nie będzie Was/Ciebie wspierać, cieszyć się, tylko w głowie złościć się, bo 'Ty masz lepiej'. Dobrze zrobiłaś !

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 12:24   #2036
Le_lena
Raczkowanie

Cytat:
za umowę
W październiku o tej porze jest już ciemno Mam urodziny w październiku i jak skończyłam o 16.30 zajęcia na uczelni i jechałam do domu na przyjęcie-niespodziankę to pamiętam, że bali się, że zobaczę światło w kuchni
Dzięki za sprawdzone info z życia wzięte
Pomyślimy nad tymi zimnymi oganiami więc

Dobrze że Was czytam - bo dowiedziałam się że w platformach się gorzej tańczy, tylko nie dobrze że w innych nie wytrzymam mszy a co dopiero wesela
Chociaż u mnie obcasik to i tak raczej symboliczny , żebym nie była za wysoka

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-02-28, 12:26   #2037
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość

kurcze wiem ze bylo juz o tym ale pogubiłam sie, lepiej tanczy sie w platformach czy bez ?bo chyba cos bylo o tym ze noga jest sztywniejsza i tym samym gorzej sie tanczy ? bo ide buty kupowac niedlugo i musze sie zdecydowac czy Z platforma czy bez
Ja i swiat_katarzyny uważamy, że platformy są mega wygodne. Ty nie sugeruj się opinią innych tylko decyduj sama Mi tańczy się normalnie, ale pewnie dlatego, że od chyba 10 lat chodzę w takich wysokich obcasach.

2014

Stary 2014-02-28, 12:40   #2038
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
też się popłakała, obawiam się, że rozkleję się na ślubie jak ta PM

btw: dziewczyna, która jest świadkową też ma swój teledysk ślubny na yt
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 12:44   #2039
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Długi - jest za długi i za gęsto marszczony, a krótki - w sumie to za mało marszczony i taki jakiś cienki i mało efektowny
O te kupiłam:
http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...gami-p-29.html
http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ami-p-272.html
Tez mam ten dlugi i jest ekstra niech się od niego odczepi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 12:47   #2040
madziara889
Zakorzenienie

ja w butach z platformą tańczę jak połamana dlatego szukam butków bez platformy co mi słabo idzie. Znalazłam dwie pary wygodnych nude ale obcasy mają w kolorze "drewna"
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości