|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Ja jeszcze kliknęłam sobie czwartą parę - cieliste błyszczące baleriny, chociaż nie wiem po co
Może na poprawiny jakbym totalnie zaniemogła, a może wezmę je do śmigania na spacery na wiosnę Zobaczę, czy w ogóle dobry rozmiar przyjdzie
|
|
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny specjalnie załozyłam teraz buty bez platfromy ( z 11 cm obcas) i od 20 minut w nich chodze. To jakiś koszmar - nie wyobrażam sobie przetanczyć w nich calej nocy, ba... godziny w kosciele bym chyba nie wytrzymala
chyba jakaś nienormalna jestem
|
#2013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem, Magdalenka kiedyś polecała swoje z M&S ale u mnie ich nie ma w kolorze nude ![]() Cytat:
Cytat:
to przykre, bo wiem, że przyjaciółka bardziej by się zaangażowała w świadkowanie..ogólnie to skomplikowany temat, skrobnę w klubie wieczoremCytat:
hehe pamiętam te teksty, chyba do końca życia będziecie pamiętać ich zapraszanie
|
|
#2014 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dziś przekopię allegro w poszukiwaniu butów, bo póki co jedynie te z Gino Rossi co ma Opium wchodzą w grę, ale chciałam znaleźć jeszcze alternatywę one są b.świecące i po ślubie chyba tylko na imprezy by się nadawały a takie jak ma Magdalenka nude lakierki już częściej można założyć..jaka się praktyczna zrobiłam
|
|
#2016 |
|
Zadomowienie
|
nie bij - nie będę skracać ![]() madzixx, przykro mi ja nie wiem jak to jest, gdybym miała być świadkową, to niech się wali i pali, ale zrobiłabym wszystko żeby na panieńskim być i z całych sił dążyłabym do tego aby go jak najlepiej przygotować. Sama się przejechałam na mojej niedoszłej świadkowej, a jak czytam jeszcze Wasze przeboje to mi się w głowie nie mieści...
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam szpilki i bez platformy i z. Wytrzymuję w obu typach całą noc wesela z jedną ogromną różnicą. W tym bez platformy "wytrzymuję", a w tych z platformą nie czuję, że mam szpilki
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Rozeznanie
|
ależ pędzicie, im bliżej ślubu, tym mniej czasu, żeby usiaść do komputera, żaby nadrabiać itd.
|
#2019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Baleriny kupiłam na zmianę do tych wcześniejszych ale to nic, będą do pracy latem. A te szpilki z platformą może założę do kościoła albo na sesję. Generalnie w dniu wesela w gotowości będą wszystkie pary butów, ale mam zamiar być całą noc w Vagabondach które wrzucałam wczoraj.
|
|
#2020 |
|
Rozeznanie
|
Enzunio jak już wcześniej wspominałam nie przejmuj się tymi fochami, po takich akcjach jak piszesz wolałabym żeby w ogóle ta babka z tym " przyjacielem " nie pojawili się na weselu.Ja bym jej powiedziała coś w rodzaju " słuchaj zaprosiliśmy was bo chcielibyśmy żebyście przyszli, jeśli to wesele to dla ciebie same problemy to rób jak uważasz, chcesz to przyjdź nie chcesz to nie przychodź, ale nie rób mi wyrzutów bo mam i bez tego dużo problemów w zalatwieniach "
Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
brawo
![]() Cytat:
w ogóle strasznie jestem poirytowana... Dziś u mnie w mieście rozpoczyna się kurs przedmałżeński i chyba 6 osób do mnie napisało na fb czy wiem o której... czy ja wyglądam jak biuro parafialne?? co śmieszniejsze jest to organizowane "na współkę" przez 3 parafię i każda z nich ma stronę www z ogłoszeniami w których jest wszystko napisane... ludziom się w dOpach przewraca... z lepszych info dziś 190 dni do ślubu |
|
|
|
|
#2022 |
|
Zadomowienie
|
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Magdalenka, dzięki za info, pomyślę nad tym, bo bardzo mi się to podoba
![]() Zwłaszcza, że u nas na sali okna można pozasłaniać i nawet o tej 17 na pierwszy taniec może być ciemno ![]() Linaewen, wiem wiem, że i w Decathlonie można buty ślubne kupować, przecież są PMki idące w trampkach do ślubu A Twoją sytuację znam, więc doskonale rozumiem Justynkie, zapomniałam Ci napisać, że baaaardzo mi się Twoje nowe buty podobają Madzix, niefajna sytuacja ze świadkową, nie dziwię Ci się,że Ci przykro |
|
|
|
#2024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak tylko dojdą to obfocę z każdej strony
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
I stało się, szal ślubny zamówiony
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=3936764962 |
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamówiłam piękne pojemniki kawa, herbata, cukier. Tak się cieszyłam, że dziś przychodzą, że wyglądałam za kurierem no i się doczekałam, jak otworzyłam przesyłkę to doznałam szoku
, mało powiedziane Na szczęście na stronie jest info "Przejmujemy odpowiedzialność za każdą przesyłkę i wymieniamy na nasz koszt wszystkie uszkodzenia powstałe podczas transportu " Mam wysłać zdjęcie i dostać na dniach nowe pojemniki. Tylko jeden się ostał borok
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
dodaja Bardzo podobają mi się te inspiracje
Cytat:
Holly Nieduża Do ołtarza idziemy wraz z narzeczonym. Co do miksów - jestem raczej na nie - większość osób mysli, że to szalenie oryginalne, a widuję to prawie na każdym weselu. Inna sprawa, że nie zawsze wykonanie jest dobre (tzn. taniec dopracowany), młodzi idą na spontan, tak jakby nie chciało im się przygotować tego. frezja Zależy jak blisko jesteś z tymi młodymi i z kim ich usadzisz. Na niektórych imprezach rodzinnych niekiedy się straszliwie nudziłam, bo byłam między starszym wujostwem a babciami i sąsiadkami i nikogo w moim wieku do pogadania. Natomiast jeśli będą siedzieć ze swoimi rówieśnikami, to nie powinno przeszkadzać, jeśli przyszliby sami. Czasami mogą też się wstydzić przyprowadzić dziewczynę (zwłaszcza jeśli to świeża sprawa) - niekiedy rodzina potrafi wprawić w zakłopotanie opowieściami o dzieciństwie. annic Straszny koszmarek iliy, ewaden Myślę, że nie warto tak sztywno trzymać się wykonawców z jednej miejscowości - w przypadku kamerunów z sąsiednich województw dojazd nie będzie problemem. Jedyne ograniczenie - jeśli np. interesuje Was plener w inny dzień, mogą naliczać koszty za dojazd lub sugerować wykonanie pleneru w innym miejscu, niż to Wasze zamieszkania. ewaden Ja się też zastanawiałam nad błogosławieństwem dzień przed, właśnie ze względu na kameralną atmosferę, spędzenie czasu z rodzicami bez pośpiechu. Jesli byś im to tak wytłumaczyła, chyba nie powinno być problemu. Co do kameruna - jeśli nadal szukasz, mogę dać Ci namiary na naszego na priv. swiat_katarzyny Też mam zgryz z błogosławieństwem - i mimo że jestem wierząca, to chciałabym żeby nie miało zbyt podniosłego charakteru. Są duże rozbieżności w charakterach naszych rodziców, dla moich - im bardziej religijnie tym lepiej; rodzicom TŻ-ta takie klimaty są naprawdę obce. A nie chciałabym, żeby ktoś był urażony. W temacie - czy jest gdzieś artykuł o przebiegu błogosławieństwa rodziców? iza Podoba mi się pomysł na pierwsze zobaczenie się w dniu slubu - koniecznie niech ktoś Was uwieczni Piękny ten reportaż justynkie Fajne te buty - wyglądają na bardzo wygodne. missmalezji Z tego co obserwuję, to goście (starsze ciocie, wujkowie) lubia fajerwerki w tańcach. Na youtubie największą popularność mają takie spektakularne choreografie (a widać, że technicznie kiepsko zatańczone; do tego młodzi mają kwaśne miny) - wtedy są najgłośniejsze okrzyki "bis, bis!" madzixx Bardzo przykra sytuacja, mam nadzieję że dziewczyna zmądrzeje albo zmieni podejście ![]() ilonus Bardzo ładne te welony. Krótki też ma swój urok
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że szybko wymienią bez robienia problemówcornflower_girl no właśnie na tak straszny mix jak ten co wstawiałam tu to jeszcze nigdy nie trafiłam bez kitu, panna młoda wygląda jakby była wkurzona/zmęczona/sama częściowo zażenowana a pan młody wygląda w nim jak jakiś zboczeniec/erotoman/superluz-chodźmy-na-sianko |
|
|
|
|
#2031 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurde! dobrze, że wymienią! nawet jakby nie chcieli to bym pisała protokół u kuriera i czekała na nowe. straszna szkoda tych pojemników
|
|
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2033 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast "przyjaciel" to już inna sprawa , dla niego nie mam żadnego usprawiedliwienia, zachował się jak się zachował i to o nim świadczy, chociaż widziałam, że mojemu Tż było przykro. W dodatku to była jedyna osoba, która w twarz wyśmiała mojego Tż że przyjmuje moje nazwisko... Do tego stopnia mnie wkurzył, że miałam ból brzucha przed każdym następnym zapraszaniem, a okazało się, że każdy to ok przyjął. Szczerze to wolałabym teraz żeby nie przyszli... i jestem zła na siebie, że tak myślę ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
docik 10
![]() alloffkowa jak przyjdzie, koniecznie zrób zdjęcia i pochwal się jak się prezentuje ! ![]() enzunio tym bardziej jak zazdrości nie powinna być druhną ! Po co taka, skoro wcale nie będzie Was/Ciebie wspierać, cieszyć się, tylko w głowie złościć się, bo 'Ty masz lepiej'. Dobrze zrobiłaś !
|
|
#2036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pomyślimy nad tymi zimnymi oganiami więc ![]() Dobrze że Was czytam - bo dowiedziałam się że w platformach się gorzej tańczy, tylko nie dobrze że w innych nie wytrzymam mszy a co dopiero wesela ![]() Chociaż u mnie obcasik to i tak raczej symboliczny , żebym nie była za wysoka ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tańczy się normalnie, ale pewnie dlatego, że od chyba 10 lat chodzę w takich wysokich obcasach.
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() btw: dziewczyna, która jest świadkową też ma swój teledysk ślubny na yt
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech się od niego odczepi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
ja w butach z platformą tańczę jak połamana
dlatego szukam butków bez platformy co mi słabo idzie. Znalazłam dwie pary wygodnych nude ale obcasy mają w kolorze "drewna"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

chyba jakaś nienormalna jestem 

To trzecie buty

ja nie wiem jak to jest, gdybym miała być świadkową, to niech się wali i pali, ale zrobiłabym wszystko żeby na panieńskim być i z całych sił dążyłabym do tego aby go jak najlepiej przygotować. Sama się przejechałam na mojej niedoszłej świadkowej, a jak czytam jeszcze Wasze przeboje to mi się w głowie nie mieści...