Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 09:34   #1771
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
z bloga niessi:

"Elektryczny pilnik widziałam w Rossmanach podczas grudniowego pobytu w Polsce, ale przed zakupem powstrzymała mnie myśl, (która teraz wlącza mi się przy praktycznie każdej okazji,) że poczekam na kilka receznji i może potem... Los chciał inaczej i okazało się, że to ja przygotuję Wam rezencję tego urządzenia. "

To nie niessia się sprzedała, to los tak chciał...
Nie mogę...coraz bardziej śmieszy mnie to co się dzieje na yt i w blogosferze...Ręce opadają

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Szusz

Jeżeli któraś z Was brała udział w konkursie Scholl to wyniki są już w opisie pod filmem. Dziękuję Wam za prawie 800 komentarzy pod filmem w których podzieliłyście się swoimi sposobami na piękne stopy Pozdrowienia dla Waszych stóp

:confused :

Niniejszym niech Wasze stopy będą pozdrowione!
Moje stopy dziękują i również pozdrawiają

Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 09:35   #1772
Beata28Mys
Rozeznanie

U niesi widzialam ostatnio pod filmikiem o szczotkach do wlosow komentarz na temat jej wlosow,tzn dziewczyna nie rozumiala zachwytow nad jej fryzura ,byly odpowiedzi,ze wlosy niesi wygladaja jakby wstala i zapomniala ich rozczesac , ze po prostu wisza takie strąki, to w sumie zadna fryzura tylko rozpuszczone,nierozczesan e wlosy,zadne wow oczywiscie komentarz zniknal
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 09:52   #1773
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Nie mogę...coraz bardziej śmieszy mnie to co się dzieje na yt i w blogosferze...Ręce opadają

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Moje stopy dziękują i również pozdrawiają

mam nadzieję, że są wyshollowane

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
U niesi widzialam ostatnio pod filmikiem o szczotkach do wlosow komentarz na temat jej wlosow,tzn dziewczyna nie rozumiala zachwytow nad jej fryzura ,byly odpowiedzi,ze wlosy niesi wygladaja jakby wstala i zapomniala ich rozczesac , ze po prostu wisza takie strąki, to w sumie zadna fryzura tylko rozpuszczone,nierozczesan e wlosy,zadne wow oczywiscie komentarz zniknal

widocznie los tak chciał...
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:25   #1774
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że byłoby ciężko zmienić tę brew, bo moim zdaniem to nie kwestia dziwnego kształtu brwi tylko mimiki twarzy. Niesia musiałaby chyba zgolić środek brwi i narysować brew niżej - wówczas gdyby ją podnosiła to nie było by znaczka nike.
Ona tą zdziwioną brew ma też po prostu za długą. Przyjżyjcie się, ona całkowicie jej oko zamyka :x Też jak oglądałam ten filmik to widziałam jedynię tą brew.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:40   #1775
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Ona tą zdziwioną brew ma też po prostu za długą. Przyjżyjcie się, ona całkowicie jej oko zamyka :x Też jak oglądałam ten filmik to widziałam jedynię tą brew.
Dokładnie, jak już jej się nie chce zapuszczać tych brwi i popracować bardziej nad ich złagodzeniem to niech chociaż ją skróci, wiele przy tym pracy nie ma a przynajmniej efekt będzie lepszy niż teraz.

Edytowane przez patycek
Czas edycji: 2014-02-28 o 11:41
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:47   #1776
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Dokładnie, jak już jej się nie chce zapuszczać tych brwi i popracować bardziej nad ich złagodzeniem to niech chociaż ją skróci, wiele przy tym pracy nie ma a przynajmniej efekt będzie lepszy niż teraz.
A myślałam, że to tylko ja mam jakiś problem z jej brwiami
http://agisboutique.blogspot.com/201...ia-mi.html?m=1
Myślałam, że po tym "prezencie" coś się zmieni...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 12:03   #1777
Beata28Mys
Rozeznanie

[QUOTE=Ms_E;45373276]A myślałam, że to tylko ja mam jakiś problem z jej brwiami

No cos Ty przeciez Agnieszka ma sie za osobe doskonala pod kazdym wzgledem. Sprobuj tylko Jej na cokolwiek zwrocic uwage to tak Cie w komenatarzu zjedzie ,ze hej. Nie przyjmuje do wiadomosci absolutniej zadnej krytyki -napisanej w kulturalny i rzeczowy sposob, jak ona na codzien tez taka jest to wspolczuje ludziom wokol niej
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 12:29   #1778
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
No cos Ty przeciez Agnieszka ma sie za osobe doskonala pod kazdym wzgledem. Sprobuj tylko Jej na cokolwiek zwrocic uwage to tak Cie w komenatarzu zjedzie ,ze hej. Nie przyjmuje do wiadomosci absolutniej zadnej krytyki -napisanej w kulturalny i rzeczowy sposob, jak ona na codzien tez taka jest to wspolczuje ludziom wokol niej
Serio? Zawsze wydawała mi się taka milusia
Tylko ostatnio wolę jednak oglądać filmiki osób, które mają sporą wiedzę lub doświadczenie w danym temacie np. nissiax, RLM, maxineczka, katosu. Ostatnio coraz więcej jest kanałów dziewczyn, które z makijażem itp. nie mają nic wspólnego, a nagrywają filmiki w tej tematyce Jak już poświęcam swój czas, żeby coś obejrzeć to wolałabym dowiedzieć się czegoś nowego lub od osoby, która się na tym, o czym mówi zna. Czasami słucham opinii jaki to produkt jest świetny i czego to on nie robi, patrzę na dziewczynę a jakoś nie widać, żeby to był taki cud, ale to oczywiście wina światła Wyżaliłam się, dzięki
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:34   #1779
patycek
Rozeznanie

[QUOTE=Beata28Mys;45373488]
Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
A myślałam, że to tylko ja mam jakiś problem z jej brwiami

Czytając niektóre jaj odpowiedzi na komentarze też odniosłam takie wrażenie, odpowiada chamsko i ironicznie na wszystko co nie jest jej pochlebne. Nigdy nie wydawała mi się milusia...
Teraz się troszkę wyrobiła ale jej pierwsze filmiki, sposób mówienia i zachowania był taki narwany, chaotyczny, prosty ... teraz jest osławiona na youtubie więc zmieniła tez sposób zachowania ale nigdy nie darzyłam jej wyjątkową sympatią.

Edytowane przez patycek
Czas edycji: 2014-02-28 o 13:36
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:48   #1780
sweetdream90
Rozeznanie

nowy filmik kiediski po przerwie

http://www.youtube.com/watch?v=AdUHJLIamqc
Alicja jest już z nami - 17.10.2014 15:30
sweetdream90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:39   #1781
Jagoda_w6
Zaczytana online

http://www.youtube.com/watch?v=ZjsV_HhFuew i ulubieńcy lutego u RLM (Jej lawendowo-miętowe włosy bardzo gryzą się z czerwono-czarną koszulę w kratę - oczopląsu można dostać )

Piąta pora roku - miłość ♥

Edytowane przez Jagoda_w6
Czas edycji: 2014-02-28 o 14:40
Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:50   #1782
madziaraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=ZjsV_HhFuew i ulubieńcy lutego u RLM (Jej lawendowo-miętowe włosy bardzo gryzą się z czerwono-czarną koszulę w kratę - oczopląsu można dostać )
A w tym rudym wyglądała całkiem ładnie... Nie wiem czemu wymyśla takie kolory ja rozumiem, jednorazowe przefarbowanie na dzikie kolory z okazji jakiegoś koncertu czy coś ale na co dzień nie podoba mi się to.
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:18   #1783
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
A w tym rudym wyglądała całkiem ładnie... Nie wiem czemu wymyśla takie kolory ja rozumiem, jednorazowe przefarbowanie na dzikie kolory z okazji jakiegoś koncertu czy coś ale na co dzień nie podoba mi się to.
według mnie ten fiolet wygląda na sprany i wiele się nie różni od koloru włosów niektórych starszych pań, które nieudolnie przykrywają swoją siwiznę - pewnie wiecie o co mi chodzi. I generalnie mam wrażenie, że ten kolor rozmywa i poszerza jej twarz, fryzura zamiast tworzyć ramę, wtapia ją w tło. RLM idzie w coraz gorszą stronę, co będzie następne - zieleń z oczoyebną żółcią?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:23   #1784
Joskelyn
Zadomowienie

A na moje niech sobie nosi kolorowe jak chce sie wyglupiac, ale ta metoda z tym niby spranym, jasniejszym odrostem w innym kolorze niz reszta wlosow sprawia, ze wyglada okropnie i niechlujnie... w jednym kolorze na calej glowie wygladalaby o niebo lepiej. Takie wlosy + ta koszula w krate daja groteskowy wyglad...

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml!
Joskelyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:25   #1785
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
według mnie ten fiolet wygląda na sprany i wiele się nie różni od koloru włosów niektórych starszych pań, które nieudolnie przykrywają swoją siwiznę - pewnie wiecie o co mi chodzi. I generalnie mam wrażenie, że ten kolor rozmywa i poszerza jej twarz, fryzura zamiast tworzyć ramę, wtapia ją w tło. RLM idzie w coraz gorszą stronę, co będzie następne - zieleń z oczoyebną żółcią?
Teraz to Jej pomysł podrzuciłaś... Najlepiej wyglądała w swoich ognistych,rudych włosach - wyrazista, ożywiona, kolor podkreślał urodę,a teraz jest mdło. Jestem ciekawa w jakiej kondycji są Jej bardzo cienkie włosy po takich farbach.

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:30   #1786
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Joskelyn Pokaż wiadomość
A na moje niech sobie nosi kolorowe jak chce sie wyglupiac, ale ta metoda z tym niby spranym, jasniejszym odrostem w innym kolorze niz reszta wlosow sprawia, ze wyglada okropnie i niechlujnie... w jednym kolorze na calej glowie wygladalaby o niebo lepiej. Takie wlosy + ta koszula w krate daja groteskowy wyglad...

mnie to w ogóle zastanawia od pewnego czasu: jak wizażystka może tak bardzo źle dobierać sobie kolory włosów i kolory ciuchów? Ona ma delikatną urodę, ta czerwień koszuli jest zbyt mocna, razem z tymi spranymi włosami tworzy paskudny melanż... Nie każdemu takie wariacje pasują. Ja np. wiem, że choćby nie wiem co nie będę chodzić w żółciach czy beżach bo wyglądam w nich okropnie a wizażem się nie zajmuje - dla mnie osoba, która tak bardzo nie potrafi wydobyć tego co najlepsze ze swojej naturalnej urody tylko się oszpeca krzykliwymi połączeniami jest żywą antyreklamą bo chyba nie ma wyczucia barw i umiejętności ich łączenia
Stary 2014-02-28, 15:45   #1787
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
mnie to w ogóle zastanawia od pewnego czasu: jak wizażystka może tak bardzo źle dobierać sobie kolory włosów i kolory ciuchów? Ona ma delikatną urodę, ta czerwień koszuli jest zbyt mocna, razem z tymi spranymi włosami tworzy paskudny melanż... Nie każdemu takie wariacje pasują. Ja np. wiem, że choćby nie wiem co nie będę chodzić w żółciach czy beżach bo wyglądam w nich okropnie a wizażem się nie zajmuje - dla mnie osoba, która tak bardzo nie potrafi wydobyć tego co najlepsze ze swojej naturalnej urody tylko się oszpeca krzykliwymi połączeniami jest żywą antyreklamą bo chyba nie ma wyczucia barw i umiejętności ich łączenia
Coś w tym jest, nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale faktycznie ciuchy Ewy są w większości kolorystycznie dla niej kiepskie. Makijaże są ładne, a ta fajnie zrobiona twarz jest zamknięta pomiędzy złym kolorem włosów i złym kolorem ubran...
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:56   #1788
kiss of night
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=uzziR...re=c4-overview podoba Wam się ten makijaż?
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:58   #1789
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joskelyn Pokaż wiadomość

myślisz, że ona farbuje włosy, bo chce się wygłupiać?
nie przesadzajmy, może Ci się nie podobać, możesz stwierdzić, że sama byś sobie tego na głowie nie zrobiła, ale taką ma stylówę i lubi kolorowe włosy, po co określać to wygłupami?
nie przepadam za kobitką obecnie, ale no takie określenia irytują mnie bardziej niż sztuczna RLM przed kamerą
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:59   #1790
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
Jest w porządku, lubię takie proste, ale wyraźne makijaże
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:02   #1791
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
nie przesadzajmy, może Ci się nie podobać, możesz stwierdzić, że sama byś sobie tego na głowie nie zrobiła, ale taką ma stylówę i lubi kolorowe włosy, po co określać to wygłupami?
nie przepadam za kobitką obecnie, ale no takie określenia irytują mnie bardziej niż sztuczna RLM przed kamerą
ja myślę, że ona chce być oryginalna za wszelką cenę, nawet za cenę śmieszności.
Stary 2014-02-28, 16:09   #1792
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę, że ona chce być oryginalna za wszelką cenę, nawet za cenę śmieszności.
śmieszności?
to, że niektórzy mają klapki na oczach i ludzie z niebieskimi włosami są dla nich tylko i wyłącznie "śmieszni", to jeszcze nie znaczy, że tak wygląda świat
jeżeli chodzi o jej wygląd, to ja uważam, że jest autentyczna
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:14   #1793
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
śmieszności?
to, że niektórzy mają klapki na oczach i ludzie z niebieskimi włosami są dla nich tylko i wyłącznie "śmieszni", to jeszcze nie znaczy, że tak wygląda świat
jeżeli chodzi o jej wygląd, to ja uważam, że jest autentyczna
tu nie chodzi o niestandardowy kolor, bo może w innym odcieniu bez takich dziwnych przejść wyglądałaby dobrze - ona po prostu robi sobie na głowie takie rzeczy, że w połączeniu z ciuchami wygląda według mnie karykaturalnie i śmiesznie, no nic na to nie poradzę, że ją tak odbieram. To się wszystko ze sobą po prostu gryzie a twarz nie wygląda korzystnie w takim otoczeniu.
Stary 2014-02-28, 16:17   #1794
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Według mnie jej pasuje, nie wygląda jak śmierć, a wiele osób w takim kolorze by wyglądała. Lubię takie smoky.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:35   #1795
szaga9001
Raczkowanie

Cytat:
Ładnie wygląda
szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:42   #1796
Joskelyn
Zadomowienie

Cytat:
W sumie tak wlasnie uwazam. Jestem pewna, ze za jakis czas wroci do swoich rudych wlosow, bo nie wierze, ze nie widzi, ze w nich wygladala po prostu DOBRZE. A tego okresu teraz nie umiem okreslic inaczej jak "wyglupy" - widac, ze sie tym bawi, a nie skupia na tym, czy wyglada korzystnie.

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml!
Joskelyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:48   #1797
201607131028
Konto usunięte

http://youtu.be/EO4CUo4srIw?t=1m10s
ale Panna Joanna brzydko chodzi :/

Edytowane przez 201607131028
Czas edycji: 2014-02-28 o 16:49
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 17:02   #1798
201605301559
Konto usunięte

ups, Dior mi wyleciał przez przypadek...

http://rockglamprincess.blogspot.com...za-porcja.html
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 17:05   #1799
lovically
Zadomowienie

Cytat:
tak, swojego czasu cały czas chodziłam w podobnym czarnym.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 17:08   #1800
patisia123
Zakorzenienie

Strój Panny Joanny niekorzystny dla jej figury. Podoba Wam się? spódnica ma kolor bordowy czy fuksjowy ?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości