|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Atramku nie mam z czego
zrobiłabym telefonem,ale nie mam pieniedzy już na telefonie żeby wysłać fotki na swojego mejla
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() wrocilam dzisiaj z tego poznania i bylam w tej agencji ale tylko dlatego ze i tak z rodzicami pojechalam tam w odwiedziny do rodzinki ![]() porobili mi pare zdjec i powiedzieli ze na modelke to jestem z aniska niestety no ale to juz sama wiedzialam hehe i pani powiedziala z emnie poleci jednej agencji z krakowa zebym nie musiala jezdzic do poznania i narazie bym mogla brac udzial w jakis imprezach bo zawsze sobie zarobie i mzoe w jakis sesjach w sumie fajnie bo wyjezdzac bym nei chciala zwlaszcza ze wtym roku mam mature a to dla mnie wazniejsze zbey ja dobrze zdac niz paradowac gdzies po wybiegach :P no a poztaym to jestem zla bo si enastawialam na zkaupki a jakos nic nie moglam znalezc i w koncu kupilam tylko kolczyki no ale na isle nie bede nic kupowac przeciezLoLcia widze ze tobie zkaupki sie bardziej udaly niz mi hehe o a co to za spodenki xxs ? niewidzialam takich w ny ale chyba sie tam wybiore to moze cos znajde na moj zadek :P no i smigaj w bluzeczce z tm dekoltem , najwazniejsze zebys ty sie dobrze w tym czula a co sobie inni beda gadac to ich problem tyle napisalyscie prze te 2 dni ze jturo bede to wszystko cyztac i cos wiecej poodpisuje ale teraz padam i musze sie wykapac , rozpakowac , zjesc jakas kolacyjke a tak apropo to jadlam dzis czekoald emilk eo smaku ambrozji taka jakby truskawkowo jogurtowa z dodatkiem czegos fajnego czego nei umiem nazwac
|
|
|
|
#3663 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja na ten cały długi weekend schowałam podręczniki głęboko do szafy I ani myśle po nie sięgać, jest zbyt pięknie ^^Cytat:
Cytat:
A co do bluzeczki - jeśli Ci się podoba to czemu masz obawy ? co do ludzi - daj spokój, to Ty masz się w niej dobrze czuć Nie przejmuj się aż tak tym co inni mówią, bo często i gęsto ludzie są jak szara masa, powtarzają jak papugi po innych, nie mając własnego zdania ![]() Cytat:
kiedyś wystarczała mi irda, dopóki nie zmieniłam telefonu na lepszy, co pociągnęło za sobą ogromne ilości zdjęć lepszej jakości - czyli odrazu większego rozmiaru, więc irda stała się za wolna... A na maila - trochę mało opłacalne ![]() Załączam kilka zdjęć 4 pierwsze z Ogrodu Botanicznego, a te dwa pozostałe to jeszcze z Japońskiego. Postanowiłam pokazać się jednak cała, bo na tamtych to...
|
|||
|
|
|
#3664 |
|
xxyy
|
aajii, Ty jestes z Krakowa?
![]() Ather, super fotki starsznie mi sie Twoje nogi podobaja ogolnie sliczna z Ciebie dziewczyna![]() lece dalej sie uczyc, wpadlam tylko na chwilke ![]() brzuch mnie boli bo za duzo zjadlam bu
|
#3665 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do tego zelaza to nie wiem. takie juz bardziej zaawansowane to na pewno okropny bol glowy. a tak to nie wiem, ale bede teraz jesc wiecej szpinaku i soi na wszelki wypadeczek ja ostatnio prawie nic nie jadlam z nerwow roznych, albo tylko truwkawki makaron jogurt dzem i bagietki. w roznych polaczeniach... ech ![]() Cytat:
a w pazdzierniku bede tez zdawac kilka examinow, bo niektorych przedmiotow nie ma tu w niemczech a ja je chce miec w indeksie i na dyplomie bo sa bardzo konkretne i specyficzne, raczej nie ma ich na innych kierunkach ![]() ![]() ![]() biedulka, robienie tlumaczen to bardzo wyczerpujaca praca wiec szczerze Ci gratuluje, ze potrafisz to robic Cytat:
Cytat:
co do kalorii i rowerow, to mysle ze wszystko zalezy od uksztaltowania terenu, obciazenia, predkosci itd. rano okazalo sie byc okolo 12 jak kolezanka zadzwonila i sie pytala gdzie jestem - bylysmy na 12 umowione ale jakos zaspalam , zreszta troche wylecialo mi z glowy ale spotkalysmy sie ok.14, spotkanie bylo bardzo wazne bo kolezanka mieszka jakies 50 km ode mnie a znamy sie jeszcze z podstawowki, wiec fajnie tak sie na obczyznie spotykac czasem ![]() a impreza naprawde superowa byla Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tez spioch ![]() Cytat:
a nie, jednego mialam dziwaka, jedyny examin ktory naprawde wprawil mnie w ogromnego dola "po". facet dazyl zeby osoby ktore wchodzily razem na examin ze soba konkurowaly. chore. wiele osob dawalo sie w to wplatac, ja tam odpuscilam. zdalam na 3 ale przynajmniej nikomu innemu tez nie zaszkodzilam.. no a tak to z reguly examiny wspominam nawet calkiem niezle ![]() no ja tam lubie sie pobawic, i jak jest fajna impreza to nie lubie jej opuszczac zbyt wczesnie Cytat:
niedawno wrocilam Cytat:
(pelno roslinek, zwierzatek, innych ludzi, ale siebie niet... )Cytat:
a bluzeczka sie nie przejmuj, grunt zebys sie dobrze czula. ludzie zawsze z nudow musza sobie pogadac, ale to nie znaczy ze w zwiazku z tym nalezy w mundurze chodzic (tez by sie przyczepil ktos )PS. ja prawie zawsze musze usuwac Wasze emotki...
|
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
nie nie, moj post powyzej wcale nie jest dlugi
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Ather bardzo fajne foty
ślicznie Ci w tej czapce![]() gujanko ale post dowaliłaś ![]() lolcia fajnie że zakupy się udaly, ja ostatnio jakoś nic na siebie nie mogę znaleźć, tylko kolczyki fajne sobie ostatnio kupiłam z intensywnie niebieskim oczkiem
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy ktoras z was roznosila keidys ulotki? szukam jakiejs pracy, zeby pare stowek zarobic.. pelnoletnia jeszcze nie jestem.
|
|
|
|
#3669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no przepraszam, sama sie zdziwilam ze taki dlugi wyszedl ![]() no ale praktycznie 2 dni nadrabialam powodzonka jutro zdającym i uczącym się i tym ktore probuja rano wstac - me padam po tym weekendzie, chociaz bardziej niz calonocne tanczenie wymeczylo mnie dzisiajesze calodzienne spacerowanie.. dobranoc
|
|
#3670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie jestem pewna, ale jesli masz skonczone 16 lat to chyba mozesz juz dorywczo pracowac (byc moze np za zgoda rodzicow).
|
|
#3671 | ||
|
xxyy
|
Cytat:
![]() Cytat:
po blokach. traktowalam to jako darmowy aerobik, bo musialam biegac po schodach - duzo blokow, duzo klatek, zwykle 6-10 pietrowcow. mozna sie porzadnie zmeczyc. pare stowek.. hm, ja zarabialam 6 zl za h, pracowalam 5 h dziennie, i wychodzilo kolo 30 zl za dzien. ale pracowalam przez kilka dni tylko. nie wiem czy chcialabym codziennie., najgorsze w tym wszystkim byly proby dostania sie do klatki..
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
slyszalam, ze daja 3,5gr z ulotke. w kazdym razie musze sie rozejrzec, bo pieniadze sa mi potrzebne..
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę o Wasze kciuki o 8;55,zaliczam słówka z angielskiego .Ewciu gdzie w Katowicach jest plac Miarki?
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś mam rozmowę w sprawie pracy ale pewnie nawet nie pójde bo w sumie oferta mnie nie interesuje szukam dalej
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oreganko pójść i zobaczyć możesz,a oferty przyjmować nie musisz .
|
|
#3676 |
|
♥
|
witam
ather super fotki phenomena jesli masz ukonczone 16 lat mozesz :ehem : a jak nie chcesz to napewno cos znajdziesz bo na rynku bardzo dużo jest prac do których przyjmuja od 16 lat na okres wakacyjny ![]() lolcia bede trzymac kciuki |
|
|
|
#3677 | ||
|
xxyy
|
Cytat:
Cytat:
oreganko, a Ty chcesz zmienic prace, czy szukasz drugiej? Lolcia, trzymam kciuki rowniez prosze o trzymanie kciukow , ok 16 mam egzamin.. a co do pracy, to zaraz po zdaniu ostatniego egzaminu zabieram sie za szukanie. chociaz mowe wczesniej bo widzialam fajne ogloszenie w Grycanie ![]() lece sie dalej uczyc
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia na egzaminie
|
|
|
#3679 |
|
xxyy
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!Tęskniłyście?;>
![]() Ja własnie siedze w domku, zjadłam obiadek jako taki(grahamka,serek,fasol a, ), i zerkam do Was, bo mnie tu nie było kilka dni![]() Byłam znowu na imprezie w sobote,ajjjj jak było fajnie ![]() Jacy u mnie są przystojni faceci to szook poprostu ![]() Jeden koniecznie chciał mnie pocałować,ale mu powiedziałam,ze jesli mu bardzo zależy,to musi sie starać ( A taki przystojny...hihi![]() Dzisiaj poszłam do szkoły tylko na 2ang, bo miałam pisac zaległy spr, a sie okazało ze nie był nauczycielki,a mi nikt nie powiedział...załatwiałam jeszcze impreze szkolną na przyszły tydzien na zakonczenie roku z dyrektorem(nigdy wiecej nie bede przewodniczącą szkoły;( .poszłam do domku,posprzatałam troche i pojechałam do laryngologa,potem po recepty do osrodka,i złapała mnie ulewa,zaczęło walić gradem, ostrym deszczem i wróciłam cała mokra;( na dodatek mam kupe nauku,musze czytac jądro ciemności,boli mnie brzuch i głowa,nic mi sie nie chce,poza tym,ze marze zeby wskoczyc pomd ciepły kocyk,i obudzic sie w piątek;( bo w sobote impreza... ![]() Strasznie sie "rozimprezowałam"... Dziewczyny,Orzeszek dalej o bramkarzu myśli.. Jestesmy teraz w stosunkach przyjacielskich.Ale mi smutno dalej..;( Moze przystojny kolega(ten co to koniecznie buziaka chciał),pomoze mi o nim zapomnieć..
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Chciałam tutaj do Was wpaść wieczorkiem,ale nie mogłam,bo miałam jakieś problemy z netem ![]() Ale dzień był wczoraj udany,najpierw byłam na plaży i zjarałam kark i twarz strasznie,no i trochę ramionka,potem w sklepie,a później u koleżanki na wspólnej nauce Ale i tak nie była potrzebna,bo piszę to,co miałam pisać dzisiaj,we środę![]() Jestem zmęczona,muszę się uczyć gegry,bo jutro mnie pyta na 5,z całego roku szkolnego ![]() Ale dam radę,walczę o tę dobrą średnią,żeby mnie przyjęli tam gdzie chcę ![]() Trzymam kciuczki,za wszystkie cokolwiek zdające LoLciu,gratuluję zakupów i trzymam za Ciebie kciuki ![]() Ather,śliczne fotki
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia Aguś
Ja dziś wróciłam z 4 z germana i z 4,5 ze znakiem zapytania ze strategii Nie mam siły już dziś na naukę, ale jutro znowu kolos, pojutrze nastęny... i tak cały tydzień Uciekam do książekAther fajne zdjątka i chudzinka z Ciebie niesamowita Orzeszku jak nie możesz przestać myśleć o bramkarzu chętnie podsunę Ci jakieś książki Wtedy Twoją główkę co innego będzie zaprzątać a mi pomoc w nauce by się przydała jak najbardziej |
|
|
|
#3683 | |
|
Wtajemniczenie
|
bo akurat ostatnio nic nie pstrykałam
Cytat:
mowilam ze lubisz germana? kto sie czubi ten sie lubi hihihihi a tak serio to super ze juz exam za Toba reszta tez pojdzie ladnie ja dzisiaj padnieta jestem. jeszcze nie mialam okazji odespac sobotniej imprezy ale dzis z pewnoscia padne wczesną porą bo juz na ostatnich zajeciach przysypialam...
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Milkuś wzajemnie
![]() Oreganko Co do tego rowerka,to myślę,że jest to wiarygodny licznik,ponieważ jechałam przez 1h,z prędkością 32,33km/h,i w tą godzinę przejechałam właśnie tyle km i 750kcal spaliłam ![]() Mam wrażenie,że nic nie umiem z tej geografii
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3685 |
|
♥
|
agness napewno umiesz tylko sie stresujesz ja tez tak mam ucze sie a potem stwierdzam ze nic nie umiem a tak naprawde umiem :d
milka gratuluje a ja sie boje wyników z egzaminu
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się boję,że się nie dostanę tam gdzie chcę,w ogóle wyników ![]() Ps. Ostatnio ciągle chce mi się lodów
|
|
|
|
#3687 |
|
xxyy
|
zdalam
na 4 ciezko bylo, ale pytania mi sie trafily nawet latwe. starsznie sie stresowalam bo jak slyszalam pytania innych to zastanawialam sie czy uczylam sie dobrego przedmiotu ;p musze zaraz odespac bo spalam dzis 4 h jeszcze jeden egzamin - w sobote i wakacje ![]() my z checia zobaczymy te wczesniejsze
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
wczesniejsze mam w avatarkach, ale od razu mowie ze nie zmieniam ich czesto bo mi sie nie chce przekopywac plyt ze zdjeciami gratuluje zdanego examinku i prawie wakacji. ja tu za kilka dni przestane zagladac, zeby sie odseparowac od wiesci z Polski - w Niemczech rok akademicki jeszcze trrrrrrwaaaa w najlepsze wiec sie nie chce dolowac wkoncu sa dobre nektarynki i brzoskwinie
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i o zdrowie pytam
![]() ![]() Zdałam słówka celująco to pewnie dzięki Waszym kciukaczą,dziękuje WamDoszłam do wniosku,że na bluzeczke narzuce jeszcze taką woalke w kwiatuszki,bo jednak lepiej się będę czuła .Dzisiaj przez calutki dzień szukałam fryzjera,no i dopiero po kilku godzinach poszukiwań umówiłam się na wizyte![]() mam nadzieje,że mnie nie 'opitoli',bo po ostatniej wizycie u fryzjera,mam straszny lęk przed nimi chciałabym,aby ten jutrzejszy dzień,był wspaniały .
|
#3690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lolciu, gratuluje oceny! trzymam wobec tego kciuki rowniez i jutro, zeby dzien byl wspanialy i zeby fryzjer cos ladnego wyczarował ja powolutku zmierzam w kierunku prysznica i lozeczka, moze jakas maseczke miedzy jednym a drugim czekam jeszcze na TŻ az wroci do domku, zeby troszke pogadać przez telefon. dobranoc
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

zrobiłabym telefonem,ale nie mam pieniedzy już na telefonie żeby wysłać fotki na swojego mejla

no ale na isle nie bede nic kupowac przeciez
taka jakby truskawkowo jogurtowa z dodatkiem czegos fajnego czego nei umiem nazwac

) no i dokupiłam buciki w Dsh. sandałki na obcasiku brązowe z takimi kwiatuszkami po bokach,zgrabniutkie i leciutkie,no i korale+kolczyki w C&A,byłyśmy jeszcze z bratową na lodach grycany
ale spotkalysmy sie ok.14, spotkanie bylo bardzo wazne bo kolezanka mieszka jakies 50 km ode mnie a znamy sie jeszcze z podstawowki, wiec fajnie tak sie na obczyznie spotykac czasem 

Ale i tak nie była potrzebna,bo piszę to,co miałam pisać dzisiaj,we środę
na 4