Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-10, 18:26   #3661
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
Lolcia trzasnij zdjecia nowym nabytkom
Atramku nie mam z czego zrobiłabym telefonem,ale nie mam pieniedzy już na telefonie żeby wysłać fotki na swojego mejla

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 20:30   #3662
aajjii
Zadomowienie

czesc dziewczyny

wrocilam dzisiaj z tego poznania i bylam w tej agencji ale tylko dlatego ze i tak z rodzicami pojechalam tam w odwiedziny do rodzinki
porobili mi pare zdjec i powiedzieli ze na modelke to jestem z aniska niestety no ale to juz sama wiedzialam hehe i pani powiedziala z emnie poleci jednej agencji z krakowa zebym nie musiala jezdzic do poznania i narazie bym mogla brac udzial w jakis imprezach bo zawsze sobie zarobie i mzoe w jakis sesjach
w sumie fajnie bo wyjezdzac bym nei chciala zwlaszcza ze wtym roku mam mature a to dla mnie wazniejsze zbey ja dobrze zdac niz paradowac gdzies po wybiegach :P

no a poztaym to jestem zla bo si enastawialam na zkaupki a jakos nic nie moglam znalezc i w koncu kupilam tylko kolczyki no ale na isle nie bede nic kupowac przeciez

LoLcia widze ze tobie zkaupki sie bardziej udaly niz mi hehe
o a co to za spodenki xxs ? niewidzialam takich w ny ale chyba sie tam wybiore to moze cos znajde na moj zadek :P

no i smigaj w bluzeczce z tm dekoltem , najwazniejsze zebys ty sie dobrze w tym czula a co sobie inni beda gadac to ich problem

tyle napisalyscie prze te 2 dni ze jturo bede to wszystko cyztac i cos wiecej poodpisuje ale teraz padam i musze sie wykapac , rozpakowac , zjesc jakas kolacyjke

a tak apropo to jadlam dzis czekoald emilk eo smaku ambrozji taka jakby truskawkowo jogurtowa z dodatkiem czegos fajnego czego nei umiem nazwac
aajjii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 20:34   #3663
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Czyżby wszyscy przy książkach

Ja na ten cały długi weekend schowałam podręczniki głęboko do szafy I ani myśle po nie sięgać, jest zbyt pięknie ^^

Cytat:
do egzaminu zostalo jeszcze kilkansacie godzin wiec nie jest zle teraz glownie powtarzanie

Ather, pochwal sie potem fotkami
Będę trzymać kciuki, na pewno dobrze Ci pójdzie, skoro tyle się uczyłaś

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Wróciłam,jestem
Kupiłam spodnie w NJ takie 3/4 eleganckie szare w drobną brązową krateczke i zwężane w nogawkach,o dziwo! był rozmiar xxs jak na mnie szyte.W orsay-u kupiłam śliczną kremową bluzeczke z paskiem (o zgrozo,kosztowała prawie 100zł) no i dokupiłam buciki w Dsh. sandałki na obcasiku brązowe z takimi kwiatuszkami po bokach,zgrabniutkie i leciutkie,no i korale+kolczyki w C&A,byłyśmy jeszcze z bratową na lodach grycany.Jestem wykończona i padnięta,ale warto było.Szczerze mówiąc troszke się boje tej bluzeczki,bo ma taki mały dekoldzik,ale kupiłam te korale i moja bratowa powiedziała,że wygląda wszystko ok i nie mam się czym przejmować,jest dużo szczupłych kobitek i chodzą w dekoldach 'pod pięty',a ludzie jak będą mnie chcieli poobgadywać,to i tak to zrobią,no ale nie wiem .
Widzę że zakupy udane
A co do bluzeczki - jeśli Ci się podoba to czemu masz obawy ? co do ludzi - daj spokój, to Ty masz się w niej dobrze czuć Nie przejmuj się aż tak tym co inni mówią, bo często i gęsto ludzie są jak szara masa, powtarzają jak papugi po innych, nie mając własnego zdania

Cytat:
Atramku nie mam z czego zrobiłabym telefonem,ale nie mam pieniedzy już na telefonie żeby wysłać fotki na swojego mejla
przy tej ilości zdjęć które ja ciągle robię nie wiem jakbym funkcjonowała bez usb
kiedyś wystarczała mi irda, dopóki nie zmieniłam telefonu na lepszy, co pociągnęło za sobą ogromne ilości zdjęć lepszej jakości - czyli odrazu większego rozmiaru, więc irda stała się za wolna...
A na maila - trochę mało opłacalne

Załączam kilka zdjęć 4 pierwsze z Ogrodu Botanicznego, a te dwa pozostałe to jeszcze z Japońskiego. Postanowiłam pokazać się jednak cała, bo na tamtych to...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01872.JPG (75,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01855.JPG (73,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01850.JPG (71,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01907 kopia.jpg (69,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC005 kopia.jpg (94,1 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2181.jpg (115,1 KB, 37 załadowań)
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 20:54   #3664
Atram
xxyy

aajii, Ty jestes z Krakowa?

Ather, super fotki starsznie mi sie Twoje nogi podobaja ogolnie sliczna z Ciebie dziewczyna

lece dalej sie uczyc, wpadlam tylko na chwilke

brzuch mnie boli bo za duzo zjadlam bu
Stary 2007-06-10, 20:59   #3665
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Gujanko a jakie są objawy niedoboru żelaza Bo ja robiłam ostatnio morfologie, ob i wyszło idealne, ale o żelazie zapomniałam zupełnie I sama nie wiem czy z nim wszystko w normie, bo nie zwracam nawet uwagi, co ma ile żelaza i jem to na co mam ochotę. Ostatnio non stop truskawki

Kciuki będę trzymać

U mnie nic nie paruje, bo nie ma co Pewnie będę się tak denerwowała, że nic nie powiem na tym ustnych Dziś mnie już głowa boli i spać mi się chce, a czuje, że i tak nic nie wiem Najgorsze jest to, że ja się nie potrafie tak na blache uczyć, a przydałaby mi się teraz taka umiejętność
ja tez nie umiem zakuwac, i musze wszystko zawsze zrozumiec... czasem zaluje ze moj mozg jest pod tym wzgledem troszke "ulomny", mozna by bylo niektore przedmioty zakuc zdac i zapomniec

co do tego zelaza to nie wiem. takie juz bardziej zaawansowane to na pewno okropny bol glowy. a tak to nie wiem, ale bede teraz jesc wiecej szpinaku i soi na wszelki wypadeczek ja ostatnio prawie nic nie jadlam z nerwow roznych, albo tylko truwkawki makaron jogurt dzem i bagietki. w roznych polaczeniach... ech

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

dokładnie i tak miałaś bardzo pracowity rok, zasługujesz na odpoczynek

u mnie też chmury jakieś grasuję

wracam o książek, muszę przygotować tłumaczenie i komentarz....... niech ktoś to za mnie zrobi
no wlasnie tak sobie pomyslalam, ze nie dosc ze w sumie tutaj dosc specyficzny mialam rok, to jeszcze w przyszlym roku musze napisac magisterke a w pazdzierniku bede tez zdawac kilka examinow, bo niektorych przedmiotow nie ma tu w niemczech a ja je chce miec w indeksie i na dyplomie bo sa bardzo konkretne i specyficzne, raczej nie ma ich na innych kierunkach

biedulka, robienie tlumaczen to bardzo wyczerpujaca praca wiec szczerze Ci gratuluje, ze potrafisz to robic

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Oj nie warto Ja w moim stepperku wyciągnełam bateria z licznika, bo tylko się złościłam Po prostu robię na czas, np. 20 min Ale ostatnio folguje sobie...Własnie zjadłam 2 tosty i wafelka, eh. A było tak dobrze, od 18 nie jadłam. No nic jutro powrót na Legnice to znów bedzie dobre odżywianie, w domu sobie odpuszczam hehe

Laseczki powiedzcie mi gdzie jeszcze byście jechały na wakacje, oczywiście mówię o Polsce wiem, ze Ewusia pojechała by do Jsatrzębiej
nie jedzenie po 18 to duzy blad!!!

Cytat:
no ale co to za roznica, skoro wyparuje to nie bedzie i tak

100 kal przez pol h? a na takim zwyklym czytalam ze spala sie 500 w ciagu godziny, ale nie wiem czy to mozliwe

dobranoc
no coś Ty, wyparuje tylko to co niepotrzebne, zeby robic miejsce na wazniejsze informacje

co do kalorii i rowerow, to mysle ze wszystko zalezy od uksztaltowania terenu, obciazenia, predkosci itd.

Cytat:

Super,że się świetnie bawiłaś

rano okazalo sie byc okolo 12 jak kolezanka zadzwonila i sie pytala gdzie jestem - bylysmy na 12 umowione ale jakos zaspalam , zreszta troche wylecialo mi z glowy ale spotkalysmy sie ok.14, spotkanie bylo bardzo wazne bo kolezanka mieszka jakies 50 km ode mnie a znamy sie jeszcze z podstawowki, wiec fajnie tak sie na obczyznie spotykac czasem

a impreza naprawde superowa byla
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

No to ładnie zabawiłaś...

A ja użerałam się z komarami w nocy i też nie mogłam spać, ale na spacer się nie skusiłam a po 3 w nocy i tak mnie obudzono, bo domownik wracający z imprezy nie miał ze sobą kluczy, okazało się że 15 minut zajęła mi prawidłowa reakcja na dzwoniący domofon
mnie by nic nie zwalilo z lozka, spie zawsze jak zabita

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
ładny strój Ather ale XL- dla mnie załamujące nawet jak wiem ze dziwna rozmiarówka
jak na biustonosz to chyba budujace, ze wiekszy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

idę się uczyć, bo już tak późno znów zaspałam, jestem śpiochem
miłego dnia
mam nadzieje ze nauka owocna

ja tez spioch

Cytat:

ja tez za pozno wstalam ale nic zabieram sie za nauke wykladow, a potem powtroze sobie cwiczenia, i jeszcze jutro sie bede uczyc bo egzamin dopiero o 15 ( chyba umre do tego czasu z nerwow ). najgorsze jest ze ten egzamin jest pisemno-ustny.. wchodzi sie po 10 osob, losuje 2 pytania, pisze pol h, zostawia kartki, wchodzi nastepne osob, a ona w tym czasie sparwdza prace tej pierwszej 10-tki. a potem po pol h wchodzi ta pierwsza 10-tka, na stole leza indeksy podzielone na 3 kupki- zdane, nie zdane, i do dopytania. niby fajnie, ale chyba to dopytywanie jest najgorsze. kiedys mojej kolezance wahala sie ocena pomiedzy 4/5, babka ja dopytywala i.. nie zdala..

jak jutro zdam ten egzamin (jak nie zdam to tez) to ide na rower i jezdze do upadlego, kosci mi sie zastaly od tego siedzenia w domu
jeny ale dziwna metoda examinowania. dobrze ze takich wariatow nie mialam (odpukac!) nigdy na swojej drodze... examin to examin a nie jakies show.
a nie, jednego mialam dziwaka, jedyny examin ktory naprawde wprawil mnie w ogromnego dola "po". facet dazyl zeby osoby ktore wchodzily razem na examin ze soba konkurowaly. chore. wiele osob dawalo sie w to wplatac, ja tam odpuscilam. zdalam na 3 ale przynajmniej nikomu innemu tez nie zaszkodzilam.. no a tak to z reguly examiny wspominam nawet calkiem niezle

Cytat:
Gujanko

no ja tam lubie sie pobawic, i jak jest fajna impreza to nie lubie jej opuszczac zbyt wczesnie

Cytat:
Napisane przez Milk9 Pokaż wiadomość
Przerwa od nauku, a tu takie pustki Nie ma co nadrabiać Nie ładnie Czyżby wszyscy przy książkach
jam usprawiedliwiona - spotkanie ze znajoma ktorej dawnooo nie widzialam niedawno wrocilam

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
A ja właśnie jadę do Ogrodu Botanicznego znów narobię zdjęc jak głupia pewnie ale uwielbiam to...
tak jak w ogrodzie Japońskim (wyszło ponad 100 zdjęć ^^ )

No nic, owocnej nauki życzę uczącym się w takim razie oraz wszystkim miłego popołudnia
ja tez tak mam, ze miliony zdjec robie (pelno roslinek, zwierzatek, innych ludzi, ale siebie niet... )

Cytat:
Wróciłam,jestem
Kupiłam spodnie w NJ takie 3/4 eleganckie szare w drobną brązową krateczke i zwężane w nogawkach,o dziwo! był rozmiar xxs jak na mnie szyte.W orsay-u kupiłam śliczną kremową bluzeczke z paskiem (o zgrozo,kosztowała prawie 100zł) no i dokupiłam buciki w Dsh. sandałki na obcasiku brązowe z takimi kwiatuszkami po bokach,zgrabniutkie i leciutkie,no i korale+kolczyki w C&A,byłyśmy jeszcze z bratową na lodach grycany.Jestem wykończona i padnięta,ale warto było.Szczerze mówiąc troszke się boje tej bluzeczki,bo ma taki mały dekoldzik,ale kupiłam te korale i moja bratowa powiedziała,że wygląda wszystko ok i nie mam się czym przejmować,jest dużo szczupłych kobitek i chodzą w dekoldach 'pod pięty',a ludzie jak będą mnie chcieli poobgadywać,to i tak to zrobią,no ale nie wiem .
no no udane zakupki, gratuluje

a bluzeczka sie nie przejmuj, grunt zebys sie dobrze czula. ludzie zawsze z nudow musza sobie pogadac, ale to nie znaczy ze w zwiazku z tym nalezy w mundurze chodzic (tez by sie przyczepil ktos )

PS. ja prawie zawsze musze usuwac Wasze emotki...

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 21:02   #3666
gujana
Wtajemniczenie

nie nie, moj post powyzej wcale nie jest dlugi

Stary 2007-06-10, 21:28   #3667
oreganka
Zakorzenienie

Ather bardzo fajne foty ślicznie Ci w tej czapce
gujanko ale post dowaliłaś
lolcia fajnie że zakupy się udaly, ja ostatnio jakoś nic na siebie nie mogę znaleźć, tylko kolczyki fajne sobie ostatnio kupiłam z intensywnie niebieskim oczkiem

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 22:34   #3668
phenomena
Zakorzenienie

dziewczyny, czy ktoras z was roznosila keidys ulotki? szukam jakiejs pracy, zeby pare stowek zarobic.. pelnoletnia jeszcze nie jestem.
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 23:36   #3669
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
Ather bardzo fajne foty ślicznie Ci w tej czapce
gujanko ale post dowaliłaś
lolcia fajnie że zakupy się udaly, ja ostatnio jakoś nic na siebie nie mogę znaleźć, tylko kolczyki fajne sobie ostatnio kupiłam z intensywnie niebieskim oczkiem

no przepraszam, sama sie zdziwilam ze taki dlugi wyszedl juz mi sie zdarzaly dlugie wypowiedzi, ale chyba nie az takie

no ale praktycznie 2 dni nadrabialam

powodzonka jutro zdającym i uczącym się i tym ktore probuja rano wstac - me padam po tym weekendzie, chociaz bardziej niz calonocne tanczenie wymeczylo mnie dzisiajesze calodzienne spacerowanie..

dobranoc

Stary 2007-06-10, 23:38   #3670
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy ktoras z was roznosila keidys ulotki? szukam jakiejs pracy, zeby pare stowek zarobic.. pelnoletnia jeszcze nie jestem.

nie jestem pewna, ale jesli masz skonczone 16 lat to chyba mozesz juz dorywczo pracowac (byc moze np za zgoda rodzicow).

Stary 2007-06-10, 23:46   #3671
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
j
ja tez tak mam, ze miliony zdjec robie (pelno roslinek, zwierzatek, innych ludzi, ale siebie niet... )
to czemu my tych zdjec nigdy nie widzialysmy?

Cytat:
ja roznosilam po blokach. traktowalam to jako darmowy aerobik, bo musialam biegac po schodach - duzo blokow, duzo klatek, zwykle 6-10 pietrowcow. mozna sie porzadnie zmeczyc. pare stowek.. hm, ja zarabialam 6 zl za h, pracowalam 5 h dziennie, i wychodzilo kolo 30 zl za dzien. ale pracowalam przez kilka dni tylko. nie wiem czy chcialabym codziennie., najgorsze w tym wszystkim byly proby dostania sie do klatki..
Stary 2007-06-11, 07:40   #3672
phenomena
Zakorzenienie

slyszalam, ze daja 3,5gr z ulotke. w kazdym razie musze sie rozejrzec, bo pieniadze sa mi potrzebne..
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 07:43   #3673
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
slyszalam, ze daja 3,5gr z ulotke. w kazdym razie musze sie rozejrzec, bo pieniadze sa mi potrzebne..
Witam
Proszę o Wasze kciuki o 8;55,zaliczam słówka z angielskiego.
Ewciu gdzie w Katowicach jest plac Miarki?

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-06-11, 07:48   #3674
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Proszę o Wasze kciuki o 8;55,zaliczam słówka z angielskiego.
Ewciu gdzie w Katowicach jest plac Miarki?
trzymam kciuki
ja dziś mam rozmowę w sprawie pracy ale pewnie nawet nie pójde bo w sumie oferta mnie nie interesuje szukam dalej

Stary 2007-06-11, 07:50   #3675
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki
ja dziś mam rozmowę w sprawie pracy ale pewnie nawet nie pójde bo w sumie oferta mnie nie interesuje szukam dalej
dziekuje
oreganko pójść i zobaczyć możesz,a oferty przyjmować nie musisz.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-06-11, 08:19   #3676
anniaa

witam
ather super fotki
phenomena jesli masz ukonczone 16 lat mozesz :ehem : a jak nie chcesz to napewno cos znajdziesz bo na rynku bardzo dużo jest prac do których przyjmuja od 16 lat na okres wakacyjny
lolcia bede trzymac kciuki a plan Miarki jest niedaleko ulicy kosciuszki , niedaleko placu jest targowisko , fontany są tam , o tam jest pętla tramwajowa ( oj nie umiem tłumaczyc )

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 09:54   #3677
Atram
xxyy

Cytat:
mi placili za h pracy, ale chyba lepiej za ulotke

Cytat:
trzymam kciuki

oreganko, a Ty chcesz zmienic prace, czy szukasz drugiej?

Lolcia, trzymam kciuki

rowniez prosze o trzymanie kciukow , ok 16 mam egzamin..

a co do pracy, to zaraz po zdaniu ostatniego egzaminu zabieram sie za szukanie. chociaz mowe wczesniej bo widzialam fajne ogloszenie w Grycanie

lece sie dalej uczyc
Stary 2007-06-11, 09:58   #3678
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
mi placili za h pracy, ale chyba lepiej za ulotke

oreganko, a Ty chcesz zmienic prace, czy szukasz drugiej?

Lolcia, trzymam kciuki

rowniez prosze o trzymanie kciukow , ok 16 mam egzamin..

a co do pracy, to zaraz po zdaniu ostatniego egzaminu zabieram sie za szukanie. chociaz mowe wczesniej bo widzialam fajne ogloszenie w Grycanie

lece sie dalej uczyc
zmienić chcę
powodzenia na egzaminie

Stary 2007-06-11, 10:01   #3679
Atram
xxyy

Cytat:
powodzenia na egzaminie
dziekuje
Stary 2007-06-11, 14:45   #3680
orzeszek01
Zakorzenienie

Czesc!Tęskniłyście?;>
Ja własnie siedze w domku, zjadłam obiadek jako taki(grahamka,serek,fasol a,), i zerkam do Was, bo mnie tu nie było kilka dni
Byłam znowu na imprezie w sobote,ajjjj jak było fajnie
Jacy u mnie są przystojni faceci to szook poprostu
Jeden koniecznie chciał mnie pocałować,ale mu powiedziałam,ze jesli mu bardzo zależy,to musi sie starać( A taki przystojny...hihi
Dzisiaj poszłam do szkoły tylko na 2ang, bo miałam pisac zaległy spr, a sie okazało ze nie był nauczycielki,a mi nikt nie powiedział...załatwiałam jeszcze impreze szkolną na przyszły tydzien na zakonczenie roku z dyrektorem(nigdy wiecej nie bede przewodniczącą szkoły;( .poszłam do domku,posprzatałam troche i pojechałam do laryngologa,potem po recepty do osrodka,i złapała mnie ulewa,zaczęło walić gradem, ostrym deszczem i wróciłam cała mokra;(
na dodatek mam kupe nauku,musze czytac jądro ciemności,boli mnie brzuch i głowa,nic mi sie nie chce,poza tym,ze marze zeby wskoczyc pomd ciepły kocyk,i obudzic sie w piątek;( bo w sobote impreza...
Strasznie sie "rozimprezowałam"...

Dziewczyny,Orzeszek dalej o bramkarzu myśli.. Jestesmy teraz w stosunkach przyjacielskich.Ale mi smutno dalej..;(

Moze przystojny kolega(ten co to koniecznie buziaka chciał),pomoze mi o nim zapomnieć..
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 15:17   #3681
agness51
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Chciałam tutaj do Was wpaść wieczorkiem,ale nie mogłam,bo miałam jakieś problemy z netem

Ale dzień był wczoraj udany,najpierw byłam na plaży i zjarałam kark i twarz strasznie,no i trochę ramionka,potem w sklepie,a później u koleżanki na wspólnej nauce Ale i tak nie była potrzebna,bo piszę to,co miałam pisać dzisiaj,we środę

Jestem zmęczona,muszę się uczyć gegry,bo jutro mnie pyta na 5,z całego roku szkolnego
Ale dam radę,walczę o tę dobrą średnią,żeby mnie przyjęli tam gdzie chcę

Trzymam kciuczki,za wszystkie cokolwiek zdające
LoLciu,gratuluję zakupów i trzymam za Ciebie kciuki
Ather,śliczne fotki

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 17:37   #3682
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Powodzenia Aguś I wszystkie cokolwiek zdające

Ja dziś wróciłam z 4 z germana i z 4,5 ze znakiem zapytania ze strategii Znaczy też będę pytana na 5

Nie mam siły już dziś na naukę, ale jutro znowu kolos, pojutrze nastęny... i tak cały tydzień Uciekam do książek

Ather
fajne zdjątka i chudzinka z Ciebie niesamowita

Orzeszku jak nie możesz przestać myśleć o bramkarzu chętnie podsunę Ci jakieś książki Wtedy Twoją główkę co innego będzie zaprzątać a mi pomoc w nauce by się przydała jak najbardziej

Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 18:38   #3683
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
to czemu my tych zdjec nigdy nie widzialysmy?
bo akurat ostatnio nic nie pstrykałam

Cytat:
Powodzenia Aguś I wszystkie cokolwiek zdające

Ja dziś wróciłam z 4 z germana i z 4,5 ze znakiem zapytania ze strategii Znaczy też będę pytana na 5

Nie mam siły już dziś na naukę, ale jutro znowu kolos, pojutrze nastęny... i tak cały tydzień Uciekam do książek

Ather
fajne zdjątka i chudzinka z Ciebie niesamowita

Orzeszku jak nie możesz przestać myśleć o bramkarzu chętnie podsunę Ci jakieś książki Wtedy Twoją główkę co innego będzie zaprzątać a mi pomoc w nauce by się przydała jak najbardziej

gratulacje pieknych ocenek
mowilam ze lubisz germana? kto sie czubi ten sie lubi hihihihi a tak serio to super ze juz exam za Toba reszta tez pojdzie ladnie

ja dzisiaj padnieta jestem. jeszcze nie mialam okazji odespac sobotniej imprezy ale dzis z pewnoscia padne wczesną porą bo juz na ostatnich zajeciach przysypialam...

Stary 2007-06-11, 19:46   #3684
agness51
Zakorzenienie

Dziękuję Milkuś wzajemnie

Oreganko Co do tego rowerka,to myślę,że jest to wiarygodny licznik,ponieważ jechałam przez 1h,z prędkością 32,33km/h,i w tą godzinę przejechałam właśnie tyle km i 750kcal spaliłam

Mam wrażenie,że nic nie umiem z tej geografii

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-06-11, 19:56   #3685
anniaa

agness napewno umiesz tylko sie stresujesz ja tez tak mam ucze sie a potem stwierdzam ze nic nie umiem a tak naprawde umiem :d
milka gratuluje

a ja sie boje wyników z egzaminu wogole tyle ludzi na ten profil co ja zgłosiło papiery 500 osób a miejsc 32 booosko

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 20:01   #3686
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
agness napewno umiesz tylko sie stresujesz ja tez tak mam ucze sie a potem stwierdzam ze nic nie umiem a tak naprawde umiem :d
milka gratuluje

a ja sie boje wyników z egzaminu wogole tyle ludzi na ten profil co ja zgłosiło papiery 500 osób a miejsc 32 booosko
Zobaczymy
Też się boję,że się nie dostanę tam gdzie chcę,w ogóle wyników

Ps. Ostatnio ciągle chce mi się lodów

Stary 2007-06-11, 20:37   #3687
Atram
xxyy

zdalam na 4

ciezko bylo, ale pytania mi sie trafily nawet latwe. starsznie sie stresowalam bo jak slyszalam pytania innych to zastanawialam sie czy uczylam sie dobrego przedmiotu ;p

musze zaraz odespac bo spalam dzis 4 h
jeszcze jeden egzamin - w sobote i wakacje

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
bo akurat ostatnio nic nie pstrykałam
my z checia zobaczymy te wczesniejsze
Stary 2007-06-11, 21:32   #3688
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

my z checia zobaczymy te wczesniejsze

wczesniejsze mam w avatarkach, ale od razu mowie ze nie zmieniam ich czesto bo mi sie nie chce przekopywac plyt ze zdjeciami

gratuluje zdanego examinku i prawie wakacji. ja tu za kilka dni przestane zagladac, zeby sie odseparowac od wiesci z Polski - w Niemczech rok akademicki jeszcze trrrrrrwaaaa w najlepsze wiec sie nie chce dolowac

wkoncu sa dobre nektarynki i brzoskwinie

Stary 2007-06-11, 21:41   #3689
LoLcIa123
Zakorzenienie

Witam i o zdrowie pytam
Zdałam słówka celująco to pewnie dzięki Waszym kciukaczą,dziękuje Wam.
Doszłam do wniosku,że na bluzeczke narzuce jeszcze taką woalke w kwiatuszki,bo jednak lepiej się będę czuła.Dzisiaj przez calutki dzień szukałam fryzjera,no i dopiero po kilku godzinach poszukiwań umówiłam się na wizyte mam nadzieje,że mnie nie 'opitoli',bo po ostatniej wizycie u fryzjera,mam straszny lęk przed nimi chciałabym,aby ten jutrzejszy dzień,był wspaniały.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-06-11, 21:48   #3690
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam i o zdrowie pytam
Zdałam słówka celująco to pewnie dzięki Waszym kciukaczą,dziękuje Wam.
Doszłam do wniosku,że na bluzeczke narzuce jeszcze taką woalke w kwiatuszki,bo jednak lepiej się będę czuła.Dzisiaj przez calutki dzień szukałam fryzjera,no i dopiero po kilku godzinach poszukiwań umówiłam się na wizyte mam nadzieje,że mnie nie 'opitoli',bo po ostatniej wizycie u fryzjera,mam straszny lęk przed nimi chciałabym,aby ten jutrzejszy dzień,był wspaniały.

Lolciu, gratuluje oceny!

trzymam wobec tego kciuki rowniez i jutro, zeby dzien byl wspanialy i zeby fryzjer cos ladnego wyczarował

ja powolutku zmierzam w kierunku prysznica i lozeczka, moze jakas maseczke miedzy jednym a drugim czekam jeszcze na TŻ az wroci do domku, zeby troszke pogadać przez telefon.
dobranoc

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości