|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
marzec: kolorówka, perfumy, lakiery, pielęgnacja
Zasady:
* odpisuję u Ciebie w wątku, Ty u mnie * z wysyłką możemy się dogadać a) wysyłasz do mnie do UK b) wysyłasz do Polski, ja wysyłam z UK, ale dobieram sobie kosmetyk c) wysyłasz do Polski i ja wysyłam do Polski (najbliższy termin: 18 kwietnia, potem dopiero w lipcu) Jeżeli nie chcesz wysyłać przesyłki za granicę, a nie chcesz się zgodzić na dodatkowy kosmetyk lub jeżeli nie masz nic, co chciałabym sobie dobrać, to nie zawracaj mi głowy!! Jeżeli chcesz więcej zdjęć którejś z rzeczy, daj znać. Nie mam wishlisty, ale wiem, czego NIE chcę: - tusze do rzęs - podkłady - perfumy - lakiery do paznokci (wyjątek: Essie, OPI, azjatyckie, ORLY) post pierwszy: kolorówka post drugi: pielęgnacja post trzecie: perfumy post czwarty: lakiery do paznokci post piąty: pozostałe na czarno: jest na szaro: wymienione na zielono: dokładka
"People should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." Sheldon Cooper Bloguję ![]() marcowy wątek wymiankowy Edytowane przez inkaxx Czas edycji: 2014-02-28 o 18:20 |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
kolorówka
Helena Rubinstein Urban Beauty shimmering eye shadow lumiere, 02. star struck Nowe, nieużywane. Dostałam jako prezent, ale nie pamiętam kiedy. Na pewno nie wcześniej niż rok temu. Rimmel waterproof eye definer - 280 pink impact Nowe, nieużywane, ale odwinięte z folijki. Kupione około 6 miesięcy temu. Barry M kohl pencil, mało używana, otwarta ok. 8 miesięcy temu (od otwarcia 24 miesiace przydatności ma) ![]() The Body Shop czarna kredka do oczu, NOWA ![]() Max Factor kohl pencil, czarna, NOWA ![]() BM beauty Her Majesty cień do powiek mineralny, 1g, użyty dwa razy (ważny 24mce od otwarcia, otwarty w lipcu 2013) ![]() ![]() Baza do pod cienie Art Deco, użyta około 4-5 razy, otworzona w styczniu 2014. Mam mieszane uczucia co do wystawiania jej tu więc mogę trochę marudzić ![]() ![]()
"People should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." Sheldon Cooper Bloguję ![]() marcowy wątek wymiankowy Edytowane przez inkaxx Czas edycji: 2014-03-09 o 20:15 |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: marzec: kolorówka, perfumy, lakiery, pielęgnacja
pielęgnacja
Szczotka do masażu głowy/nakładania szamponu i odżywek, użyta dwa razy ![]() Percy&Reed No Oil Oil (tak, dobrze napisałam ), nowy![]() Biosilk nowy ![]() V05 smoothly does it, użyty raz, data ważności wg otwarcia to 10.2014
"People should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." Sheldon Cooper Bloguję ![]() marcowy wątek wymiankowy Edytowane przez inkaxx Czas edycji: 2014-03-09 o 19:30 |
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
perfumy
Miniatura Versace Bright Crystal, nie wiem, jaka to pojemność, nowe ![]() CK Truth, pojemność wyjściowa 30ml, zużycie widoczne na zdjęciu
"People should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." Sheldon Cooper Bloguję ![]() marcowy wątek wymiankowy Edytowane przez inkaxx Czas edycji: 2014-03-09 o 19:31 |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
lakiery do paznokci
Zdjęcia nie oddają dobrze prawdziwych kolorów lakieru. Prosiłabym o poszukanie swatchy w googlach zanim zdecydujecie się na wymianę. Lakiery PRIMARK Albo nowe, albo użyte nie więcej niż 5 razy do zdobień. żółty, zielony, beżowy, szary, miętowy, niebieski ciemny róż, jasny róż, żarówiasty róż, czerwony, pomarańczowy Missguided oba użyte raz misstique, misslead Collection 2000 - Marshmellow (użyte kilka razy) - Jitterbug (nowy) - Bongo beat (użyty raz) - Angel wings (nowy) INGLOT - 970 (użyty raz, dwa razy?) - 972 (około 1/5 zużyta) - 969/696 (mało używany) OPI The One That Got Away (około połowa zużyta) miss sporty wszystkie zużyte około 1/2 - koralowy róż - koralowy róż - srebrny - złoty - białawy ze świecącymi drobinkami Max Factor - Fantasy Fire (nowy) - Grafitti (użyty kilka razy) - Chilled lilac (użyty kilka razy, tylko do zdobień) - Intense plum (użyty raz, do zdobień) - Disco Pink (nowy) Wibo i Lovely - So matte (użyty raz) - zielony Lovely (użyty raz) Rimmel - Black Cab (użyty raz, nie ma na zdjęciu) pozostałe kolory były używane zaledwie kilka razy, niektóre pewnie ani razu, ale już nie pamiętam - Pompous - Sky high - Misty Jade - Camouflage Chic - Hot & Spicy - Instyle coral George Większość jest nowa, pozostałe użte 1-3 razy, tylko do zdobień - Ultraviolet - Boomerang - Freedom - Gambler - Cupcake - Venom - Buttercup shine - Deceit - Twister - Movie star - Witchcraft - Fortune teller - Smarty pants - Cloudless sky Barry M - Teal (nowy) - Lilac foil (użyty raz) - Foil effect (użyty raz) Beauty UK lakiery pękające, każdy użyty raz Accessorize - Pink spice (użyty raz) - Aztec (nowy) - Fudge (użyty kilka razy) Wet'n'wild zestaw do frencha, pierwszy i ostatni użyte dwa-trzy razy, biały do połowy zużyty Catrice oba użyte raz - Drama Queen - Genius in the bottle Models own oba użyte raz - Aqua violet beetle juice - Purple blue beetle juice Maybelline użyte po razie - White dream - Silver speed - Berry fast - Go go green - pomarańczowy (nowy) Technic lollipop (bardzo mało używany, 2-3 razy) Miyo vibrant red (użyty raz) Hema blady róż (użyty kilka razy) Nails incPiccadilly Circus (użyty kilka razy) Essence - Space queen (mało używany) - Iced latte (mało używany) - Gold rush (ok. 1/3 zużyta) - No more drama (mało używany) - Where is the party (ok. 1/2 zużyta) - Out ofmy mind (ok. 1/3 zużyta) - Midnight dream (nowy) - Choose me (ok. 1/3 zużyta) - Hypnotic poison (bardzo mało używany) - Break through (ok. 1/2 zużyta) - Red-y to go (ok. 1/2 zużyta) - Ultimate pink (mało używany) - Very berry (ok. 1/3 zużyta) - Wake up (bardzo mało używany) - The only chance (mało używany) - Fruity - żółty (użyty raz) - Louise (bardzo mało używany) - Julia (ok. 1/3 zużyta) - Glitter topcoat (ok. 1/2 zużyta) - Destination sunshine (nowy) Color Club Back to Boho collection Lakiery nie mają nazw, ale można je wygooglać po nazwie kolekcji dwa (złoty i granat) użyte raz, reszta nowe Paese - 152 - 158 - 153 użyte po razie
"People should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." Sheldon Cooper Bloguję ![]() marcowy wątek wymiankowy Edytowane przez inkaxx Czas edycji: 2014-03-09 o 19:32 |
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
pozostałe
Wosk Yankee Candle November Rain, zużycie około 1/6 Wosk Yankee Candle Warm Spice, zużycie około 1/4 40 tamponow
"People should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." Sheldon Cooper Bloguję ![]() marcowy wątek wymiankowy Edytowane przez inkaxx Czas edycji: 2014-03-09 o 20:12 |
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
cos za bright crystal i truth?
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za truth?
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie?
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za szczotkę gumową, produkty do włosów..?
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za perfumy i z dwa lakiery?
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
ja.. p... ale masz kolekcje lakierów! nie proponuje wymianki, ale musiałam to napisać :P pozdrawiam
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
czy znalazlabys cos za swoje 2-3 kredki i ewentualnie cien do powiek rozowy i biosilk?
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie?
interesują mnie versace opi no oil oil
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
czekam na propozycje
)
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Up
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że tak długo
Ale już się odzywam! ![]() Chętnie przygarnę: -No oil oil -OPI -Versace -woski yankee -biosilk Byłaś zainteresowana: -bb kremy -lip tint elf i chętnie coś dorzucę, jeśli coś jeszcze Ci wpadło w oko?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko Truth i Foil effect Barry M. Widzę, że jest szansa na wymianę i wysyłkę do Polski w kwietniu, więc tym bardziej jestem chętna na ugranie wymiany
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
A może masz cos poza wątkiem z mojej listy ?
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
A mogłabyś dorzucić Accessorize Aztec? Wtedy chętnie oddam wszystkie 4 bb kremy. Tak jak mówiłam, zużycie testowe, tylko kolory sprawdzałam.
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
hmmm, tak jeszcze się czaję na to ck.. : )
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Up
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Up
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Up up
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

więc mogę trochę marudzić 

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość