![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: chcę więc schudnę.
i jak Dziewczynki dzień mija? ja dziś leniuchuję, w końcu dzień wolny
![]() ![]() Mam problem z hula hop, nie mogłam znaleźć takiego z wypustkami w sensownej cenie, kupiłam zwykłe, takie lekkie plastikowe. Pani w sklepie powiedziała żebym dociążyła je garstką ryżu. tak właśnie zrobiłam, ale garstka jest do kitu, bo się nie da kręcić, w 1 miejscu układa się ten ryż i koło spada, więc dokładałam, dokładałam i w sumie dołożyłam całą paczkę - 400g ryżu. teraz wydaje mi się że jest za ciężkie:P czy kręcenie "na pusto" [bez obciążenia] coś daje? i jeszcze jedno: co robicie jak macie zakwasy? od skakanki mam bolące miejsce troszkę nad kolanami, po wewnętrznej stronie, w tym miejscu jeszcze nie miałam zakwasów:P masaż niezbyt pomaga ![]() aaa, no i jakie plany z dietą na jutro?? :P skusicie się na pączka?? ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- znalazłam taki o to preparat, który dziewczyny bardzo chwalą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-papryka.html co o tym myślicie?? fajnie by było spróbować żeby ujędrnić skórę ale jest meega drogi ![]() ja mam okropny na udach, spódniczki niestety u mnie odpadają, a tak marzę żeby je nosić ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- znalazłam taki o to preparat, który dziewczyny bardzo chwalą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-papryka.html co o tym myślicie?? fajnie by było spróbować żeby ujędrnić skórę ale jest meega drogi ![]() ja mam okropny na udach, spódniczki niestety u mnie odpadają, a tak marzę żeby je nosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
jeasmine pewnie ze zwykle hh daje efekty
![]() ![]() Co do cellulitu to ja uzywam serum z Eveline. Wlasnie sie zakonserwowalam rozgrzewajacym i czuje jak mnie uda i tylek pieka ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluje dzisiejszego wysilku! Na mnie jeszcze czeka... Na razie odpoczywam po kolacji! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
kiedyś jak się smarowałam tym rozgrzewającym eveline zawsze czułam mega gorąco, a teraz jak stosuję go na wieczór to piecze tylko na brzuchu. rano stosuję ten chłodzący. mam nadzieję że efekty będą. a co do zrobienia takiego balsamu jak ten z bingo to raczej nam sie nie uda. ale jutro przygotuję sobie peeling kawowy i może takie mazidło na bazie balsamu nawilżającego z kawa i cynamonem, do zawijania się w folię. przestrzegam Was przed smarowaniem się czerwonym rozgrzewającym serum eveline i zawijaniem w folie - dawno dawno temu wpadłam na ten pomysł - to był jeden wielki koszmar
![]() ![]() jak coś ukręcę z moim hh to dam znac ![]() czy Wy też tak latacie do kibelka?? ja ciągle siusiam ![]() no i dziś zaopatrzyłam się w żurawinkę, jako dodatek do płatków i do pochrupania w razie kryzysu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
la'Mbria nie karmię już piersią, stąd ta dieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Paczek dzis jako sniadanie, bo wiem ze go spale
![]() Poza tym caly dzien jestem w pracy od 7-19 wiec pokus wiecej nie bedzie ![]() jeasmine jak zaczelam smarowac sie tym rozgrzewajacym to na poczatku tylko tylek czulam jak piecze ale po kilku dniach uda tez juz zaczely ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Cześć dołączam do Was
![]() Od roku próbuje schudnąć i wygląda to nie ciekawie, 2 tygodnie diety a potem miesiąc rozpusty itd, w końcu muszę się zabrać za siebie. Mam 32 lata, moje wymiary nie mnie nie cieszą: 99 biodra 55 udo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
to może ja Was przebiję:P
dziś rano się zmierzyłam i przeżyłam szok ![]() biust: 91 pod biustem: 77 talia: 78 [najwęższe miejsce na brzuszku nad pępkiem] pępek: 94 biodra: 100 udo: 61 kolano: 42 łydka: 38 straszne, co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Od siebie moge napisac - naprawde pamietaj o regularnych posilkach, a przynajmniej sie staraj. No i cwicz - nawet te 3/4 razy w tygodniu przyniesie rezultaty duze - pierwsze po jakims miesiacu, troszke wieksze po 2. ALE, co najwazniejsze, dajcie sobie dziewczyny minimum 3 miesiace. Nie zniechecajcie sie po 3 tygodniach jak nie bedzie rezultatow (wtedy wlasnie wiekszosc ludzi rezygnuje). Bedzie roznie, jak u mnie - czasami wydawalo mi sie, ze wyszczuplalam, pozniej, ze znowu mi przybylo - takie wrazenie, ktore moze zniechecac, czasami waga stala ze 2 tygodnie i nie ruszyla. Ale nie poddawac sie tylko dociagnac do tych 3 miesiecy - rezultaty beda, ktore na pewno zmotywuja. Kiedys przeczytalam: wystarczy miesiac, zebys ty sama zobaczyla rezultaty, dwa miesiace, zeby zobaczyla je rodzina i najblizsi znajomi i 3 miesiace reszta swiata ![]() Od siebie rowniez polecam to video dla osoby z problemami brzusznymi, boczki w szczegolnosci: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ - oslawione na Wizazu, dziewczyny sobie bardzo chwala ![]() Kibicuje wam tutaj. Zreszta, sama rowniez na diecie jestem. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2014-02-27 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Jeasmine ja też mam w łydce 38 cm.
Cinderella Girl "wystarczy miesiąc, żebyś ty sama zobaczyła rezultaty, dwa miesiące, żeby zobaczyła je rodzina i najblizsi znajomi i 3 miesiące reszta świata" podoba mi się to stwierdzenie ![]() Jeśli chodzi o balsamy na cellulit to ja stosuję https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ce.html&next=1 zobaczymy jak sobie poradzi z moją zaniedbaną skórą, mam spory cellulit i rozstępy ![]() Znacie może coś skutecznego na stare rozstępy ? Chciałabym żeby były mniej widoczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
i jak mija Wam tłusty czwartek? ile pączków pękło?
![]() u mnie 1,5ale to raczej dla podtrzymania tradycji ![]() życzę Wam miłej nocki, piszcie jak Wam idzie, miło czytać Wasze posty ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- NadinA jeśli chodzi o Twoje rozstępy to może spróbuj maść na blizny n- contratubex, ale to tylko na stare rozstępy, muszą mieć kolor zagojonej blizny, muszą być jaśniutkie,jeśli masz świeże i czerwone to nie pomoże a może zaszkodzić. możesz też spróbować mikrodermabrazji diamentnowej lub korundowej. no i pamiętaj o stałym nawilżaniu i ujędrnianiu skóry. ja mam problem z rozstępami na piersiach po ciąży, ale juz prawie 10lat mija, a ja dalej nic z nimi nie zrobiłam. a tych po przytyciu na szczęście nie widać, sa delikatne na biodrotyłku i na wewnętrznej stronie kolan. musisz być przygotowana na to, że raczej tylko poprawisz ich wygląd - nie usuniesz ich. ja lubię być opalona, wtedy ich tak nie widac dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Jeasmine ja mam rozstępy właśnie po ciąży, contratubex stosowałam faktycznie na bliznę po cesarskim cieciu
![]() Dziś kupiłam sobie olejek migdałowy - na razie wysmarowałam nim włoski i skórę twarzy, ale jak bardzo mnie będzie zapychał to zużyje go jako dodatek do balsamów - na moje rozstępy. Zjadłam pączka przyznaje się ![]() Od jutra koniec ze słodyczami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja 3 razy podchodziłam do pudełka z pączkami ale ostatecznie nie dałam się skusić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Jeasmine, przeczytalam cos wczoraj i sobie o Tobie pomyslalam. A mianowicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;45373402]Jeasmine, przeczytalam cos wczoraj i sobie o Tobie pomyslalam. A mianowicie
![]() ![]() Nie myślałyście o słodziku? Te robione nie na bazie aspartamu nie są dla człowieka szkodliwe i jedna tabletka ma 0,01 kcal a słodzi jak 1 łyżeczka cukru |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny.
Pragnę dołączyć do was i wspólnie się odchudzać. Razem może będzie nam raźniej. Na początek wielkie gratki dla przyszłej Panny Młodej! ![]() Ja we wrześniu 2013 też zrobiłam ten Wielki Krok w moim życiu. Z przykrością jednak muszę stwierdzić, że nie udało mi się na nie schudnąć. (problem z silną wolą). Ale to jeszcze nic. Najważniejsze jest to co było później. To że facet tyje po ślubie to podobno normalka ale ja się jeszcze nigdy tak nie zapuściłam,normalnie wstyd. Wczoraj byłam na zakupach i to przez nie postanowiłam wziąć się za siebie. Dziś trochę ćwiczeń a tu 0 kondycji. Niestety dieta przez ten miesiąc będzie ograniczona gdyż jestem na garnuszku teściowej ale w przeciągu miesiąca będzie kuchnia to i zdrowy tryb życia. Ważną motywacją jest również powrót do pracy ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Ja nie jestem przekonana do słodziku. Były badania czy jest naprawdę taki ,,słodki''.Jak dobrze pamiętam to naukowcy przez 10 lat badali ileś tam osób. Część z nich używała cukru a druga część słodziku. W tej drugiej części było wiele zachorowań na cukrzycę w przeciwieństwie do tych co używali cukru. Byłam zaskoczona.
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2014-02-28 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Dziewczynki że o mnie myślicie
![]() ![]() Dziś z okazji kończących się ferii zabrałam Młodą na jazdę konną. strasznie namawia mnie żebyśmy obie zaczęły jeździć. W sumie trochę duże koszta, ale wydaje mi się że raz na dwa tygodnie byśmy obie mogły jeździć. to w ramach ćwiczeń całego ciała, wydaje mi się że dobrze by mi to zrobiło. Czy któraś z Was jeździ konno? Agusia, dasz rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Ha ha...Jazda konna to DUŻY wysiłek. Pamiętam jak X lat temu pojeździłam chyba 15 min a zakwasy miałam przez dzień chyba czy nawet i dłużej.
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Najnowsze badania wskazały, że te słodziki o których pisalam nie są szkodliwe w żaden sposób, ale wiadomo, to chemia. Ja osobiście na slodziku jestem od 2 lat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
wybaczcie, trochę mnie nie było - dzisiaj narzeczony kupil mi rolki
![]() Dzisiaj na śniadanie: kanapka z szynka i papryka 2 śniadanie: jabłko obiad: spaghetti (niestety nie mogłam zjeść nic innego) kolacja: maślanka i banan. od jutra mam więcej czasu na przygotowanie posilkow wiec nie będzie tak źle!
![]() |
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niech bedzie, ze kanapka miala - 200kcl Jablko - 35kcl Spaghetti - niech bedzie nawet te 500kcl Banan - 120 + maslanka - 100kcl To zaledwie cos ponad 800 kalorii. Glodzisz organizm. Powinnas przyjmowac MINIMALNIE 1200 kcl. Jedzac w takich ilosciach nie schudniesz w ten sposob prawidlowo, a jak schudniesz, to ze skutkami ubocznymi, typu jo-jo. Radze troszke wiecej zaglebic sie w temat i uswiadomic sobie, ze na diecie, wbrew pozorom, sie JE. No i ten banan (cukier) na kolacje tez nie jest najlepsza opcja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Hej mogę się do was przyłączyć
![]()
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Jadziś oczywiście jak o dietce to pisałam że dobrze jej przestrzegać nie mogę ale ograniczam i nie jem słodyczy i fast-foodów które uwielbiam(choć mnie dzisiaj kusiło)a ćwiczenia jakie dotąd robiłam to odkurzanie po szkole.
![]() ![]() ![]() Wspólna motywacja i pomoc ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Witamy NadinA ![]()
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
masakra, zrobil mi się odcisk od rolek na stopie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Ej sorki NadinA że cię powitałam choć ciebie też miło ,,czytać,,
![]() Wiatmy orzywiście TYSiiiA czy jak to by tam odmienił ![]() Dziś: śniadanie: 2 parówki z odrobiną ketchupu ! Wybaczcie ale coś trzeba było zjeść II śniadanie: kanapka z szynką (bo szkoła) obiad: zupa grzybowa (była pyszna) kolacja: pół makreli wędzonej po dzieś 2h szklanka mleka dla ochłody. do picia woda ok 3 szkl i 1 szkl. wody z sokiem
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Wiec od 10 lutego zmieniam moje nawyki żywieniowe ale z takim średnim skutkiem - jem mniej , staram się jeść regularnie, nie jeść słodyczy - choć z tym mam problem bo jestem uzależniona od słodkiego i napoju gazowanego ![]() ![]() Od wczoraj czyli od pierwszego marca postanowiłam się bardziej zmobilizować i tak: -obowiązkowo 5 posiłków dziennie co 3-4 godziny, -słodycze tylko raz w tygodniu ( mała ilość ![]() -zero napojów gazowanych owocowych - tylko świeżo wyciśnięte , - zero białego pieczywa i wszystkiego co z pszennej mąki , - po 15 nie jem nic z glutenem (ostatnio o tym czytałam ze to pozwala zachować płaski brzuch ), - jem 3 godziny przed snem, -ćwiczenia 6 razy w tygodnie ok 1 godz. (rowerek , brzuszki, przysiady itp.), - woda niegazowana 1,5 litra i herbata zielona ,czerwona. To na tyle mam nadzieje że wytrwam ! Mam 169 i obecnie startuje z 74 kg. na początek planuje schudnąć do 60 kg. Mam na imię Justyna a tysia to takie moje zdrobnienie ![]()
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.