|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Dziewczyny wiecie może gdzie w Kielcach robią ładne hybrydy? Zastanawiam się nad takim manicurem na ślub.
|
#1802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szarfa przy sukni biżuteria - kolczyki krawat i skarpetki męża wstążki przy zaproszeniach, winietkach, wódce kwiaty z bukiecie bo bardzo chciałam piwonie więc bukiet wyszedł różowo-fioletowy dekoracja kościoła dekoracje na sali - kwiaty i woal przy stołach dekoracja światłem wstawiam pare zdjęć z fioletem
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze jedno zdjęcie z kościoła
Edytowane przez _Biedronka Czas edycji: 2014-02-28 o 14:52 |
|
|
|
#1804 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, a co myślicie nad dekoracją stołu Państwa młodych? W tle są drzwi i po wejściu na sale nie ma tego "WOW".... zastanawiam się co zrobić żeby Nasze miejsce było ładne, a zarazem nie kiczowate.
Edytowane przez iskierka_88ck Czas edycji: 2014-02-28 o 20:09 Powód: brak dodanego zdjęcia |
|
|
|
|
#1805 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
gdzie zamawiałas? ja wlasnie bylam u jubilera na sienkiewicza 38, ma duzy wybór, ale chyba wybrałam model ten jedyny
|
#1807 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
A ogolnie macie do polecenia złotnika w Kielcach? Bo w sklepach jubilerskich nie zdradzają komu oddają nasze złoto..
Byliśmy wczoraj w Galerii ślubnej i zaprojektowaliśmy zaproszenia po ponad godzinie czasu udało się, ależ my jesteśmy niezdecydowani :p
|
#1809 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja myślę, że Wychowaniec, w bramie przy Sienkiewicza jest godny zaufania (zmieniałam u niego rozmiar pierścionka i wydaję się fajny) i można z własnego złota u niego robić. My się decydujemy na inneobraczki.pl
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś była runda po złotnikach
i wlasnie topaz wydaje sie najlepszy.Mamy swoje obraczki stare i nie bedziemy ich chyba przetapiac tylko zmniejszymy, wypolerujemy i grawer zrobimy identyczne w skorpionie sa za 2tys...
|
#1811 |
|
Przyczajenie
|
A więc tak : Znamy się już 9 lat od liceum, zaręczyliśmy 14.09.2012 które były totalnym zaskoczenie dla mnie. Nie wiem jak udało mu się to (pierścionek) ukryć przede mną około 3 mce i ja się niczego nie domyśliłam. Od tego czasu przygotowania do tego dnia trwają
to forum jest super bardzo dużo ciekawych rzeczy się z niego dowiedziałam. A zespół Novi polecam z całego serca byłam w tym roku na sylwestrze są niesamowici.
|
|
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;45382426]Treść usunięta[/QUOTE]
Świetny końcowy efekt
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;45382426]Treść usunięta[/QUOTE]
piękne ![]() Naprawdę będzie to fajnie wyglądać ![]() a my z Tż od tygodnia walczymy o życie Naszego ukochanego kota 6 miesięcznego już po opracji w czwartek będę wiedziała czy Lila przeżyje (
|
|
|
|
#1814 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1815 |
|
Polka Ogarniaczka
|
trzymam kciuki, sama mam w domu też Lilkę kotkę
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my niestety przegraliśmy i musieliśmy uśpić naszą również ówcześnie 6-mies. ruską Capri niecały miesiąc temu... nasza najpierw w wieku 3 mies. przeszła panleukopenie, wyszła. A to ostatnie to zakaźne zapalenie otrzewnej..
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
nasza ma wgłobienie jelita
( czyli mówiąc wprost jelito cienkie weszło do jelita grubego ( Operowana była u Bilskich tam obok castoramy wejscie od kochanowskiego tam przy pętli .Narazie jeździmy na kroplówki codziennie jutro pierwsze podanie pokarmu i czekamy czy jelitka podjemą pracę jęśli nie to ( mała ma założony wenflon na stałe , weterynarze super podejście i szybko postawili diagnozę w 3 dni i operowali , wycięli część martwego jelitka i czekamy na kupkę.Weci dostępni 24 h dobę i Pani Wet mówiąca : będziemy o nią walczyć i nie damy jej zejść. Także wyjaśni się do czwartku wszystko ehh
Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-03-01 o 22:34 |
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
mogg to brytyjczyk?
jeśli kot cierpi i nie da rady nic więcej robić to niestety trzeba podjąć decyzję.. My oprocz tego ze jezdzilismy z naszą na kroplowki to jeszcze sami jej podawaliśmy je.. ale jak już wzrok straciła, nabierała płynow w otrzewną to byla tragedia, wazyla 1kg w wieku 6 mies..
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2014-03-02 o 07:31 |
|
|
|
#1819 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
już u nas nic się nie poradzi niestety
pozostały tylko rzeczy po kici.. nawet nie mam ich komu odsprzedać..a tak btw. to którą kwiaciarnie wybieracie w Kielcach by robiła Wam bukiety ślubne? Ja planuję w swoim mieć m.in. białe frezje
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;45399109]Treść usunięta[/QUOTE] Ach no właśnie tak to bywa. Jeśli naszej nie będzie jak ratować to również nie będę przedłużała jej cierpień ( ale narazie mocno trzymamy kciuki że się uda. Dzisiaj pierwszy normalny posiłek
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Ja będę najpewniej jechać na giełdę i albo układać z koleżanką koleżanki, albo sama coś kombinować...
|
#1823 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;45401473]Treść usunięta[/QUOTE] narazie poleżą, wystawione są na tablicy ;P w schronisku raczej nie będzie potrzebna m.in. miska otwierana na określoną godzinę, po to są tam Ci ludzie opłacani z naszych podatków... moje też ulubione ![]() dostałam w środę po wypadku od TŻa dlatego od dawna marzy mi się mieć frezje w bukiecie ślubnym ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- a czy zastanawiałyście się może nad fryzurami? macie może jakieś zdjęcia? bo ja początkowo chcialam koka.. lecz chyba odejdę od tego tematu ponieważ będę miała gołe ramiona a szyję mam długą... może jakieś połowiczne upięcie...
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Gdzie zamawiałyście obrączki? ![]() przewertowałam parę ostatnich stron, ale nie znalazłam odpowiedzi :P |
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ten weekend obskoczyłam kilku złotników i najlepiej wypadł Topaz (p.Wychowaniec) i tam u niego będziemy robili obrączki
jeszcze na rogu jesionowej i toporowskiego jest dobry złotnik
|
#1827 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
samodzielne jedzenie to pozytywny objaw ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1828 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Tosia
my mamy obrączki od dziadka Narzuta, mają fajny kształt, nie są półokrągłe i nie grube- co najważniejsze więc je tylko zmniejszymy, wypolerujemy i grawer zrobimy
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też mamy obrączki ale niestety nie są ładne i nie pasują do naszych rąk więc musimy przetapiać.Swoją drogą Capri ( o ile dobrze pamiętam imię) była przepiękna. Eh.. skąd takie ciężkie choróbsko się jej przyplątało My kupując kota zastawialiśmy się pomiędzy rosyjskim a brytyjczykiem ale finalnie wybraliśmy spokojnego brysia. Chociaż Lila to przed chorobą to takie małe ADHD
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Zaręczyny 11.10.2013 

już po opracji w czwartek będę wiedziała czy Lila przeżyje