|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Kucyk, tak, mamy mrozone truskawki z wlasnego ogrodka
Ciesze się, że zakupy sie Wam podobają Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Berenika wg księżycowych zaczyna 7 miesiąc - Gratuluję! ![]() A faktycznie mam za dobrze z Teściami. Mam nadzieję, że im się po porodzie nie odwidzi ![]() Aach no i mam już farby! ![]() Na korytarz kawa z mlekiem, do pokoju jasny siwy + czerwone elementy. ;D Bajka No i jednak jadę do babci, ale jej ze sobą nie przywiozę, choćby się waliło i paliło!
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli nie rozumiesz o co mi chodzi to wpisz sobie tu dane i na samym dole masz dane od om a od góry z lewej od owulki. http://dziecko.haczewski.pl |
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
poszło ![]() ja już po obiadku ![]() mąż zażyczył sobie na dziś makaronową patelnię kurczak w curry, az się dziwię, bo on takich rzeczy nie lubi, a tu taka zachcianka, chyba w ciąży jest ![]() do tego miałam sos słodko-kwaśny własnej roboty i potrawa chińska gotowa
|
|
|
|
#1325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja właśnie zjadłam tarte z truskawkami i zabieram się za makaron w sosie grzybowym, bo chodzą za mną grzyby od tygodnia ![]() jutro koniec remontu
|
|
#1326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze jak robi to akurat się na nie załapie ![]() Cytat:
![]() A ja robię naleśniki z białym serem
|
||
|
|
|
#1327 |
|
Raczkowanie
|
Beat@, Majkela12 i Bluesky89 śliczne zakupy zrobiłyście
Witam się sobotnio po moim wielkim wyjściu do fryzjera ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45386195]Hej, zaczynam dziś 28 tc, czyli wkraczam w 7 mc i tym samym III trymestr!!! A mnie od rana boli brzuch ![]() [/QUOTE] wow II trymestr, jak to brzmi ![]() Oby brzuch przestał boleć [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45386899] ![]() Czy mi się wydaje, czy nam malin gdzieś zniknęła.?[/QUOTE] Zniknęła, właśnie też o niej myślałam wczoraj ![]() Ja kupię Braun IRT 4520, ma bardzo dobre opinie, no i dwie moje znajome mają i chwalą. Zmykam już z internetu, udanej soboty |
|
|
|
#1328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Berenika i Blue ![]() za III trymestr i studniówkę. Aż uwierzyć nie mogę że już 7 miesiąc Bernika Ci leci. A ja dziś byłam na lupowych łowach. Kupiłam dla synka piękne szare spodenki jeansowe i bluzę bejsbolówkę. Będzie kozak mały. Jeszcze marzy mi się czarna koszulka do tych spodni. A wogóle to chciałabym żeby synek miał taki sam zestaw ciuchów jak tata Może uda mi sie im coś podobne znaleść. Później obiad. I mamusia oczywiście musiała poprawić mój kapuśniak. Bo przecież ona lepiej zrobi niż ja i wpieprzyła do niego jakieś nieciekawe mięso. Myślałam że jak go spróbowałam. Mało co zjadłam bo na drugie były gołąbki których teraz nie wiem czemu wogóle nie dam rady zdjęść. Dopełniłam niedawno parówkami, a po nich dwoma prinsessami kokosowymi. ![]() Zaraz pewnie pójdę się zdrzemnąć. A powiedzcie mi jakie witaminy teraz bierzecie i co jest godne polecenia? Bo kończy mi się Vitaminer Prenatal+DHA i nie wiem czy zostać przy tym czy zmieniać na coś innego.
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za łowy liczę na fotkę
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie dziewczynki sobotnio!
Ale szalejecie z zakupami zazdroszcze! Ja mam zastoj ostatnio ale w marcu musze w koncu pozalatwiac rzeczy typu wozek i kosz albo lozeczko. Moj małż pojechal na dyzur a dziecku zapodalam PS to moge chwile popisac ))Wiecie co, te chlopy to naprawde wymagaja opieki specjalnej... Ja dzisiaj: zrobilam sniadanie, po nim wszystko posprzatalam, wygrabilam liscie w ogrodzie, prasowalam, zrobilam obiad, posprzatalam reszte domu bo nie zdazylam wczoraj, i to wszystko do 14. W tym czasie moj maz - zjadl sniadanie, kąpał się ponad godzinę,byl w sklepie 15 minut, oraz spał 1,5 godziny.................. ........ tyle. No ja pierdziu i gdzie tu sprawiedliwosc ![]() Jutro wroci z dyzuru, zje sniadanie i pojdzie spac. Potem bedzie "dochodził do siebie" jakieś 3 godziny, i tak minie caly dzien. A mnie zowu czeka sniadanie, obiad... grabienie lisci ciąg dalszy itd.. :P No to sobie ponarzekałam
|
|
|
|
#1331 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę Wam tych zdolności kulinarnych dziewczyny u mnie nie ma opcji żebym na raz robiła np obiad, sałatkę i jakieś ciasto... Muszę się skupić na jednym i i tak nie wiem czy wyjdzie a kuchnia wygląda jakbym robiła danie dla płowy wojska [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45386195]Hej, zaczynam dziś 28 tc, czyli wkraczam w 7 mc i tym samym III trymestr!!! A mnie od rana boli brzuch ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() klask i: jak to pięknie brzmi III trymestr A jak brzuszek? Cytat:
a z babcią trochę posiedzisz, pogadasz i odniechce jej się przyjazdów...Super koniecznie pokaż jak wyszło ![]() A ja od rana miałam fajny dzień i spacer obczaiłam gdzie jest szkoła rodzenia, do której idziemy w czwartek no i odwiedziliśmy dwa lumpki Kupiłam sobie bluzeczkę, sweterek i golfik, mężowy super koszulę no i dzidziowi ciuszki |
||
|
|
|
#1332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takie już te chłopy są, jakby jeszcze byli w ciąży to by nie mieli siły z łóżka wstać, a co dopiero liście grabić
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Moja mama tak jak i przy Domino zwariowala na punkcie wnuczki Wczoraj odwiedzial nas z ciuszkami dla malej ... jak widac po zdjeciach nie zalowala sobie rozu ( Kupila rozne rozmiary mniejsze i wieksze te na przecenach ) Nawet w zartach jej mowilam zeby troche przystopowal bo ja nie zdarze nic kupic A no i dla Domino kupila ciuszi na nastepna zime bo to wyprzedaze zimowe u nas sa. ![]() Lece nadrabiac
|
|
#1334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
zaaaabcia przepiękne! mama ma dobry gust
|
|
|
|
#1336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
gratki!
![]() tylko i wylacznie Cytat:
Cytat:
![]() brawa! ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45386195]Hej, zaczynam dziś 28 tc, czyli wkraczam w 7 mc i tym samym III trymestr!!! [/QUOTE] gratki! ![]() Cytat:
Cytat:
dziekuje przekaze
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, piękne ciuszki
Ja wybrałam od bratowej 2 duże worki i 2 reklamówki Takie malutkie i większe też, także kupowanie ciuszków odpuszczam, bo nie wiem czy zdążę Małego ubrać w te co mamy ![]() Ale mam ochotę na jakiegoś fast fooda Chyba zadzwonię do TŻ, żeby zjechał do Maca jak będzie wracał z pracy
|
|
|
|
#1338 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pamietam jak my nieraz zaraz po zimie kosilismy trawe i przy okazji liscie wpadaly do kosiarki.Monia a czy Ty czasem za duzo nie chcesz zrobic? Zeby potem Mala za bardzo Cie nie pokopala za kare ![]() Cytat:
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bym zjadla lody z maca z polewa truskawkowa ![]() Cytat:
Czasem az daja po oczach
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym zjadła nawet cheeseburgera i fryty
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Monica80 też dziś miałas bardzo pracowity dzień, podziwiam
![]() pater86 śliczne ciuszki, udane łowy ![]() zaaaabcia śliczne to wszystko ![]() tez mam parę ciuszków carter'a, ale lumpeksowych ![]() pojechaliśmy na małą wycieczkę 7 km do miasta niedaleko do Biedronki, myślałam, ze będą jeszcze te piłki do fitnesu przy okazji spacerek w lasku
|
|
|
|
#1342 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też robiłam dziś chińszczyznę na obiad Cytat:
![]() No to oby jeszcze tylko jutro Cytat:
Cytat:
![]() Podziwiam za cierpliwość do mamy i jej doprawiania Ja tam jestem zadowolona z tych witamin i zamierzam brać je dalej Cytat:
uwielbiam ogrodniczki Cytat:
Cytat:
W realu teraz są albo na dniach będą te piłki za 25zł chyba |
|||||||
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carters super firma mozna prac i prac i nic sie nimi nie dzieje
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam reala, najbliższy 80 km w Pozku
![]() u mnie ogólnie z tymi większymi hipermarketami to bieda, mam tylko dyskonty, ewentualnie hipermarket tesco albo kaufland, ale to też mam ponad 30 km o realu, auchan, ikei nie mam co marzyć
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale skoro piszecie ten Vitaminer ma dobry skład i go bierzecie to nie będę zmieniać. Nawet nie pisz tu o takich rzeczach bo zwariuje. Ja do mc'a mam 30 km toż to wyprawa dla mnie wielka. A wiecie że dziś są ostatki? Ja wczoraj załapałam dopiero. Więc na tą okazje kupiłam 0,5 litra lodów bakaliowych.
Był 13.07.2013 26.10.2013 ![]() Jesteś z nami http://www.suwaczki.com/tickers/16udyx8dc2t2u5uz.png Edytowane przez __Sylwia__88 Czas edycji: 2014-03-01 o 18:41 |
|
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znowu moja gin 'reklamuje' femibion ![]() ale słyszałam od znajomych i teraz od szwagierki mojej szwagierki, ze wiele kobiet po femibionie ma silne mdłości i wymioty, może dlatego że sa najbogatsze pod względem składu ![]() jesli Tobie służą te, co do tej pory brałas, to nie zmieniaj, nie ma sensu ![]() ja w I tr brałam Complex z mniejsza iloscią witamin na poczatek, a teraz od II tr Classic z większa iloscią witamin + wit. A, która może powodowac mdłosci i wymioty, dlatego w tym complexie jej nie było, za to był imbir i olejek miętowy
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę właśnie femibion i jak wzięłam rano przez dwa dni, to myślałam, że umrę
|
|
|
|
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(no i euthuroxu z Jodem )Cytat:
Nie wiem jak oni je robią, ale moja córka w 1 rozmiarze (12m) chodzi dokładnie rok! one magicznie rosną z dzieckiem |
||
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam pełno ciuszków po siostrzenicy z Pepco, ale większość niestety do spalenia się nadawała ![]() musiałam pokupować bodziaków, bo nic bym nie miała juz kupiłam chyba z 15 sztuk w lumpku
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

jak go spróbowałam. 

klask i: jak to pięknie brzmi III trymestr 

żeby Dominika ominęło 
Chyba zadzwonię do TŻ, żeby zjechał do Maca jak będzie wracał z pracy