![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Prada w ilości bardzo skąpej. Bardzo elegancki ale obojętny, brak w nim emocji. Zdystansowany zapach.
Natomiast na nadgarsku od pół godziny znajduję się M7 YSL. W pierwszym momencie bardzo przypomniał mi Shalimara (pewnie to przez bergamotke), ale potem ma już zupełnie inny charakter. Jak to zwykle z zapachami na mojej skórze - mięknie. |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
O matulu, w taką pogodę Angel?
![]() Mocno Cię na słodkości wzięło ![]() Suchy, ciepły, z nutką suszonej śliwki. Bardzo jesienny i naprawdę piękny zapach. Dzisiaj Tea Rose i w najbliższym czasie nic nie zapowiada zmian ![]()
#393 |
Wtajemniczenie
|
Wbrew upałowi - otulający Bazar Lacroix, który pod wpływem ciepła ujawnił przepiękną, powłóczystą nutę drewna sandałowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Globalnie Green tea Ardenki, ale jzu nie czuc, bo uzylam tego o 8 rano, a na lapach testy - Romance i Paris Hilton
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wersja EdT bardzo mi się podoba (jest lżejsza, bardziej owocowa, miła) ale chyba jednak wolę EdP (dłużej się trzyma na mojej skórze, jest nieco cięższa, dymniejsza i jakoś tak bardziej mnie do niej ciągnie ![]() Chciałabym bardzo i mogłabym co prawda mieć obie, ale gdybym już musiała wybierać, to zdecydowałabym się raczej na EdP ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Elixir Des Merveilles
![]() ![]()
#397 |
Czekam na Ragnarok
|
Wciąż Burberry London. Najbardziej trwałe perfumy jakie miałam (po kilku kroplach pachniał cały pokój, potem dom
![]() Skusiłyście mnie tym Mauboussinem, ale nie ma próbek ani na Allegro, ani pewnie w Sephorze :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
AA Pamplelune
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Po udanym długim weekendzie spędzonym w Zakopanem podczas którego
pachniałam na zmianę ILA i Pampleluną czas na klasyka, dziś króluje Shali Light ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DSC00447.JPG Witaj Demoniku ![]() ![]() Cytat:
![]() Rachelo, właśnie w taką pogodę najlepiej nosić Angela i Innocenta. Odwdzięczają się pięknymi metalicznymi akordami ciepła na skórze.Przypominają mi anielskie dzwięki harfy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podpisuję się pod każdym słowem. Zdystansowany, elegancki, wykalkulowany może. Nie utożsamiam go ze zmaskulinizowaną kobietą interesu/sukcesu. To bardziej zapach femme fatale o kocich ruchach i matematycznym umyśle. Poza tym drewno sandałowe w końcówce...Piękne |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Nadgarstkowo TP - nawet ładne, trzeba przyznać
![]() Globalnie nic bo to co było rano (Petite Cherie) już wywietrzało a nowego nic nie będzie bo strasznie źle się czuję - klimatyzacja u klienta mnie załatwiła
#403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() PS. Pachnę Safari. Nie miałam innego wyjścia ![]()
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Dzień w dzień, od wschodu do zachodu słońca, także w nocy - na balkonie na czwartym piętrze drze się nimfa. Kto miał/słyszał nimfę, ten wie, jak potrafi być donośna i jazgotliwa.
Mieszkam w starej kamienicy z oknami wychodzącymi na "studnię". Nie wytrzymuję psychicznie tego hałasu... Na dodatek zaczynam mieć jakąś paranoję na punkcie jedzenia; ciągle z przerażeniem patrzę na wszystko co jem, widzę ten tłuszcz, który się we mnie gromadzi; powoli wpadam w panikę. Bezpieczne jest tylko picie wody.... Skropiłam się znowu Tea Rose i nadgarstkowo cudownym SunMoonStars. ![]() Chyba w ramach (niespodziewanego u mnie) chomikanctwa ustrzelę niedługo jakąś setkę, bo ten zapach jest po prostu mój...
#405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Obie piękne, ale EDP jakby pełniejsza, dostojniejsza, różano-dymna... Wiesz SpanishMyszko, po raz kolejny potwierdza się, że Ty na prawdę jesteś moją zapachową siostrą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
Mnie spodobala sie Euphoria Calvina Klein'a i aktualnie nia pachne, choc troche zbyt slodka. Rozgladam sie teraz za czyms bardziej orzezwiajacym. Polecacie cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobne gusta, te same obiekty zainteresowań, kiedyś pisałaś, że zgrzytem są tylko zapachy cynamonowe, ale przecież i Must i OI mają w sobie cynamon... ![]() Cytat:
![]() Cieszę się bardzo, że mam siostrę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Czekam na Ragnarok
|
Na wieczór wanilia Sephory ("deseczka & ciasteczko"
![]() Może lżejsza wersja Euphorii, czyli Blossom? Podobna, ale cytrusowa i delikatna. |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
L'Occitane Eau en Provence urocze na upały i miło że każdy pyta co to takiego bo takie energetyczne
![]() A na marginesie..glowa mi pęka, full problemów od poniedziałku. Mam dość ![]()
#410 |
Zakorzenienie
|
Lovely SJP, jak na złość dzień był zupełnie nie-lovely
![]() ![]() Rachelo - straszne to co piszesz, a może jakiś sport po prostu? Jedzenie jest strasznie przyjemne, ja od dziecka byłam potworym niejadkiem i chudzinką, od jakiegoś czasu uwielbiam jeść, całe szczęście mam szybką przemianę materii i cały czas mieszczę się w 34, ale problem polega na tym, że ja kompletnie nie czuję, że jestem najedzona... taki stan u mnie prawie nie występuje... potrafię jeść cały dzień i zastanawiam się czy nie kwalifikuję się na wizytę u jakiegoś lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Hałas, potwór o wyłupiastych oczach i nabrzmiałych zyłach, nienawidze go... A ja nie wytrzymuję bełkotliwych wrzasków pijaków powracajacych z miasta dobrze po północy. Cisza jak makiem zasiał a oni w ryyyyyyyyyyk...i tak co dzień Rachelo gdzie Ty widzisz u siebie tłuszcz, uczysz sie to naturalne, ze łakniesz wszystkiego co dobre. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Łączę się z Tobą Neonko.
Ja też mam dość ![]() Przepraszam za OT ale musiałam sie "wypisać". A pachnieć mi się nie chce dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak na powaznie; niewesolo brzmi to, co napisalas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Rachelo
![]() _________________________ _____________________ A w temacie Aoud M. Micallef. Przerazona wizazowymi opiniami (i nie tylko) balam sie podchodzic do testow... Niepotrzebnie! ![]() ![]() P.S. Jutro tez bedzie Aoud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- A w temacie: po Scent Sheer nie ma śladu. Piekny ale nietrwały niestety. Dobrze, ze mam w małej pojemności - będę mogła nosić w torebce i dopsikiwać... A od wieczora testy, testy... opisałam w odpowiednim wątku. Teraz druga tura ![]() PN - Organza Indecence LN - Must EDT(porównawczo) Wcześniej na LN miałam Kingdom - zmyłam co prawda, ale teraz widzę, ze trochę pozostał. Muszę przyznać, że zupełnie przypadkowa mieszanka Kingdom z Mustem wyszła zadziwiająco dobrze ![]() Taki odświeżony dokwiecony cynamon... Musze koniecznie spróbować kiedyś "nieprzypadkowo" ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2007-06-11 o 21:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Beliczku jak dobrze Cię widzieć
![]() ![]() ![]() PS. ach konie ![]() Homyku ![]() Ja dziś na ten upał skropiłam sie Cerutti 1881, a po południu odrobina jaśminowego Tesori (co TŻ zdążył skomentować - "co tak ciężko pachnie?" ![]()
#417 |
Zakorzenienie
|
[quote=tymena;4539777]Łączę się z Tobą Neonko.
Tak temat sluzby zdrowia nie jest mi obcy. W styczniu minal rok od czasu operacji guza mozgu mojej mamy,na bole glowy skarzyla sie 35 lat ![]() ![]() Ja mam juz dosyc. Wysiadam z tego pociagu. Czasami to jeszcze ludzie dokopuja ![]() Walczyc Kasiu walczyc!!! Teraz to ja nie prosze o badania ja wymagam lub prosze o swistek pisemny od lekarza ze mama dnia tego i tego nie wymaga takich i takich badan. trudno ja za duzo przeszlam. W zyciu nie myslalam ze przyjdzie mi ratowac moja mame ![]()
#418 |
Zakorzenienie
|
Ja też bardzo lubie Musta, a o OI to chyba nie muszę pisać
![]() ![]()
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
To straszna historia Kasiu. Mam nadzieje, że szybko zrobicie te badania. Moja mama leczy się pół roku ale choroba strasznie szybko postępuje i proszę ją, żeby nie czekała miesiąc do kolejnej wizyty tylko poszła jutro i zażądała tego skierowania.
Ps. Właśnie wrociłam ze spaceru z psem, jaśminy tak pięknie pachna a mi smutno. |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Czekam na Ragnarok
|
Węch mnie zwodzi. Wczoraj Amarige Mariage pachniał jak kadzidło, a teraz jest bardzo słodki, z sokiem (malinowym?) i delikatną różą + piżmo. Zaraz pewnie znowu inaczej się rozwinie.
W każdym razie znów go testuję i za każdym razem inaczej pachnie. Czy któraś z was dałaby radę zrobić malutką choć próbeczkę Mauboussin? W zamian za coś innego, na PW mogę napisać co posiadam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.