Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-01, 23:19   #2281
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i życzenia, jesteście kochane!!!!:c mok::cm ok::cmo k:

Wpadam na chwilę, bo za moment wyjeżdżam na czesanie i makijaż.
Nie śpię od 3:50
Ale nie ze stresu, tylko czuję się jak na jakimś LSD
Jakoś tak nasycam się każdą minutą dzisiejszego dnia, jest super!
Mojemu synkowi też się chyba udziela, bo mnie od 4 rano kopie niemalże bez przerwy, wierci się jak nigdy dotąd

Buziaki!

Edit:
mój suwaczek ślubny nie ogarnia:h ahaha:

Mam nadzieję że to będzie jeden z najpiękniejszych dni w Twoim życiu na pewno drugim takim będą narodziny Waszego maleństwa

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
przedstawiam Boo, jest bardzo ruchliwy wiec ciezko mu zdjecie zrobic

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chomiczek słodki My mieliśmy chomika 1,5 roku temu jak zaczynaliśmy być razem , teraz mamy świnkę morską ale nadal uważam że chomiki są dużo lepsze :P

A ja się pochwalę że za kilka godzin będziemy z TŻ obchodzić naszą 2 rocznicę związku chociaż znamy się już ok 9 lat jak to mówią "pierwsza miłość nie rdzewieje" :P
Stary 2014-03-01, 23:29   #2282
lexie42
Zakorzenienie

Dziewczyny co powiecie o takiej biżuterii:
http://mak-bizuteria.pl/bizuteria_sl...a_na_slub.html
http://mak-bizuteria.pl/bizuteria_sl...a_na_slub.html
Ciekawe jak ona wygląda na żywo
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 23:32   #2283
enzunio
BAN stały

Na dobranoc pospamuję tradycyjnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Purple-wedding-ideas-1-122613.jpg (43,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg purple-wedding-ideas-3-122613.jpg (151,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg purple-wedding-ideas-5-122613.jpg (94,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-reception-ideas-10-01262014.jpg (77,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-reception-ideas-14-01262014.jpg (85,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-reception-ideas-45-01262014.jpg (90,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-bouquets-ideas-10-01232014.jpg (587,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-bouquets-ideas-12-01232014.jpg (964,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-centerpieces-feature-0205201499.jpg (216,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-cakes-3-02262014.jpg (71,6 KB, 10 załadowań)
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 23:34   #2284
hihihi
Zakorzenienie

Tż odebrał od wujka dziś bimber. najlepszy bimber w mieście haha teraz tylko czeka i nabiera mocy

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 23:38   #2285
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
Tż odebrał od wujka dziś bimber. najlepszy bimber w mieście haha teraz tylko czeka i nabiera mocy
Nie mów mi nawet o bimbrze Koleżanka raz przyniosła na imprezę no i że tak powiem ścięło nas wszystkich
Stary 2014-03-01, 23:40   #2286
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę że za kilka godzin będziemy z TŻ obchodzić naszą 2 rocznicę związku chociaż znamy się już ok 9 lat jak to mówią "pierwsza miłość nie rdzewieje" :P
Gratulacje Tak jak u nas - w maju 2 lata związku, a znamy sie..12? Od 4 podstawówki a mam 25 lat

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Opium śliczne masz obrączki. Ja dzisiaj byłam po obrączki, babka pomyliła i zrobiła moją z kamyczkiem :@ ale już trudno brałam co dali

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bardzo ładne Podobne do naszych

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A właśnie.. bo prawie zapomniałam.

Panny Młode z 26 kwiatnia: w dni dzisiejszym śmiało możemy powiedzieć, że W PRZYSZŁYM MIESIĄCU nasz ślub!.

Poza tym: w końcu! skończyliśmy zapraszać gości! Póki co nikt oficjalnie nie odmówił.
Teraz chwila przerwy i bierzemy się za zaproszenia na sam ślub.

Doszły mnie też od koleżanek słuchy, że mój Panieński jest w fazie przygotowań i wychodzi na to, że będziemy się w babskim gronie bawić za cztery tygodnie.
To już tak blisko przyszły miesiąc!

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Moje nazwisko nosi w PL 18 osób I wszystkich znam osobiście Tż będzie dziewiętnasty
osiemnaście ?! nieźle

cude dziękuję Kochana!! przydadzą się

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-01, 23:57   #2287
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Dobry pomysl chyba tak zrobie! Bo w sumie mam do wyboru: Katarzyna Hulley, Katarzyna Nowak Hulley, albo Katarzyna Hulley Nowak. Chyba ta ostatnia wersja najbardziej mi pasuje.

W sumie moje jest pospolite w PL, tak bardzo ze moja mama miała to samo nazwisko panieńskie :p a zeby bylo smieszniej obie babcie nie tylko nazwisko maja to samo, ale i imie.

przedstawiam Boo, jest bardzo ruchliwy wiec ciezko mu zdjecie zrobic

Sent from my iPhone using Tapatalk
ale słodziak
co do nazwiska to mi pasuje najbardziej K N H

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość

Dla dziewczyn szukających butów na wysokim obcasie. Byłam dziś w Centro i mają fajne. Tylko dla mnie za wysokie Sorki za jakość zdjęć ale zawsze się boję, że mnie opierdzielą że nie wolno i po tajniacku robię
Butki są białe i większość mają srebrne lub cyrkoniowe obcasy. Bo na zdjęciu jakoś dziwnie wyszło...
bardzo fajne ciekawe jak z ich wygodą...muszę się przejść

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupujemy mieszkanie Aaaaaaaaaaale cię cieszę!!!!!!!!!!!! Po ślubie będziemy na swoim
graty

Opium i Kasia-gratuluję obrączek

co do nazwiska to ja biorę męża dwuczłonowe w moim wypadku jakoś średnio mi pasuje

byliśmy dziś w naszym Kościele na ślubie, obcej pary podejrzeć to i owo koleżanka się ze mnie śmiała czy kwiaty kupujemy standardowo miałam szklanki w oczach a ludzi pierwszy raz widziałam...masakra :/ PMka średnio trafiła z okryciem wierzchnim, bo do księżniczki założyła futerkowe wdzianko-kurteczkę i dodawało jej to objętości a przy rozłożystym dole dobrze mieć dopasowaną górę ławek nie mieli przybranych, jedynie były kwiaty przy ołtarzu i bardzo dobrze to się prezentowało! kościół jest na tyle ładny i dużo tam się dzieje, że faktycznie może sobie darujemy przystrajanie ławek niesamowite uczucie było tam stać i patrzeć na ślub, a w myśli wyobrażać sobie nas na tym miejscu już za 2 miesiące

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-03-02 o 00:07
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 00:21   #2288
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Nie mów mi nawet o bimbrze Koleżanka raz przyniosła na imprezę no i że tak powiem ścięło nas wszystkich
haha no z bimbrem trzeba uważać, jeden kieliszek i starczy

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 00:35   #2289
ewaden
Raczkowanie

rabbitka, super nowy pupil! my planujemy latem powiększyć rodzinę o szczeniaka

opiumalfa, śliczne obrączki!
dodaja, Twoje też
klasyka rządzi

velika, super że Wam się udało i brawa za chyba (?) w miarę szybkie zdecydowanie się
lexie42, dla Was też gratulacje
wiem ile radości taki zalup sprawia najlepsze teraz przed Wami- urządzanie!

Aasik, piękna sukienka!

enzunio, zawsze super inspiracje wrzucasz

asiulek8, co do prezentu dla mamy, nie wiem co Twoja lubi i co już przerobiłaś ale ja zwykle krecę się dla swojej koło: torebek, naszyjników, apaszek i szali (moje je kocha!), rękawiczek eleganckich, szminek, perfum, kremów (wiem jakie lubi), itd. Może jakiś zestaw pędzli do makijażu albo eleganckie lusterko do torebki? Książka? Prenumerata magazynu? Karta podarunkowa do gabinetu kosmetycznego? Nie wiem co Twoja mama lubi, jakie ma hobby

Ja zmieniłam nazwisko po cywilnym (na mapie wyszło, że z moim nazwiskiem jest jakieś 181 os. w Polsce). Swoje lubiłam, choć nieraz nieźle się natłumaczyłam z jego pisownią (nieraz literowanie nie pomagało ), różnych odmian nasłuchałam, ale zawsze jakoś jednocześnie rozluźniało sytuacje to moje tłumaczenie go- nawet na egzaminach ustnych an studiach
Bardzo mi się podoba to co przejęłam, i łatwiej mi z nim funkcjonować w Stanach (na moim amerykanie jezyk sobie łamali)

przedostatni filmik- super!- wszyscy tacy radośni, na luzie- też tak chcę w moim dniu i ich przysięga bardzo mi się spodobała
ostatni filmik też taki bardzo pozytywny i naturalny, a potem się poryczałam gdy przeczytałam komentarze ludzi oraz opis pod firmy odpowiedzialnej za filmik- ta dziewczyna to narciarka w kategorii hafpipe- zginęła podczas treningu 1,5 roku później...

Z pozytywów teraz- odebraliśmy z salonu garnitur i koszulę po poprawkach krawieckich. Jupijajej!

Edytowane przez ewaden
Czas edycji: 2014-03-02 o 00:51
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 07:35   #2290
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
http://www.moikrewni.pl/mapa/ tutaj możesz sprawdzić ile osób w PL nosi to nazwisko.
Ja zmieniam moje (1229) na TŻtowe (115). Do tego jego jest krótsze, a moje ma i "ch" i "ó", do tego końcówkę, którą wszyscy namiętnie przekręcają, więc się cieszyłam, że zmienię na 6 literowe. Niestety, życie nie jest łatwe, TŻ też marudzi, że mu ciągle przekręcają nazwisko
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 09:19   #2291
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Hej człowieka nie ma jeden dzien i tyle nadrabiania ale dałam radę
Gratuluję sukni, obrączek no i przede wszystkim mieszkania
Rabbitka - boo jest świetny też miałam kilka lat temu takiego, kochane stworzonko Teraa w domu (mieszkam z mamą i siostrą)mamy dwa psy i jednego zabieram ze sobą w momencie wyprowadzki - ma 3 lata i slucha tylko mojego TŻta

Co do nazwiska to ja bez zasrtanowienia od zawsze wiedziałam, że chcę zmienić na nazwisko męża panienskiego nie lubie i tyle

A co do mieszkania osobno po slubie to u nas to jest prawie pewne bo wprowadzamy sie dosyc daleko i nie ogarniemy tego zaraz po ślubie. Więc pewnie nie zamieszkamy od razu po ślubie razem tylko po jakimś czasie, nawet sie śmiałam , ze pewnie noc poślubną to spędzimy osobno

Stary 2014-03-02, 09:29   #2292
kasia1201
Rozeznanie

Mamy zaproszenia!!!!!!!!! Są takie jak chciałam, delikatne i bez jak to mówi Tż zbędnego Disneylandu po południu wstawię foto. Madzixx to jest super pomysł z tą wycieczką na ślub innej pary - chyba też potuptamy popodglądać

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 09:29   #2293
fascinata
Raczkowanie

My już skończyliśmy nauki i jesteśmy po pierwszym spotkaniu w poradni - zostało jeszcze jedno.

Ale na tym papierku są jeszcze Dni Skupienia Czy one są obowiązkowe
Stary 2014-03-02, 09:30   #2294
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Gratuluuuję! Mega, mega super!

Piękne! Ja jestem totalne rozdarta, raz chcę płaskie, raz okrągłe, raz wąskie, raz szerokie... Chyba dlatego ciągle zwlekam z wycieczką do jubilera...
może własnie dlatego trzeba iść do jubilera i poprzymierzać - na pewno łatwiej będzie się zdecydować

exie42 ta biżuteria dla mnie niezbyt
pierwsza nie wygląda ładnie na tych PM-kach a druga strasznie duża.

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 09:33   #2295
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
byliśmy dziś w naszym Kościele na ślubie, obcej pary podejrzeć to i owo koleżanka się ze mnie śmiała czy kwiaty kupujemy standardowo miałam szklanki w oczach a ludzi pierwszy raz widziałam...masakra :/ PMka średnio trafiła z okryciem wierzchnim, bo do księżniczki założyła futerkowe wdzianko-kurteczkę i dodawało jej to objętości a przy rozłożystym dole dobrze mieć dopasowaną górę ławek nie mieli przybranych, jedynie były kwiaty przy ołtarzu i bardzo dobrze to się prezentowało! kościół jest na tyle ładny i dużo tam się dzieje, że faktycznie może sobie darujemy przystrajanie ławek niesamowite uczucie było tam stać i patrzeć na ślub, a w myśli wyobrażać sobie nas na tym miejscu już za 2 miesiące
ja bym musiała mojego wołami ciągnąć żeby poszedł na ślub obcej pary a i tak by nie poszedł

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-03-02, 09:36   #2296
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

U nas były obowiązkowe

Co do wycieczki na ślub innej pary to my bylismy rowno rok przed naszym ślubem ale tylko ze względu na to, ze w tym dniu jest u nas w parafii festyn parafialny i chcieliśmy zobaczyć jak ma się sprawa z parkingiem a dodatkowo to przed naszym ślubem w tym samym kościele ślub biorą nasi znajomi

Stary 2014-03-02, 09:37   #2297
puchaczmalinowy
Rozeznanie

Hej Dziewczyny, dawno mnie nie było więc od razu przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co się działo!

Gratuluję wszystkich załatwionych spraw: obrączek, mieszkań, sukni i uroczych zwierzaków No i dla Świeżo Upieczonych Mężatek również najserdeczniejsze życzenia udanego pożycia

Głowę mam zaprzątniętą pracą ostatnio - źle się dzieje u mnie w kancelarii i w poniedziałek idę na rozmowę do konkurencji, trochę się martwię bo jestem typem, który musi mieć zajęcie a coś czuję, że z obecnej pracy wylecę na zbity pysk bo kochanka szefa, która jest samozwańczą kierowniczką kancelarii się uwzięła na mnie a ja już nie daję rady trzymać języka za zębami...

Poza tym sukcesywnie roznosimy zaproszenia. Wytypowałam dwa salony kosmetyczne i w tym tygodniu chcę iść się zapytać co i jak i zaklepać sobie termin. Fryzury dalej nie wybrałam, z salonu w sprawie butów nadal nie dzwonią i chyba będę musiała jechać do Wrocławia za butami. Chyba zaczyna mnie to wszystko przerastać i już mi się nie chce po prostu.

You made me feel like a million bucks
You do… I was made for you

"Na zawsze" składa się z wielu "teraz".
puchaczmalinowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 09:40   #2298
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

Say - jakie buty w koncu wybralas?
zamówiłam buty na 7cm obcasie, open toe, z platformą z bialebuty. w kolorze srebrnym. podobne do tych, tylko bez kokardki: http://bialebuty.com.pl/pl/p/NISKA-P...7%2C5-cm-/4456
jak z nimi nie wyjdzie, to tracę nadzieję i kupuję te twoje
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ile już czekasz? U mnie mija 2 tygodnie i przebieram nogami już :p
śliczne obrączki
moje buty powinny być gotowe 11 marca

przetestowałam wczoraj na imprezie ślubny stanik wszystko super się trzymało

zostało 5 miesięcy do ślubu!!

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-03-02 o 09:55
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 10:00   #2299
asia1206
Raczkowanie

Opiumalfa śliczne obrączki-bardzo podobne do naszych-tylko u nas szerokość 4 i 5 mm
Najlepszego dla naszych nowych żonek i ich mężów
Dziewczyny gratuluje zakupu mieszkań-co na swoim to na swoim
puchaczmalinowy trzymam kciuki byś się myliła co do jutrzejszej rozmowy-będzie dobrze
fascinata u nas nie ma dni skupienia-nic mi na ten temat więcej nie wiadomo,ale dziewczyny pewnie Tobie pomogą bo już gdzieś na wątku widziałam rozmowę na ten temat
kasia1201 gratuluje zaproszeń-my nadal nie możemy się zdecydować
Aasikpiękna sukienka!
co do nazwiska to z przyjemnością wezmę męża bo swojego nie lubie-po ojcu który delikatnie mówiąc zniszczył mi i moim bliskim życie
Miłej niedzieli kochane

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 10:16   #2300
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dzięki Kochana!

Dziewczyny byłam wczoraj na balu ostatkowym, wytrzymałam do "oczepin" w moich szpilach z platformą :P ale dziś nóg nie czuje!!
Lecę dalej nadrabiać!

Ines już jesteś żonką! Czeeekam na relacje z niecierpliwością!!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 10:18   #2301
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
rabbitka - moje jest równie pospolite Mi najbardziej podoba się albo K. H. albo K. H.-N.

Boo jest słodki! Nawet znalazłam mu kreację na ślub
jaką ma talię !
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
mi się kojarzy, że 1.03. Ale mogę się mylić
Dziewczyny kupujemy mieszkanie Aaaaaaaaaaale cię cieszę!!!!!!!!!!!! Po ślubie będziemy na swoim
super gratuluję !! duże??
ja się jaram marcem, bo to oznacza że w przyszłym miesiącu idziemy na swoje
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Moje nazwisko nosi w PL 18 osób I wszystkich znam osobiście Tż będzie dziewiętnasty
kurcze, fajowo !
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja bym musiała mojego wołami ciągnąć żeby poszedł na ślub obcej pary a i tak by nie poszedł
ja na szczęście nie muszę mój tż jest organistą i gra na ślubach więc to ja zawsze z nim jadę na doczepkę
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 10:24   #2302
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
My już skończyliśmy nauki i jesteśmy po pierwszym spotkaniu w poradni - zostało jeszcze jedno.

Z tego co wiem dzień skupienia jest obowiązkowy u nas jest to msza spowiedź i jakieś dłuższe kazanie pewnie
Stary 2014-03-02, 10:34   #2303
lexie42
Zakorzenienie

U mnie nie ma czegoś takiego jak dzień skupienia. My już nauki zaliczyliśmy w grudniu, została nam wizyta w poradni i ciągle na to nie ma czasu
Stary 2014-03-02, 10:34   #2304
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

oo, a co to za party? u nas też dziś imprezka, ale wpadają tylko 4 osoby przed weselem to każda z nas będzie schizować
ostatkowa
Impreza była mega, wszyscy super się bawili, tylko że od rana molestuję Velikę o porady prawne trochę poniósł nas melanż...

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
a co dobrego przyrządzasz?
takie mini pizze, ale zamiast typowego ciasta dałam ciasto francuskie. Podobno wszystkim smakowało o ile można wierzyć pijanym i głodnym ludziom

Opium i Kasia - gratuluję obrączek! Sama zastanawiam się czy brać 3 czy 4mm

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Ja?
Albo mnie pamięć zawodzi, albo ten filmik pierwszy raz widzę.
Kurcze byłam pewna, że ty w każdym razie znalazłam to tu na forum

Cytat:
Mamy zaproszenia!!!!!!!!! Są takie jak chciałam, delikatne i bez jak to mówi Tż zbędnego Disneylandu po południu wstawię foto. Madzixx to jest super pomysł z tą wycieczką na ślub innej pary - chyba też potuptamy popodglądać
chwal się, chwal!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 10:38   #2305
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
ostatkowa
Impreza była mega, wszyscy super się bawili, tylko że od rana molestuję Velikę o porady prawne
o kurde co nabroiliście? ja się wczoraj tak wytańczyłam, że dziś umieram przez ból pleców
Stary 2014-03-02, 10:57   #2306
iza1336
Raczkowanie

Lady wszyyystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia )) Kolejna żonka... Zazdroooszczę !

Gratuluje obrączek, pięknej sukni i własnego mieszkanka!!! <3

Lemon na oglądałam się przez Ciebie, że coraz bardziej nie mogę się doczekać września!

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Aaaa i wyczaiłam dziś kolejną piękną sesję: http://lukaszfilipowski.blogspot.com...a-i-ukasz.html
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 11:23   #2307
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde co nabroiliście? ja się wczoraj tak wytańczyłam, że dziś umieram przez ból pleców
Say, plecy bolą Cię przez buty, czy tak po prostu?
Było gruuubo... najpierw muszę upewnić się co nam za to grozi i wtedy może się pochwalę

Były też pozytywy - wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że nie mogą się doczekać mojego wesela
i doszłam do wniosku - jeżeli mój z natury bardzo rozsądny i pokładany tż będzie chciał spić się z kumplami to po oczepinach droga wolna Byle by najpierw obtańczył wszystkie ciotki.

Nie wiem jak Wy, ale my na imprezach zazwyczaj bawimy się osobno (tzn. tylko tańczymy razem). Nie siedzimy razem trzymając się za rączki itp bo wychodzę z założenia, że przecież mamy się na co dzień, a poprzytulać to możemy się w domu

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Aaaa i wyczaiłam dziś kolejną piękną sesję: http://lukaszfilipowski.blogspot.com...a-i-ukasz.html
piękna sesja! tylko najpierw pomyślałam, że tż zamiast butonierki ma kolbę kukurydzy
Stary 2014-03-02, 11:31   #2308
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Say, plecy bolą Cię przez buty, czy tak po prostu?
Było gruuubo... najpierw muszę upewnić się co nam za to grozi i wtedy może się pochwalę

Były też pozytywy - wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że nie mogą się doczekać mojego wesela
i doszłam do wniosku - jeżeli mój z natury bardzo rozsądny i pokładany tż będzie chciał spić się z kumplami to po oczepinach droga wolna Byle by najpierw obtańczył wszystkie ciotki.

Nie wiem jak Wy, ale my na imprezach zazwyczaj bawimy się osobno (tzn. tylko tańczymy razem). Nie siedzimy razem trzymając się za rączki itp bo wychodzę z założenia, że przecież mamy się na co dzień, a poprzytulać to możemy się w domu
miałam płaskie, wygodne buty. ostatnio w ogóle mam trochę problemów z kręgosłupem

my na imprezach jesteśmy zazwyczaj razem, tzn razem tańczymy, siedzimy obok siebie. ale nie przytulamy i nie całujemy się non stop jak gołąbeczki każdy też rozmawia w swoim gronie (ja z dziewczynami, tż z facetami) i wspólnie także ogólnie jestem zadowolona ale czy spędza się czas na imprezach razem czy osobno, to i tak nie ma znaczenia ważne, żeby obojgu to pasowało.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:

[/COLOR]Aaaa i wyczaiłam dziś kolejną piękną sesję: http://lukaszfilipowski.blogspot.com...a-i-ukasz.html
piękna dekoracja kościoła
Stary 2014-03-02, 11:43   #2309
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
miałam płaskie, wygodne buty. ostatnio w ogóle mam trochę problemów z kręgosłupem

my na imprezach jesteśmy zazwyczaj razem, tzn razem tańczymy, siedzimy obok siebie. ale nie przytulamy i nie całujemy się non stop jak gołąbeczki każdy też rozmawia w swoim gronie (ja z dziewczynami, tż z facetami) i wspólnie także ogólnie jestem zadowolona ale czy spędza się czas na imprezach razem czy osobno, to i tak nie ma znaczenia ważne, żeby obojgu to pasowało.
Właśnie najważniejsze by nam pasowało Także myślę, że akurat my wesele po pierwszym tańcu spędzimy osobno ;D Niech się chłopak bawi tak jak ma ochotę, w końcu to też jego impreza, a ja uwielbiam jak jest wyluzowany i szczęśliwy

Muszę przyznać (uwaga: pierwszy raz!) że nie mogę doczekać się wesela! Wcześniej myślałam, że sam ślub wystarczy mi do szczęścia i byłam w błędzie

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2014-03-02 o 11:44
Stary 2014-03-02, 11:55   #2310
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
przedostatni filmik- super!- wszyscy tacy radośni, na luzie- też tak chcę w moim dniu i ich przysięga bardzo mi się spodobała
ostatni filmik też taki bardzo pozytywny i naturalny, a potem się poryczałam gdy przeczytałam komentarze ludzi oraz opis pod firmy odpowiedzialnej za filmik- ta dziewczyna to narciarka w kategorii hafpipe- zginęła podczas treningu 1,5 roku później...

Z pozytywów teraz- odebraliśmy z salonu garnitur i koszulę po poprawkach krawieckich. Jupijajej!
O kurcze... nie czytałam komentarzy.... szkoda dziewczyny...

Gratki za garnitur

Cytat:
Wrzuć koniecznie Nie mogę się już doczekać aż nasze będą gotowe

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość

U nas niestety są obowiązkowe ;/ Skoro macie wpisane to pewnie też..

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Ja byłam kilkanaście razy na ślubach w naszej parafii, ale do tej poru nie zwracałam szczególnej uwagi na to jak jest przystrojony kościół Zakonnice przystrajają tyko ołtarz, nie spotkałam się jeszcze z dekoracją ławek. W maju mamy ślub naszej koleżanki więc zwrócę na to większą uwagę i zdecydujemy czy przystrajać ławki czy nie.

Cytat:
Lemon na oglądałam się przez Ciebie, że coraz bardziej nie mogę się doczekać września!
Aaaa i wyczaiłam dziś kolejną piękną sesję: http://lukaszfilipowski.blogspot.com...a-i-ukasz.html
Polecam się na przyszłość
Bardzo fajny reportaż

Cytat:
Kate mam nadzieję że nic poważnego się nie stało...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości