|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
Mam nadzieję że to będzie jeden z najpiękniejszych dni w Twoim życiu na pewno drugim takim będą narodziny Waszego maleństwa ![]() Cytat:
Chomiczek słodki My mieliśmy chomika 1,5 roku temu jak zaczynaliśmy być razem , teraz mamy świnkę morską ale nadal uważam że chomiki są dużo lepsze :P A ja się pochwalę że za kilka godzin będziemy z TŻ obchodzić naszą 2 rocznicę związku chociaż znamy się już ok 9 lat jak to mówią "pierwsza miłość nie rdzewieje" :P
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co powiecie o takiej biżuterii:
http://mak-bizuteria.pl/bizuteria_sl...a_na_slub.html http://mak-bizuteria.pl/bizuteria_sl...a_na_slub.html Ciekawe jak ona wygląda na żywo
|
#2283 |
|
BAN stały
|
Na dobranoc pospamuję tradycyjnie
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Tż odebrał od wujka dziś bimber. najlepszy bimber w mieście
haha teraz tylko czeka i nabiera mocy
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka raz przyniosła na imprezę no i że tak powiem ścięło nas wszystkich
|
|
#2286 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak u nas - w maju 2 lata związku, a znamy sie..12? Od 4 podstawówki a mam 25 lat ![]() Cytat:
Podobne do naszych ![]() Cytat:
przyszły miesiąc!Cytat:
osiemnaście ?! nieźle ![]() cude dziękuję Kochana!! przydadzą się
|
|
|
#2287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do nazwiska to mi pasuje najbardziej K N H ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opium i Kasia-gratuluję obrączek ![]() ![]() co do nazwiska to ja biorę męża ![]() byliśmy dziś w naszym Kościele na ślubie, obcej pary podejrzeć to i owo koleżanka się ze mnie śmiała czy kwiaty kupujemy standardowo miałam szklanki w oczach a ludzi pierwszy raz widziałam...masakra :/ PMka średnio trafiła z okryciem wierzchnim, bo do księżniczki założyła futerkowe wdzianko-kurteczkę i dodawało jej to objętości a przy rozłożystym dole dobrze mieć dopasowaną górę ławek nie mieli przybranych, jedynie były kwiaty przy ołtarzu i bardzo dobrze to się prezentowało! kościół jest na tyle ładny i dużo tam się dzieje, że faktycznie może sobie darujemy przystrajanie ławek niesamowite uczucie było tam stać i patrzeć na ślub, a w myśli wyobrażać sobie nas na tym miejscu już za 2 miesiące
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-03-02 o 00:07 |
|||
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2289 |
|
Raczkowanie
|
rabbitka, super nowy pupil! my planujemy latem powiększyć rodzinę o szczeniaka
![]() opiumalfa, śliczne obrączki! dodaja, Twoje też ![]() klasyka rządzi ![]() velika, super że Wam się udało ![]() lexie42, dla Was też gratulacje ![]() wiem ile radości taki zalup sprawia najlepsze teraz przed Wami- urządzanie!Aasik, piękna sukienka! enzunio, zawsze super inspiracje wrzucasz asiulek8, co do prezentu dla mamy, nie wiem co Twoja lubi i co już przerobiłaś ale ja zwykle krecę się dla swojej koło: torebek, naszyjników, apaszek i szali (moje je kocha!), rękawiczek eleganckich, szminek, perfum, kremów (wiem jakie lubi), itd. Może jakiś zestaw pędzli do makijażu albo eleganckie lusterko do torebki? Książka? Prenumerata magazynu? Karta podarunkowa do gabinetu kosmetycznego? Nie wiem co Twoja mama lubi, jakie ma hobbyJa zmieniłam nazwisko po cywilnym (na mapie wyszło, że z moim nazwiskiem jest jakieś 181 os. w Polsce). Swoje lubiłam, choć nieraz nieźle się natłumaczyłam z jego pisownią (nieraz literowanie nie pomagało ), różnych odmian nasłuchałam, ale zawsze jakoś jednocześnie rozluźniało sytuacje to moje tłumaczenie go- nawet na egzaminach ustnych an studiach ![]() Bardzo mi się podoba to co przejęłam, i łatwiej mi z nim funkcjonować w Stanach )Cytat:
ostatni filmik też taki bardzo pozytywny i naturalny, a potem się poryczałam gdy przeczytałam komentarze ludzi oraz opis pod firmy odpowiedzialnej za filmik- ta dziewczyna to narciarka w kategorii hafpipe- zginęła podczas treningu 1,5 roku później... Z pozytywów teraz- odebraliśmy z salonu garnitur i koszulę po poprawkach krawieckich. Jupijajej! Edytowane przez ewaden Czas edycji: 2014-03-02 o 00:51 |
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
Hej
człowieka nie ma jeden dzien i tyle nadrabiania ale dałam radę ![]() Gratuluję sukni, obrączek no i przede wszystkim mieszkania ![]() Rabbitka - boo jest świetny też miałam kilka lat temu takiego, kochane stworzonko Teraa w domu (mieszkam z mamą i siostrą)mamy dwa psy i jednego zabieram ze sobą w momencie wyprowadzki - ma 3 lata i slucha tylko mojego TŻta ![]() Co do nazwiska to ja bez zasrtanowienia od zawsze wiedziałam, że chcę zmienić na nazwisko męża panienskiego nie lubie i tyle A co do mieszkania osobno po slubie to u nas to jest prawie pewne bo wprowadzamy sie dosyc daleko i nie ogarniemy tego zaraz po ślubie. Więc pewnie nie zamieszkamy od razu po ślubie razem tylko po jakimś czasie, nawet sie śmiałam , ze pewnie noc poślubną to spędzimy osobno ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2292 |
|
Rozeznanie
|
Mamy zaproszenia!!!!!!!!!
Są takie jak chciałam, delikatne i bez jak to mówi Tż zbędnego Disneylandu po południu wstawię foto. Madzixx to jest super pomysł z tą wycieczką na ślub innej pary - chyba też potuptamy popodglądać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
My już skończyliśmy nauki i jesteśmy po pierwszym spotkaniu w poradni - zostało jeszcze jedno.
Ale na tym papierku są jeszcze Dni Skupienia
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
exie42 ta biżuteria dla mnie niezbyt pierwsza nie wygląda ładnie na tych PM-kach a druga strasznie duża.
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak by nie poszedł
|
|
|
#2296 |
|
Rozeznanie
|
U nas były obowiązkowe
Co do wycieczki na ślub innej pary to my bylismy rowno rok przed naszym ślubem ale tylko ze względu na to, ze w tym dniu jest u nas w parafii festyn parafialny i chcieliśmy zobaczyć jak ma się sprawa z parkingiem a dodatkowo to przed naszym ślubem w tym samym kościele ślub biorą nasi znajomi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2297 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny, dawno mnie nie było więc od razu przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co się działo!
Gratuluję wszystkich załatwionych spraw: obrączek, mieszkań, sukni i uroczych zwierzaków No i dla Świeżo Upieczonych Mężatek również najserdeczniejsze życzenia udanego pożycia Głowę mam zaprzątniętą pracą ostatnio - źle się dzieje u mnie w kancelarii i w poniedziałek idę na rozmowę do konkurencji, trochę się martwię bo jestem typem, który musi mieć zajęcie a coś czuję, że z obecnej pracy wylecę na zbity pysk bo kochanka szefa, która jest samozwańczą kierowniczką kancelarii się uwzięła na mnie a ja już nie daję rady trzymać języka za zębami... Poza tym sukcesywnie roznosimy zaproszenia. Wytypowałam dwa salony kosmetyczne i w tym tygodniu chcę iść się zapytać co i jak i zaklepać sobie termin. Fryzury dalej nie wybrałam, z salonu w sprawie butów nadal nie dzwonią i chyba będę musiała jechać do Wrocławia za butami. Chyba zaczyna mnie to wszystko przerastać i już mi się nie chce po prostu.
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam buty na 7cm obcasie, open toe, z platformą z bialebuty. w kolorze srebrnym. podobne do tych, tylko bez kokardki: http://bialebuty.com.pl/pl/p/NISKA-P...7%2C5-cm-/4456
jak z nimi nie wyjdzie, to tracę nadzieję i kupuję te twoje śliczne obrączki moje buty powinny być gotowe 11 marca ![]() przetestowałam wczoraj na imprezie ślubny stanik wszystko super się trzymało
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-03-02 o 09:55 |
|
|
|
#2299 |
|
Raczkowanie
|
Opiumalfa śliczne obrączki-bardzo podobne do naszych-tylko u nas szerokość 4 i 5 mm
Najlepszego dla naszych nowych żonek i ich mężów Dziewczyny gratuluje zakupu mieszkań-co na swoim to na swoim puchaczmalinowy trzymam kciuki byś się myliła co do jutrzejszej rozmowy-będzie dobrze fascinata u nas nie ma dni skupienia-nic mi na ten temat więcej nie wiadomo,ale dziewczyny pewnie Tobie pomogą bo już gdzieś na wątku widziałam rozmowę na ten temat kasia1201 gratuluje zaproszeń-my nadal nie możemy się zdecydować Aasikpiękna sukienka! co do nazwiska to z przyjemnością wezmę męża bo swojego nie lubie-po ojcu który delikatnie mówiąc zniszczył mi i moim bliskim życie Miłej niedzieli kochane |
|
|
|
#2300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny byłam wczoraj na balu ostatkowym, wytrzymałam do "oczepin" w moich szpilach z platformą :P ale dziś nóg nie czuje!! Lecę dalej nadrabiać! Ines już jesteś żonką! Czeeekam na relacje z niecierpliwością!!
|
|
#2301 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja się jaram marcem, bo to oznacza że w przyszłym miesiącu idziemy na swoje Cytat:
Cytat:
mój tż jest organistą i gra na ślubach więc to ja zawsze z nim jadę na doczepkę
|
||||
|
|
|
#2302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma czegoś takiego jak dzień skupienia. My już nauki zaliczyliśmy w grudniu, została nam wizyta w poradni i ciągle na to nie ma czasu
|
#2304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Impreza była mega, wszyscy super się bawili, tylko że od rana molestuję Velikę o porady prawne trochę poniósł nas melanż...takie mini pizze, ale zamiast typowego ciasta dałam ciasto francuskie. Podobno wszystkim smakowało o ile można wierzyć pijanym i głodnym ludziom ![]() Opium i Kasia - gratuluję obrączek! Sama zastanawiam się czy brać 3 czy 4mm Kurcze byłam pewna, że ty w każdym razie znalazłam to tu na forum ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nabroiliście? ja się wczoraj tak wytańczyłam, że dziś umieram przez ból pleców
|
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
Lady wszyyystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia
)) Kolejna żonka... Zazdroooszczę ! ![]() Gratuluje obrączek, pięknej sukni i własnego mieszkanka!!! <3 Lemon na oglądałam się przez Ciebie, że coraz bardziej nie mogę się doczekać września! ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Aaaa i wyczaiłam dziś kolejną piękną sesję: http://lukaszfilipowski.blogspot.com...a-i-ukasz.html
|
#2307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było gruuubo... najpierw muszę upewnić się co nam za to grozi i wtedy może się pochwalę ![]() Były też pozytywy - wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że nie mogą się doczekać mojego wesela i doszłam do wniosku - jeżeli mój z natury bardzo rozsądny i pokładany tż będzie chciał spić się z kumplami to po oczepinach droga wolna Byle by najpierw obtańczył wszystkie ciotki.Nie wiem jak Wy, ale my na imprezach zazwyczaj bawimy się osobno (tzn. tylko tańczymy razem). Nie siedzimy razem trzymając się za rączki itp bo wychodzę z założenia, że przecież mamy się na co dzień, a poprzytulać to możemy się w domu ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
tylko najpierw pomyślałam, że tż zamiast butonierki ma kolbę kukurydzy |
||
|
|
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my na imprezach jesteśmy zazwyczaj razem, tzn razem tańczymy, siedzimy obok siebie. ale nie przytulamy i nie całujemy się non stop jak gołąbeczki każdy też rozmawia w swoim gronie (ja z dziewczynami, tż z facetami) i wspólnie także ogólnie jestem zadowolona ale czy spędza się czas na imprezach razem czy osobno, to i tak nie ma znaczenia ważne, żeby obojgu to pasowało.---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także myślę, że akurat my wesele po pierwszym tańcu spędzimy osobno ;D Niech się chłopak bawi tak jak ma ochotę, w końcu to też jego impreza, a ja uwielbiam jak jest wyluzowany i szczęśliwy Muszę przyznać (uwaga: pierwszy raz!) że nie mogę doczekać się wesela! Wcześniej myślałam, że sam ślub wystarczy mi do szczęścia i byłam w błędzie
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2014-03-02 o 11:44 |
|
|
|
|
#2310 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratki za garnitur ![]() Cytat:
Nie mogę się już doczekać aż nasze będą gotowe ![]() Cytat:
Cytat:
Zakonnice przystrajają tyko ołtarz, nie spotkałam się jeszcze z dekoracją ławek. W maju mamy ślub naszej koleżanki więc zwrócę na to większą uwagę i zdecydujemy czy przystrajać ławki czy nie.Cytat:
![]() Bardzo fajny reportaż ![]() Kate mam nadzieję że nic poważnego się nie stało...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

15.09.2014 
skończyliśmy zapraszać gości! 
Sorki za jakość zdjęć ale zawsze się boję, że mnie opierdzielą że nie wolno i po tajniacku robię
Aaaaaaaaaaale cię cieszę!!!!!!!!!!!! Po ślubie będziemy na swoim

trochę poniósł nas melanż...
tylko najpierw pomyślałam, że tż zamiast butonierki ma kolbę kukurydzy