|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
|
|
#2852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chcialam dwa miesiace przerwy, ale Tz nie chce o tym nawet slyszec.. wiec jeszcze jestesmy w fazie negocjacji.. ![]() Nie boj sie.. Ty zaraz ruszysz z Mania na watek mamusiowy.. Dziewczyny nie chca sie udzielac za bardzo.. To ja tu sama w koncu zostane i pffff... Nie bedzie juz tak samo.. ![]() Sie dzis obudzilam o 5:30 na mierzenie a tu nie ma... A brzuch juz lepiej na szczescie, dziekuje.. najgorzej to cierpie pierwszego dnia.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak zrobię ![]() a teścior jeszcze jeden mam, więc tak jak piszesz, poczekam z nim Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze byłam za robieniem bety ale zmieniłam zdanie ![]() Jak ktoś jest po # to owszem nie ma się co dziwić. Nie jest droga ale dwa razy trzeba zrobić a bywa i tak ze potem cos sie knoci... przeciez wszystkie wiemy jakie tu sytuacje były opisywane na forum... i to jest powód dla którego ja bym nie robiła bo uważam, że to nie ma sensu. Jednakze szanuje, ze ktos chce i niech robi ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#2855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam najgorszy pierwszy dzień @, czasem jeszcze drugi ![]() A anty jakos wpływają na tempkę? ![]() Cytat:
Cytat:
tylko żeby potwierdzić ciążę U mnie do samego zabiegu beta była wysoko, bo ponad 34000 a nic to nie dało
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oprócz naszego wątku mamusiowego udzielam się na czerwcówkach bo jednak inaczej jest gadać z naszymi staraczkowymi mamusiami a inaczej z dziewczynami na tym samym etapie |
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie myślę sobie teraz czy tylko raz nie zrobić. Tak jak piszesz Ty i zubi jutro pójdę, a co dalej to zobaczymy A teraz zmykam do kościoła. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz teraz nie chcial slyszec o anty, ale jakos go przekonalam, ze w wigilie, albo sylwka nie chce w szpitalu lezec.. :PA przy anty nie widze sensu mierzyc tempki, bo i tak nie ma owu.. Wiec, co mi to da??.. ![]() Chyba, ze dla lepszego samopoczucia i z ciekawosci.. Bo dzis sie rano dziwne czulam nie wiedzac, jak goraca jest moja Bozena dzis.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem ciekawa właśnie jak by wyglądał wykres na anty, czy jest cały równiótki, nie ma skoku czy jak może zaspokoisz naszą ciekawość? ![]() Mi wszystko jedno kiedy będę rodzić, teraz owu daje termin na 12 listopada, więc następny byłby też coś do 20 grudnia myślę ja sama urodziłam się 20grudnia, nie miałam problemów w szkole, wręcz przeciwnie, najniższa tez nie byłam - wręcz przeciwnie
|
|
#2860 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowiliśmy wrócić do przeszłości. My jako dzieci dużo w takie gry graliśmy a córci też się spodobało Będziemy sobie codziennie teraz grać w coś ![]() Cytat:
Chyba ktoś zostanie. Ja pewnie wpadnę każdego dnia, ale nie będę już na bieżąco bo zajmę się czymś innym ![]() Cytat:
Zawsze nowe dziewczyny dochodzą a te co teraz będą miały przerwę w końcu wrócą ![]() Cytat:
Wystarczy raz na zasadzie testu ciążowego pewnego w 100%. To wystarcza za wszystkie testy sikane razem wzięte bo Ci bladzioch nie wyjdzie
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tego nie wymysliłam tylko Wy ![]() A jak ktos raz zrobi to go kusi zeby sprawdzic drugi raz... takie moje zdanie. Jak moj gin powiedzial jak test jest pozytywny to ciaza jest szczegolnie jak pozniej wyjdzie mocna krecha.
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuza jest listopadowa.. I w grudniu przechodzila zapalenie pluc... Boje sie nawet o tym przypominac... Ehhh... Wolalabym dziecko, jak juz wiosna za pasem... zreszta, przy moim braku owulacji to szybko nie pojdzie.. ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszą partię ciuszków właśnie popralam, wiec wstawiam fotki. W miarę jak się uporam z praniem to będę dodawać. Bo szczerze powiem, że sporo jest tego. Dwie paki z allegro, ciuszki po córci, i sumie mało co musze z ubranek dokupić
głównie jakieś skarpetki czy czapeczki. Oby tylko była córcia, bo wszystko jest typowo dla dziewczynki Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
|
#2865 |
|
Zadomowienie
|
Sorki :-o. Miałam to wrzucić na mamusiowy :-S. Nie ogarniam jeszcze wizażu z telefonu
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
|
#2866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to były czasy jak dziadziuś do nas przyjeżdżał to siedział z nami nawet do godz. 22 i graliśmy dopóki mama nas spać nie wygonila, ale mi przypomniałas przy takich grach można porozmawiać, wspólnie spędzić czas, a nie jak teraz u niektórych - komp i tyle. Zazdraszczam Ci ![]() Cytat:
![]() Wiem meire ze pod wzgledem chorób przechodzonych zimą pewnie masz rację, ale ja nie chce odkladać Wik śliczne te ciuszki
|
|
#2867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Robię dziś krokierty z kapustą i grzybami, smaży się farsz Robię na dwa dni, a dziś akurat z barszykiem będzie ![]() Dziś z córa malujemy farbkami opakowanie po jajkach i co chwila się myjemy, syfu jest... ![]() No patrzcie napisałam o kotach a viorka ani meire nie skomentowały to wstrętne stare drożdżówy! ![]() Jagatka jak wiesz mi pryszczy wyskoczyło i to była @. Jestem zdania, że to od czekolady jednak- od zbyt dużej ilości ![]() Viorka a w co graliście??? My nie mamy takich gier, a bardzo bym chciała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym zrobiła betę ponieważ kreska była słaba i chciałabym wiedzieć na jakim jestem 'etapie' a po co się denerwować czy przyrasta źle czy nie? Stres nic nie wskóra. |
||
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już męża urobiłam idziemy kupić krokiety rosół mam to zrobię na nim barszcz
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2014-03-02 o 13:07 |
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ależ mi się nie chce iść dzisiaj do pracy... mam strasznego stresa A jak sobie pomyślę, że znowu dzień w dzień będę tam siedzieć po Bóg wie ile godzin, to płakać mi się chce Cytat:
To nasza ulubiona forma spędzania rodzinnie czasu Co najwyżej Buba zagra czasami z młodszą siostrą cioteczną ![]() Mamy parę fajnych tytułów - im Buba starszy, tym coraz ciekawsze możemy kupować Jutro pokażę co mamy, może się na coś skusicie - bo Twoja córa spokojnie już większość z nich ogarnie
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No patrz! To piczyndy, nie skomentowały kociary ![]() Ależ Ty pracowita jesteś, tu non stop cosś nowego do jedzonka pichcisz, tu ćwiczonka, zabawy z córcią itp ja też ostatnio jem wiecej czekolady, w ogóle ostatnio więcej jem a dziś znów sobie pomyślałam, ze przecież mogło być tak ze owu była wczesniej i za późno były serducha ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Looknijcie sobie na to niewiele rozumiem, bo nie znam takiego typowego j. śląskiego, ale chłopczyk jest mega ![]() http://www.youtube.com/watch?v=izIHKJ1j9RU
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urabiaj meza, urabiaj na kota... a o tym nic nie napisalam, bo sliczny jest fakt.. Ale ja wole mniej owlosione.. i one takie wielkie potem rosna, jak psy.. a ja wole takie delikatniejsze koty... To by sie viorka wypowiedziala n temat futrzaka.. ![]() Ale kot, to kot.. Kazdy jest kochany... A jak meza przekonujesz??.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Zubi no co ja poradzę
a idź kupcie i powiedz czy dobre ![]() Jagatka bo to niewdzięcznice są! nic tylko złoić im te dupy!Cytat:
no narazie myślę o maine coon... ale to muszę sobie uzbierać, czyli jakieś pół roku "to on woli już psa" ehe i ja mam z nim wyłazić? Noł łej!!!!!!! ja wychodzę z domu 1x max!2x jak muszę! A czasem i w ogóle! A jeszcze ubierać dziecko lub dzieci i zanim zejdę to pies się mi zeszcza. Nie, dziękuję Może wpadnę jeszcze na inna rasę, tż widzi się brytyjski ale mi nie, jak rasowy to ma być z pompą! i to JA se uzbieram i kupię, o! Już mam wybrane imię nawet Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-03-02 o 13:29 |
|
|
|
|
#2873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byśmy miały ten sam termin ![]() Cytat:
o! Lubię planszówki czasem spotykamy się w babskim gronie przy winku i gramy ![]() A betę chyba zrobię raz. Cytat:
o to to! Ja właśnie chcę zrobić betę, bo mam słabe te krechy i chcę mieć pewność, że się udało, bo póki co w to nie wierzę ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 01.03.2014 22.11.2014, 3910 g, 57 cm 23.06.2011 01.06.2013Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2014-03-02 o 13:42 |
||||
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale by było fajnie ![]() Manieczko a Ty cos odczuwasz, w sensie jakieś kłucie jajnikow, albo ból miesiaczkowy? ![]() Zrób jedną betę-tak dla siebie żebyś miała pewnośc, jakby byla potrzebna jeszcze jedna to lekarz sam da skierowanie
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-03-02 o 13:52 |
|
|
|
|
#2875 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja bym chciała maleńką córeczkę ![]() Cytat:
Uwielbiałam to Moja córcia też zadowolona bo to chyba najfajniejszy sposób na spędzenie czasu wspólnie całą rodziną Cytat:
Ja tż-ta to brałam na sposób jedyny skuteczny. Tak długo trułam aż się zgodził. Wiedział dobrze, że ja nie przestanę truć aż się nie zgodzi, a że lubi spokój to w końcu musiał Kociak śliczny ten co wkleiłaś Wiesz, że ja takie futra kocham. Bierz takiego i nie krępuj się ![]() A graliśmy wczoraj akurat w domino, pchełki i w karty Będziemy córkę uczyć coś fajnego w karty grać bo jej się karty spodobały bardzo Cytat:
Cytat:
Świetnie mu to wyszło Ja rozumiem wszystko bo też tak gadam jak trzeba Tłumaczenie by się przydało Wam zrobić
|
|
|
#2876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja bym raz zrobiła to by mnie kusiło zrobić drugi raz... i chyba większość co tu była i robiła betę to powtarzała drugi raz to jest tak jak z testem, zrobisz raz ale za parę dni zrobisz drugi a potem i trzeci... taka prawda.Może ja mam inne myślenie ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jak Ty sobie kupisz MC to ja u Ciebie jestem na kawie, ch*j że to daleko ale jestem Co do reszty to się zgadzam Łażenie z psem po 3 razy na dzień jak się ma dziecko/dzieci to raczej nic fajnego a raczej ani Twój tż ani tata się nie zabiorą za to pewnie, bo tż pracuje a tata nie chce Brytyjski też cudny jest, te grubaśne futro
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2014-03-02 o 14:04 |
|
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sie zastanawiam, a może na taką dietę przejdę
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stwierdzam tylko, że często cel się zmienia w trakcie ja bym pewnie zrobiła drugi raz bo by mnie kusiło Każdy robi jak uważa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

to tym bardziej zapytam 

najgorzej to cierpie pierwszego dnia.. 
23.06.2011

nic tylko złoić im te dupy!
ale mi nie, jak rasowy to ma być z pompą!
i to JA se uzbieram i kupię, o! Już mam wybrane imię nawet