|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Co do skuteczności tego treningu to niewiele mogę powiedzieć, bo zrobilam go może raz albo dwa razy, ogólnie Jillian nieszczególnie mi podchodzi (robię ją jako odskocznię od rutyny), wolę cwiczyć z Rebeccą i dzieki niej efekty są.
|
|
#3393 |
|
BAN stały
|
wlasnie na facebooku motywatornia dodala zdjecie dziewczyny, ktora prowadzi bloga http://hurija-i-jej-swiat.blogspot.b...en-selter.html
ale supertyłek, myslicie, ze cwiczac 2-3 razy w tygodniu serio mozna osiagnac az taki efekt? mam wrazenie ze ja musialabym cwiczyc codziennie bez restów, zeby uzyskc taki tyłek
|
|
|
|
#3394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3395 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja rano jestem tak nieprzytomna że żeby się obudzić to potrzebuję przynajmniej godzinę ![]() Chyba się przekonam do FitnessBlender! Robiłam z tego tylko squat challenge, nudne jak nie wiem ale pomogło na pupkę A teraz chcę się skupić na cardio i porządnym wysiłku, bo przez ostatni miesiąc robiłam więcej ćwiczeń modelujących i widzę że ciało jest wysmuklone, gładsze, ale nie jakoś szczególnie szczuplejsze :P No i zestawy XHIT na nogi i pupę są już dla mnie jakby... za łatwe, ciężko mi się przy nich zmęczyć, dlatego wczoraj szukając czegoś nowego trafiłam na 27 minut wycisku dla pośladków na kanale FitnessBlender i jestem zachwycona, bo dzisiaj czuję niezłe zakwasy w tyłku To chyba zasługa robienia wykroków i mostka (nie wiem jak to się nazywa, leżenie na macie i unoszenie tyłka :P) z ciężarkami, jeszcze tego nie robiłam z obciążeniem. Plus 5 minut cardio Fajne mają te ćwiczenia, bo jest tyle wariacji że ciężko się znudzić
|
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do fitness blender, to tak pooglądałam kilka filmów na youtube i tak szczerze wyglądają na szalenie nudne no ale w sumie nie jestem tu zbyt obiektywna, bo z nią nie ćwiczyłam i nie wiem jaka tam efektywność jest. Może kiedyś sprawdzę.
|
|
|
#3398 |
|
BAN stały
|
ojeny, zle to sformulowalam :d jak mam np. prace na 6 ( wstaje jakos 4.30
) a potem musze biec na zajecia i wracam wieczorem do domu to nie mam sily cwiczyc,stad 2 dni odpoczynku.a cwicze przed praca, ale wtedy kiedy ide do pracy na 14. :P wiec cwicze jakos 10-11 ![]() ale we wtorek bede musiala sie podniesc chyba o 5 o 8 mam zabieg chirurgiczny na stopie i potem nie moge za bardzo sie ruszac, a juz i tak dalam ciala w tym tygodniu z 2 dniami odpoczynku jak cos mi wyskoczy i nie moge cwiczyc to mam wrazenie, ze psuje mi sie caly plan cwiczen albo inaczej- lubie jak wszystko idzie po mojej mysli zgodnie z moim planem
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
FB uwielbiam, nie ma muzyki ale to nie jest wielki problem włączam swoją Przez marzec postanowiłam wykonywać ich 37 minutowe cardio, zobaczymy czy będą w ogóle jakieś efekty Zrobiłam sobie zdjęcie swojego oka
|
|
|
|
|
#3400 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie chce jej porzucac
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przy niektórych waszych zdjęciach to mogłabym się schować
![]() Ja żadnej No chyba, że wizażową
|
|
#3403 |
|
Zadomowienie
|
Tia Tia, pokazać się masz! Jasne?
![]() Wyliczałam sobie idealne wymiary według jakiegoś kalkulatora, obwody mam nieidealne zwlaszcza uda powinno być 49, tia... Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2014-03-02 o 12:30 |
|
|
|
#3404 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też czytałam że Rebecca słabo wykonuje ćwiczenia :P A zwłaszcza squaty, że za bardzo się pochyla, że postawa jest zła itd. itd. No nie wiem, póki co trochę mi się znudziła i dlatego szukam nowych instruktorów Właśnie do FB puszczam swoją muzykę w tle, ale nie za głośno żeby słyszeć instrukcje Nie mogę ciągle patrzeć w ekran bo tracę równowagę w wykrokach i innych :PKurczę, czy od wzmożonego wysiłku fizycznego może się spóźniać okres? Niby powinnam dostać wczoraj a tu nic i trochę się martwię :/ Nie głodzę się ani nic, jem bardzo zdrowo żeby mieć energię do ćwiczeń więc to nie to :P
|
|
|
|
|
#3405 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Na wielki post mam postanowienie nie jeść słodyczy (znowu) zobaczymy czy teraz się uda ![]() Wczoraj byłam na balu przebierańców i byłam przebrana za Pocahontas
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zrobiłam sobie dziś trening mimo iż w niedziele nie robię.rozgrzewka slim calves lean legs whole body workout - candice swanepoel interval training hot yoga workout
Niepoprawna optymistka ![]() Ćwiczę z XHIT, Mel B i Jillian Edytowane przez Celestia Czas edycji: 2014-03-02 o 12:48 |
|
|
|
|
#3407 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3409 |
|
Raczkowanie
|
Długo mnie nie trzeba prosić
|
#3410 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3411 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hahah
ładnie xD Cytat:
jedyny minus, to, że strasznie monotonnie prowadzą te ćwiczenia, ale włączam sobie jakąś muzyczkę od siebie i jest ok ![]() Cytat:
też właśnie dzisiaj dokopałam do tych informacji, a czy to prawda z resztą ja z Rebeccą nie ćwiczę, nie przemawia do mnie ta kobieta jak xhit to wolę Kelsey Lee zdecydowanie ![]() Ja dzisiaj nie dam rady ćwiczyć, trochę wczoraj poszalałam, poszłam spać o 4 rano |
||
|
|
|
#3412 | |
|
Zadomowienie
|
Wpisz sobie w google "idealne wymiary kalkulator"
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Fasolka Wow! ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Dziewczyny, (pyt. niefitnesowe, ale w ramach naszych metamorfoz wiosenno-letnich) przedłużacie sobie rzęsy? |
|
|
|
|
#3413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rodzinka mi się gdzieś zawinęła, nie wiem gdzie pojechali, ale mogli mnie wziąć ![]() Ja sobie nie przedłużam, bo jestem zadowolona ze swoich A co do tego kalkulatora to mi się nic nie zgadza
|
|
|
|
|
#3414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś coś tam z nią ćwiczyłam i też mi nie podeszła, ale może dam jej szansę.---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
https://www.youtube.com/user/Tatiannamania nagrywa po rosyjsku i angielsku
|
||
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne jasne
![]() Mi się przyszedł normalnie w zeszłym miesiącu ![]() piękne Fitnesowa Umarłam ze śmiechu Moje wyniki z kalkulatora idealnych wymiarów ![]() "Masz mocną budowę ciała. Idealne wymiary dla Twojego wzrostu i wagi wynoszą: Piersi : 89.5 Biodra : 94 Talia : 64.5 Ramiona : 100 Szyja : 33 Udo : 50 Kolano : 35.5 Łydka : 34 Kostka : 20.5 Długość nóg : 81" Co do rzęs - nie przedłużam, szukam teraz olejków do wizażowej odzywki czy serum, bo akurat mi się tusz kończy i będę mieć wolną buteleczkę
Maluję paznokcie ![]() Edytowane przez NightwishLove Czas edycji: 2014-03-02 o 15:23 |
|
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
Fasolka, rewelka wyglądasz!
Ja dzisiaj bez ćwiczeń, za to półtorej godziny na rolkach za mną! Czyszczenie chodnika tyłkiem i kilka piruetów - zaliczone! ![]() Ja kilka razy FitnessB włączyłam i mi też nie podchodzi Masz średnią budowę ciała. Idealne wymiary dla Twojego wzrostu i wagi wynoszą: Piersi : 87.5 Biodra : 90.5 Talia : 62.5 Ramiona : 97.5 Szyja : 32 Udo : 48.5 Kolano : 34.5 Łydka : 33 Kostka : 20 Długość nóg : 81 Wszystkie wymiary podane w cm. Talia mi się jedynie zgadza i łydkę mam za chudą
NO PAIN, NO GAIN! Najpiękniejsza <i>filmy zablokowane</i> Edytowane przez ceciii Czas edycji: 2014-03-02 o 15:29 |
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ten kalkulator nie lubi:
"Daleko Ci do ideału. Dla wzrostu 160 idealna waga musi wynosić od 47.6 do 60.8 kg. Muszisz wprowadzić wartość z tego przedziału, aby zobaczyć idealne wymiary." |
|
|
|
#3420 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
Moja twarz była w kolorach biało-czerwono-brązowym
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

w zeszłą niedziele mialam odpoczynek, a od tego tygodnia zaliczylam resta w srode i piatek niestety ( na 6. praca i od razu na zajecia, wiec w domu bylam 18-9 i zwyczajnie nie mialam sily). wyrzucilam ze swojego zestawu cwiczenia na klatke z mel
A teraz chcę się skupić na cardio i porządnym wysiłku, bo przez ostatni miesiąc robiłam więcej ćwiczeń modelujących i widzę że ciało jest wysmuklone, gładsze, ale nie jakoś szczególnie szczuplejsze :P No i zestawy XHIT na nogi i pupę są już dla mnie jakby... za łatwe, ciężko mi się przy nich zmęczyć, dlatego wczoraj szukając czegoś nowego trafiłam na 27 minut wycisku dla pośladków na kanale FitnessBlender i jestem zachwycona, bo dzisiaj czuję niezłe zakwasy w tyłku
Fajne mają te ćwiczenia, bo jest tyle wariacji że ciężko się znudzić 

) a potem musze biec na zajecia i wracam wieczorem do domu to nie mam sily cwiczyc,stad 2 dni odpoczynku.
o 8 mam zabieg chirurgiczny na stopie i potem nie moge za bardzo sie ruszac, a juz i tak dalam ciala w tym tygodniu z 2 dniami odpoczynku

Niby powinnam dostać wczoraj a tu nic i trochę się martwię :/ Nie głodzę się ani nic, jem bardzo zdrowo żeby mieć energię do ćwiczeń więc to nie to :P