|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
ufff nadrobiłam
Cytat:
dołączam się do zarażonych Cytat:
strasznie żałuję, że nie mogę mieć obcasów do ślubu
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że któraś z Was pisała zawiadomienie do pracy, z formą o Koleżankach i Kolegach.
Czy mogę prosić o pełen tekst? ![]() TŻ potrzebuje 6 takich zawiadomień i żadna treść póki co nie spełnia jego oczekiwań...
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za wszystkie rady Przynajmniej wiemy na czym stoimy i nikt (tzn. ja) nie będzie wkręcał sobie dziwnych schematów.Ile zaproszeń i w jakim czasie udało Wam się rozdać? Z tego co czytam to wydaje się to czasochłonne. |
|
|
|
|
#2344 |
|
Winter is coming
|
Byliśmy u bliskiej rodziny, poszły 4 zaproszenia. Siedzieliśmy całe popołudnie, bo to moi dziadkowie i bracia mojej mamy, więc wjechały ciasta, flaszka i takie tam
W końcu mojego chłopa muszą godnie przyjąć do rodziny Ale faktycznie, myślę, że sporo czasu nam zajmie rozdawanie, chociaż nie mamy tak dużo - wyszły 44 zaproszenia. To jeszcze 40
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, tylko proszę nie bijcie bo na pewno temat ten przewinął się już przez wątek
Mogłybyście podrzucić jakie teksty będą widniały na Waszych zaproszeniach? Oczywiście bez podawania szczegółowych danych I co będziecie chciały zamiast kwiatków?
razem od 10.06.2002 ślub 02.08.2014 Edytowane przez fascinata Czas edycji: 2014-03-02 o 19:01 |
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
miałam pisać wcześniej, ale mi umknęło - wielkie gratulacje za własne mieszkanko - na pewno jest odjazdowe!
![]() dziś jak byłam w kościele to naszła mnie myśl o strojeniu domu na ślub, w sensie wiecie wejścia do domu, schody, barierka i ewentualnie coś w salonie, gdzie będzie błogosławieństwo. Macie jakieś pomysły jak to zrobić? Oczywiście samemu, ale jakoś nie mam inspiracji kolorowe balony do mnie niezbyt przemawiają
|
#2347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
bo na weselu siostry jakos tak skromnie było
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
WSZYSTKIM SWIEZYM ŻONA GRATULUJE i zycze pieknego i dlugiego zycia u boju meża GRATULUJE kupna mieszkan i zazdraszczam tak cudownej perspektywy !!! U nas ze spraw slubnych nie rusza sie nic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
czekooczekolada co do balonów to znalazłam poniższa stronkę i tam jest kilka pomysłów właśnie m.in. związanych też z balonami
![]() http://www.magnoliaweddings.pl/dekor...-panny-mlodej/
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajne lizaki.
![]() Widziałaś gdzieś takie? ![]() Cytat:
U nas miałoby brzmieć to tak: Sylwia & Adam
mają zaszczyt zaprosić Koleżanki i Kolegów z firmy X na uroczystość zawarcia Związku Małżeńskiego, która odbędzie się.... bla, bla bla
|
|
|
#2351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzieś mi takie coś z tymi słoikam mignęło, jak znajdę wkleję
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do Pań które planują cieliste pończochy samonośne. Jakiej firmy kupujecie? Zależy mi by były bardzoooooooooo jasne, ale jednak beżowe/w kolorze nogi, a nie białe.
|
|
#2353 |
|
Zadomowienie
|
witam się po ciężkim, ale owocnym weekendzie
remont naszej góry trwalece nadrabiać
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Swiat katarzyny - gratulacje
A ja mam znowu wstret do spraw slubnych.. Drazni mnie to ze nie mam pomyslu na fryzure, na makijaz itp itd P.s Zaczynam grac w toto lotka moze wygram kase na mieszkanie ;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2355 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o podkład to jeśli masz kase to kupuj estee Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
socjologia to taka piękna nauka! 5 lat studiowania i jeszcze mi sie nie znudziłaCytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Ysia specjalnie dla ciebie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iC03jo9LNNs
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dzisiaj babeczki
![]() Na początku moje gratulacje dla (dzisiaj już) żon,które miały wczoraj swoją uroczystość A ja właśnie jestem po wizycie przyszłych teściów póki co obie strony popierają wszystko i są zgodni
|
#2357 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś może polecić jakąś stronę, gdzie tanio idzie zamówić okrągłe pieczątki z własnym, krótkim tekstem?
|
|
#2358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anna & Marcin Z radością zawiadamiamy, że dnia 09.08.2014 roku o godzinie w Kościele p.w. przed Bogiem i ludźmi ślubować będziemy sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską. Będziemy niezwykle uradowani jeśli Pracownicy hotelu X/Koleżanki i Koledzy z Hotelu X/Koleżanki i Koledzy z pracy zaszczycą nas swoją obecnością. Nie wiem która z 3 opcji lepsza... A widzisz. Ja z kolei kompletnie nie umiem podpisać się ładnie swoim nazwiskiem, a TŻ wychodzi mi ślicznie. Tyle że właśnie... nie wiem czy je biorę...
|
|
|
#2360 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i przez to zejdzie nam się dłużej niż powinno ![]() Cytat:
........…............. i …........................ ........... wraz z Rodzicami mają zaszczyt zaprosić Sz. P. …........................ ......................... .................. na uroczystość zawarcia Związku Małżeńskiego, która odbędzie się dnia 13 września 2014 roku o godzinie 16:00 w ......................... .......... Po ceremonii zaślubin miło nam będzie Państwa gościć na przyjęciu weselnym w …........................ .................... Prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia 15. 08. 2014 r. Ania ….................. Łukasz …................... .. Na początku mamy jeszcze fragment wiersza Gałczyńskiego. Na zaproszeniu więcej się nie zmieści więc ewentualną prośbę o coś innego zamiast kwiatów umieścimy na oddzielnym bileciku.
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Oooo dzięki.
Cytat:
Waham się między "Pracownicy firmy X", a "Koleżanki i Koledzy z firmy X"
|
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
W pierwszej kolejności Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia wczorajszym Pannom Młodym, a dziś już w pełni etatowym żonom. Wczoraj byłam na przymiarce, więc się pochwalę kiecką ( jeszcze do poprawek, ale co tam!)
|
#2363 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oto zdjęcie REAL ![]() Cytat:
![]() Ładna suknia- gratuluje! |
||
|
|
|
#2364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Wtajemniczenie
|
Magheru, bardzo ładna suknia!
Ja bym może jedynie troszkę dekolt powiększyła, ale odrobinkę dosłownie, żeby trochę wyciągnąć sylwetkę, ale też żeby nie było wyzywająco ![]() U mnie nastrój średnio ślubny... za półtora tygodnia do urzędu, na co bardzo się cieszę, w tym miesiącu wybierzemy też cukiernię i olaboga zaproszenia, choć na to mi już totalnie przeszła ochota, więc nie wiem czy nie zaczekamy na bardziej sprzyjające okoliczności za miesiąc-dwa pewnie obrączki i biżuteria... plan działania jest tylko entuzjazmu trochę brak... koleżanki mają na głowie wakacyjne wyjazdy i prace, więc nie pytają o ślub, ja im też nie chcę tym tyłków zawracać, a w rodzinie sporo innych problemów się mnoży i mój ślub zszedł na ostatni plan, jako raczej kolejny problem do przeżycia, a nie wielkie święto... trochę mi przykro z tego powodu, bo wiem, że w domu dzieją się ważniejsze rzeczy, więc za każdym razem jak chcę coś o ślubie wspomnieć, czuję się, jakby było to nie na miejscu... mam nadzieję, że wraz z nadejściem wiosny atmosfera w domu się nieco uspokoi i wrócą dobre nastroje...
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-03-02 o 20:51 |
|
|
|
#2366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w załączniku mam kilka inspiracji co do tego takie litery na bramę wjazdową, a lampiony na schody ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2367 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ku radości przyjaciół Za pozwoleniem najbliższych, rozpoczynający wspólną drogę życia M.M i M.M mają zaszczyt zaprosic ......................... ............... na uroczystośc zawarcia związku małżeńskiego, która odbędzie się dnia 26.07.2014 o godzinie 17.00 w kosciele pw. ......................... ........... w ......................... ........... Po uroczystości zaslubin serdecznie zapraszamy na przyjecie weselne które odbędzie się w restauracji ................. w .................. uprzjemie prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia .............. proszę ![]() Cytat:
Już wklejałam, ale tak mi się podoba, a ta pmka jest taka cudna... http://www.youtube.com/watch?v=hEowkXOP_Wg Yysia, dla ciebie ![]() http://zszywka.pl/p/--7943658.html Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2014-03-02 o 21:43 |
||
|
|
|
#2368 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie dekoltu- niestety, więcej nie poszaleję, bo będzie wystawać bielizna. Mniej zabudowanego stanika nie udało mi się znaleźć.
|
|
#2369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie są takie drogie, myśmy za nasz 160x200 dali tylko 900zł. Do tego rodzice nam dokupili ramę i stelaż, nie wiem za ile, ale coś do 600zł chyba. I bardzo sobie chwalimy to od roku. A co do pojemnika na pościel jako część łóżka to słaba rzecz, lepie oddzielny pojemnik wsuwany pod ramę ![]() Mi dziadek TŻ "wnuczkuje" od pierwszej rozmowy telefonicznej ze lata temu ![]() Cytat:
U mnie jest taki problem z podpisem, że aktualne nazwisko mam na P i wyrobiłam sobie takie ładne P na początku. A TŻtowe jest na B i z rozpędu czasem piszę je przez P jak sobie ćwiczyłam Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdziwiłam się, bo mają 9 cm a ja nie czuję tej wysokości
![]() Cytat:
![]() Właśnie nie są takie wysokie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

strasznie żałuję, że nie mogę mieć obcasów do ślubu

Dzięki za wszystkie rady
W końcu mojego chłopa muszą godnie przyjąć do rodziny

Zaproponował kupiony rok temu, ładny, ale zniszczył go zaczepianiem na nim zawieszki z kartą magnetyczna do biura
Sorki za jakość zdjęć ale zawsze się boję, że mnie opierdzielą że nie wolno i po tajniacku robię 

za miesiąc-dwa pewnie obrączki i biżuteria... plan działania jest tylko entuzjazmu trochę brak... koleżanki mają na głowie wakacyjne wyjazdy i prace, więc nie pytają o ślub, ja im też nie chcę tym tyłków zawracać, a w rodzinie sporo innych problemów się mnoży i mój ślub zszedł na ostatni plan, jako raczej kolejny problem do przeżycia, a nie wielkie święto... trochę mi przykro z tego powodu, bo wiem, że w domu dzieją się ważniejsze rzeczy, więc za każdym razem jak chcę coś o ślubie wspomnieć, czuję się, jakby było to nie na miejscu... mam nadzieję, że wraz z nadejściem wiosny atmosfera w domu się nieco uspokoi i wrócą dobre nastroje...