|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Cytat:
![]() Choroba nie wybiera
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2014-02-28 o 15:24 |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Cześć
![]() Ja na chwilkę, bo dziś mam zjazd i zaraz uciekam Teraz miałam dłuższy weekend bo wczoraj i dziś wolne Ale za to mam paskudny zjazd (jutro egzamin z laryngologii i foniatrii a dziś o 19.00 jakaś komisja lekarska z Warszawy będzie i będziemy badani )Butter to było w 30-32 tygodniu. Jak poszłam w 32 to mi się bardzo skróciła i wtedy już wzięłam zwolnienie w pracy. Blonde oby antybiotyk szybko zadziałał. Mysia udanego wieczoru
|
|
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
Blondeb oby Sebie szybko przeszło. Tyle wrażeń ostatnio chłopak miał i teraz jeszcze ta choroba.
Ja się witam po sporej nieobecności. Musicie mi niestety wybaczyć. U mnie leci 34tc. Z nowości: kupiliśmy wózek Navington Galeon. Złożyliśmy meble, pomalowaliśmy łóżeczko. Jutro kończę zamówienie na gemini i mam nadzieję, że na allegro też. W przyłym tygodniu chciałabym mieć już wszystko na miejscu. Byłabym dużo spokojniejsza gdybym miała już dla małego wszystko. A tak tylko się stresuje, że nie daj boże zacznie się wcześniej a ja w ciemniej d**e ze wszystkim. Zmusiłam się też do rozpoczęcia akcji- prasowanie miniaturowych ciuszków. Trochę mnie to przerasta. A przypominam, że podobno uwielbiam prasowanie. Dzisiaj koleżanka mi powiedziała, że brzuch mi się bardzo obniżył ![]() Mam ostatnio trochę stresów i serio obawiam się że mój synek pojawi się na świecie sporo wcześniej niż powinien. Oby wytrzymał jeszcze miesiąc!
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Tasiu nie stresować mi się tam
trzymam kciuki aby mały jeszcze poczekał ;*
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku Ana no niestety Madzia Powodzenia na egzaminie. My mielismy isc jutro na urodziny, ale niestety raczej sobie odpuscimy...szkoda Przep rosilam juz kolezanke, przykro mi, ale seba napewno biegalby jak dziki w tych tunelach wiec o pogorszenie choroby nie trudno... Podjedziemy po poludniu, damy prezent i tyle...Tyle dobrze, ze do srody mam wolne, wiec moge go w domu przytrzymac...
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde
(nie) dziękuję szkoda, żę Seba nie może iść na te urodzinki, pewnie zawiedziony? Ale nie ma co, jak chory.
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
ASIUK sto lat !
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() my juz z drugiej strony. podróż przebiegła spokojnie i teraz się powoli przyzwyczajamy, szczególnie jeśli chodzi o pogodę ![]() dziś zaopatrzylismy się w rowery wiec znów jesteśmy moblini i jutro ruszały na podbój okolicsciskam was cieplutko i mam nadzieje, ze niedługo będę zagladac czesciej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
super GUCIU
Oj nie bede ukrywac - zazdroszcze Wam :/
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia6 super, trzymajcie się tam
![]() Ale mam dziś pozytywny nastrój
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Juz rowery?![]() A jak dziewczynki? W ogole jak Wam sie podoba, jak okolica itp? Urzadzacie sie? Cytat:
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde nie wiem
Dobrze mi poszedł egzamin, od dziś też zaczęłam ćwiczenia - co jakoś mnie energią naładowało Jak Sebuś?
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Calkiem dobrze, jeszcze troszke kaszel ma, ale generalnie dobrze.Wpadlismy doslownie na chwile do znajomych, Seba dal prezent, dostalismy ciasta na wynos i Seba prezenty z imprezy i do domu ![]() Troche przykro, ze nie bylismy na sali zabaw, ale kolezanka tez przyznala racje, ze dziaciaki biegaly jak szalone i ciezko bylo je zatrzymac, bo istny szał był. Dostalam list z przedszkola od kolezanki ze w czwartek bedzie logopeda, zapraszaja rodzicow na 1 spotkanie a potem juz w czasie p -la bedzie logopeda pracowal z dziecmi przez kilka tygodni. Znajomi zdziwieni ze SEba zadnych opatrunkow nie ma, zadnych sladów, nic nie widac, ze cos miał robione hehe taka technika teraz
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2014-03-01 o 21:48 |
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde czyli antybiotyk szybko zadziałał, super.
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale dobrze, ze od razu poszlam do tego lekarza.
Ale do srody posiedzimy jeszcze w domu, dopiero w czwartek po poludniu pójdzie do p-la bo nie bedzie juz wyjscia. Ja od srody do pracy ide.
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że tak.
Przede mną cięzżki tydzień, za tydzień mam 3 najgorsze zaliczenia. Jak to przeżyję, to będzie trochę spokoju
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Wczorajsza kolacja i spacer udane. Dziaj bylismy w kinie. Gucia, super, ze Wy juz na miejscu. Zwiedzajcie, przystosowujcie sie Blonde, ciesze sie, ze z Seba juz lepiej. Madzia, mi humor od wczoraj tez dopisuje.. Relaksujemy sie z mezem, jest milo.
|
#1608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Generalnie ja teraz zazdroszcze wam troche chlodu, bo obecnie wpadlismy w taki skwar, ze trudno oddychac, dziewczynki kiepsko spia, ja tez... jestesmy jak takie zombie ![]() Jak tylko otwieram drzwi, zeby wyjsc z Rita, to ona w ryk i wola"goraco"... jeszcze kilka dni i sie przyzwyczaimy... no i ma przyjsc ochlodzenie Cytat:
Powodzenia na egzaminach/zaliczeniach Cytat:
Dziewczynki maja troche zaburzona rownowage... zniknelo pojecie domu jako takiego, do tego temperatury i jeszcze zmiana czasu A czy nam sie podoba, to ciezko jeszcze powiedziec... sa sprawy ktore nam sie bardziej podobaja a inne mniej... mnie np przeraza brak dobrego chleba i maki zytniej, wiec nawet sama nie moge piec... ale juz znalazlam w okolicy niemiecka piekarnie ![]() A okolicy tez jeszcze nie znamy... mam do plazy ok 15 min rowerem... woda jest cudowna, turkusowa , a mnie w domu jeszcze pajakowa i mrowkowa ![]() I jeszcze musze rozpakowac jedna walizke i posegregowac ubrania dzieci ![]() Cytat:
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
GUCIU - i tak zazdroszcze :P ale fakt - pająki to mnie tam przerażają. a rekiny - do brzegu przecież nie podpłyną
a jak dziewcznki zniosły tak długą podróż? wogóle pisz wszystko na bieżąco bo jestem ciekawska z natura :P
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Gogha, rekiny to może przy samym brzegu to nie e, ale mielizna tak woda do UD to spokojnie wchodziła jakieś 30 m w Ocean
sam lot dziewczynki zniosły super, zresztą z Dubaju do Perth samolot był pusty a tak ogólnie to muszę zaopatrzyć się w jakąś książkę dotyczącą fauny i flory, bo czuje się zagubiona ![]() dziś poszlismy na basen, pierwsze starcie dziewczynek z woda całkiem dobre, nie edlugo rozpocznie się tutaj kurs pływania... tutaj jednak umiejętność ta jest baaaardzo wazna Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziękuję, Kochane, za życzenia Nie mogłam ostatnio do Was zajrzeć, bo roboty mam tyle, że ciężko mi to ogarnąć. |
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
blonde dobrze, ze juz lepiej tasia oszczedzaj sie kobieto, mysia super, ze wieczor udany, gucia super, chociaz wlasnie tego robactwa nie zazdroszcze
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze dziewczynki sie szybko oswoja... Masz racje fajnie z rowerem, ułatwienie dla Was A mieszkacie gdzies w centrum, na obrzezach?Bo docelowo mieliscie mieszkac w miescie, w Perth chyba tak?Mieszkacie tam? Jak sie ogarniesz to wklej troszke zdjec, z przyjemoscia popatrze na te piekne widoki ![]() Co do chleba to moze znajdziesz jakis pl sklep i z czasem zaopatrzysz sie w swoje wyroby a moze i znajdziesz cos na tamtych połkach![]() Powodzenia i klimatyzujcie sie ![]() Robactwa nie zazdroszcze czesc ![]() Witam niedzielnie ![]() Tz dzis w pracy do 13. Wyjatkowo musial isc, no ale niebawem wroci ![]() Obiad mam przygotowany
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks, brawa za determinacje i spadek wagi
![]() Żabcia, ja nawet jeszcze o urodzinach Kamilosa nie myślałam dobrze że już się dobrze czujesz ![]() Madzia, fajne zakupy zrobiłaś ja też sobie zafundowałąm sukienkę.Tasia, super wózek brawa za ogarnięcie już się na przyjście dzidziusia ![]() Blonde, ciesze się że Seba tak dobrze wszystko zniósł i ma się dobrze ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Pytałyście jak na rozmowie to mówię... zaczynam od czwartku 6 msc staż a potem umowa
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Strong, Wielkie Gratulacje!
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
A ja niestety wylądowalam w szpitalu. W ciagu dnia bardzo szczypalo i bolalo mnie przy sercu, nie moglam normalnie oddechu zlapac.maz narobil paniki, za co jestem mu ogromnie wdzieczna bo sama za nic nie pojechalabym do szpitala. Na izbie podczas ktg okazalo sie ze mam duze skurcze, szyjka skrocila sie do 2cm ale na szczescie nie ma rozwarcia. Podlaczyli mi szybko kroplowle na wyciszenie skurczow i podali zastrzyk na rozwoj pluc malego w razie gdyby nie udalo sie zachamowac akcji. Mam kategoryczny nakaz lezenia. Na szczescie udalo sie opanowac sytuacje i teraz skurczow brak. Podejrzewam jednak ze tak szybko mnie stad nie wypuszcza. Cale.szczescie ze maz byl na miejscu bo ja bym sie polozyla i czekala az mi samo przejdzie. Podczas zapisu ktg zorientowalam.sie ze cos co uznawalam za wypiecie sie malego to skurcz!!!!! Nic mnie nie bolalo, ale pani doktor mnie niezle nastraszyla. U mnie jutro konczy sie 34 tydzien dopiero...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mysia relaksujcie się ![]() Gucia6 dzięki kochana. o matko, ja też mam paranoję rekinów, nawet w naszym morzu, więc wiesz ![]() Tasia o matko, trzymaj się tam. |
|
|
|
#1618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow no to super ![]() Gratuluje ![]() ![]() Jeszcze pochwal sie co to za praca ![]() Cytat:
Trzymaj sie i mam nadzieje, ze wytrzymasz jeszcze troszke Dobry wieczor
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Strong pokaz sukienkę i gratulacje pracy, napisz coś więcej o niej.
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Tasiu trzymajcie się... niech malutki jeszcze chwile posiedzi w brzuszny
![]() Strong gratki za prace ![]() Blonde na razie mieszkały 40 km od centrum Perth w miejscowosci letniskowej, ale na razie to jest ok W środę maz ma spotkanie z headhunterem i ciekawe czego się dowie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

Lubilam w niej lezec, ale bez tez jest ok

)

trzymam kciuki aby mały jeszcze poczekał ;*

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
relaksujcie się