|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
![]() ma być miło, słodko i kochano ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
masz intuicje kobieto
![]() wkurza mnie bo cały tydzień się nie widzimy bo pisze pracę, to nawet w niedzielę od samego rana siedział na komputerze i pisał, mówię mu o drugiej, że jestem głodna, on zaraz Ci przyniose obiad, trzy razy mu mówiłam, że mi się jeść chce ( a wczoraj strasznie mówił, że się będzie mną zajmował cały weekend bo jestem chora) w końcu się wkurzyłam i poszłam sama coś wymyślić do jedzenia jak mu się nie chciało wejść do rodziców i coś przynieść, to nawet nie wstał tylko pisał dalej więc się wkurzyłam ,wziełam rzeczy i pojechałam do domu. mam go w nosie. w następny weekend też nie pojadę niech sobie siedzi sam |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Konto usunięte
|
Karolinek możemy sobie przybić piątkę, mój mnie też wkurza ostatnimi czasy. Normalnie masakra!
A co tu taka cisza? Grzeszycie czy ćwiczycie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
Grzeszymy
![]() Uznajmy, że nie było dzisiejszego dnia ![]() Cały dzień na uczelni i jeszcze pełno słodyczy i pizza. Poproszę o porządne lanie. Aż muszę to napisać: 3 kawałki pizzy, 3 kostki z dużej czekolady, pół kinder bueno, 2 mufinki ![]() ![]() ![]() ![]() Pociesza mnie myśl, że mam złożony rowerek i jutro ruszam na trase ![]() ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-03-02 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Konto usunięte
|
Ja też byłam cały dzień w szkole, ale u mnie dzisiaj jakieś 1600 kcal, żadnych słodyczy, żadnej pizzy, żadnych fast foodów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
Mi pewnie na uczelni poszłoby lepiej, gdybym się tak nie wynudziła... Jeszcze przychodzę do domu, a tu pizza
![]() Ostatnio jakoś nikt nie chce nikomu dawać batów ![]() Ja to bym była za tym, żeby każda z nas za grzechy dostawała tutaj swoją pokutę od każdej ![]() ![]()
#3817 |
Konto usunięte
|
Ja nie lubię rozdawać kar
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
to Gryzelda piątka, bo ja mojego mam ostatnio czasem ochotę zabić
![]() Kocie ja bym dała bata ale sama zaliczyłam dziś czekoladę i placek drożdżowy także nie wypada mi ![]() nie wiem co my to robimy- dziewczyny zaraz wiosna ![]() serio jutro dla mnie się zaczyna marzec- codzienne ćwiczenia i zero grzechów ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- co myślicie o takiej sukience ? http://sugarfree.pl/sukienki/party/s...drukiem_1.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie od wczoraj jest jakaś masakra. Okropnie się czuję i wychodzi na to, że się przetrenowałam :/ W nocy spałam z 4 godziny tylko bo wszystkie mięśnie mnie bolały, było mi słabo, duszno i w ogóle samopoczucie nieciekawe. Dzisiaj to samo, choć powiedzmy, że teraz jest już trochę lepiej. Musze ukrócić sobie treningi bo się wykończę jak będę tak szarżować, ograniczam się do 1 h dziennie i przeplatam co drugi dzień treningi lekkie i treningi cięższe. Miałyście kiedyś objawy przetrenowania? Jeśli nie to radzę uważać bo jest to okropne. Tak jakby grypa, wszystko boli i łamie, zakwasy, dreszcze na zmianę z dusznościami, słabo człowiekowi. To tak w ramach przestrogi dla Was abyście nie popełniły mojego błędu. Dzisiaj miałam dzień totalnej regeneracji, w domu cały dzień, poleżałam, pooglądałam jakieś głupoty w tv, odpoczęłam i fizycznie i psychicznie. Od jutra wprowadzam ograniczenia co do treningu, pilnuję by nie jeść zbyt mało. Tydzień zaczynam lekko bo od Skalpela I i jeżeli będę się dobrze czuć to dorzucę 15 minut jakiś ćwiczeń ale takich bardziej relaksacyjnych, rozciągających i odprężających. Poza tym jutro orka na ugorze bo od 8 do 19 na uczelni :/
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
Neska odpuść sobie troszkę, bo bardzo dużo ćwiczysz, zrób sobie przerwę może co dwa dni, żeby si ę regenerować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Niby 24 h na regenerację wystarcza organizmowi. Tylko, że ja w tym tygodniu przeginałam z ćwiczeniami bo codziennie praktycznie robiłam mega ciężkie treningi i to był duży błąd. Od jutra się stopuję i ćwiczę rozsądniej. A jeżeli jutro samopoczucie się nie poprawi to sobie odpuszczę jutro też i zrobię dzień lenia.
#3822 |
Zakorzenienie
|
Gryzleda a powiedz mi masz już pomysł na pierwszy taniec? piosenkę? idziecie na kurs tańca czy na żywioł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty kiedyś mówiłaś, że będziesz ćwiczyć codziennie po max 40 minut ! Cytat:
Najgorsze jest to, że dzisiaj na uczelni to jadłam w sumie z nudów ![]() Sukienka fajna - dla idealnej figury, albo do sukienki wyszczuplajacej pod spód. Jeśli mają wystawać łałdki na boczkach, albo ma odstawać brzuch to ![]() ![]() Chcesz na poprawiny ?
![]() |
#3824 |
Konto usunięte
|
Mam pomysł, mamy piosenkę, idziemy na kurs tańca, tylko jakoś ciężko nam się zebrać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- A sukienka ladna, ale nie mój styl. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Zakorzenienie
|
Kocie może wypróbuj chrom? poprawin nie mamy, myślimy tylko nad imprezą dzień po ślubie dla znajomych, ale to będzie luźny grill więc bez sukienki
![]() ![]() ja też najczęściej jak jem to z nudów ![]() Gryzelda my też szukamy kursu, znalazłam taki gdzie są cztery spotkania w cztery soboty miesiąca, a dodatkowo chyba weźmiemy prywatne lekcje, żeby ktoś nam wymyślił pierwszy taniec ![]() mój Tż jest z tańcem na bakier i ja go muszę zawsze prowadzić ![]() a piosenkę mamy taką żywszą więc może być ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
I tak było. Tylko, że ja mam tendecję do przesadzania, nagle "obudziłam się" wczoraj i sobie myślę, że co ja wyprawiam z tymi ćwiczeniami, przecież to za dużo, a do tej pory tego nie zauważałam. Mam tak, że ćwiczę okej, z umiarem, a nagle mi odwala i dokładam, dokładam aż organizm daje znać, że hola hola ale nie daję rady. Znowu muszę znaleźć umiar i się go trzymać. A to w moim przypadku nie jest wcale takie łatwe.
#3827 |
Zakorzenienie
|
Czy my się jutro ważymy i mierzymy czy za tydzień ?
![]()
#3828 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45405303] A co tu taka cisza? Grzeszycie czy ćwiczycie?[/QUOTE] ja za stołem na imieninach, więc to drugie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() chociaż sama nagrzeszyłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam świetny plan na uczelni ![]() ![]() po: 14:30-17 wt: 9:30 - 11 (potem 1,5h przerwy) 12:30-14 śr: 8-14 czwartek i piątek wolny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() bo ja po dzisiejszych imieninach jutro przeżyłabym na wadze szok ![]() ![]()
![]() |
#3829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwal się czym nagrzeszyłaś ![]() Ja muszę na jutro przygotować sobie jakiś dobry jadłospis na 1500 kcal z dużą ilością białka, bo zamierzam ostro poćwiczyć ![]()
![]() |
#3830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 17:00 - pół kabanosa, 2 plasterki łososia wędzonego (taki rulonik) z cytrynką 18:00 - plaster kurczaka faszerowanego z połówką ziemniaka pieczonego 19:00 - plasterek łososia z cytryną i deser* *na talerzu zrobione takie mazaje z sosu malinowego, na tym mały kawałek sernika, obok gałka lodów, obok taka góreczka z sałatki owocowej (kiwi, pomarańcza, grapefruit, banan, jabłko, winogrona, mandarynki skropione sokiem z cytryny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- a jeszcze była napoleonka, bita śmietana, W-Z, ciastka kruche francuskie ![]() ![]() ![]() a z innych rzeczy, była jeszcze sałatka z wędzonego kurczaka, sałata z tuńczykiem, taka sałatka z łososia w zalewie, mój ukochany serek pleśniowy turek...mamowe pieczone wędliny (boczek, schab, pierś z indyka) ![]() ![]() więc dzień jako imieninowy uznaję za udany, myślałam, że więcej pochłonę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to mięso... jadłaś chude, sałatka owocowa... to dla mnie też nie jest grzech. ZWŁASZCZA NA STABILIZACJI Dla mnie grzechem jest: większa niż 1 kawałek ilość pizzy. więcej niż 4 kostki czekolady ciasta, torty, ciastka sałatki majonezowe. wieprzowina etc. Chciałabym tak grzeszyć jak Ty ![]() Zrobiłam jeszcze dziś mel b. czyli całe tygodniowe wyzwanie mam zaliczone. Jutro przerwa od mel ![]()
![]() |
#3832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem zadowolona, że nie jadłam tych sałatek i nie próbowałam innych ciast oprócz sernika ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- dziewczyny, jestem po pysznym śniadaniu ![]() zielona herbata + 2 kromki razowca z plasterkiem żółtego sera + plasterek pieczonej przez mamę piersi z indyka ![]() ![]() ![]() wiecie, że od czasu jak się z Wami odchudzam do wizażu nie używam masła(choć najczęściej używałam jakiś margaryn typu rama /delma - więc nic zdrowego) do smarowania pieczywa? ![]() ![]()
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten indyk musi być pyszny ![]() Ja od kiedy zaczęłam się w życiu odchudzać to też nie smaruję niczym pieczywa. Czyli od około 8 lat ![]() ![]() Jak pieczywo jest świeże to wcale nie potrzeba na nim tłuszczu, żeby było smaczne ![]() Oprócz tego tak samo unikałam słodzonych napojów. Przez te wszystkie lata, niesłodzone napoje i brak tłustego smarowidła na kanapkach były podstawą mojej stabilizacji ![]() Tylko jak przez chwilę zaczęłam to robić rok temu, to waga leciała w górę ![]() Pomierzyłam się ![]() ![]()
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
A może lepiej zobaczyć i się zmotywować
![]() ![]() ![]()
#3836 |
Zakorzenienie
|
Babeczki jakbyś zgadła-już wczoraj zadzwonił, poprosił żebym wróciła bo tęskni, nom to nie wytrzymałam, zwłaszcza, że ostatnio ma ze mną ciężkie życie, bo ciągle się wkurzam na niego
![]() plan masz faktycznie niezły ![]() a znając Ciebie to pewnie będziesz ważyć jeszcze mniej ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- mam tak samo jak Wy-też brak masła i soków ![]() no dobra, to zważę się i pomierz e, żebym miała obraz jak będzie ostatniego marca ![]() dziś zaczęłam ładnie, teraz jadę na miasto pozałatwiać papiery od mieszkania i do domu ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja juz jade do lublina:p ale busem, bo wczoraj troche wypilam :p Tz jutro do mnie dojezdza samochoden i w srode razem wracamy i kolejny weekend :p Wiecie ze czuje po sobie ze przytylam? I to nie ze mam brzuch np bardziej odstajacy, taki napchany, tylko wydaje mi sie, ze bardzirj otluszczony ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
bardzo dobrze znam to uczucie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś rano zauważyłam, że na brzuchu zaczyna mi się minimalnie rysować kaloryfer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() babeczki a mierzyłaś się w obwodach ?
![]() |
#3840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opisz jak robisz ten wrapping?:d kaloryfer na brzuchu? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.