Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-02, 20:11   #961
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Ja praktycznie nigdy nie usypiam przed 1, czasem się kładę o 23 czy północy jak oglądam film ale spać idę najwcześniej o 1. To co, mam jeść o 22?
tak tylko z umiarem

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Mam czas ale na basen mogę się wybrać najwcześniej za jakieś minus 10 kg
większej głupoty nie słyszałam no chyba,że to Copacabana no proszę Cię
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:21   #962
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, który mam zrobić na bloga?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg katy.jpg (71,3 KB, 24 załadowań)
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:23   #963
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kija, no dzisiaj musiałam odreagować wsio, więc....zrobiłam 21 zajęło mi to 1h 50min. Ewulka, nie czytaj tego!!!!!!!!!!!

wrzucam skan co by która nie wierzyła
http://www.endomondo.com/workouts/303128307/8755439
Niezła jesteś

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Właśnie o tym ostatnio pisałam - jesteśmy lizidupą wszystkich krajów, a one nas w naszą dupę kopią, bo widzą jakich mamy tępych "rządzicieli"

Brawo! Super, jak na pierwszy raz Kiedyś tak o, przebiegłam sobie z domu na przystanek (1,5 km) i nawet zadyszki nie miałam Ale to było przed ciążą

Kuźwa, ale mieliśmy teraz stresa Mieliśmy jechać z tż do kościoła, a tu się okazuje, że kluczyków nie ma! Przeszukaliśmy na szybko, ale trzeba było iść, trafiło się nam fuksem, że i do i z mieliśmy transport.
No i wróciliśmy i od 17 tylko ich szukaliśmy. We wszystkich pokojach, szafkach, szufladach, zabawkach Poli, w kwiatkach, koło domu (tż robił wczoraj z tatą nadproża przy naszym oknie i może wypadły?), w aucie.... Nie ma! Tż w końcu tam coś sprzątał w pokoju i był akurat przy mojej szufladzie z bielizną i mówię mu, żeby sprawdził tam, tak z głupa, a nóż widelec I co? Kluczyki grzały się między moimi stringami a biustonoszem Chyba nie muszę pisać, kto je tam dał

A w ogóle, to Pola wczoraj poszła spać o 21, ja przed 2, o 6.40 się obudziła, drzemkę miała od 12.40 do 13.30 i jeszcze nie śpi, tak więc - , spaaaać...
Moja ostatnio mi klucze od domu schowała to ich 3 dni szukałam. A znalazły się przypadkiem w pudełku z moimi notatkami ze studiów. Gdyby Ona ich nie wyciągnęła z tego pudełka to ja bym ich nigdy nie znalazła.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:26   #964
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka.
mlody molestuje ttausia wiec mam chwilke
jutro juz do pracy a buuuuuuuuuuuuuu
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Jest taka sprawa.
wspolczuje bardzo i zgadzam sie z jakajakaja

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello dziewczyny
właśnie Was nadrobiłąm

miałam niezłą końcówkę tygodnia i musiałam odpocząc
wiecie,że u mnie bez emocji niczym z filmów akcji nie może być
no i właśnie w piątek taką akcję miałam- nie będę się rozpisywać tylko w dużym skrócie,że moje morale w pracy podniosły się i odniosłam w końcu sukces oby dobra passa nadal trwała

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

(z newsow: dzis o 9:30 bylam juz po rosole )
o Boziuchno!!!!

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Yyy... A co było na obiad?

Black, szkoda, że siostra zachowuje się tak, a nie inaczej... Niestety, ale ona ma tu najwięcej do powiedzenia/zrobienia. A jeśli daje taki przykład Zosi, to ona inaczej się nie będzie zachowywać.
Siostrzeniec tż ma 3 lata i nie wiem, na ile to wychowanie, a na ile wiek - dzieci chyba mają taki etap, zazwyczaj Od początku było tak, że szwagierka chciała go wychować na takiego, który umie się dzielić, pomagać, nie chciała go rozpieszczać itp... Niestety, jak to zazwyczaj bywa , mieszkanie z t. (czyt. mamą tż) im nie pomogło. Ona praktycznie na każdym kroku podważała zdanie R. i wychowywała wnuczka po swojemu. Teraz już doszło do tego, że R. nie chce dać małemu słodyczy, tylko żeby najpierw zjadł obiad, ale on nie chce, bo woli słodkie - no i babcia mówi, nie chcesz, to nie będziesz jadł, a ja ci dam batonika/czekoladkę/ciasteczko... Niech je cokolwiek Jak szwagierka czegokolwiek małemu zabroni, to ten idzie do babci i ona mu pozwala A potem mówi, że jak go sobie tak wychowali, to niech się teraz z nim "męczą"
Ale mi wyszła dygresja
o matko!!!! masakra!

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
pierwszy, sliczny!!!

Lady - szacun!!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:27   #965
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, dzięki za rady - ale przemyślałam to i z siostrą nie będę o tym rozmawiać... To nie ma sensu - skoro ona od razu się unosi... Ona taka jest na co dzień, nie tylko w ciąży... Nie wiem, jak z upominaniem jej małej - ale w sumie nie muszę się tym martwić... Mój mąż zapowiedział, że nie odpuści i nie pozwoli na to, aby nasza córka w jakikolwiek sposób cierpiała podczas wspólnych "zabaw"...

Pstryniu, no właśnie - mimo, że drugi bardziej "mój" kolorystycznie, to pierwszy bardziej mi się podoba i zaraz się za niego zabieram. Tylko wezmę prysznic.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2014-03-02 o 20:28
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:34   #966
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, dzięki za rady - ale przemyślałam to i z siostrą nie będę o tym rozmawiać... To nie ma sensu - skoro ona od razu się unosi... Ona taka jest na co dzień, nie tylko w ciąży... Nie wiem, jak z upominaniem jej małej - ale w sumie nie muszę się tym martwić... Mój mąż zapowiedział, że nie odpuści i nie pozwoli na to, aby nasza córka w jakikolwiek sposób cierpiała podczas wspólnych "zabaw"...

Pstryniu, no właśnie - mimo, że drugi bardziej "mój" kolorystycznie, to pierwszy bardziej mi się podoba i zaraz się za niego zabieram. Tylko wezmę prysznic.
Black i myślę,że słusznie
wiesz ja co prawda mam mordę niewyparzoną i ciężko mi się czasem powstrzymać ale z wiekiem widzę,że daje sobie bardziej na wstrzymanie
już nie mam siły być don kichotem
generalnie wyj...e..bk.a i relax
Stary 2014-03-02, 20:34   #967
elllmi
Zakorzenienie

hej

mam jutro urlop
a żeby nie było zbyt kolorowo, to weekend był beznadziejny (w sumie nic nowego) i Filip jest chory jutro na 15 idziemy do lekarza (dobrze mieć ciocię w rejestracji; normalnym trybem mogłabym się dostać dopiero na wtorek i to tylko wtedy, jesli zadzwoniłabym jutro z samego rana); w sobotę wieczorem zaczął coś pokasływać, w nocy katar doszedł do tego, a dzisiaj już częściej kaszlał i słychać, że mu coś tam siedzi mokrego, bo czasem się krztusił; idzie mu kolejny ząb i strasznie się ślini, więc mam nadzieję, że to tylko od tego

no i kupiliśmy buty na teraz dla Fifka w deichmanie, chyba identycznie jak Insolito dla Pitera, i chodzi w nich tak samo smiesznie, jak on

a w H&M jest coś takiego, że jak kupisz jedne dżinsy dzieciowe, to drugie masz za 50%, więc chyba się opłaca; czekam na zwrot podatku i mam nadzieję, że jeszcze to będzie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Rozlozylam K. ładnie, rowniotko puzzle. dawno ich nie rozkladalam wiec pomyslalm ze sie ucieszy...
No, ucieszył sie. Na 4 sekundy

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
aaa mowilam wam, ze kocham pepco? :P
świetne te ciuszki szkoda, że dla chłopców tam zazwyczaj mało ciekawe rzeczy, głównie z jakimiś traktorami albo koparkami

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
a ogólnie, dół życiowy, z tztem troche nijak.. kiepsko psychicznie stoje;] szkoda gadać...
Deli możemy sobie podać rękę, bo u mnie też nieciekawie; praktycznie cały luty mało co ze sobą rozmawialiśmy, w sumie to tylko na tematy z Filipem związane; teraz miałam nadzieję na fajny weekend, bo jutro mam urodziny, więc myslałam, że może coś...no ale było dupnie, jak zawsze ostatnio damy radę

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
czesc kochane
heeeeeej jak dobrze, że już wszystko w porządku; a Bartolini to niezły numer jest, zapamiętają go tam na długo

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Ale jest już lepiej, złożyłam pierwsze Cv i w tą środę idę na rozmowę w sprawie pracy, nie powiem s.r.am po gaciach, ale może się coś ruszy.
powodzenia

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-02, 20:37   #968
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

a w H&M jest coś takiego, że jak kupisz jedne dżinsy dzieciowe, to drugie masz za 50%, więc chyba się opłaca; czekam na zwrot podatku i mam nadzieję, że jeszcze to będzie

to zdrówka życzę a co do pogrubionego to my właśnie wpadlismy w te sidła i zamiast jednej pary dla Leosia kupiliśmy 4 w tym jedne na lato w ogólnym rozrachunku wyszło drożej- ot tak działają promocje bo mieliśmy wydać na jedne portki
Stary 2014-03-02, 20:37   #969
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
pierwszy ładniejszy, ale drugi, jakbyś dołożyła te brylanty na zebach byłby meeeega

Stary 2014-03-02, 20:50   #970
MaJulMi
Raczkowanie

Witam się wieczorkiem
U nas dziś miły dzień, rano byliśmy na basenie z Julcią a popołudniu przyszły moje 2 koleżanki i trochę pogadałyśmy.
A teraz Juleczka śpi już jakiś czas a ja ponadrabiałam

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
MiJulMi ja jestem poprańcem pomieszańcem z zawodu hehehe studia chemiczne na polibudzie skończyłam ale życie chciało inaczej i przez splot wielu wydarzeń stałam się właścicielką 5 kwiaciarni ;-) po za tym jednak spelniam sie zawidowo pomagajac na dodatek przy produkcji zniczy. Tam mam duze pole do popisu odnosnie parafin i linii produkcyjnej

Lady trzymam kciuki za pierwszy dzień w szkole hehe

Sylwietta dobrze ze juz dobrze.

Też sie martwię sytuacją na Ukrainie. Putinowi odwalilo!!!!

A my dalej u t. Jest ok
No to ciekawie zawodowo u Ciebie faktycznie

Cytat:
Dziewczyny, ja bym z nią porozmawiała - ale się nie da. Ona uważa, że jej dziecko jest za małe, aby coś zrozumieć i dlatego rozmowa na ten temat jest zbędna... Zosia ma wg niej tylko 4 lata i ma prawo się tak zachowywać... Jej argumentem jest to, że jak jej synek się urodzi, a Oliwka będzie starsza, to na pewno też będzie się tak wobec niego zachowywać i "wtedy się przekonam, jak to jest".
Zgadzam się z dziewczynami że racja stoi po Twojej stronie, nawet jeśli to taki etap u jej córeczki to i tak powinna jej zwracać uwagę. Nie znam dokładniej Waszych relacji ale mówisz, że nie da się porozmawiać, a może potrzebna Wam rozmowa na spokojnie, bez dzieci obok? Może zostawcie dzieci z partnerami albo rodzicami, idźcie na kawę na mieście i wtedy pogadajcie? Bo może po prostu jak zaczynasz z nią rozmawiać wtedy jak jest właśnie sytuacja problematyczna to ona jest na tyle poddenerwowana samą sytuacją i tym że jej córeczka się tak zachowuje, że jak jeszcze słyszy krytykę to ją to na tyle rozwala że tak emocjonalnie reaguje?

Cytat:
tak poza tym dzisiaj znowu tugeza. od 23 do 3 rano. Jesteśmy z M. wykończeni, a że wykończeni, to skaczemy sobie do gardeł, nigdy tak fatalnie nie było. Chociaż widzę, że się stara, wróciłam ze szkoły, a chałupa na glanc, wszystko błyszczy. Ale każda próba rozmowy kończy się kłótnią idę się drzemnąć (M. z Pietraszkiem u t.) godzinkę pokimię i cisnę na 15 czy 17km, zobaczę, ile dam radę muszę się odmóżdżyć

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

u mnie idealny dzień skończył się 20 minut temu - musiałam wrócić do pisania pracy mgr :sciana: a słyszę, jak na dole młoda z tatusiem się cudnie bawią i zaraz wybierają się na spacer

ale byliśmy dziś znów na rowerach, tym razem 40 minut i zero płaczu, jęku czy czegokolwiek:
Super!!
Widziałam, że chyba wrzucałaś linka do siodełka ale czytałam wtedy na telefonie i nie miałam jak sobie zapisać żeby dokładniej obejrzeć. Mogłabyś wkleić jeszcze raz?

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Mamy za to nową zabawę z Mychą. Ona biegnie na koniec pokoju, ja jestem na drugim końcu, otwieram ramiona, ona biega do mnie wtula się, ja ją podrzucam, ona się chichra i tak w koło. Dzięki temu przypakowałam dziś na biceps
Poszłyśmy też na huśtawki - żeby podrasować efekt (by było wyżej i lepiej), dziś huśtałam się ja z Mychą na kolanach, mocno wtuloną, jak w chuście. Ona śmiała się w głos, ja też Nawet usłyszałyśmy komplement, że to piękny widok No ale kurde - co racja, to racja

Dobrego wieczoru!
Widok na pewno był przepiękny i zabawa w domu też super

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Lady ja pierdziele, spalilas ponad tysiaka kalorii mozesz wszamac bez wyrzutow sumienia z 4 cheesy z maca Kurde szkoda, ze ja nie mialabym kiedy biegac ;/

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...buty-dzieciece

Te buciki dzis wzielismy. Najlepsze z tych co byly w sklepie. Chcialam bezowe z cookie monsterem ale bylo na nich widac kazdy odcisk palca ;/
Nie ma to jak dobry przelicznik kalorii
Buciki śliczne

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Ja to już się nawet nie wypowiadam... Bo jak czytam która tu chudzinka znów się za siebie bierze to wstyd mi wogole o sobie pisać.do idealnej wagi muszę 30kg schudnąć .. nie ma tu drugiej takiej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

DZIEWCZYNY czy na naszym miejscu (jak Antonio chory) poszlybyscie jutro do gastro...pisałam Wam że po znajomości w drodze wyjatku zalatwilismy wizytę zamiast na czerwiec to...właśnie na jutro.odwołać i zmienić terminu na np.za tydzień czy dwa-nie można.jak nie pozorny jutro to zostaje nam czerwiec. Antos juz lepiej...ale spory ma katarek no i słychać jeszcze na oskrzelach, że mu rzęzi...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zależy jak oceniasz stan Antosia, ale ja raczej bym poszła w takiej sytuacji.

Cytat:
hello dziewczyny
właśnie Was nadrobiłąm

miałam niezłą końcówkę tygodnia i musiałam odpocząc
wiecie,że u mnie bez emocji niczym z filmów akcji nie może być
no i właśnie w piątek taką akcję miałam- nie będę się rozpisywać tylko w dużym skrócie,że moje morale w pracy podniosły się i odniosłam w końcu sukces oby dobra passa nadal trwała

Charliz- mam nadzieję,ze u Was ok

Sylwietta i Mika super,że już w domku

Black, moja przyjaciółka miała taki konflikt ze swoją drugą przyjaciółką, do dziś się o to nie odzywają, powiem Ci tyle,nic nie ugrasz skoro siostra ma taki charakter, swoje wiesz a resztę czasem trzeba odpuścić
nie udowodnisz, nie przegasza, szkoda prądu

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

oj tam oj tam, po węglowodanach lepiej się spi
poza tym to i tak wcześnie na ostatni posiłek
pamiętam,że pisałaś,że chodzisz spać ok 1 więc ostatni posilek powinien być u Ciebie 2-3 godziny przed snem
natomiast jesli masz zamiar lekki posiłek białkowy, to można go spożyć nawet na 30 min przed snem
a jeśli to szyneczka i z ciasta serniczek to białeczko jak nic
Gratuluję sukcesu!

Cytat:
hej hej.
jakby mi bylo malo popsutego kompa to teraz mi jeszcze tel padl :/ takze baj baj wizaz jak TZ jest w domu...

Ale wroce niedlugo

Niezła pora

Cytat:
Kija, no dzisiaj musiałam odreagować wsio, więc....zrobiłam 21 zajęło mi to 1h 50min. Ewulka, nie czytaj tego!!!!!!!!!!!

wrzucam skan co by która nie wierzyła
http://www.endomondo.com/workouts/303128307/8755439
Niezłe tempo, widzę że nawet ok. 20km/h biegłaś. Ja takie prędkości to na rowerze Na bieżni daję radę max 10,5km/h a to chyba łatwiej bo jest równiutko i płasko...
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:51   #971
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Pierwszy
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-02, 20:52   #972
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

Dziękuję za miłe słowa rozpieszczacie mnie.

Sylwia dobrze ze juz w domku

Byłam dziś na rolkach i długim spacerze zaraz się lepiej czuję psychicznie. Młody dalej kaszle ale lekarka zaleciła spacery więc był ze mną. Pierwszy raz jeździłam na rolkach z tym wózkiem - rewelacja! Wózek jest do tego idealny. Rolki mieszczą mi się w koszyku na dole i mogę mieć je zawsze ze sobą, myślę że przy takiej pogodzie będę bardzo często jeździć

Bokeh jak będziesz miała ochotę to możemy kiedyś się wybrać na dolinę na rolki

Dziewczyny ile może trwać taki mokry kaszel u dziecka?
jasne !!!

Cytat:
hej hej.
jakby mi bylo malo popsutego kompa to teraz mi jeszcze tel padl :/ takze baj baj wizaz jak TZ jest w domu...

Ale wroce niedlugo

o losie ! niedługo będą Ci na sniadanie do łózka zanosic

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45407073]zgadzam się

widziałam foty, super!

a zależy, jaka przyczyna? bo jeśli np. spływająca ślina + katar zębowy to długo

na takie właśnie posępiłam kasy :d ale stwierdziłam, że skoro młoda nie chodzi a butki potrzebne nam tylko do stawania, to nie dam stówy
ale śliczne są

poszlabym
ja odwoływałam neuro, ale następna wizyta za miesiąc, więc damy radę[/QUOTE]

wiesz co ja tez buty Hani chciałam kupic dopiero jak zacznie chodzić, ale jak kupiłam jej te co teraz ma to moge ją wyjąć na spacerze z wózka, dziś przeszła chyba z 500 m pchając swój wózek i tak jej sie podobało że naprawde nie żałuje że kupiłam zanim zaczęła chodzić bo przynajmniej mamy urozmaicone spacery a może i chętniej zacznie chodzic?

witam się

Lady brawa za kilometry ! jestes moim mistrzem
Stary 2014-03-02, 20:53   #973
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
hej

mam jutro urlop
a żeby nie było zbyt kolorowo, to weekend był beznadziejny (w sumie nic nowego) i Filip jest chory jutro na 15 idziemy do lekarza (dobrze mieć ciocię w rejestracji; normalnym trybem mogłabym się dostać dopiero na wtorek i to tylko wtedy, jesli zadzwoniłabym jutro z samego rana); w sobotę wieczorem zaczął coś pokasływać, w nocy katar doszedł do tego, a dzisiaj już częściej kaszlał i słychać, że mu coś tam siedzi mokrego, bo czasem się krztusił; idzie mu kolejny ząb i strasznie się ślini, więc mam nadzieję, że to tylko od tego
o kurcze, koejny chorowitek, zdrowka!!!!!!!

u nas placz przy zasypianiu
podejrzewam ze chcialo mu sie bardzo spac bo juz bardzo pozno jak na niego + zab! (przebija sie dolna dwojeczka )
ale co najlepsze - w ogole do mnie nie chcial tylko do tatusia. co go wzielam bo myslalam ze sie u nnie uspokoi to ten odpychal sie i raczki do tatusia
dalismy Ibum i biedulek zasnal
zmykam i ja
dobrej nocki!!!!

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2014-03-02 o 20:56
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:55   #974
marsi11
Zakorzenienie

Dziewczyny,które mają nawilżacz powietrza
co można dodać do nawilżacza? jakieś olejki? napary??
kupiliśmy kilka dni temu i jesteśmy zachwyceni, spi się zupełnie inaczej a TZ jakby mniej chrapie
mam ochotę dodać coś pachnącego ale nie wiem czy można tak i wogole czy to zdrowo
Stary 2014-03-02, 20:56   #975
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość
Super!!
Widziałam, że chyba wrzucałaś linka do siodełka ale czytałam wtedy na telefonie i nie miałam jak sobie zapisać żeby dokładniej obejrzeć. Mogłabyś wkleić jeszcze raz?
http://allegro.pl/hamax-kiss-kask-fo...010812889.html

proszę

dziewczyny, dwa dni męczarni a ja napisałam 5 stron a to 2 podrozdziały ale myślę, że to to trudniejsze - wszystko bym mogła kopij wklej z ustawy, a że wprowadzili "cudowny" system plagiat, to muszę ustawę przerobić tak, żeby sysyem nie widział, że to ustawa paranoja! jak można na rachunkowości dawać pracę do systŻemu plagiat, gdzie WSZYSTKO jet na ustawach, gdzie ja mam miejsce na swoją twórczość poza analizą spółki?

idę spać, jutro TŻ ma urlop, zostaje z Aneczką, a ja do Katowic i będę pisać o fascynujących kosztach uzsykania przychodu

dobranoc!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 20:57   #976
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
to zdrówka życzę a co do pogrubionego to my właśnie wpadlismy w te sidła i zamiast jednej pary dla Leosia kupiliśmy 4 w tym jedne na lato w ogólnym rozrachunku wyszło drożej- ot tak działają promocje bo mieliśmy wydać na jedne portki
to rzeczywiście zaoszczędziliście

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2014-03-02 o 21:07
Stary 2014-03-02, 21:03   #977
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
pierwszy ładniejszy, ale drugi, jakbyś dołożyła te brylanty na zebach byłby meeeega

Cytat:
Dziewczyny,które mają nawilżacz powietrza
co można dodać do nawilżacza? jakieś olejki? napary??
kupiliśmy kilka dni temu i jesteśmy zachwyceni, spi się zupełnie inaczej a TZ jakby mniej chrapie
mam ochotę dodać coś pachnącego ale nie wiem czy można tak i wogole czy to zdrowo
my kiedys dodalismy i sie zepsuło... więc nie polecam dodawać
Stary 2014-03-02, 21:05   #978
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh, ale Hania chodzi (chociaż z fochem bo jej się nie chce ) a Dorotka wcale, nawet przy czymś, więc stówa na butki...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:06   #979
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, dwa dni męczarni a ja napisałam 5 stron a to 2 podrozdziały ale myślę, że to to trudniejsze - wszystko bym mogła kopij wklej z ustawy, a że wprowadzili "cudowny" system plagiat, to muszę ustawę przerobić tak, żeby sysyem nie widział, że to ustawa paranoja! jak można na rachunkowości dawać pracę do systŻemu plagiat, gdzie WSZYSTKO jet na ustawach, gdzie ja mam miejsce na swoją twórczość poza analizą spółki?
ale jeśli dasz przypisy, podasz źródło, to możesz słowo w słowo z ustawą; przynajmniej jak ja pisałam, to w ten sposób plagiat nas przepuszczał

Stary 2014-03-02, 21:09   #980
bokeh
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=r6pNs...ature=youtu.be

tak sobie spacerujemy tu było pierwszy raz ale dzis chyba z 5 minut przeszłyśmy
Stary 2014-03-02, 21:11   #981
charlizz
Zadomowienie

jesteśmy już od'południa w domu, jak jutro znajdę chwilę to Wam napisze wszystko w klubie. Generalnie wszystko ok
padam na twarz

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:11   #982
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
jesteśmy już od'południa w domu, jak jutro znajdę chwilę to Wam napisze wszystko w klubie. Generalnie wszystko ok
padam na twarz

Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app
uuufff jak dobrze
Stary 2014-03-02, 21:13   #983
nancykenator
Zakorzenienie

melduję, że wróciłam, impreza udana, chociaż t. mnie wkurza strasznie :/
poczytam trochę i idę spać, bo padam.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:14   #984
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

my kiedys dodalismy i sie zepsuło... więc nie polecam dodawać
bo do ultradzwiękowych ponoć nie można dodawac a ja wlasnie doczytalam ze mam ultradzwiękowy :/
Stary 2014-03-02, 21:18   #985
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:

jak tupka, prawie jak na szpilach no i oczywiście nienaganny look

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
padam na twarz
świetnie
powoli wszystkie chorowitki nam wracają

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

i jeszcze jedno miałam pisać - jakby któraś z Was szukała czapki dla chłopca (w sumie dla dziewczynki też sie nada), to kupiłam tą co kiedyś linka wklejałam http://allegro.pl/japan-style-hit-cu...991044058.html i jest super na Fifka ciut za luźna i czasem mu za bardzo zjeżdża na oczka, ale z tyłu jest takie marszczenie i tam coś pokombinuję, żeby delikatnie ją zwęzić

Stary 2014-03-02, 21:19   #986
marsi11
Zakorzenienie

Bokeh, Hania cudowna

Dziękuję Wam ślicznie za komentarze w k aż mi głupio

zmykam bo mam książkę listy Osieckiej i Przybory i już się nie mogę jej doczekać
Stary 2014-03-02, 21:32   #987
MaJulMi
Raczkowanie

Cytat:
http://allegro.pl/hamax-kiss-kask-fo...010812889.html

proszę

idę spać, jutro TŻ ma urlop, zostaje z Aneczką, a ja do Katowic i będę pisać o fascynujących kosztach uzsykania przychodu

dobranoc!
Dziękuję za linka
A co do pracy mgr, pamiętam ten ból, troche mi się z moją zeszło A jeśli chodzi o system plagiat to jak wychodzi że niby jest to promotor lub promotor i recenzent mają przejrzeć pracę pod kątem fragmentów które system zaznaczył i oceniają czy to faktycznie plagiat. Więc w takim przypadku jak Ty piszesz z cytowaniem ustawy i tak by wyszło że jest ok. No tylko bez sensu się stresować jakby Ci tak powiedzieli że system Ci wykrył plagiat więc rozumiem po co kombinujesz z przerabianiem ustawy, też tak robiłam, pisałam o funduszach inwestycyjnych i też się trochę odwoływałam do ustaw
Powodzenia w pisaniu

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:

Ślicznie I kurteczka się pięknie prezentuje

Edytowane przez MaJulMi
Czas edycji: 2014-03-02 o 21:31
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:36   #988
hje
Zakorzenienie

Pola śpi już, więc też spadam, dobranoc
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:41   #989
nancykenator
Zakorzenienie

przeczytałam wszystko
teraz mogę iść spać.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 21:56   #990
jakajakaja5
Raczkowanie

Hejo ;-) no nie mogę się powstrzymać KRZYŚ CHODZI jeeeeeeeeee
Od kilku godzin do snu cały czas dreptał. ;-);-)

Black jak dla mnie to obydwa sa za.... je fajne.

No ide spać. Jutro wizyta kontrolna u okulisty.
Buziaki
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości